- Konu Sahibi cerensevda
-
mevcut duruma bakılınca taraflar için en doğrusu
babaanne-anaanne yanı
zaten bunun için konu açılmış onun dışına taşmış sohbetler hiç hoş olmuyor..
sadece konu sahibesi arkadaşım herkesin ısrarla sorduğu soruya hala
ısrarla cevap vermiyormusun..dikkatimi özellikle çekti..ve yazmama nedenini gerçekten merak ettim.
gayet basit bi soru ve basit ve cevabı olmalı..
cinsiyet nedir?
diye sorulmuş sayfalarca cevap yok....
yaşı nedir kızların?
yine cevap yok sadece küçk kzıın yaşı var..
büyük kız evlenecek yaşta yazmışsınız..
kime göre neye göre evlenecek yaşta?
[QUOTE=SweetSeptember;20487085]bence zaten koskoca kızlar da konu sahibinin yanına gelip kalmak istemeyecektir.
üvey anne ve küçük kardeşle yaşamak zor gelir onca yıl sadece annesiyle yaşamış kızlara.
anneanne ya da babanne yanını tercih edeceklerdir.
üvey babalarıyla kalmaları daha doğru.
haklısınız konu sahibi rahatsız olmasın da yetişkin kızlar üvey babayla yaşasın.eğer babaları buna izin verirse,babalığını tartışmak gerekir
merhaba..eşimin ikinci benim ilk evliliğim..ortak bir kızmız var.. eşimin ilk evliliğinden 2 çocuğu var annesinin yanında kalıyordu..ancak ilk eşi evlenecekmiş şimdi..eşim çocuklarını almak istiyor..ama ben onunla evlenirken çocukları annesinde diye kabul edip evlenmiştim..yani tam çıkmazdayız.. zaten benim çevrem eşimin ilk evliliğini ve cocuklarını bilmiyor.. çocuklara üzülüyorum...sanki kimse onları istemiyor gibi.. kendimi sorumlu hissediyorum.. ayrı bir ev tutsak onada maddi imkanları çok zorlamamız lazım.. bilmiyorum ne yapacağız..ilk eşinin çocukların velayetini alıp şimdide evlenip çocukları bu şekilde ortada bırakması bana göre yanlış.. . zaten evim küçük.. ne yapacağımı şaşırdım.. siz olsanız ne yapardınız..
büyük kız reşit ... evlenecek yaşta... bencede eşimin eski eşyle konuşup olayı çözümlemesi.. sizinde dediğiniz gibi ben tedirginliklerimi paylaşmak istedim.. ama aklın yolu bir tabi.... bu arada ailem eşimin ikinci evliliğini kızlarını biliyor..bu nedenle itiraf edecek bişeyim yok... yazılanlar yavaş yavaş bana dönmeye başlamış.. sanki ben bunların sebebiymişim gibi.oysa ben bunların çok uzağındayım..asla eşimle çocukları arasına girmedim.. para sıkıntısı çektiğimiz çok zaman oldu ama onların nafakalarını asla aksatmadık.. evlendiğimizden beri eşimin borçlarını kapatmaya çalışıyorum.çalışıyoruz..neden bir aile olmak adına... zor gününde bir erkeği bırakmamak adına.. birine yardım etmek adına... güzel günleri görmek adına... ama her zaman benden fedakarlık bekleniyo...ama çoğu insan zora gelince kaçmayı yada başkalarına sorumluluklarını yüklemeye çalışıyo.. anne olmak,baba olmak,,insan olmak kolay değil..
ben çok üvey baba ve üvey anne gördüm. üvey babalar nadiren kötü ama üvey anneler (hele kendi çocukları varsa) çok daha kötü. anne yanı kesinlikle daha iyi. ayrıca yetişkin kızlar, nerede isterlerse orada kalırlar. bunun annenin rahatıyla alakası yok. tamamen çocukları düşünerek söylüyorum. kendi açınızdan bakın, annenizi bırakıp üvey anne yanına gitmek ister miydiniz? hele de babanızın 2.5 yaşında bir çocuğu kendinden küçük karısı varsa, ve 6 yıldır ondan ayrı yaşıyorsanız...
merhaba..eşimin ikinci benim ilk evliliğim..ortak bir kızmız var.. eşimin ilk evliliğinden 2 çocuğu var annesinin yanında kalıyordu..ancak ilk eşi evlenecekmiş şimdi..eşim çocuklarını almak istiyor..ama ben onunla evlenirken çocukları annesinde diye kabul edip evlenmiştim..yani tam çıkmazdayız.. zaten benim çevrem eşimin ilk evliliğini ve cocuklarını bilmiyor.. çocuklara üzülüyorum...sanki kimse onları istemiyor gibi.. kendimi sorumlu hissediyorum.. ayrı bir ev tutsak onada maddi imkanları çok zorlamamız lazım.. bilmiyorum ne yapacağız..ilk eşinin çocukların velayetini alıp şimdide evlenip çocukları bu şekilde ortada bırakması bana göre yanlış.. . zaten evim küçük.. ne yapacağımı şaşırdım.. siz olsanız ne yapardınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?