eşimin iş yerindeki yılışık bayan

haklısınız teşekkür ederim

Eşiniz size gereken güveni vermiş, siz de 3.şahısları düşünerek kurgulayarak kendinizi üzmeyin.Umursamamak en doğrusu.

eşinizi çok takdir ettim valla
hem gece aradığında hemde kahve olayında iyi bozmuş kızı
ben kız eşinize asılıyor ama eşiniz pas vermiyor

eşinizin kıymetini bilin hemen beni aldatıyosunda denmezki cnm
lakin o kız küresel tehlike gerçektende dengesiz

aynen ya kızı savunanları anlamıyorum o kadar öğretmen dururken sadece benim eşime kahve yapması bi de kıvırta kıvırta gelmesi normal değil genişliktir

aynen ya kızı savunanları anlamıyorum o kadar öğretmen dururken sadece benim eşime kahve yapması bi de kıvırta kıvırta gelmesi normal değil genişliktir

normal bir bayan gecenin bir yarısı evli bir erkeği aramaz bu bir
karısının yanında ellerimle yorgunluk kahvesi yaptım demez bu iki

bu dünyanın çivisi çıkmış

O kızın gece aramak dışında bir ofsaytı yok ki...
Nereden yılışık olduğu çıkarımını yaptınız, anlayamadım.
Çalıştığım dönemde, ben de yorgun olan çalışanlara kahve yapıp götürmüşlüğüm, oldukça muhabbet etmişliğim vardır.
Hem ben nişanlıydım, hem de onların sevgilisi vardı.
İnsanız sonuçta, iletişim kurmamız kadar normal bir şey yok.
Ayrıca eşinizin, o öğretmene tavrı çok normal değil.
Neden durduk yere 'kötü olmuş kahven' dedi ki?
Siz karı koca başkalarıyla iletişime geçmeyin bence, zira zararınız dokunuyor.

normal bir bayan gecenin bir yarısı evli bir erkeği aramaz bu bir
karısının yanında ellerimle yorgunluk kahvesi yaptım demez bu iki

bu dünyanın çivisi çıkmış
bazı kişiler çalışan bayanlar böyle olur normal diyorlar ama normal değil. ve biz bir aylık evliydik gecenin onikisinde aradığında. ben bunda fesatlık ararım. bu kadar geniş düşünemem yani

eşim o kızdan artık bıktı ve o yorumu yaptı. bakın kendi ağzınızla söylüyosunuz yorgun çalışanlara diyosunuz ama bu kadın o kadar öğretmen içinde benim eşime yapıyor ayrıca kahveyi getirme ve sunma şekli de öyle edepli iş arkadaşı konumunda falan değil. ve diğer öğretmenlerde yorgun diğer öğretmenlerde eşimin girdiği ders sayısı kadar derse giriyolar. ayrıca o kadar insan otururken sadece bir kişiye kahve ikram edilmez.

nickinizden belli zaten durumunuz, kızın tavrından çok sizin tavırlarınız rahatsız edici geldi bu kadar eşinize güveniyorsanız kız naparsa yapsın ne fayda. şimdi eşinizin hoşuna gidebilir ama ileride sıkılabilir biraz kendinizi frenlemeye çalışın akşam vakti bi aramasına beni aldatıyormusun diye sormanız ne kadar abartılı gerçekten.

gece onikide yeni evli bir eşin aranması normal mi hemde çok önemsiz birşey için

Ben sadece anlattığınız olaydan yola çıkarak bir yorumda bulundum.
Kendimden biliyorum, sadece bir kişiye de yapılır o kahve.
O insanla muhabbetiniz başkaysa ve birbirinizle anlaşabiliyorsanız öncelikle ona yaparsınız.
Öğretmenin tabi ki eşinize karşı sergilediği tutumu, hal hareketini bilemeyeceğim.
Belki dediğiniz gibi rahatsız olunacak şekilde iletişime geçiyordur.
Kahve yapması mesele değil, bunu verirken sergilediği tutum sizi rahatsız etmiş de olabilir.
Belki duruşu, gülümsemesi, cilveli bir hali olması vs vs...

Ama size önerebileceğim tek bir şey var.
Belki de eşinizle o öğretmenin arasında arkadaşlık olabilir, ikisi de aynı branş öğretmeni sonuçta.
Diğer insanlardan daha çok konuşmak zorundalar.
O kız buna güvenerek aramış, kahve yapmış olabilir.
Ya da aksine öğretmen hanım aynı branşta oldukları için yakınlık kurmaya, sizle ve eşinizle arkadaş olmaya çalışıyor da olabilir.
Bu sebeple, eşiniz ve siz daha sakin bir tutum sergileyin derim.
O kızı gücendirmeden ya da terslemeden de muhabbetinizi sınırlandırabilirsiniz.

bakın anlattıklarınız gayet normal eşim diğer öğretmenlerle anlattığınız gibi herkes herkesle konuşabilir ama herşeyin bir adabı vardır. arkadaşım çok iyi anlaşıyorum diye kimse kimsenin yanında çıplak duramaz. bunu anlatmak istiyorum eşim o kızdan artık rahatsız olmuştu. kahveyi getiriyor ama getiriş şeklini görseniz bana hak verirdiniz. dediğim gibi ortamda otururken sadece bir kişiye kahve getirilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…