Hemen pes etme, benim eşimde evliliğin ilk günlerine kadar sevgiliyken falan odundu iltifattan durup dururken sarılıp öpmekten bi haberdi. Ben alıştırdım onu. Elim kolum hiç rahat durmadı ya poposunu mıncırırdım ya ensesinden öperdim uyurken kahvaltıya kaldırırdım sanki bebeği kaldırır gibi saçlarını gözlerini severek öperek uyandırırım canım şey istediğinde hadi ben istiyorum hadi diye hep onu kuytu köşede sıkıştıran hep bendim o çekinirdi. Şimdi o kadar alıştı ki o ilgiye bizim rutinimiz oldu uyanır uyanmaz sarılıp keyif yaparız ben uyanmışsam o beni öyle uyandırır bana sevgini bulaştırdın bana der mesela annesi ve kız kardeşi şaşırıyor onun bu hallerine. Evliliğimizde pürüzler çıkıyor bazen ama o pürüzler bizim bu ilgi manyaklığımız sayesinde çok uzun sürmüyor. Ben biraz ilgi aşığı biriyim ilgisizliğe gelemem asla. Oda biliyor, çünkü ilginin nasıl tatlı olduğunu gördü.
İlk bir ay bu şekilde davranın ona korkmayın şımarmazlar hemen, hatta niye bugün böyle yapmadı ki diye kendi kendine kurar durur. Düz varlıklar maalesef iteklemeyince bi işe yaramıyorlar.
Bugün işten geldiğinde güzel görün kapıyı açarken boynuna atlayıver öp iyi ki geldin sensiz çok sıkılıyorum çok özlüyorum seni de gülerek tatlı tatlı yap bunu
inşallah düzelirsiniz üzme kendini.