Eşimin ilgisizliği

Aslında günde bir kere aramasını garipsemedim. Arkadaşlarinizin eşleri fazla aramış sanki :) . Benim eşimde tam da böyle ama takılmıyorum pek . İlgi beklemeniz normal tabi ama bu adam en başından böyleymiş zaten. Siz birşeyler yapın heyecan katmak için yeni gecelikler fantezi iç çamaşırları gibi çok özür dilerim bu kadar açık yazdığım için ama belki fark olur. Musmutlu ömürler diliyorum
 
bnde böyle düşünüyorum bnmde esimden böyle beklentilerim yok nedense iltifat vs gbi
fkt oda ewine baglı dürüst iyi bi insan davranışlarıyla deger verdiğini gösterir
esiniz acaba işte vs çok bunalıyorda ewde kafa dinlemek istiyor olabilirmi yada yapısı böyle olabilirmi
 
bide hayatta esinizi hayatınızın merkezine koymak yerine hobiler edinseniz kurslara spora vs gtseniz bnce iyi gelecektir sze kafayı çok takmış gbisiniz kimse ztn 4 4 lük dgl herkeste sıkıntılar oluyor sanmaki sadece szde sorun var
insanlar birbirini idare ediyor
 
Adamın karakteri böyle sizde bunu bile bile evlenmişsiniz. Sizide çok iyi anlıyorum bir yere kadar insan sabrediyor. Huylu huyundan vazgeçmez zaten terapistide reddiyor konuşmaktan başka çare yok. Artık böyle yaşantıdan sıkıldığınızı, evli bir insanmış gibi hissetmediğinizi, sevgi ilgi nedir unuttuğunuzu belirterek biraz ağır konuşmanızı öneririm
 
Günde 1 kere aramaya bile gerek yok bence ama.garip geliyor bana.akşama aynı evde olacağım birini aramak.arkadaşın eşleri bence sorunlu.ilgisizlik kadar fazla ilgi de çok kötü etkiliyor olayı.takıntıya dönüyor.o yüzden kıskanmak da doğru değil.takıntılı mı ilgili mi? O da önemli.bir mesajlaşırken arkadaş günaydın, çocuklar nasıl yazıyoruz falan demiş.anlamadım o kısmı ? Evden çıkarken günaydınlaş mıyor musunuz ? Eee çocuklar da aynı evde değil mi? anlamadım ben bu mesaj olayını.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kadınlar hep aynı durumdan dert yanıyor. İlgisizlik.. Bence bu bizim toplum erkeğinin bir sorunu. Yabancı ülkelerde daha farklı diye düşünüyorum. Her ne kadar bizim kadınlarımıza laf söyleseler de erkeklerimizin de aşağı kalır yanı yok
 
Sevgiliyken ilgi, iltifat görmediğiniz adamda evlenince nasıl bir olumlu değişim olacağını düşündünüz ki? Bazı insanlar önce evlenince düzelir, sonra çocuk olunca düzelir diye diye hak etmeyecek adamlara ömürlerini paspas ediyolar. Sonuç olarak mutsuz bir hayat.

Adam asla değişmez, terapiye bile kapalıymış. Bence adamda size karşı sevgi veya beğeni yok. Sırf kurulu düzenim bozulmasın yemeklerim önüme konsun çamaşırlarım yıkansın diye boşanmak istemiyor. Sevdiğinden dolayı olduğunu hiç düşünmüyorum.

Ya bu halini kabulleneceksiniz ya da çekişmeli boşanma.
 
Benim eşimde böyle olduğu için çok iyi anlıyorum. Gerçekten bir süre sonra eş kişileri o kadar da derin mesaj atmaz zaten bir kere arıyorsa iyi :)))
 
Gün içinde eşim bir kere arıyor öyle yoğun bi mesajlaşmamız olmuyor
Yoğun mesajlaşmanın hiç bir önemi yok. Buna takılmayın. Aramasına takilabilirsiniz. Benim eşim hep mesajlasiyordu. Tartışmayı bile mesajla yapıyordu. Bikiyordum. Eve gelince konuşmuyordu çünkü tartışmayı mesajda yapmış oluyordu konuşmaya gerek kalmıyordu. O derece... Sağlıklı olanı yüz yüze olandır. Bilmiyorum çalışıyor musunuz? Bunun tek bir çözümü var bana göre. Çok yoğun bir işiniz olmalı. Eve geldiğinizde yorgunluktan yatmalisiniz. O zaman dengeler değişir. Beklentiniz düşer. Çünkü kendi derdinize düşersiniz. O zaman eşiniz size yaklaşmaya çalışır. Boşanmak yerine bence bunu deneyin. Boşanmak en son düşünceniz olsun bence.
 
Afedersin ama bir odun olduğu en baştan belliymiş, keşke bunu görebilseydin. Allah kolaylık versin, hiç çekilir bir dert değil...
 
25 te de evlenseniz 35 de evlenseniz kişiliğinizde otursa konu ilgisizlik olunca her şey değişiyor.
Güzel bir söz duymak ilgi bekleyen kadın olmak anlamına gelmiyo bu en doğal hakkınız.

Konu seks değil aslında o bağı hissedememe ve ilişkide malesef cinsel durum bitince yavaş yavaş bağda kopuyo, tahammüllerde azalıyo.
Çok haklısınız ama siz ne deseniz aksi savunmalar alır, hatta suçlanırsınız.
Ancak terapist söylerse anlayabilir çünkü siz söyleyince yargılıyo, savaş açıyo oluyosunuz ama terapist söyleyince “evet ya haklı” diyebiliyolar.

Kendinize bir dünya oluşturun ve mesafe koyun.
Bu mesafeyi hemen anlamasını beklemeyin cinsel durum bitince anlamaları iki, üç ayı buluyo acele etmeyin , tartışmayın.
Bütçeniz izin veriyosa terapist, vermiyosa yöntem bu malesef.
Böyle durumlarda sorunu tekrar tekrar belirtince (ki değişen bişey olmadığı için tekrar belirtmek istiyosunuz) dırdırcı oluyosunuz malesef daha da değersizleştiriyo karşınızdaki kişi.
İlginizi çekin ve akışına bırakın.
Tavrınız ve tavrınızdan dolayı o soru yönelttiğinde kısa ve öz “soğuyorum” demeniz etkili olucaktır.
Cumartesiyi de reddedin.

Kaybederim veya daha iyi oluruz ben bozmayayım endişesiyle taviz vermeyin.Ona çabalaması için fırsat sunun.
Her şeyi aman tadımız kaçmasın diye onaylarsanız çabalaması için gerekçe kalmaz.
 
maalesef bircok kadinin ortak derdi bu bende ikinci evliligimi yaptim hepsi ayni bundan kaçış yok gibi sanki
Nasıl yani ilgisizlik sevgisizlik mi buluyor yinide acaba bazı yerlerde biz kadınlarda mi var sıkıntı diye düşünüyorum bazen
 
Bence bir kadının önce kendini değiştirmesi gerek kendi icin. Kendi değerini kıymetini bilmesi gerek. Mesela çalışmalı bir iş hayatı olmalı. Eğer çalışmak istemiyorsa ya da şartlar el vermiyorsa kursa gitmeli. Oda olmuyorsa okumalı kaç yaşında olursa olsun. Bu erkekte kaybetme korkusu yaratıyor. Çocuğunuzun sınıf annesi olun toplantılara gidin, organizasyon yapın, insan içine çıkın. Kıyafetlerinizi, renklerinizi değiştirin. Hiç giymem dediğiniz renklerde elbiseler alın cıvıl cıvıl.
Bunları kocanız icin degil kendiniz icin yapın. Bakın o zaman başta siz olmak üzere herkes degisir. Değişim kolay degil ama önce siz kendinize değer vereceksiniz. Karşıdakine kaybetme korkusu yükleyeceksiniz. Kimse cepte olanı , garanti olanı sevmez. O sizin enerjinize yetişsin. Mutlaka kişisel saatleriniz olsun. Çocuklara bir saat bakar mısın kuaföre gidicem deyin, duşa gircem deyin, kitap okuyacağım deyin. Bir deneyin gerçekten hem güveniniz yerine gelir hem tavırları degisir. Gözlemlediğim, okuduğum, yaşadığım kadarıyla asla şaşmaz bu durum. Cünkü biz kadınlar olarak içimizi tamamen açıyoruz, tüm hayatımız eşimiz ve çocuklarımız oluyor. En güzel yemekleri yesinler, aman hasta olmasınlar, eşim gelsin iki gram ilgi göstersin diye çürüyen ne hayatlar gördüm. Gerek var mı? Yok. Siz herseyin en iyisini hakediyorsunuz, ilginin de heyecanın da
 
Nasıl yani ilgisizlik sevgisizlik mi buluyor yinide acaba bazı yerlerde biz kadınlarda mi var sıkıntı diye düşünüyorum bazen

oda olabilir ama genel olarak erkekler duygusallik anlaminda bize göre cok gerideler o yuzden frekanslar pek uyuşmuyor gibi burdaki konularin cogu da ilgisiz eslerden kaynakli belki de yaratilisimiz böyle bilemiyorum
 
Baştan sonuna kadar haklısınız ama insanın bazen zorlandığı yetemediği yetişemediği zamanlar var ve ben tam o zamandayım. Sadece günü bitiriyorum.

Arada kitap okuyorum veya suratım asık olsa eşim ancak o zaman geliyor yanıma veya o zaman dank ediyor diyelim
 
Çook haklısınız gerçekten bizim durumun özeti o. Bazen ben kendim diyorum evet sana kızgınım ama tartışırken en basit koluma dokunsaydın yumuşardım uzamazdı diye. Hayat çok garip beni hiç tanımayan siz çok iyi anladınız ama senelerdir bi eşim anlamadı
 
İyi veya kötü yanlarını teraziye koyduğumda ve çocuk faktörünü ele aldığımda sonuç sürdürmek çıkıyor.

Eşim gerçekten iyi biri ama herkese karşı iyi olmaya çalışıyor mesela o kendi fedakarlık yaparken benle olan zamanından da çalıyor işte buna katlanamıyorum. Şuan çalışmıyorum ama bir sorunu çözmek yerine ertelemek hiçbir şeyi değiştirmez ki.
 
Çocuktan önce daha farklıydık. Beni ilgiden bunaltacak derecede bi partner değildi ama sevgiliyken yada ilk evlendiğimizde böyle uzak değildik.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…