• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin iş Arkadaşları?

eşimde diyor yanlış anlama ama artık işe gelme.kimsenin eşi gelmiyomuşta.ne yani bi ögle arası yanına ugrayamayacakmıyım.tabiki eşimin iş ortamını merak edebilirim.hemen kılıbık mı demeleri lazım.neymiş teftişe gelmişim.amabende inadına gitmeye devam ettim. eşiminde sesi çıkmadı.

bencede inadına git canım öyle anlamsız konuşmalar yaşanırsada yaşansın ziyaretlerini kısa tut .eşini küçük duruma düşürcek şeyler olmasın tabi sonuçta onunda iş yeri orası.

laubali bi iş ortamı sanırım..ve herkes rahat talıkılıyo herhalde.
bene konuş eşinle bu kadar samimi olmasın kimseyle...kızlarda senin yanında
eşine bu kadar rahat davranma hakkını kend,nde bulmamış olurlar..

eşimde diyor yanlış anlama ama artık işe gelme.kimsenin eşi gelmiyomuşta.ne yani bi ögle arası yanına ugrayamayacakmıyım.tabiki eşimin iş ortamını merak edebilirim.hemen kılıbık mı demeleri lazım.neymiş teftişe gelmişim.amabende inadına gitmeye devam ettim. eşiminde sesi çıkmadı.

sen ne yaparsan yap kılıbık diye takılanlar oluyor geçen eşimede ben takıldım arkadaşı tam karşımızda oturuyor elektirikli süpürgemizi almışlardı verelimmi süpürecekmisiniz dediler bende döndüm eşime hayatımmm evi bu gün süpürecekmisin süpürgeyi alayımmı dedim.. hep beraber güldük.. gerçek kılıbık olsaydı kör değiller ya ben banyo sürterken eşim onlarda oturup çay içemezdi. ufak şeylere takılmayın gülün geçin dediğim gibi madem iştekileri merak ediyorsunuz yapıp bi pasta götürün eve davet edin siz gidin samimi davranıp içeri girin. hem şüpheniz kalmaz hem varlığınızdan haberleri olur..

ben aşırı samimiyete karşıyım...eşim de bilir bunu..
tabiki iş yerinde samimi görüştüğü insanlar vardır,buna engel olamam ama
o sınırı hem davranışla hem de konuşmayla aşmamak şartıyla...
ben işyerimde her zaman sınırları olan birisiyimdir...
erkek arkadaşlarımla her zaman beyli,hanımlı konuşuruz,
el şakasına bırakın izin vermeyi,başkasına yapıldığında bile tahammül edemem...
eşinizin durumunda art niyet olduğunu sanmıyorum ama
en azından eşinizin arkadaşlarının size karşı konuşma şekillerini
sizin duruşunuz ve konuşma tarzınız belirleyebilir diye düşünüyorum...
sevgiler...

Arkadaşlar ben uzun yıllardır bu sitedeyim ve belki bu konu hakkında en az 4-5 sefer yazdım. Siz oturduğunuz yerden istediğiniz kadar kuruntu yapın yada kendinizce tepkilerde bulunun, işyerinde ilişkiler evden gördüğünüz gibi olmuyor. Günde 8-10 saatini işyerinde geçiren kocanız haliyle oradaki insanlarla samimiyet kuruyor. Kurmazsa sosyal sıkıntısı var demktir zaten. Şakalaşmalar da oluyor.
Arkadaşım eşin işyerine gelme diyorsa gitme. Kendini oradakilerin ağzına sakız etme. Sen gittikçe hakkında çok konuşulacaktır. Eşine güvendiğin sürece sorun yok demektir. Benim d eiş ortamımda bir sürü erkek arkadaşım var. Biri var ki bütün gün burun buruna çalışıyoruz ama çarşıda gördüğümüzde selam bile vermiyoruz. Neden? karısı çok kıskançmış E şimdi bunun iş ortamında geyiği yapılmaz mı? Yapılıyor tabi ki...
Sen eşini dinle arkadaşım. Gitme... İş ortamlarında arkadaşlıklar, samimiyetler tabi ki oluyor. Hemen de arkasında birşey arama. İş ortamı aşkları falan da öyle çok olan birşey değildir. Rahat ol ve asaletini sakın bozma derim ben.... gerisi sana kalmış...

Tinkerbelle özellikle bu mesajım size.dün eşimin agzından laf almayı başardım.işe gittigimde eşimin evli iş arkadaşıyla o kız kafa kafaya vermiş cep telefonu bakıyorlar demiştim ya.sonunda o kız o evli adamı ayartmış.sürekli ikisi geziyorlarmış.ögle yemegine kimle gidiyosun diye sordum.oda bana o kızı soruyosan o kız ... ile gidiyor heryere dedi.bize bişey demiyorlar ama aralarında bişeyler oldugu kesin diyor eşim.şimdi o adamın karısına yazık degilmi.üstelik bebegi varmış kadının.o kızın ayarttıgı benim eşimde olabilir.size çok masumca geliyordu.demekki o masumca gelen şakaların amacı varmış.kız 30 yaşında var ama evlenmemiş.herkese öle laubalice yaklaştı yaklaştı kim pas verdiyse ona gitti demekki.ama karar verdim belediye başkanına mail atacagım.o kızı işten çıkarmazlarsa hepimizin yuvasını bozacak anlaşılan.....

işte bu yüzden işyerinde herkese resmi davranırım
ve resmi davranmam gerektiğini savunurum
sevgilerimle..

eşimin işyerinde bayanlarla araları iyi buda anormallik görmüyorum..
bende işyerinde erkeklerle iyi anlaşırım :delphin: kadın kıskançlık ve komplekslerini çekemem valla

sonra ne göreyim eşimin evli erkek iş arkadaşı o kızla kafa kafaya vermiş resmen elleri deyiyo vucutları deyiyo cep telefonundan bişey bakıyorlar,

yukarıda cesaretin söylediği kadar samimisiniz iş arkadaşlarınızla,
cesaretinkisi kıskançlık ve kompleks değil bence,

samimiyet farklı,elleşmek farklı

.işe gittigimde eşimin evli iş arkadaşıyla o kız kafa kafaya vermiş cep telefonu bakıyorlar demiştim ya.sonunda o kız o evli adamı ayartmış......

ay gerçekten miiiiiiii

yazık değil mi o adamın karısına bebeği de varmış...

Allah kahretsin evli erkeklere göz koyan iğrenç kızları....

duruvenehir malesef gerçek.eşime kimseye bahsetmeyecegime söz verdigim halde buna kayıtsız kalamam.belediye başkanına mail atacagım bugün.çok duyarlı bi başkan ilgilenecegine eminim.kesin atılacak iştten..allah kahretsin onu.gidip dövesim var ama kendimi zor tutuyorum..sert kayaya çarptı.ona göösterecem.

--------------------------------------------------------------------------------

Tinkerbelle özellikle bu mesajım size.dün eşimin agzından laf almayı başardım.işe gittigimde eşimin evli iş arkadaşıyla o kız kafa kafaya vermiş cep telefonu bakıyorlar demiştim yonunda o kız o evli adamı ayartmış.sürekli ikisi geziyorlarmış.ögle yemegine kimle gidiyosun diye sordum.oda bana o kızı soruyosan o kız ... ile gidiyor heryere dedi.bize bişey demiyorlar ama aralarında bişeyler oldugu kesin diyor eşim.şimdi o adamın karısına yazık degilmi.üstelik bebegi varmış kadının.o kızın ayarttıgı benim eşimde olabilir.size çok masumca geliyordu.demekki o masumca gelen şakaların amacı varmış.kız 30 yaşında var ama evlenmemiş.herkese öle laubalice yaklaştı yaklaştı kim pas verdiyse ona gitti demekki.ama karar verdim belediye başkanına mail atacagım.o kızı işten çıkarmazlarsa hepimizin yuvasını bozacak anlaşılan.....

Öncelikle; "Tinkerbelle Özellikle sana söylüyorum." tarzında bir cümleyle başlayan mesajınız beni kırdı. Oysa ben size özellikle hitaben yazdığım mesajı "Umarım yanlış anlaşılmam" tarzı bir not koyarak ve "Sevgiler" diyerek bitridim.

Sonra; ben o kızın avukatı değilim. Mesajlarımı tekrar bir gözden geçirirseniz gçreceksiniz ki art niyetli kadın ve erkeklerin olabileceğini belirttim. Bu kız o kategaoride olabilir ama her iş arkadaşı ile samimi olanı hatta ve hatta eşinizin o kız dışındaki iş arkadaşlarını yargılayamazsınız.

Ve en son olarak görüyorum ki, anlatmak istediğimi hiç anlatamamışım. Siz eşinize güvenin. Ama güvenmiyorsunuz ki. Hala "Bu kız yolluymuş, birini ayartmış, eşimi de ayartabilir". düşüncesindesiniz. Eşinizin o kıza gerekli cevabı verebileceğinden, o kızdan uzak durabileceğinden emin değil misiniz? Ve siz eşinize bu konuda güvenemiyorsanız bu okızın suçu mu? Bugün o kız yarın başka kız? Eşinizde o potansiyeli görüyorsanız onla olmasa başkasıyla yapar. Yani iş, eşinizde bitiyor; iş arkadaşlarında, onlarla kurduğu ilişkide ya da başka 3. şahıslarda değil.

Bir de naçizane, belediye başkanına mektup filan yazmayın. Çünkü eğer; binde bir ihtimalle bile olsa yanılıyorsanız; bir insanın ekmeğiyle oynamanın vebalini ne bu dünyada ne öbür dünyada ödeyemezsiniz. Ayrıca; böyle bir şey sizin için "Rahatsız olduğuna göre demek kocasıyla da birşey var ki kızı şikayet etti" diye düşünmelerine nedne olur. Eşiniz bir daha o işyerinde kimsenin yüzüne bakamaz. Lütfen biraz düşünün.

Ve yine de sevgiler.

öncelikle yanılma diye bir ihtimal yok.eşim nasıl yanılabilirki.hergün aynı odadalar sonucta.aralarında bişeyler oldugu kesin çok belli ediyorlar diyor.ve eşimin diger kız arkadaşlarını hiç bir zaman yargılamadım burda bahsetmedim bile.daha diyorsunuzki bu kız art niyetli olabilir.ihtimal veriyosunuz hala.bu kız art niyetli.....ben eşime güveniyorum..sonucta erkek milleti.eşine benim gibi güvenen hatta asla yapmaz diyen bayanların bile burda aldatılma hikayelerini okduk birlikte.ne demek eşinizde bu potansiyel varsa o kızın sucumu.ortada bir suç varsa birlikte işleniyor demektir.böyle bi durumda hem kız hem eşim suçludur ne demek ya o kızın sucumu....

Peki siz o zaman mektubunuzu yazın belediye başkanına. İnsan çok afederniz o.... bile olsa ekmeğiyle oynanmaz. Siz buyrun işten attırın onu bir hatası olduğunu düşündüğünüz için. Çalışsaydınız ekmek parası kazanmanın ne olduğunu bilirdiniz ve aklınızdan bile geçiremezdiniz bunu.
Kızın işi sizin eşinizle değil başka biriyle; sizi neden bu kadar öfkelendiriyor. Anlamadım. Yoksa eşinize de mi kondurabiliyorsunuz bu tarz birşeyi?

Son düzenleme:
sadece bana yapılan bişey beni sinirlendirmez.bencil biri degilim.burda yazılan aldatılama hiyakelerini okurken bile öfkeleniyorum.yuvası bozulan kadınlar aglıyor üzülüyor.o zamn o kızları bogasım geliyor.tabi onlara bişey yapamıyorum.buna yapabilirim.o kız o.. zaten evli bi erkekle beraber olan bi kız ne tür bir sıfat layık görülür sizce.o bile olsa atılmaz diyorsunuz.siz daha o kızı savunuyorsunuz bide avukatımıyım diyorsunuz.ya yuva bozan bi kız tabiki işten atılmayı hak ediyor.hem onu işten atacak ben degilm.sadece durumu söyleyecegim.ona başkan karar verecek.ortada atılmayı hak edecek bir durum görülürse araştırma sonucu o zman atılır.asıl ben siz neden o tür kızları bu kadar savunuyorsunuz onu merak ediyorum......??

Tinkerbelle özellikle bu mesajım size.dün eşimin agzından laf almayı başardım.işe gittigimde eşimin evli iş arkadaşıyla o kız kafa kafaya vermiş cep telefonu bakıyorlar demiştim ya.sonunda o kız o evli adamı ayartmış.sürekli ikisi geziyorlarmış.ögle yemegine kimle gidiyosun diye sordum.oda bana o kızı soruyosan o kız ... ile gidiyor heryere dedi.bize bişey demiyorlar ama aralarında bişeyler oldugu kesin diyor eşim.şimdi o adamın karısına yazık degilmi.üstelik bebegi varmış kadının.o kızın ayarttıgı benim eşimde olabilir.size çok masumca geliyordu.demekki o masumca gelen şakaların amacı varmış.kız 30 yaşında var ama evlenmemiş.herkese öle laubalice yaklaştı yaklaştı kim pas verdiyse ona gitti demekki.ama karar verdim belediye başkanına mail atacagım.o kızı işten çıkarmazlarsa hepimizin yuvasını bozacak anlaşılan.....

Aslında şu yazdıklarınız hiç hoş değil..
Suç sadece o bayandamı ?
Yani erkekde hiç suç yok dimi ?
Evli ve çocuğu olmasına rağmen başka bayana bakabiliyor..
Önceki mesajımda samimiyetten hoşlanmadığımı önceden vurgulamıştım
Ama burda sadece bayanın değil o erkeğinde suçu var...

kesinlikle haklısın kurabiye.bu mesajımda degil daha sonraki mesajlarımda belirttim zaten.ordada bir suc varsa tek taraflı degildir.hem o erkek hemde o kız suçludur.

Sevgili Cesaret; burada konu açıp dertleşmek istemişsiniz. Ben de kendimce size, eşinize ve evliliğinize zarar verecek bir tavır hissettiğim için size eleştiri getirdim. Ama şu en son mesajınızda benimle ilgili imalarınızdan sonra benim sözüm bitti sevgili Cesaret. Bu lafı duyacağım biri elbette benim onun evliliğine zarar gelmesin diye kendimce çabalamamı haketmiyor.
Bana bile ne kadar öfkeyle yaklaşıyorsunuz. Gerçekte eşinize neler yansıtıyorsunuz kimbilir. Siz yaşayın kendi doğrularınızı o zaman. Zamanla sonuçlarını alırsınız elbet.
Not: Yaptığınız imayı anlamamış değilim. Ama bunun ayıbı bana değil sizedir. Sizi kendinizle başbaşa bırakıyorum.
Mutluluklar.

sayın tinkerbelle neden öfkeleniyorum bunu merak etmişisiniz.demişsinizki siz neden bu kadar öfkeleniyorsunuz kızın derdi sizin eşinizle degil başka bir erkekle.. bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın gibi bi düşünce sistemine sayip degilim...

Son düzenleme:
sayın tinkerbelle size bişey ima etmeye çalışmadım siz bana sormuşsunuz siz neden öfkeleniyorsunuz diye bende siz neden o tür kızları savunuyorsunuz dedim.sizin sorunuzla benim sorum arasında bir fark görebiyorum.gayet samimi bir soruydu..gerçekten evliligime yardım etmek için yazdıgınızı samimi oldugunuzu biliyorum..sadece düşüncelerimizi özgürce paylaştıgımızı sanıyordum.size karşı düşmanca bi tavır içerisinde degilimm asla..

Back
X