Eşimin ilgisizliği

madamecocos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2021
143
76
28
31
Merhaba. Ben 29 yaşındayım. 6 yıllık evliyiz. 2 çocuğumuz var. Buraya yazıp yazmamaya çok düşündüm ama artık tak ettiği için ve bunu etrafımdakilerle paylaşamayacağım için buraya yazıyorum. Eşim evine ve çocuklarına düşkün bi insan. Özünde iyi bir insan. Ama ilgisiz ve sinirlendiğinde kabalaşıyor.

Eşimle sevgiliydik. Sevgiliyken de çok aşırı ilgili romantik biri değildi. Bana hiç iltifat ettiğini bugün çok güzel olmuşsun dediğini hatırlamıyorum mesela. Bir gün düğüne gidiyoruz arkadaşıyla eşini de aldık arabaya eşi bayana şey dedi çok güzel olmuşsun o an içim sızladı çünkü ben bunu hiç duymadım

Gün içinde eşim bir kere arıyor öyle yoğun bi mesajlaşmamız olmuyor günaydın napıyosun çocuklar napıyor falan. Arkadaşlarla buluştuğumuzda herkesin telefonu sürekli aranıyor bende tık yok

İllişki haftada 2ydi şimdi 1e düştü oda fix Cumartesi akşamı oluyor. Eşim beyaz yaka bir işte çalışıyor ama hep yorgun. Gece 11den sonra zaten asla yanıma yanaşmıyor ve ben bu rutinden çok sıkıldım ilişkinin cumartesi olacağı hep belli yani ne denir bilmiyorum.

Eskiden işte sarılıp öperdi şimdi aynı evin içinde yaşayan iki insanız. Eşim büyük çocuğu uyuturken uyuyakalıyor çoğunlukla ben öyle takılıyorum.

Ondan ilgi bekliyorum durup dururken sarılsın öpsün istiyorum ya da dokunmasını ama abartıyormuşum o öpüyormuş zaten bana yetmiyormuş. Yorgunmuş hayat tvdeki gibi değilmiş. Ama çok yoruldum. Defalarca konuştum bu durumu ama hiçbi sonuca varamadık yine aynı herşey.

Bende köreldim artık evliliğimizin başında ilişki için yanaşıp öpen ben defalarca yorgunum diye reddedilince gururum kırıldı artık sadece o isteyince oluyora geldi iş. Tamam kabul ediyorum ilgi bekleyen bi insanım ama çocuklardan sonra eşim koca olduğunu unuttu. Bende kadınlık gururum okşansın istiyorum veya beni arzuladığını hissetmek. Sevildiğimi özlendiğimi. Gerçekten çok zorlanıyorum artık. Mutsuzum. Ne yapmamı önerirsiniz

Son düzenleme:
Biraz erken evlenmissiniz hemen 2 cocuk yapmissiniz daha 30 olmadan buyuk cesaret... Ben de 30 yasindayim 5 yillik evliyim insan kendini yeni yeni taniyor daha. Beklentilerinizde haklisiniz ama karsinizda bunun icin ugrasacak bir adam goremedim. Terapi onerseniz esinize kabul etmez mi?

Kabul etmez
kabul etmez daha önce de konuştum

maalesef bircok kadinin ortak derdi bu bende ikinci evliligimi yaptim hepsi ayni bundan kaçış yok gibi sanki
Eşime derdimi söylediğimde hep ilgilendiğini beni sevdiğini ama hayat tvdeki gibi değil cevabını aldım. Eşim evine bağlı bi eş ama ben yalnızım. Evliyim ama kendimi yalnız hissediye

Eşime derdimi söylediğimde hep ilgilendiğini beni sevdiğini ama hayat tvdeki gibi değil cevabını aldım. Eşim evine bağlı bi eş ama ben yalnızım. Evliyim ama kendimi yalnız hissediye

seni cok iyi anlıyorum canim valla ayni yollardan gectim hala da gecmeye devam ediyorum en azindan sende cocuk var bende oda yok yani ne denir bilmiyorum ama erkekler kendilerini hakli goruyor ne desen degismeyecek bu durum

seni cok iyi anlıyorum canim valla ayni yollardan gectim hala da gecmeye devam ediyorum en azindan sende cocuk var bende oda yok yani ne denir bilmiyorum ama erkekler kendilerini hakli goruyor ne desen degismeyecek bu durum
Ben zaten boşanmak istediğimi söyledim kabul etmedi. Mutsuz olduğumu da açıkça söyledim. Ben bu evlilikte mutsuzum yalnızım dedim.

cocuklarla bosanmak cok sıkıntı bence onu en sona birakin terapiste felan gidin belki duzelir bazi seyler

Sizin adınıza sevindim :)

Allah sabir versin o zaman valla çekilir çile degil sana akil veremiyorum çünkü bende ayni dertten muzdaribim umarim bulursun bi çozum yolu bulursan banada yaz lütfen

Eşiniz zaten buymuş. Siz kabul etmiş evlenmişsiniz. Evlenmeden önce de yapmıyormuş ki evlendikten sonra yapmasını bekliyorsunuz, üstelik iki çocuktan sonra. Ya beklentinizden vazgeçeceksiniz ya ayrılacaksınız. Eşiniz değişmez çünkü kumaşında yok. Bugün sizin gönlünüzü hoş tutmak için yapsa bile bir yapar iki yapar üçüncüde unutur gider yine

Bile bile evlenmissiniz sonradan degismez zaten. Evlilige devam edicekseniz destek almayi deneyin bazen disardan biri birsey söyleyince anca anliyor erkekler.

Ben anlamıyorum ilgi göstermeyen, iki çift güzel laf etmeyen sevgiliyle ne düşünürek evlendiniz?
Böyle birinin değil eş, sevgili olarak bile hayatınızda kalmaması gerekirdi.
Sevgililik bunların en yoğun yaşanacağı zamanlar. O zaman öyle olan adamdan evlenince farklı şeyler beklerseniz beklediginizle kalırsınız.
Değişeceğini sanmıyorum.

İnsanlar degismez, sorumluluk sıfır iken cicim zamanlarında tavlamak icin kırk takla atması gereken dönemlerde odun olan bir adam evlenip 2 cocuk olduktan sonra romeo olmaz. Ha adam cok farklıyken dönmüstür bu derttir ama sizinki dertten ziyade bile bile ladestir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…