Eşimin ilgisizliği

Attan düşenin halini durumu benimki
Eşinizde iş işten geçmeden anlar umarım

şimdi ne oldu anlamadım
kıskançlık mı yaptı aklınca
konunuz tam aklımda kalmadı telefonunuzu karıştırıyordu dimi eşiniz bişey var mı diye şüphe ediyordu

pardon da ne sanıyor kendini.. kişi kendinden bilir işi

Merhaba sizi yanına çağırdığında eğer gitmek istemiyorsanız canım sen uyu benim su anlık uykum yok biraz daha oturacağım sana iyi geceler deyin direk tavır aldığınızı ona belli etmemeye çalışın. O da bu durum karşısında şaşıracaktır. Kahve konusunda da sizi kıskanmış mi kıskanmaya mi çalışmış bilemedim ama esiniz duygularını hislerini karşı tarafa aktaramadığı gibi kıskandığıni da akataramayıp konuşup anlaşmak yerine direkt olarak tavır alıyor. Kiskandigini size belli etmek istemiyor olabilir. Başka bir adam kahve verince Allah bilir kafasından ne saçma sapan düşünceler geçirdi. Madem kıskanacaktı sizi, cafeye beraber girip kahvelerinizi alıp çıksanız daha iyi olurdu. İletişim eksikligi sebebi bence bu. Sevgisini ilgisini şefkatini gösteremediği gibi kiskandigini kızdığını da ifade edemiyor esiniz.

Hayır eşim telefonumu karıştırmıyor farklı bi üyeyle karıştırıyorsunuz sanırım

Gerçekten Aslan erkekleri böyle. Zorlar zorluyolar. Ben çok netim ne istediğimi kendim de bilirim ona da bildiririm ama o benim anlamamı bekler dolandırır vs

Evet ilk evlendiğimiz zaman durup dururken bozulduğunda böyle olurdu veya agresifleşirdi birden. Anlamazdım. Çok sonradan farkettim. Ben kıskanınca eve gidince direkman söylerim X in sana konuşmalarından hoşlanmadım ona göre mesafeni koy gibi.

Tavır aldığımı belli etmemeyi beceremiyorum. Oda anlıyor zaten. Uykusu var uyumuyor veya işi var gitmiyor ama yanıma da gelmiyor adım atılmasını bekliyor. Zorlanıyorum artık

Merhaba
Hayatınızda değiliklikler yapsanız mesela çocukları bi günlüğüne ailenize bıraksanız bi otele gitseniz ya da kendinize güzel seksi kıyafetler alsanız çocuklar uyuduğunda giyinip karşısına geçseniz
Ya da eşinize işteyken ona onu istediğinizi onu arzuladığınız mesajlar atsanız
Bence ilişkiye birazcık heyecan katmak lazım
Monotonluk bi süre sonra insanın üstüne yapışıyor. Geçim derdi falan derken eğer sadece eşiniz çalışıyorsa en çok onu etkiliyordur.
İlişkinizi alevlendirmek birazcık sizin elinizde bence bu dediklerimi bi yapın

İyi güzel ama bu bana tek taraflı çaba gibi geliyor

Burcu ne

Siz yapıyor musunuz böyle şeyler?

10 yıllık evliyim. Hiç iç çamaşırı giyip eşimin karşısına geçmedim. Tepkisi ne olurdu onu düşünüyorum

Evde hep gelir sarılır öpmek ister. Bende çok yapamıyorum. Yani onun istediği kadar olmuyor. Oğlumu çok öpüyorum, beni bir öyle öpmedin der hani gıdıktan yanaktan öpersin ya bissürü çocukları..

Gün içerisinde de arıyor sık sık.

İlişki konusunda da hergün yapsak ikinciyi ister. Artık bıktırdı beni. Benim içinde biraz ara verince daha güzel oluyor mesela.

Ailesi de böyle annesi yalayarak öperdi beni çok yaklaşamıyorum yüzüm tükürük olacak diye

Siz yapıyor musunuz böyle şeyler?

10 yıllık evliyim. Hiç iç çamaşırı giyip eşimin karşısına geçmedim. Tepkisi ne olurdu onu düşünüyorum
Tabiki de yapıyorum Sonuçta bir sürü seksi kıyafetler var hepsi biz kadınlar için yapılıyor Ayrıca kendim de seviyorum güzel şeyler giymeyi
Bence sizde bi deneyin

Evet öyle ama Mevcut durumdan memnun değilsen değiştirmek için bir şeyler yapmak lazım diye düşünüyorum.
Monoton evliliğini kurtarmak için harekete geç ki hem sana hem eşine iyi gelsin
Sen başlatırsın eşin devam ettirir
Sonuçta mutlu olmak için mutlu etmek gerekiyor diye düşünüyorum

Evliliğin başında zaten öyleydim ama artık yoruldum. Bilmiyorum hevesim kalmadı belki de gururum incindi

Tabiki de yapıyorum Sonuçta bir sürü seksi kıyafetler var hepsi biz kadınlar için yapılıyor Ayrıca kendim de seviyorum güzel şeyler giymeyi
Bence sizde bi deneyin
Bende giyiyorum o kıyafetlerden haberim var da eşimin karşısına geçmiyorum öyle

Evliliğin başında zaten öyleydim ama artık yoruldum. Bilmiyorum hevesim kalmadı belki de gururum incindi
Evet haklısın sen de eşinden bir şeyler bekliyorsun.
Bunun için ikinizin de bir şeyler yapması lazım
O zaman bi evlilik terapistte gitmeye ikna edin
Eşini en iyi tanıyan sensin en doğru yolu yine sen bulacaksın

Evlilik eskiyince oluyor böyle şeyler
Hayat koşturmacası , monotonluktan vs ama eşiniz de içinde özünde de çok naif biri değilmiş
Böyle kabul ederek evlenmişsiniz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…