- 24 Ekim 2018
- 388
- 225
- 103
- 30
- Konu Sahibi Mavipatikk
-
Ben de ayni fikirdeyim duzen daha önemliMevcut düzeni devam ettirmeniz daha mantıklı görünüyor. Benim eşimde özel güvenlik. Gecesi zor da olsa mecburiyet işte.
Teşekkürler anlayışınız için. Bakici kolay bulamıyoruz yakinlarda yok İnternet sitesinden ilan vericez resmi biri olacak ücret ona göre ister o yuzden karşılayamayız aynen is değiştirdiğine değmeyeceko surelerde bakici bulmanin mumkunati yok bence,
yani elbette mumkun de sizin butcenizi asacaktir, taksi falan eklenince de mumkunati olmayacaktir sizin gelir grubunuz icin diye dusunuyorum.
ancak yakinlarinizda oturan birisi ile onun evinde olacak sekilde bir ihtimal anlasabilirsiniz. Bu tarz bir imkan varsa ancak o sekilde olabilir, guzel de olur o durumda, esinizin gece calismak istememesini anliyorum.
Teşekkürler ileteceğim bunlari da.Öncelikle awm de güvenlik olmak okuldaki güvenlik işinden zordur. Okulda belki bir kulübe vs gibi yerde oturup nöbetini tutuyordur. Awm de asla oturamaz. Pek çok kapı giriş otopark olur onlarda dönüşümlü çalışırlar. Olay hırsızlık vs olur haliyle kalabalık yerde. Artı hani diyorsunuzya şu grupta başlayacak diye. Şu an o grupta bile başlasa başka grupta başka vardiyada ihtiyaç olunca diğer vardiyaya çekerler ve size uyup uymamasına pek kimse aldırmaz malesef. Avm de çalışmak zordur kısaca. 200-300 lira için işi rahatsa nöbeti zor geçmiyorsa kesinlikle yerinden oynamasın bence.
Aynen oyle ama bunu esime anlatamıyorumBana mantıklı gelmedi. Bakıcı bulmak başlıbaşına zor bir işken bir de değişik saatlere bulduğunuz kadını ikna etmek sizi yorar. Taksiye falan para verecek olduktan sonra gelecek 400 liradan bir şey kalmaz.
Gece çalışmaktan bıkmış galiba ama çocuğunuz kreşte ikinci yıla başlamadan maceraya girmenizi tavsiye etmem.Aynen oyle ama bunu esime anlatamıyorum
Kesinlikle zorlar biziEşiniz maaşını olduğu gibi bakıcıya verecekse olur tabi neden olmasın. Aksi halde biraz zor.
Teşekkürler anlayışınız için. Bakici kolay bulamıyoruz yakinlarda yok İnternet sitesinden ilan vericez resmi biri olacak ücret ona göre ister o yuzden karşılayamayız aynen is değiştirdiğine değmeyecek
Malesef haklısınız zorlar bizi bu şekilde ücretmevcut düzen iyi cnm bozmayın sakn. illa bozcam mozcam derse de annene söyle destek versin o zaman de. bakıcı parasından haberi var mı acaba kv nin
Umarım ikna edebilirim illa iş değiştirirse de napıcaz artık bilmiyorum verir tum maaşını bakiciya rahatlaresiniz bir sure daha idare etsin,
cocugunuz biraz daa buyuk olsa secenekleriniz artabilir, ancak su durumda cidden cok mumkun degil.
kendi kendinize idare edebilirken, bir baskasina bu denli bagimli olmayin bence.
Teşekkürler. Onu sormuş 9 gibi müşterilere kapanıyomuş 10 gibi onlar çıkıyormuş. Ama tabi ki yeterli degil gec cocuk icinBir çok AVM de çalıştım akşam 10 da çıkan güvenlik görevlisi görmedim. 10da müşteriye kapanıyo onları beklemesi falan yarım saat 1 saat sarkıyo bunu da hesaba katın derim
Haklısınız umarım ikna olur da is değiştirmezÖncelikle awm de güvenlik olmak okuldaki güvenlik işinden zordur. Okulda belki bir kulübe vs gibi yerde oturup nöbetini tutuyordur. Awm de asla oturamaz. Pek çok kapı giriş otopark olur onlarda dönüşümlü çalışırlar. Olay hırsızlık vs olur haliyle kalabalık yerde. Artı hani diyorsunuzya şu grupta başlayacak diye. Şu an o grupta bile başlasa başka grupta başka vardiyada ihtiyaç olunca diğer vardiyaya çekerler ve size uyup uymamasına pek kimse aldırmaz malesef. Avm de çalışmak zordur kısaca. 200-300 lira için işi rahatsa nöbeti zor geçmiyorsa kesinlikle yerinden oynamasın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?