- 16 Mayıs 2021
- 143
- 76
- 28
- 31
- Konu Sahibi madamecocos
-
kabul etmez daha önce de konuştumBiraz erken evlenmissiniz hemen 2 cocuk yapmissiniz daha 30 olmadan buyuk cesaret... Ben de 30 yasindayim 5 yillik evliyim insan kendini yeni yeni taniyor daha. Beklentilerinizde haklisiniz ama karsinizda bunun icin ugrasacak bir adam goremedim. Terapi onerseniz esinize kabul etmez mi?
Eşime derdimi söylediğimde hep ilgilendiğini beni sevdiğini ama hayat tvdeki gibi değil cevabını aldım. Eşim evine bağlı bi eş ama ben yalnızım. Evliyim ama kendimi yalnız hissediyemaalesef bircok kadinin ortak derdi bu bende ikinci evliligimi yaptim hepsi ayni bundan kaçış yok gibi sanki
Eşime derdimi söylediğimde hep ilgilendiğini beni sevdiğini ama hayat tvdeki gibi değil cevabını aldım. Eşim evine bağlı bi eş ama ben yalnızım. Evliyim ama kendimi yalnız hissediye
Ben abartıyomuşum o ilgili bi eşmiş bana yetmiyormuş hayat filmlerdeki gibi değilmişKonustugunuzda ne diyor peki
Ben zaten boşanmak istediğimi söyledim kabul etmedi. Mutsuz olduğumu da açıkça söyledim. Ben bu evlilikte mutsuzum yalnızım dedim.seni cok iyi anlıyorum canim valla ayni yollardan gectim hala da gecmeye devam ediyorum en azindan sende cocuk var bende oda yok yani ne denir bilmiyorum ama erkekler kendilerini hakli goruyor ne desen degismeyecek bu durum
cocuklarla bosanmak cok sıkıntı bence onu en sona birakin terapiste felan gidin belki duzelir bazi seyler
Sizin adınıza sevindim :)Bir defa bile güzel olmuşsun demeyen biriyle evlenip bu kadar beklenti içinde olmaniz garip. Sevgiliyken yapmayan evlenince hiç yapmaz genelde.
Eşim sevgiliyken iltifatlari, şiirleri vs çok abartiyordu, evlenince normal düzeye indi. Hiç yapmayan ya da az yapan evlenince de yapmaz.
Ah cok sacma seyler sunmus sizeBen abartıyomuşum o ilgili bi eşmiş bana yetmiyormuş hayat filmlerdeki gibi değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?