- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
Ablacım, üzülmene üzüldüm ama bayağı yanlış yapıyorsun sen. O yüzden dan dan yazıcam, ki kendine gelesin..
en kısa ve net cevabı; ceptesin...
hep ilgin, sevgin, düşkünlüğün adamın üzerinde... garantidesin, dünyan bu adam olmuş.
gizemli değilsin, eşin de olsa onu şaşırtan bir yönün yok.. bu yüzden sıkıcısın. ama evliyiz vs. diye düşünme evlilik, sevgilik şu bu.. hepsinin temeli kadın ve erkek ilişkisi. hepsinde geçerli adamın avcılık duygularına oynamak gerekiyor arada..
adamı hayatının merkezinden bir çıkar önce. "yıllardır idare ediyorum, ona çok düşkünüm" diyorsun. neden düşkünsün mesela? sana ilgisiz olan, hep mesafeli çekindiğin bir adama bu gereksiz düşkünlük nereden geliyor hiç düşündün mü? ilgisini senden çekerek, ufak da olsa hep bir gizem yarattığı için bağımlı olmuş olabiir misin?.. çöz bunu, ama kendin ama profesyonel yardımla.. al işte, adam eski sevgililerini aratıyor. Neden? "acaba bu kadınla değil onlardan biriyle olsaydım hayatım nasıl olurdu?... filanca acaba şimdi ne yapıyor ne durumda mutlu mu?..." bla bla bla uzar gider.. anlamsız değil o bakmalar.. içinde bulunduğu evlilikte kadın tarafından tepesine çıkartıldığı için monotonluğun dibinde şu an.
bırak bu pasif tavırları.. bazen ters psikoloji yap, "bıktım senin şu ilgisizliğinden, bana kadınlığımı unutturuyorsun" de mesela bir gün çat diye aniden...
bir başka gün "bu üzerindeki gömlek/ bluz vs. sana hiç yakışmamış"de mesela en sakin sesinle. parfüm kullanıyordur heralde, "bu parfümü hiç beğenmiyorum, bayık bir kokusu var" diye söylenerek geç başka bir odaya .. gibi gibi.. ama bunları sık sık değil, aniden ortaya atıp sonra hiçbir şey olmamış gibi davran.
bu yöntemi dene, sonuçlarını tartışalım.
bi dönem başka sıkıntıların da eklenmesiyle sevgilime karşı aynen böyleydim
aman kendimi beğendireyim, aman ağzımızın tadı bozulmasın, aman seviyorum alttan alayım
sonra baktım anaaam taş gibi kızım ben aslında, adam habire laf çakıyo, kafasına göre takılmaya başladı
bir gün dışarı çıkarken giyinmiş kendince, "ayy böyle mi çıkacaksın, biraz bak artık kendine, benim de yanıma yakış" dedim gülerek..
zınk aklı başına geldi.
cidden arada fabrika ayarlarını vermek lazım