- 23 Nisan 2022
- 705
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.058
- 43
- 34
- Konu Sahibi madamecocos
-
Attan düşenin halini durumu benimkiÇook haklısınız gerçekten bizim durumun özeti o. Bazen ben kendim diyorum evet sana kızgınım ama tartışırken en basit koluma dokunsaydın yumuşardım uzamazdı diye. Hayat çok garip beni hiç tanımayan siz çok iyi anladınız ama senelerdir bi eşim anlamadı
şimdi ne oldu anlamadımMesela uykusu var ama uyumuyor salonda yanımda duruyor ama biliyorum ki adım atmayı benden bekliyor. Yanıma gelsene dedi gitmedim oda üstelemedi tavır aldığımı görünce.
Birde şey oldu çok bunalmıştım yürüyüşe çıktık bu akşam. Gayet neşeliydi eşim konuşuyordu sürekli elimi tuttu öyle yürüyorduk sonra ben bi cafeden kahve almaya girdim. Garson farklı bi kahve hazırladı beğenirseniz bunu vereyim diye. Aldım çıktım. Ne içirdi o sana dedi kahve dedim elimi tutmadı bir daha öyle yürüdük
Merhaba sizi yanına çağırdığında eğer gitmek istemiyorsanız canım sen uyu benim su anlık uykum yok biraz daha oturacağım sana iyi geceler deyin direk tavır aldığınızı ona belli etmemeye çalışın. O da bu durum karşısında şaşıracaktır. Kahve konusunda da sizi kıskanmış mi kıskanmaya mi çalışmış bilemedim ama esiniz duygularını hislerini karşı tarafa aktaramadığı gibi kıskandığıni da akataramayıp konuşup anlaşmak yerine direkt olarak tavır alıyor. Kiskandigini size belli etmek istemiyor olabilir. Başka bir adam kahve verince Allah bilir kafasından ne saçma sapan düşünceler geçirdi. Madem kıskanacaktı sizi, cafeye beraber girip kahvelerinizi alıp çıksanız daha iyi olurdu. İletişim eksikligi sebebi bence bu. Sevgisini ilgisini şefkatini gösteremediği gibi kiskandigini kızdığını da ifade edemiyor esiniz.Mesela uykusu var ama uyumuyor salonda yanımda duruyor ama biliyorum ki adım atmayı benden bekliyor. Yanıma gelsene dedi gitmedim oda üstelemedi tavır aldığımı görünce.
Birde şey oldu çok bunalmıştım yürüyüşe çıktık bu akşam. Gayet neşeliydi eşim konuşuyordu sürekli elimi tuttu öyle yürüyorduk sonra ben bi cafeden kahve almaya girdim. Garson farklı bi kahve hazırladı beğenirseniz bunu vereyim diye. Aldım çıktım. Ne içirdi o sana dedi kahve dedim elimi tutmadı bir daha öyle yürüdük
Hayır eşim telefonumu karıştırmıyor farklı bi üyeyle karıştırıyorsunuz sanırımşimdi ne oldu anlamadım
kıskançlık mı yaptı aklınca
konunuz tam aklımda kalmadı telefonunuzu karıştırıyordu dimi eşiniz bişey var mı diye şüphe ediyordu
pardon da ne sanıyor kendini.. kişi kendinden bilir işi
Gerçekten Aslan erkekleri böyle. Zorlar zorluyolar. Ben çok netim ne istediğimi kendim de bilirim ona da bildiririm ama o benim anlamamı bekler dolandırır vs17 yıldır evliyim eşim de aslan burcu, gururundan, burnu yere düşse almaz. Hep yorgundur , ilişki sıklığı minimum düzeyde, hep ben ilk adımı atmalıyım, canı istemiyorsa reddeder. Asabi halleri hiç çekilmez, anında parlar. Herseyi o bilir. Gün içinde işi düşerse arar. ( önemli bir şey olursa arayacağımı bilir ) Evin, çocukların tüm sorumluluğu bende , o sadece çalışır, yer ,içer, tv izler, asosyaldir.
O hiç değişmedi ama ben umursamamayı öğrendim. Planlarımı onsuz yapıyorum artık, beklentimi sıfıra indirdim. Kendime hobiler edindim. Enerjimi çocuklarım ve kendim için harcıyorum .
Evet bazen çok canım acıyor, fazlasıyla kırgınım ama değişmiyor . Zaten ona göre evliligimizde hiçbir sorun yok, ben problemliyim
Evet ilk evlendiğimiz zaman durup dururken bozulduğunda böyle olurdu veya agresifleşirdi birden. Anlamazdım. Çok sonradan farkettim. Ben kıskanınca eve gidince direkman söylerim X in sana konuşmalarından hoşlanmadım ona göre mesafeni koy gibi.Merhaba sizi yanına çağırdığında eğer gitmek istemiyorsanız canım sen uyu benim su anlık uykum yok biraz daha oturacağım sana iyi geceler deyin direk tavır aldığınızı ona belli etmemeye çalışın. O da bu durum karşısında şaşıracaktır. Kahve konusunda da sizi kıskanmış mi kıskanmaya mi çalışmış bilemedim ama esiniz duygularını hislerini karşı tarafa aktaramadığı gibi kıskandığıni da akataramayıp konuşup anlaşmak yerine direkt olarak tavır alıyor. Kiskandigini size belli etmek istemiyor olabilir. Başka bir adam kahve verince Allah bilir kafasından ne saçma sapan düşünceler geçirdi. Madem kıskanacaktı sizi, cafeye beraber girip kahvelerinizi alıp çıksanız daha iyi olurdu. İletişim eksikligi sebebi bence bu. Sevgisini ilgisini şefkatini gösteremediği gibi kiskandigini kızdığını da ifade edemiyor esiniz.
MerhabaMerhaba. Ben 29 yaşındayım. 6 yıllık evliyiz. 2 çocuğumuz var. Buraya yazıp yazmamaya çok düşündüm ama artık tak ettiği için ve bunu etrafımdakilerle paylaşamayacağım için buraya yazıyorum. Eşim evine ve çocuklarına düşkün bi insan. Özünde iyi bir insan. Ama ilgisiz ve sinirlendiğinde kabalaşıyor.
Eşimle sevgiliydik. Sevgiliyken de çok aşırı ilgili romantik biri değildi. Bana hiç iltifat ettiğini bugün çok güzel olmuşsun dediğini hatırlamıyorum mesela. Bir gün düğüne gidiyoruz arkadaşıyla eşini de aldık arabaya eşi bayana şey dedi çok güzel olmuşsun o an içim sızladı çünkü ben bunu hiç duymadım
Gün içinde eşim bir kere arıyor öyle yoğun bi mesajlaşmamız olmuyor günaydın napıyosun çocuklar napıyor falan. Arkadaşlarla buluştuğumuzda herkesin telefonu sürekli aranıyor bende tık yok
İllişki haftada 2ydi şimdi 1e düştü oda fix Cumartesi akşamı oluyor. Eşim beyaz yaka bir işte çalışıyor ama hep yorgun. Gece 11den sonra zaten asla yanıma yanaşmıyor ve ben bu rutinden çok sıkıldım ilişkinin cumartesi olacağı hep belli yani ne denir bilmiyorum.
Eskiden işte sarılıp öperdi şimdi aynı evin içinde yaşayan iki insanız. Eşim büyük çocuğu uyuturken uyuyakalıyor çoğunlukla ben öyle takılıyorum.
Ondan ilgi bekliyorum durup dururken sarılsın öpsün istiyorum ya da dokunmasını ama abartıyormuşum o öpüyormuş zaten bana yetmiyormuş. Yorgunmuş hayat tvdeki gibi değilmiş. Ama çok yoruldum. Defalarca konuştum bu durumu ama hiçbi sonuca varamadık yine aynı herşey.
Bende köreldim artık evliliğimizin başında ilişki için yanaşıp öpen ben defalarca yorgunum diye reddedilince gururum kırıldı artık sadece o isteyince oluyora geldi iş. Tamam kabul ediyorum ilgi bekleyen bi insanım ama çocuklardan sonra eşim koca olduğunu unuttu. Bende kadınlık gururum okşansın istiyorum veya beni arzuladığını hissetmek. Sevildiğimi özlendiğimi. Gerçekten çok zorlanıyorum artık. Mutsuzum. Ne yapmamı önerirsiniz
İyi güzel ama bu bana tek taraflı çaba gibi geliyorMerhaba
Hayatınızda değiliklikler yapsanız mesela çocukları bi günlüğüne ailenize bıraksanız bi otele gitseniz ya da kendinize güzel seksi kıyafetler alsanız çocuklar uyuduğunda giyinip karşısına geçseniz
Ya da eşinize işteyken ona onu istediğinizi onu arzuladığınız mesajlar atsanız
Bence ilişkiye birazcık heyecan katmak lazım
Monotonluk bi süre sonra insanın üstüne yapışıyor. Geçim derdi falan derken eğer sadece eşiniz çalışıyorsa en çok onu etkiliyordur.
İlişkinizi alevlendirmek birazcık sizin elinizde bence bu dediklerimi bi yapın
Nasıl meselaBence değil. Çünkü bende aşırı ilgiden bunalıyorum bazen.
Burcu neEvet ilk evlendiğimiz zaman durup dururken bozulduğunda böyle olurdu veya agresifleşirdi birden. Anlamazdım. Çok sonradan farkettim. Ben kıskanınca eve gidince direkman söylerim X in sana konuşmalarından hoşlanmadım ona göre mesafeni koy gibi.
Tavır aldığımı belli etmemeyi beceremiyorum. Oda anlıyor zaten. Uykusu var uyumuyor veya işi var gitmiyor ama yanıma da gelmiyor adım atılmasını bekliyor. Zorlanıyorum artık
Siz yapıyor musunuz böyle şeyler?Merhaba
Hayatınızda değiliklikler yapsanız mesela çocukları bi günlüğüne ailenize bıraksanız bi otele gitseniz ya da kendinize güzel seksi kıyafetler alsanız çocuklar uyuduğunda giyinip karşısına geçseniz
Monotonluk bi süre sonra insanın üstüne yapışıyor. Geçim derdi falan derken eğer sadece eşiniz çalışıyorsa en çok onu etkiliyordur.
Evde hep gelir sarılır öpmek ister. Bende çok yapamıyorum. Yani onun istediği kadar olmuyor. Oğlumu çok öpüyorum, beni bir öyle öpmedin der hani gıdıktan yanaktan öpersin ya bissürü çocukları..Nasıl mesela
Tabiki de yapıyorumSiz yapıyor musunuz böyle şeyler?
10 yıllık evliyim. Hiç iç çamaşırı giyip eşimin karşısına geçmedim. Tepkisi ne olurdu onu düşünüyorum
Evet öyle ama Mevcut durumdan memnun değilsen değiştirmek için bir şeyler yapmak lazım diye düşünüyorum.İyi güzel ama bu bana tek taraflı çaba gibi geliyor
İyi güzel ama bu bana tek taraflı çaba gibi geliyorMerhaba
Hayatınızda değiliklikler yapsanız mesela çocukları şüii günlüğüne ailenize bıraksanız bi otele gitseniz ya da kendinize güzel seksi kıyafetler alsanız çocuklar uyuduğunda giyinip karşısına geçseniz
Evliliğin başında zaten öyleydim ama artık yoruldum. Bilmiyorum hevesim kalmadı belki de gururum incindiEvet öyle ama Mevcut durumdan memnun değilsen değiştirmek için bir şeyler yapmak lazım diye düşünüyorum.
Monoton evliliğini kurtarmak için harekete geç ki hem sana hem eşine iyi gelsin
Sen başlatırsın eşin devam ettirir
Sonuçta mutlu olmak için mutlu etmek gerekiyor diye düşünüyorum
Bende giyiyorum o kıyafetlerden haberim var da eşimin karşısına geçmiyorum öyleTabiki de yapıyorumSonuçta bir sürü seksi kıyafetler var hepsi biz kadınlar için yapılıyor Ayrıca kendim de seviyorum güzel şeyler giymeyi
Bence sizde bi deneyin
AslanBurcu ne
Tamam sen geçmeBende giyiyorum o kıyafetlerden haberim var da eşimin karşısına geçmiyorum öyle
Evet haklısın sen de eşinden bir şeyler bekliyorsun.İyi güzel ama bu bana tek taraflı çaba gibi geliyor
Evliliğin başında zaten öyleydim ama artık yoruldum. Bilmiyorum hevesim kalmadı belki de gururum incindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?