eşimin iş yerindeki yılışık bayan

ben de bekarım, bazen arkadaşlarıma kahve yapıyorum. onların eşi de benim için böyle düşünüyorlar acaba??

çok abartıyosunuz, eşinizi baya kıymete bindirmişsiniz. işyerindeki bayanın umrunda bile değildir kesin :) haberi yoktur birşeyden

Bence sen Haklısın canım gecenin bi yarısı soru yanlış diye aramak eşinin yanında nispet yaparcasına sana kahve Yaptım demeler bunlar hiç hoş değil ve art niyet kokan davranışlar. Burda konu açmanız sizi daha kötü hissettirir çünkü burdaki bayanlarda genel mantık kimse sizin Kocanız için ölmüyor mantığı... Ancak aldatıldığında sana hak verirler. Öyle kadınlar varki evli adamlar onlara daha cazip geliyor ve en aklında olmayan Mülayim insanları bile yoldan çıkarabiliyorlar. Eğer hayat toz pembe olsa burdaki bayanların söylediği gibi neden bu kadar aldatma olayı oluyor ? Buna sebep olan erkekler kadar kadınlarda bu Yüzden bence kimseye tamamiyle güvenemeyiz...

24 yaşındayım o kızda 23 yaşında laftan anlamayınca bizde öyle bir yola başvurduk. eşim zaten o kızı müdüre şikayet etti şimdi yılışamıyor

maşAllah, maşAllah hızınıza da yetişilmiyor. 15.44 de konu açıyorsunuz 19.12 de eşim zaten müdüre şikayet etti üstüne bir de kız artık yanaşamıyor yazıyorsunuz.
bırakın Allaşkına bu işleri, kendinize biraz özgüveniniz, eşinize de güveniniz olsun. gereksiz kaprislerle insanları işlerinden etmeye çalışmayın, kendi evinizin bereketini kaçırırsınız.
yine söylüyorum 23 yaşında gencecik bir kızla üstelik okumuş matematik öğretmeni olmuş bir kız evladıyla karı koca uğraşmayın, günahtır.

Keske sen beni aldatiyorsun demeseydin adama kotu olmus canim. bir de surekli kadinla ilgili seyler soyleme esine suan gayet sakin tepki vermiyor yaptiklarina ama bir sure sonra adam da bikar kendinden uzaklastirmis olursun bosuna.
Ayrica bir erkege ne korukorune guvendigini ne de asla guvenmedigini belli etmiceksin. Korukorune guvenince aman nasil olsa guveniyo arastirmaz nerden bilcek havalarina gireboliyorlar. Kesinlikle guvenmediginde de tam tersi nasil olsa guvennmiyor bana diyebiliyorlar. Bence her daim guvendigini ancak konrolude elden birakmadigini belli et.
ayrica kizi resmen kafaya takmissin boyle davranman sadece evinin huzurunu kacirir.

eşim o kızı müdüre şikayet etti artık rahatsız oluyorum diye... inadına yapıyosada kendisi rezil oldu. oda kendisini istemeyen bir erkekle zorla konuşmaya çalışmasın

karı koca size pes diyorum.
yazık yazık.
şimdi başınızı yastığınıza koyduğunuzda huzurla uyursunuz, hemcinsinizi ekarte ettiniz.

kızın niyetini bilemem ama yerinizde olsam ben kocama güvenirdim. kızı defalarca terslemiş sırf sizin içiniz rahat olsun diye.

Acizligin bu kadari... yani liseliler bile bu seviyede degil. Aklima kilibik lafi bile geldi, ki hiç sevmedigim bir laftir fakat esini desteklemek vardir vee.. kilibik vardir..

Vay arkadaş ne çiftler ne sevgiler var, artık kıskançlıktan iş arkadaşlarına dünyayı dar eden sevgiler!!!
Burada da kızcağıza yaptığınız tuhaf çirkin hareketleri gülücüklerle mest mest yazmışsınız. Buraya da hava atmak için konu açılmış.
Bu kadar kıskanç erkeği de kadını da anlamıyorum. Kocanız aman kaçmasın kimseler bakmasın diye fanuslara kapatıp birbirinizi buna büyük aşk sanıp böbürleniyorsunuz da bana tuhaf geliyor kusura bakmayın.
Benim de sevgilim dershanede matematik öğretmeni eşli gecelerine katıldım bir tek, mesai arkadaşlarıyla dans etse hanım hanım saçını başını yolardım da dua et iş arkadaşısın üslubuna bağlamadım. İnsan biraz da eşine veya kendisine güvenmez mi?
Hele kocanızın çocuk gibi müdüre şikayet etmesine pes dedim.
Dershaneye zırt pırt kontrole gitmeniz hele şok şok. O kadar mı kontrole ihtiyaç duyacak kadar güvensizsiniz bu nasıl sevgi?
Ben bu üç yılda kahveye gel diye çağrılsam da orası profesyonel bir yer diye eşli buluşmalar hariç gitmedim. Güveniyorum çok şükür.
Dershane kampına otele gittiler kızlı erkekli Kimsenin de eşi gelmedi valla artık nasıl kocasını sevmeyen öğretmenleri toplamışlarsa dershaneye Komple çok şükür kadın erkek tüm öğretmen arkadaşları ve eşleri kıskançlık adı altında zulüm yapmıyoruz kimseye.
Hoş ben benim iş arkadaşıma böyle şarlayan adamı tutmam yanımda sevgilim de ben onun iş arkadaşına böyle yapsam sen ne yapıyorsun der de...
Velhasıl öğretmen nişanlısı olarak bana çook tuhaf geldiniz kusura bakmayın.
Ayıp ayıp

Ya ailecek bi tuhafsiniz, ya da Eşiniz, sizin bu hastalık derecesindeki kiskancliginizi is arkadaşlarına anlattı, süz geldiğinizde rol yapıyor, benim çalıştığım ortamda bir erkek (hem de yanina eşini de katarak) bir bayana boyle davransa, bizzat ben gider ikisini de şikayet ederim...
Hatta müdüre, karili kocali dersaneyi istila ettiler, bos bi oda verin de tasinsinlar, bunaldik derdim.....

Vay be, kahve getirmeninde edepli ve edipsiz sekli varmis, bir yasima daha girdim

Hayir yani, jartelleri giyip kahve mi getirmis kiz?

Gerçekten acilen, ama acilen bir psikologa görünmen lazim.

Hangi şehirdesin?
Eşini zor mu buldun ?
koskoca adam utanmiyor mu ben eşimin kahvesinden başka kahve içmem demeye ?
kız bok iç o zaman diyemedi mi ?
çirkin çirkin kocalarinizin neyi size bu kadar çekici geliyor herkes peşinde gibi davraniyorsunuz?
Senin sürekli is yerine gelmene nasıl müdahale etmiyorlar öyle salak yer mi olur ?
Ay bi de içimdeki şeytan durttu valla dikkat et kocan karşıma çıkmasın yilisiklik nasıl olur o zaman gorurdun milleti yaftalamazdin

Ben kadınları anlamıyorum ya. Benim hoşuma gidiyo eşim başka kadınlara nazik davranınca. Kadın arkadaşlarımız eşimi sevince mutlu oluyorum. Ay çok kibar çok yakışıklı desinler yani benim kocama ne güzel bişey. Bazı kadınlar da kocası kadınlara kaba davranınca seviniyr. Kahveye verilen tepki tam bir hödüklük. Kocan hödüğün teki. Hem de senin yüzünden :)

Benim arkadaşım,komşum ya da eşimin iş arkadaşı kahve ikram edecek eşim de begenmeyip dil uzatacak gerçekten eşimin yerine utanır,yerin dibine geçerdim sanırım

Benim arkadaşım,komşum ya da eşimin iş arkadaşı kahve ikram edecek eşim de begenmeyip dil uzatacak gerçekten eşimin yerine utanır,yerin dibine geçerdim sanırım

Evet kontes aynen. Marifetmiş gibi anltmış bi de. benim eşim her girdiği ortamda kadınlara nazik olmalı özellikle uyarırım bile. Yemekler çok lezzetli demeli. Birkaç iltifat etmeli.

eski okulumda çok sevdiğim bi hocam vardı aramız normalde çok iyidir. eşi aşırı kıskanç ve eşinin yanında biz sizli bizliye geçer mesafe koyardık sıkıntı çıkmasın diye. belki eşinizle normalde arası çok iyi siz gelince böle oluyordur .yoksa kendine kötü davranan birine niye birisi kahve götürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…