Eşimin ilgisizliği

sevgiliyken odun değildi ya da böyle ilgisiz değildi ama ultra romantik de değildi. Şuan geldiğimiz nokta benim için rahatsız edici.

sevgiliyken odun değildi ya da böyle ilgisiz değildi ama ultra romantik de değildi. Şuan geldiğimiz nokta benim için rahatsız edici.
İltifat etmesi, bugün çok güzel olmuşsun demesi için ultra romantik olması gerekmiyor zaten. Bunları yapmayan sevgili sizin tabirinizle odundur.

İltifat etmesi, bugün çok güzel olmuşsun demesi için ultra romantik olması gerekmiyor zaten. Bunları yapmayan sevgili sizin tabirinizle odundur.
Bilmiyorum belki o gün fark ettim bunları ondan duymadığımı veya açık açık söylemedi ben hiç hatırlamıyorum. Ona söylediğimde sen hatırlamıyorsun diyor.

Demek ki bilmiyor adam öpmeyi cilve yapmayı siz yapın işte her gördüğünüzde köşeye sıkıştırın öpün geçerken bir dokunuş vs 1 ay yapin böyle baktınız karşılık gelmiyor sizde bırakırsiniz....eşim yanimdaysa veya ben onun yakinindaysam hiç boş geçmem bir dokunuş, bir laf atma, mutlaka olur siz öyle davrandikca oda yapar zamanla diye düşündüm bilemiyorum

Erkeklerin çoğuna özellikle ikinci çocuktan sonra bir haller oluyor. Bizde de körkütük aşık olan güzel sozler söylemeye doymayan adam kendi memleketine geldikten ve çocuklar olduktan sonra bambaşka birine donustu. Çevresindeki vizyonsuz ve odun gibi insanları örnek aldı. Bunun bir kadın için ne kadar zor birşey oldugunu yaşayan bilir ancak. Sizinkinin kumaşı belliymiş zaten benim eşim sağ gösterip sol vurdu resmen. Bende bunun için boşanmayı düşünüyordum bir ara çünkü ciddi anlamda zorlaniyordum ama çocuklar için devam etmeye karar verdim. Yıpranmamak içinde beklentilerimi sıfırladım diyebilirim bakalım nereye kadar gidecek böyle.

Haklı olduğun noktalar var ama şu telefonla konuşma ve mesajlaşma olayı bence tam bir saçmalık. Aynı evdesiniz ya ne mesajlaşması. Bana da tam tersi fenalıklar basıyor. Çok saçma.akşam aynı evdesiniz zaten.haaa yanyanayken öpmek, dokunmak, sarılmak konusunda haklısın bak.

Hemen pes etme, benim eşimde evliliğin ilk günlerine kadar sevgiliyken falan odundu iltifattan durup dururken sarılıp öpmekten bi haberdi. Ben alıştırdım onu. Elim kolum hiç rahat durmadı ya poposunu mıncırırdım ya ensesinden öperdim uyurken kahvaltıya kaldırırdım sanki bebeği kaldırır gibi saçlarını gözlerini severek öperek uyandırırım canım şey istediğinde hadi ben istiyorum hadi diye hep onu kuytu köşede sıkıştıran hep bendim o çekinirdi. Şimdi o kadar alıştı ki o ilgiye bizim rutinimiz oldu uyanır uyanmaz sarılıp keyif yaparız ben uyanmışsam o beni öyle uyandırır bana sevgini bulaştırdın bana der mesela annesi ve kız kardeşi şaşırıyor onun bu hallerine. Evliliğimizde pürüzler çıkıyor bazen ama o pürüzler bizim bu ilgi manyaklığımız sayesinde çok uzun sürmüyor. Ben biraz ilgi aşığı biriyim ilgisizliğe gelemem asla. Oda biliyor, çünkü ilginin nasıl tatlı olduğunu gördü.
İlk bir ay bu şekilde davranın ona korkmayın şımarmazlar hemen, hatta niye bugün böyle yapmadı ki diye kendi kendine kurar durur. Düz varlıklar maalesef iteklemeyince bi işe yaramıyorlar. Bugün işten geldiğinde güzel görün kapıyı açarken boynuna atlayıver öp iyi ki geldin sensiz çok sıkılıyorum çok özlüyorum seni de gülerek tatlı tatlı yap bunu inşallah düzelirsiniz üzme kendini.

o çok güzel olmuşşun dediği arkadasının eşi alımlı çalışan özgüvenli birimi

Bende aynı dertteyim. Boşanma nedenimi ailem basit bulacak o yüzden derdimi onlara bile açamadım. Çocukları düşünüyorum en çok babalarına çok düşkünler.

Ben yapınca yapıyor ya da ben adım atınca tamam ama bende artık bunu istemiyorum. Bizimki ilk adımı kim atacak savaşına dönüştü. Ama eşimin beni ihmal ettiği noktalar var zamanını benden çalıp ailesine işine verdiği veya çocuklarına. Ona kırgınlığım ona adım atmamı engelliyor

Özür dilerim ama can çıkar huy çıkmaz canım… adam başta da böyleymiş erkeklerin geneli böyle zaten buna katlanıp katlanmamak sana kalmış. 2 çocuğun var güzel şeyleri görmeye çalış

Zamanında bende böyleydim ama karşılık gelmeyince ya da beni bu tatmin etmeyince artık köreldim diyebilirim ona olan kızgınlıklarım adım atmamı engelliyor

Zamanında bende böyleydim ama karşılık gelmeyince ya da beni bu tatmin etmeyince artık köreldim diyebilirim ona olan kızgınlıklarım adım atmamı engelliyor
özünde yok demek ki
ayrılmak istemiyor demişsiniz ya güzel bir blöf mü yapsanız acaba? ondan soğuduğunuzu ona sevginizin azaldığını hissettirin hatta söyleyin bile soğudum senden deyin. soğudum kelimesi bana hep çok kırıcı ve düşündürücü gelir. kendi kendime nasıl düzeltebilirim diye düşünürüm çoğu kez.
böyle yaptınız mı hiç ne yapıyor böyle durumlarda?

O ilgisiz olduğunu kabul etmiyor zaten boşanmak istemem de çok çocukcaymış. Soğudum desem canı acıyacağı için daha ağırını söyler bana sırf gururu incindi diye. Ama artık o da farkında eskiden tepesinden inmeyen kadın şuan eve geldiğinde bile nadiren öpüyor o da yanağından

farkına varması için elinden geleni yap bence dümdüz yaşıyor resmen. 61 yaşındaki annem bile babamın yıllar önceki ilgisizliği bitip ilgiye dönüşünce kadının gözlerinin içi parladı çocuk gibi mutlu oldu. İlgi istemenin nesi çocukça saçma düşünüyor.

Pek seçenek yok, adamın yapısı böyle. Benim eşim de böyle. Ben bile bile evlendim 5 yıl aynı evde yaşadıktan sonra.
Bana batmıyor, çünkü evine bağlı olması, bensiz bir şey yapmak istememesi, güven duyduğum biri olması yetiyor bana.
7 senedir beraberiz, içinden gelerek bir kez "çok güzelsin" demişti, ağlayacaktım nerdeyse =) Onda da rakı içiyorduk =)))

Yani yapı gereği iltifat etmez, duygusal 2 çift laf çıkmaz ağzından, ama gecenin bir yarısı canım bir şey istese gidip bulur getirir. İstediğim herhangi bir şeyi gerçekleştirmek için elinden gelen ne varsa yapar. Hayatının merkezinde benle kurduğu aile vardır. Önemser, değer verir, toplum içinde yüceltir, kararlarımı destekler vs..

Bilmiyorum yaşla ilgisi var mı ama ben 30'umdan sonra evlendim.. E daha önce de yaşayacağımı yaşadım, göreceğimi gördüm.. Ne Romeo'lar gördüm iş icraate gelince puff diye sönen... Dolayısıyla bir hayat arkadaşlığından beklentilerim artık iltifat etsin, sürpriz yapsın falan değil.

Ama sizin beklentileriniz gerçekten karşılanmıyorsa, yalnızlık duygusuyla başa çıkamıyorum diyorsanız net bir tavır gösterip sizi anlamasını sağlamaya çalışın, ama pek ihtimal vermiyorum çünkü yapısı bu adamın.. Bu sebeple boşanma kararı alırsanız da hiç kimsenin sizi yargılamaya hakkı olamaz. Böyle mutsuzum diyorsunuz ötesi var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…