Eşimin ilgisizliği

Olmamış sonradan olamıyor..

Kişi evlenmeden kendisini, arzularını, taleplerini iyi tanımalı bilmeli ve ona göre eş seçmeli ..

Şaka değil, bir ömür bir yastığa baş koyar, mutlu eder, mutlu oluruz diye evleniriz.

Öncelikle kendimizi tanımaz, sevmezsek bu tarz sonuçlar kaçınılmaz oluyor maalesef.

Konu sahibi, eşinizle iyi bir aile terapistine gidip bu donukluğu çözebilirsiniz yoksa eşiniz nato mermer nato kafaysa ömrünüzü çürütür de kendisini düzeltmez.

Bir kere bile aramaz eve gelir çocuk ders çalıştımi vs tek konu çocuk oda iki cümle hiç konuşmadan yatar çoğu gece 8 aydır ayrı yatıyor bende ses etmiyorum kendi bilir buna evlilik Denirmi denmez aynı evde çocuk büyüten iki insan sadece kavga gürültü yok sessiz sedasız geçen bir ömür konuştum hayat geçim iş stresi vs oda haklı dedim sustum belkide sevgisi bitti bilmiyorum peşinde koşamam standart evlilik işte biraz daha kötüsü benimki yapacak bir şey yok diyorum yoluma devam ediyorum

benim durumum ayni sizin ile bende hiç sevgi gormiyorum cok mutsuzum neden bu erkekler boyle

Benim eşim de öyle sevgiliyken ilgili olan adam evlenince İlgisiz oldu aramaz sormaz umursamaz bu durum beni çok rahatsız ediyor beni önemsememesi söyleyince de tüm suçu bana buluyor direk

Ben abartıyomuşum o ilgili bi eşmiş bana yetmiyormuş hayat filmlerdeki gibi değilmiş
Bende 17 yıllık evliyim 2 çocuğum var ve aynı durumdayım defalarca konuştuk defalarca düzeleceğini söyledi ama içinden gelmiyor demek ki diyorum Bende hep aynı şeyleri işitiyorum valla ilgi ve sevgi dilenmekten bıktım.

Ya neden bilmiyorum ama burada çok fazla şiddet hakaret aldatılma gibi şeyler okuyorum ve nedense sizin bu yazdıklarınız o okuduklarımdan daha fazla canımı acıttı...Ne diyebilirim ki.Eşiniz belli ki sizi seviyor size de bağlı ne güzel ama duygularını belli edemiyor olabilir.Siz çok haklısınız .Siz ona iltifat edin hiç değilse tebessüm eder o esnada ee aşkım ben de güzel miyim sence filan diyebilirsiniz.Denemiş de olabilirsiniz bu yöntemleri ama eşinizin anladığım kadarıyla biraz kadın ruhundan anlaması gerek artık yoksa siz iyice hüzünleneceksiniz

çok tatlısın bu dediklerini ben de denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…