Eşimin ilgisizliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ablacım, üzülmene üzüldüm ama bayağı yanlış yapıyorsun sen. O yüzden dan dan yazıcam, ki kendine gelesin..
en kısa ve net cevabı; ceptesin...
hep ilgin, sevgin, düşkünlüğün adamın üzerinde... garantidesin, dünyan bu adam olmuş.
gizemli değilsin, eşin de olsa onu şaşırtan bir yönün yok.. bu yüzden sıkıcısın. ama evliyiz vs. diye düşünme evlilik, sevgilik şu bu.. hepsinin temeli kadın ve erkek ilişkisi. hepsinde geçerli adamın avcılık duygularına oynamak gerekiyor arada..

adamı hayatının merkezinden bir çıkar önce. "yıllardır idare ediyorum, ona çok düşkünüm" diyorsun. neden düşkünsün mesela? sana ilgisiz olan, hep mesafeli çekindiğin bir adama bu gereksiz düşkünlük nereden geliyor hiç düşündün mü? ilgisini senden çekerek, ufak da olsa hep bir gizem yarattığı için bağımlı olmuş olabiir misin?.. çöz bunu, ama kendin ama profesyonel yardımla.. al işte, adam eski sevgililerini aratıyor. Neden? "acaba bu kadınla değil onlardan biriyle olsaydım hayatım nasıl olurdu?... filanca acaba şimdi ne yapıyor ne durumda mutlu mu?..." bla bla bla uzar gider.. anlamsız değil o bakmalar.. içinde bulunduğu evlilikte kadın tarafından tepesine çıkartıldığı için monotonluğun dibinde şu an.

bırak bu pasif tavırları.. bazen ters psikoloji yap, "bıktım senin şu ilgisizliğinden, bana kadınlığımı unutturuyorsun" de mesela bir gün çat diye aniden...
bir başka gün "bu üzerindeki gömlek/ bluz vs. sana hiç yakışmamış"de mesela en sakin sesinle. parfüm kullanıyordur heralde, "bu parfümü hiç beğenmiyorum, bayık bir kokusu var" diye söylenerek geç başka bir odaya .. gibi gibi.. ama bunları sık sık değil, aniden ortaya atıp sonra hiçbir şey olmamış gibi davran.

bu yöntemi dene, sonuçlarını tartışalım.

bi dönem başka sıkıntıların da eklenmesiyle sevgilime karşı aynen böyleydim
aman kendimi beğendireyim, aman ağzımızın tadı bozulmasın, aman seviyorum alttan alayım
sonra baktım anaaam taş gibi kızım ben aslında, adam habire laf çakıyo, kafasına göre takılmaya başladı
bir gün dışarı çıkarken giyinmiş kendince, "ayy böyle mi çıkacaksın, biraz bak artık kendine, benim de yanıma yakış" dedim gülerek..
zınk aklı başına geldi.
cidden arada fabrika ayarlarını vermek lazım

Niye boşanamıon?Hayırdır ?Cinsel hayatınız nasıl?Niye boşananlatın canı yokmu
Neden hastalık olsun ki? sana kocanı sevme demiyorum, sevgini onun üzerine kovayla boşaltmayı bırak.. bu kadar pasif olma sadece, aynı sevgiyi kendine de göster.Mutlaka altında geçmişten, çocukluktan gelen bir şeyler vardır ama bunu çözmek gerekiyor.Yapılan bir çalışmaya göre, ergen çocuklar özellikle, babalarının değer vermediği anneye kendileri de değer vermeme eğilimi gösteriyorlar bu duruma sokma kendini.
"sensiz kahvenin tadı yok" alt metni; "o kadar pasif bir kadınım ki sensiz kahve içerken bile mutlu olamıyorum" demek. o kadar itici ki.. bu mesajla ancak bir kadını tavlayıp mutlu edebilirsin, bir erkeği değil! Al işte adam "görüldü" atmış umrumda bile değilsin diyor sessizce...
burada - bana göre- yapılması gereken şey; arada beklemediği cümleler söyleyerek (hafif eleştiri, yaptığı-giydiği-aldığı herhangi bir şeye burun kıvırarak, özgüvenin hafif şiddette sarsarak vs.) ona alttan "sen mükemmel biri değilsin, seni kaf dağına çıkarttım şimdi oradan yavaş yavaş indiriyorum mesajı vermek.. 15 senedir olduğun şey işe yaramadı, adam sağa sola bakınıyor, bu sene de neden tam tersi bir kadın olmayasın ki?
Benim derdimede yazsana napcam ben artık tükendim

Tek cevabi var, ceptesiniz. Yalniz kahve icmek istemediginiz bir gun ona mesaj atmak yerine yanina gidip ben disarda bir kahve icip hava almak istiyorum, bunaldim. Sen de gelmek ister misin? Diye sorun, muhtemelen hayir der ama bir noluyor haline gelir. Boyle boyle ayaklarinizin ustunde durun ki adam sizi farketsin.

Of ya bu kadınların işi ne zor. Adamın gözü dısarı kaymaya baslayınca tehlike canları calıyor demektir! Aldatmaya da meyilli olabilir Kadının cilesi hep aynı.
Valla bu forumda okuyup öğrendiğim tek şey erkeklerin hepsının sorunlu olduğu. Manyak manyak hareketler. Nefret doldum gece gece

Derdin ne ?bacım
Dayanamıyorum artık bağımlı bir eşim var çok seviyorum ama yeterli gelmiyor çünkü 3 çocuğumuz var çalışamıyacak halde kendisi artık şuan gine yok çünkü o veleti içiyor psikolojisi çok bozuk paronoya oldu sürekli evde anlayışsızlık kavga gürültü huzur denen bişey kalmadı

Tek cevabi var, ceptesiniz. Yalniz kahve icmek istemediginiz bir gun ona mesaj atmak yerine yanina gidip ben disarda bir kahve icip hava almak istiyorum, bunaldim. Sen de gelmek ister misin? Diye sorun, muhtemelen hayir der ama bir noluyor haline gelir. Boyle boyle ayaklarinizin ustunde durun ki adam sizi farketsin.

hayır dedikten sonra da üzüldüğünü belli etmeyecek.
istemiyor musun, peki ben kendim gidiyorum o zaman, bu arada sen de eve giderken marketten şunları al diyecek.
adam bir dumur olsun

bi dönem başka sıkıntıların da eklenmesiyle sevgilime karşı aynen böyleydim
aman kendimi beğendireyim, aman ağzımızın tadı bozulmasın, aman seviyorum alttan alayım
sonra baktım anaaam taş gibi kızım ben aslında, adam habire laf çakıyo, kafasına göre takılmaya başladı
bir gün dışarı çıkarken giyinmiş kendince, "ayy böyle mi çıkacaksın, biraz bak artık kendine, benim de yanıma yakış" dedim gülerek..
zınk aklı başına geldi.
cidden arada fabrika ayarlarını vermek lazım

Aynen böyle bravo.. muhtemelen "noluyo lan, hatunun aklına biri mi düştü oolum" diye içine kemirgen bir kurtçuk düşüvermiş.. iyi de olmuş herkes haddini bilecek :D

Aynen böyle bravo.. muhtemelen "noluyo lan, hatunun aklına biri mi düştü oolum" diye içine kemirgen bir kurtçuk düşüvermiş.. iyi de olmuş herkes haddini bilecek :KK70:

tabi o gün her bildirim sesinde gözü kaydı zaten
yok takipçi sayın mı arttı senin falan demeler :) "aaa tatlım benim tek takipçim sensin" cevabıyla "ulan beni yiyo mu bu" tedirginliği..
bi sıcak bi soğuk mantığı hep iyidir :)
hakedene yapılmalı
adam olsunlar hep sıcak olalım

Esime cok duskunumden sonra baska sebep aramadim.
Birakin o size duskun olsun.
Evlilik rutinlesmis, o yuzden de heyecan araniyor. Eski sevgililere bakmalar bundan sebep.

Ablacım. Benim eşim de bana çok düşkün. Neden biliyor musun.

Çünkü ben kendimi çok seviyorum. Benim kendime ait bir hayatım var. Eşim de hayatımın bir parçası. Ama hayatımın tamamı değil.

Kendi başıma takılırım. Gezerim. Yerim içerim. Iyi giyinirim. Süslenirim. Her yere giderim .

Arkadaşlar kuzenler..... hepsi ile eğlenirim.

Eşimi severim. Çok severim. Ama merkeze koyamam yani. Gözünün içine bakıyorum bi yere gitse de evde yalnız kalsam diye.

Çünkü bensiz bi yere gitmek istemiyor.

Neden.. Çünkü ben onsuz her yere gidiyorum.

Özgür güçlü ve mağrur kadınlar daima çok sevilir.

Birgün eşimle konuşurken laf lafi açtı.

Neden sana kul köle olan bi kadınla evlenmedin dedim.

Biz mağrur kadınları seviyoruz. Bir kişilik taşıyan "hayır" diyebilen ve kendi kararları olan kadınları seviyoruz. Bir köle ile evli olmak istemiyoruz,bu köle bizim kölemiz olsa bile" demişti.

Siz de bi silkenenin... ona kul köle olan tavrınızı bi kaldırıp atın ustunuzden.

Ne bu böyle bağımlı kişilik özellikleri bizim kadınlarımızda... erkek olsam ben de bana bağımlı kadin istemem.

Msj atmaya bile çekinecek kadar sizi nasıl baskılamayı başardı beyefendi? her erkek her kadın aynı değildir lakin şuda bir gerçek baskın karakter yüksek özgüven erkeği cezbeder! Kahve sensiz içilmiyor değilde mis gibi kahvemi yaptım içiyorum gel sana da yapıyım? Ben keyfimden geri kalmam senlede daha keyifli olur msjı vermek daha iyi! çok sevmek çok üstüne titremek karşılığında herzaman nankörlük getirir.nasıl olsa elimin altında dedirtir.bende 7sebelik evliyim harika diyemem belkide ama eski sevgililerine bakıyorsa bunu kendime dert etmem ya telefonu kafasında kırarım yada kendimi sorgularım ikisi arasındaki farkı ablayabilirsen ilişkinde pasif taraf olmaman gerektiğinide anlarsın sevgili arkadaşım.önce kendini sev çok sev hatta.

Bravo valla yorum süper
Eşime düşkünüm nedir allah aşkına..Üstüne düşe düşe dötünü arşa çıkarmışsın demekki mesajına bile cvp vermiyor ...Ya da çok tartışmalarınız var adam senle iletişim kurmak istemio...
Anlatmamışsın ki doğrudürüst...

Şimdi 16 yıllık evlilik

Eşim eski kız arkadaşını aratacak

Neden bu eski kız arkadaşını biliyorsunuz yani ben sokakta görsem kendi arkadaşlarını tanımam bunca yıl sonra

Akraba falan mı siz nereden biliyorsunuz bir de ları yani birden fazla

Neyse asıl konu o değil

Sensiz kahve içilmiyor mesajı atıldığında saat kaç adam nerede

Yani adam işte iken attıysan olmaz ama işten gelip evde durmayıp dışarı mı çıkıyor arkadaş, kahvehane bir yere mi gidiyor

Ben telefonuna cevap vermedim ondan mı mesaj yazmadı diyorsun

Neden dönüp aramadın bir şey diyecekmiş açmamışsın sonra ararsın beni aradın neden diye

Yani bir şey söylemek için aradığım birisi bana dönmek yerine kahve ile ilgili mesaj atsa ben kızarım

Arkadaşlar başkaları için dert değil ama benim uzun yıllardır bitmek bilmeyen derdim. Eşime fazlasıyla düşkünüm, bir oğlumuz var 15 yaşında. Herşey normal düzgün görünüyor. Bende yeterki yanımda olsun huzur olsun diyorum, böyle yıllar geçti.
Yine idare ediyorum ama dünden beri içimde bir sıkıntı oldu. Telefonuna baktım eski kız arkadaşlarının profilini aramış falan. Bende söyledim önemsiz dedi, yalan söylemez büyütmedim. Bu aksam yalnız hissettim bir mesaj atayım dedim. Hoslanmaz böyle şeylerden diye yapmam aslında. Kahve sensiz içilmiyor dedim. Kızlar gördü cevap bile yazmadı. :KK43:(
Acaba diyorum akşam aramıştı cevap verememiştim neden diye mi düşündüm , başka bişey aklıma gelmiyor.
Küçücük gözüküyor ama o kadar ihtiyacım varki ilgiye. Siz aklıma geldiniz. Dertlesmek istedim. Ben napayım kızlar, ısrar etsem iyice itici oluyorum gibi hissediyorum. Of ya. Boşan vs demeyin lütfen. O zor bişey.
Kısasa kısas yapın erkekler bu dilden anlıyor size boşanın demem bende eşimi çok seviyorum mesela ufak tefek şeyleri oluyor bende onun gibi davranıyorum ona benimki hemen düzeliyor yani napıyorsa sizde aynısını yapın anlasın bakalım nasıl bir duyguymuş

Bazen ipleri fazlasıyla ele vermek boyle seyler yaratabiliyor..
Birazda siz onun yaptigi gibi davranislar yapin..
O zaman merak edecek bu kadina ne oldu diye..
Umarım merak eder yani..
Allah yardimciniz olsun

Bazen ipleri fazlasıyla ele vermek boyle seyler yaratabiliyor..
Birazda siz onun yaptigi gibi davranislar yapin..
O zaman merak edecek bu kadina ne oldu diye..
Umarım merak eder yani..
Allah yardimciniz olsun
Aynısını düşündüm arkadaşım. Biraz geri çekileyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X