eşimin iş yerindeki yılışık bayan

Esinizin kahve konusunda soyledikleri bir insana yakisacak sozler degil cok saygisizca ve anlamsiz
Sizin orada gulmeniz de cok fena bir davranis
Kadinlar erkeklerin uzerine atlamiyor hanimefendi siz esinize guveniyorsaniz sorun yok her gordugu kadinin arkasindan gitmez yani merak etmeyin
Ayrica esinizin isyerine surekli gitmeniz de gerekmiyor size bir psikiyatriste gitmenizi tavsiye ediyorum siddetle hem de

dostum sen sadece derdini anlatmıyorsun, yaptıklarını da anlatıyorsun, hepimize tuhaf gelen o.
anlattıklarından yola çıkarsak ne yuvanı yıkan ne de yıkılan yuvan var. kendi kendine bir rakip yaratmışsın, yazık günah gencecik kız niye karalıyorsun. ne yapsın senin kocanı.
yok kahvesini beğenmedi yok ben bir kahkaha patlattım. baştan hayır deseymiş.
yakışıyor mu evli barklı koskoca insanlara.

24 yaşındayım o kızda 23 yaşında laftan anlamayınca bizde öyle bir yola başvurduk. eşim zaten o kızı müdüre şikayet etti şimdi yılışamıyor

ama her insanda davranışının karşılığını alır sizin evinize misafir gelse sadece bir kişiye mi kahve ikram edersiniz

Allah aşkına bir oturun düşünün
İş arkadaşım o kadar ögretmenin içinde sürekli eşinden bahsatse eşi sürekli iş yerine gelse vazifesi olmadıgı halde bende surat asar muhattap olmam orası bir iş yeri diye uyarırım hatta çocuk gibi sürekli eşinizi takip etmeyin bırakın işini yapsın. Diğer iş arkadaşlarının sizin bütün özelinizi bilmesi de garip ben olsam buna kızarım. Öğretmen hanım sizinle muhattap olmak zorunda da degil sırf bu yüzden iftira atmanız akıl alır gibi degil.

İş hayatını bilmiyorsunuz bide gelmiş ben diğer arkadaşlar gibi geniş değilim diyorsunuz
Harika süper diyen kişilerle bir olup o kızın günahına giriyorsunuz
Valla verin o kızın numarasını ben arıyacağım söyleyeceğim bazı insanlarla muhattap olup selam vermek bile çokkk

Allahtan böyle yerlerde çalışmıyorum

Ayy nedense ben çok sinirlendimm bana ne oluyorsa

ama her insanda davranışının karşılığını alır sizin evinize misafir gelse sadece bir kişiye mi kahve ikram edersiniz
Canim ayni sey degil ki
Dershane ortamlarini iyi bilirim ayni zumre bir arada calistigi icin birbirine daha yakin olur is anlaminda o bayanin da esinize kahve yapmasi normal geldi bana hem esiniz yuz vermedigi surece ustune atlayacak degil ya boyle seylere takilmayin valla omrunuz kisalir bu ne kiskanclik hem de gereksiz yere

benden önce yılışık diye zaten eşim sevmiyordu yani bir kişi size yüz vermedikçe hala yılışık yılışık konuşulmaya çalışılıyosa ben bunda art niyet ararım evet kimse benle konuşmak zorunda değil ama eşim kötü davrandıkça eşime hala sokuluyodu eşimde bir güzel dersini verdi bu kadar basit yani kimse sevmediği biriyle konuşmak zorunda değil. birisi sizi sevmese siz hala onun peşinde koşar mısınız

işte demek istediğimde bu eşim istemediği halde bu kız hala yılışık yılışık eşime asılıyor. bu öyle normal bir iş arkadaşlığı falan değil yani bir kişi bana yüz vermese bende onunla zorla konuşmam mesela

ayrıca eşimin sevgisini anlatması da gayet güzel bir davranış bu özel değil

Bence abartiyorsunuz
Siz kiskanc esiniz de cok kaba
Dedigim gibi kizin esinize tecavuz etme olasiligi yok denecek kadar az
Rahat olun ama esinizi kuyruk gibi takip etmeyin agir ve seviyeli olun tavsiyem
Yanlis yapiyorsunuz ve biz de uyariyoruz yani dinleyip dinlememek elinizde

Eşinize kime nasıl davranacagını yönlendirmeniz çok çirkince o sizin çocugunuz degil size yarana bilmek için çok kaba tavır sergilemiş ayrıca çok merak ettim hergün mesaiye eşinizle mi başlıyorsunuz ki karsı tarafın yılışıl oldugunu anladınız

hanımefendi ben burda bir soru sordum ve kibar arkadaşlarım güzel şekilde cevapladılar inanın sizinle kavga etmek istemiyorum tamam sizinde karşınıza böyle bir kız çıksın siz de gayet anlayışlı olun

Belki de eşiniz sizin arıza cıkaracagınızı bildigi için sadece siz varken öyle davranıyordur
Siz yokken normal iş arkadasına davranır gibi davranıyordur.
Kahve getirene ''eşim daha iyi yapar'' diye terslemek yerine ''çok iyi oldu tesekkurler'' diyordur her normal insan gibi!!!

Belki kadın da anlamıstır takıntılı oldugunuzu takmıyordur sizin bu tavırlarınızı. Hatta sizin zaafınızın üstüne gitmek hosuna gidiyor eğleniyordur siz gidince de gülüyordur bilemeyiz...

Rica ederim ben üzüldüm buradan eşinizi de kendinizi de bu tuhaf duruma sokmayın.
Kimse karşı taraf istemediği sürece biriyle ilişkiye başlamaz. Bu işler tek taraflı olmaz

eşim o kızı müdüre şikayet etti artık rahatsız oluyorum diye... inadına yapıyosada kendisi rezil oldu. oda kendisini istemeyen bir erkekle zorla konuşmaya çalışmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…