Eşimin iş değişikliği

Şuanki düzen mi yeni iş mi?

• Şuanki okulda devam etmeli

OY: 12 92,3%
  • Yeni iş avm'ye geçmeli

OY: 1 7,7%

• Ankete Katılan
    13
Şimdilik sorumlum gunduz yazabiliyo gibi en azından ayda 2 hafta hep haftaici 8-16 yazabiliyo suanki düzende. Rica ederim ayın 3 haftasi en azindan gunduz olabilir mi diye. Belki 1 ay boyunca full gündüz de yapabilir bazı haftasonlari esimin evde olduğu gunler de 24 saatlik nöbet yazdiririm kendimi illa arada nöbet de tutman gerek derse eşimin evde olduğu günler istemeye çalışırım. Ama bizim sistem de malum belli olmuyo ki bi ay yapabilirse ilerleyen aylarda hep bana böyle liste yapacağının garantisi yok malesef ekip değişiyo bisey oluyo mecbur nöbetlerimi arttirabiliyo. Benim gunduz olma ihtimalime güvenmek kalıcı bi etken değil gibi. Ben riske edemiyorum

Ben mağazada 1 yıl çalıştım 10 da kapanıyor dendi. Toplayıp kapatana kadar 11 oluyordu. eşiniz 11e dogru çıkar eğer mağaza 10 da kapanıyorsa. Bakıcı içinde ücret eşinizin maaşı kadar tutar taksiyide dahil ederseniz. Walla sıkıntılı bir durum. Eşiniz bence iş değiştirmesin bu yeni iş te kolaylık sağlamıyor. Vardıyasız iş bulması mumkun olsa süper olur . İnşallah bulur

Yani hep gündüz çalışılan birim yok mu

Poliklinik vs gibi yer değişikliği şeklinde

Yoksa gündüz nöbet koyarlar gece çalışan hamile kalır gece yine size kalır o şekilde plan olmaz

Çevremde hemşireler gece çalışıyor, eşleri gündüz

gece de çocuklar baba ile uyuyor, gündüz de anne uyumadan çocuklarla sürünüyor

İkisi sağlıkçı olanlar da bunu uyguluyor, bakıcıdan tasarruf düşüncesi ile ama tabii olan kadına oluyor hem iş hem çocuk ağırlık kadında oluyor

evdeki yardımcım bir sonraki dolmuşu beklemesin diye
ben işten çıkarken arıyorum sen çık ben geliyorum diyorum
işle ev arası kaç dk biliyormusun 7 dk , gece 23 kadar kalacak bakıcı 3 katı maaş ister bunu bilinn

Aynen öyle nöbet çıkışı zombi gibi evde cocuk bakiyodum bazen kayınvalidemin bi işi olduğunda biliyorum o duyguyu zor bu şekilde.

Dediğiniz gibi poliklinik tarzi sürekli gündüz olan yere genc hemsireleri vermiyolar benim açımdan mümkün degil vermezler oraya. yatakli serviste çalışıyorum sadece sorumlumdan rica ediyorum işte gündüz ağırlıklı yazar misiniz diye

Haklisiniz umarim yeni işe geçmemesine ikna ederim ya yoksa çok zorlanıcaz ben onu uyardım yine de göz göre göre yeni işi tercih ederse bilmiyom artık zor ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…