eşimin iş yerindeki yılışık bayan

eşim o kızı müdüre şikayet etti artık rahatsız oluyorum diye... inadına yapıyosada kendisi rezil oldu. oda kendisini istemeyen bir erkekle zorla konuşmaya çalışmasın

Eşiniz ilkokul cocugu gibi müdüre gitti ''müdür bey ben bu hanımın ilgisinden rahatsızım gerekeni yapın'' dedi yani öyle mi?

Vallahi belki de burada okudugum hayatta da gördüğüm en değişik çiftsiniz. Tebrikler.

Helal olsun eşine canım , kızı da sallama öyle evli erkeklere sulanan ahlakı bozuk cok birşey olmaz merakta etme. Yüzüne bakan yok careyi böyle bulmuş belli ki dener dener vazgecer sen eminsen hiç devamlı konusunı acıp moralini bozma derim

evet öyle dedi ikisi ilişki yaşasa daha mı iyi olurdu

haklısın canım

nasıl oluyor o?
eşiniz müdüre şikayet etmiyor sonra kadın bir gün hop eşine atlıyor eşin de hiiiiiççç anlamadığı şekilde kendini aşkın ortasında mı buluyor?

siz gercek dünyada mısınız?
şu dünyada hangi erkek siz istemediğiniz sürece sizinle ask yasayabilir ve sizinle birlikte olabilir söyler misiniz?
kaldı ki eşiniz bir erkek.. tecavuze de ugrama ihtimali cok düşük olduguna göre?

nasıl aşk yasıyor eşiniz anlamadım?

Konussa ne olur ki sonuc degisir mi? Onlar ayni zumredeki iki ogretmen sadece bence siz gereksiz yakistirmalar yapip esinizi kisitliyorsunuz gibi geldi bana

Yani anlamıyorum iş yerindeki arkadaşı kahve yapıp ikram ettiğinde ne oluyor? Kahve ikramından sonra eşinizin üzerine mi atlamış kız? Alt tarafı kahve yapmış. Ne var bunda? İnsanları anlamak mümkün değil hele çok kıskanç olanları. Kız sizin onun hakkınızdaki düşüncelerinizi bilse çok üzülürdü sanırım. Eşim yabancı bir şirkette çalışıyor. Bir sürü kız iş arkadaşı var. Daha bir kere bile ofise gitmedim. Sonuçta orası işyeri. Birbirlerinin üzerine atlayacak değiller ya? Tüm bekar ve güzel kızların kaderi bu sanırım. Evli bayanlar tarafından kıskanılmak. Bence sizin kıza yada eşinize karşı güven probleminiz yok kendinize karşı var. Mantığınızı kullanmaya çalışın

Bu arada dershanenin muduru de malmis ben olsam haydi sana gule gule derdim konu sahibinin esine durduk yere iftira yani resmen

Böyle eşimin iş yerine gideyim şunlarla tanışayım bi görüneyim vs tipler bana garip geliyor. Asıl kendileri rezil oluyor da farkında değiller. Eş de bir garip eşimin yaptığı kahveden başkasını beğenmem falan nedir ya. Al birini vur ötekine. Eşimin eski işyeri evimize iki km yoktu üç sene boyunca bir kere gittim onda mesai saatinden sonra bir kişiyi dahi görmedim yani. Burdakine de iki senedir bir kere bir işim olduğu için gittim. Ne bileyim bana garip geliyor. Geçen sene okula ilk başladıktan sonra zümremin de eşi gelmişti. Diğer hocalar da sen yeni geldin ya seni görmeye gelmiştir biraz kıskançtır demişler üstüne de gülmüşlerdi. Neyse eminim orda da sizin için güvensiz kıskanç vs diyo olabilirler

Bence çok abartmissiniz.. kiz da belli ki benim gibi biraz bu konularda eşini iş arkadaşlarından lüzumsuz kiskananlara ayar ki inadina yapmış.. açıkçası bende sanki herkes onun kocasina asik gibi arada bi gelip adamin sahibi oldugunu hatirlatmak isteyen iş arkadaslarimin eslerine ayni boyle uyuz davraniyorum. biraz rahat olun, dunya alem kocaniza asik degil emin olun. esiniz de durumdan memnun gibi anlatmissiniz ama sanmam... adam da serrinizden korkuyor gibi..

o ne yahu müdür bey bu beni rahatsız ediyo ağzına biber sürün yoksam fena şeyler olcak gibi mi? müdür ayırmasa ilişki mi başlıcak?

size yaptığınızın garip olduğunu anlatmaya çalışanlara, diğer uç tarafı örnek vererek cevap veriyorsunuz. halbuki bunun normal ve olağan alternatifi var. müdür uyarmasa ilişki başlamayacak ,veya kahve için karım daha güzel yapar demek yerine teşekkür edip geçse dediğiniz gibi sizin yerinize ,ona kibar davranmış olmayacak. sadece normal tepkiyi vermiş olacak. bence o kız sizden daha çok şikayetçi kızı çift olarak delirtmeye çalışıyorsunuz. eşinizle ilişkinizin bu kadar pamuk ipliğine bağlı olduğunu düşünüyorsanız kendi içinizde çözün.

Eşinize güvenmiyorsunuz. Kadın akşam aradı diye eşine beni aldatıyorsun diyen insan güvenmez bence. Hiç hoş hareketler değil kadın kahve getiriyor eşiniz kötü olmuş eşimin yaptığı daha güzel diyor siz gülüyorsunuz falan. Basitçe içmeyeceğim teşekkür ederim demek varken. Bu kadar takıntılı olmayın lütfen.

siz benimle kavga edemezsiniz öyle bir hakkınız yok var sanıyorsanızda burda bir yönetim var gerekli olanı zaten uyguluyorlar üslübunuza dikkat edin yeni üyesiniz önce kuralları okuyun
Medeniyet ve görgü işte tamda budur! Kendinize yakışanı yapmaya devam edin müdüre şikayet etmeler çok komiksiniz kendinizi ve eşinizi küçük düşürüyorsunuz ilk okul çocukları gibi benimle konusmasın karım kızıyor kocanızı dısarı salmayın hatta camdan bile bakmasın bir kahve yapmıs diye kocanıza tecavuz etmıs gıbı tepki verıyorsunuz yazık gidin tedavı olun eşiniz ve iş arkadaşlarıda rahat bir nefes alsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…