- 29 Mayıs 2015
- 60
- 10
- 1
- Konu Sahibi halime ve ahmet
-
evet yapcam güzelmiş:)
İhtiyacı olan öneri buydu bence
eşim o kızı müdüre şikayet etti artık rahatsız oluyorum diye... inadına yapıyosada kendisi rezil oldu. oda kendisini istemeyen bir erkekle zorla konuşmaya çalışmasın
evet haklısınbence eşine güveniyorsan boşver takma takınca değere biner . ayrıca o kadın da kendini bir şey sanar aman farketmesin
Helal olsun eşine canım , kızı da sallama öyle evli erkeklere sulanan ahlakı bozuk cok birşey olmaz merakta etme. Yüzüne bakan yok careyi böyle bulmuş belli ki dener dener vazgecer sen eminsen hiç devamlı konusunı acıp moralini bozma derimarkadaşlar herkese merhaba bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum üye olmaya karar verdim bir konuda fikrinizi almak istiyorum eşim bir etüt merkezinde matematik öğretmeni. doğal olarak bayan öğretmenlerde var. ben biraz kıskancım. yani eşimi aşırı kıskanırım. iş yerindeki bayanlarla aşırı samimi olmasını istemem. eşimde bu huyumu bildiği için beni iş yerine götürdü ve herkesle tanıştırdı. özellikle bayanlarla tanıştırdı ve kızları sevdim. ama bir tane kız var tam bir yılışık. o kızda matematik öğretmeni. eşimle ne zaman iş yerinde beraber olsak her zaman bana ters ters bakar. her zaman konuşan kız ben gelince sus pus olur. eşimde o kızı hiç sevmez. iş haricinde konuşmazlar. eşim ve o kız aynı branştan oldukları için soru hazırlama gibi bazı işleri beraber yapmak zorundalar. gecenin bir vakti eşimi aradı bu kız bende sinirlendim. eşime dedimki sen kesin beni aldatıyosun hoparlöre ver ne dediğini duycam o kızın dedim. kızda dediki şu soru yanlış haberin olsun dedi. eşimde yarın iş yerinde diyebilirdin gecenin bir yarısı aramana gerek yoktu dedi. oda kusura bakma dedi kapattı. eşimin sevgisinden eminim. iş yerindeki kızlara beni anlatırmış kızlarda bana anlatıyo seni çok seviyo eve gidene kadar seni çok özlüyo falan diye. diğer kızlar böyle konuştukça malum sahış çok bozulur suratını sallar oflayıp puflayarak odadan çıkar. bana selam bile vermez ama hep eşimle konuşma peşinde. bir gün yine dershanedeyim. yılışık kız eşime kahve yapıp getirmiş. sana kendi ellerimle kahve yaptım ahmet hocam bugün çok dersin vardı çok yoruldun dedi. ben fitil oldum. eşimde huyumu biliyo ya kahveden bir yudum aldı. çok sağol ama kahven kötü olmuş ben eşimin yaptığından başka kahve içmem dedi. o an bir kahkaha patlattım kız da iyice bozuldu:) eşim derki istersen dershaneye habersiz bile gel der. eşime güveniyorum ama arkadaşlar ben mi fazla takıntılıyım bilmiyorum ama o kızı hiç sevmiyorum nasıl davranmalıyım o kıza karşı.
evet öyle dedi ikisi ilişki yaşasa daha mı iyi olurduEşiniz ilkokul cocugu gibi müdüre gitti ''müdür bey ben bu hanımın ilgisinden rahatsızım gerekeni yapın'' dedi yani öyle mi?
Vallahi belki de burada okudugum hayatta da gördüğüm en değişik çiftsiniz. Tebrikler.
evet öyle dedi ikisi ilişki yaşasa daha mı iyi olurdu
haklısın canımHelal olsun eşine canım , kızı da sallama öyle evli erkeklere sulanan ahlakı bozuk cok birşey olmaz merakta etme. Yüzüne bakan yok careyi böyle bulmuş belli ki dener dener vazgecer sen eminsen hiç devamlı konusunı acıp moralini bozma derim
Konussa ne olur ki sonuc degisir mi? Onlar ayni zumredeki iki ogretmen sadece bence siz gereksiz yakistirmalar yapip esinizi kisitliyorsunuz gibi geldi banaişte demek istediğimde bu eşim istemediği halde bu kız hala yılışık yılışık eşime asılıyor. bu öyle normal bir iş arkadaşlığı falan değil yani bir kişi bana yüz vermese bende onunla zorla konuşmam mesela
Bu arada dershanenin muduru de malmis ben olsam haydi sana gule gule derdim konu sahibinin esine durduk yere iftira yani resmenEşiniz ilkokul cocugu gibi müdüre gitti ''müdür bey ben bu hanımın ilgisinden rahatsızım gerekeni yapın'' dedi yani öyle mi?
Vallahi belki de burada okudugum hayatta da gördüğüm en değişik çiftsiniz. Tebrikler.
"Öğretmenim bu kız bana asılıyorEşiniz ilkokul cocugu gibi müdüre gitti ''müdür bey ben bu hanımın ilgisinden rahatsızım gerekeni yapın'' dedi yani öyle mi?
siz benimle kavga edemezsiniz öyle bir hakkınız yok var sanıyorsanızda burda bir yönetim var gerekli olanı zaten uyguluyorlar üslübunuza dikkat edin yeni üyesiniz önce kuralları okuyunhanımefendi ben burda bir soru sordum ve kibar arkadaşlarım güzel şekilde cevapladılar inanın sizinle kavga etmek istemiyorum tamam sizinde karşınıza böyle bir kız çıksın siz de gayet anlayışlı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?