- 18 Temmuz 2017
- 5
- 0
- 1
- 32
Merhaba yeni uyeyim baska bir cozum bulamadim yada çözümü olmayan bir caresizligin icindemiyim bilmiorm eşim 3 yıllık ewliyim cocugum yok esim daha 28 yasinda ve 50 yasindaki yasli siradan bir eş gbi sadece tek yaptığı calisip ewe gelip yemek yiyip televizyon yada telefonundaki oyunla ilgilenmek ben nasilsa ewdeym naptin gunun nasil gecti hcbir tepkime yok sadece yanlizim yasadima sukrediorm o kadar hep evdeym hep evdeym esim beni hc aldatmadi sadece onun karekteristik ozelligi konusmaz hckmseyle icine kapanik biri bende tam tersine hayattan zevk alan cocuksu cok neseli biriydm herseyden sogudum sosyal hesap kullanmiorm baska tanidigm ciftlerin eşlerinin yaptigi romantiklige cok ozeniorm ewet esim romantk degl odun kalas resmen boyle bir adama cocuk wermke istemiorm zaten ilgisiz cocugu basima atip gitcek cocugu babasi var ama binevi babasi yok hayalet baba olcak yok asla benmle ilgilenmeyen birine cocuk weremem bazen cok pismanim ewlendigm icin diorm ama baska carem yok ewliyim mutsuzum tek basimaym napmam gerekior sizce boyle yasamaya dewam etmelimiym yoksa bosanmalimiym