kv kızı ile aynı apartmanda oturuyor ne zaman gitsem yemeğim iki günlük sana yedirmek istemem der ve hep kızında yemek yenilir.
Bu durumda siz hala gitmeye devam mı ediyorsunuz? Ne demek sana yedirmek istemem şok oldum
15 dakikalık mesafede gidip kalmanın ne espirisi var hiç anlamadım.
5 senedir kv'lerle 27 saatlik mesafede oturuyorum ona rağmen daha gelip kalmadılar.
Senede bir biz gideriz.
kızlar selamlar,
eşimin aile bağları çok sıkı değildir. gelip gitmezler arayıp sormazlar. sadece eşimi arar sorarlar. ben elimden geldiği kadar ziyaretlerine giderim. (çalışıyorum bu arada gerçekten çok yoğun oluyorum) kv kızı ile aynı apartmanda oturuyor ne zaman gitsem yemeğim iki günlük sana yedirmek istemem der ve hep kızında yemek yenilir. görümcem çok iyi insandır sorun yapmaz bunu bende yardım ederim birşeyler hazırlarız. fakat bir kez olsun kv gelin bende yemek yiyin demez. yaşlı da değil bu arada. sorum şu olacak sizlere. eşimin anne babasını yemeğe çağırdık. eşim telefonda annesi ile konuşurken çok ısrar etti geleceksiniz kalacaksınız. eğer gelmezsen ben gelip alıcam seni gece de burda kalacaksınız diye ısrar etti. bize 15 dk lık mesafede oturuyorlar. eşim mutlu olacaksa bu durumdan sorun değil kalsınlar tabi. ama eşimin bu kadar mesafede kalmalarına ısrar etmesi tuhaf geldi. sizde böyle durumlar nasıl? sizinde eşiniz ısrar eder mi bu tarz durumlarda?
aslında gitme taraftarı değilim kv min bana bu yaklaşımından dolayı ama eşim çok ısrar ediyor. gidelim diye ben kırmamak için gidiyorum. birazda benim anneme babama özendiğini düşünüyorum. söylemesi ayıp olur ama annem babam fırsat buldukça gelirler elleri kolları dolu dolu gelirler geldiklerinde. keza biz gittiğimizde de elimizi kolumuzu doldurur gönderirler. eşimde kendi ailesinin öyle olmasını istiyor ısrarı bu yüzden sanırım.Bu durumda siz hala gitmeye devam mı ediyorsunuz? Ne demek sana yedirmek istemem şok oldum
5 senedir kv'lerle 27 saatlik mesafede oturuyorum ona rağmen daha gelip kalmadılar.
Senede bir biz gideriz.
kadın yeni yemek yapmamış dünün yemeğini de yedirmek istememiş nesi garip ki? bu kötü niyet değildir yani...
O zaman eşinizin ailesi size hiç gelmedi sanırım, ya da geldi sizinle aynı şehirde yaşayan başka birinde kaldılar.Bu durumda siz hala gitmeye devam mı ediyorsunuz? Ne demek sana yedirmek istemem şok oldum
Senede bir biz gideriz.
Sürekli yaptığı bişey değilse dert edilecek bir durum değil. Gece oldu, şimdi kalkıcaklar, birazdan kalkarlar şeklinde düşünmeden, rahat rahat anne babasıyla oturup, sabah kahvaltısını da yine beraber yapmak istemiş olabilir. Benim de evim var, yuvam var, düzenim var diye ailesini ağırlamak ihtiyacı duyuyor belkide.kızlar selamlar,
eşimin aile bağları çok sıkı değildir. gelip gitmezler arayıp sormazlar. sadece eşimi arar sorarlar. ben elimden geldiği kadar ziyaretlerine giderim. (çalışıyorum bu arada gerçekten çok yoğun oluyorum) kv kızı ile aynı apartmanda oturuyor ne zaman gitsem yemeğim iki günlük sana yedirmek istemem der ve hep kızında yemek yenilir. görümcem çok iyi insandır sorun yapmaz bunu bende yardım ederim birşeyler hazırlarız. fakat bir kez olsun kv gelin bende yemek yiyin demez. yaşlı da değil bu arada. sorum şu olacak sizlere. eşimin anne babasını yemeğe çağırdık. eşim telefonda annesi ile konuşurken çok ısrar etti geleceksiniz kalacaksınız. eğer gelmezsen ben gelip alıcam seni gece de burda kalacaksınız diye ısrar etti. bize 15 dk lık mesafede oturuyorlar. eşim mutlu olacaksa bu durumdan sorun değil kalsınlar tabi. ama eşimin bu kadar mesafede kalmalarına ısrar etmesi tuhaf geldi. sizde böyle durumlar nasıl? sizinde eşiniz ısrar eder mi bu tarz durumlarda?
O zaman eşinizin ailesi size hiç gelmedi sanırım, ya da geldi sizinle aynı şehirde yaşayan başka birinde kaldılar.
çünkü o kadar saatlik bir yoldan gelip, sizi görüp dönmek imkansızdır heralde.
teşekkür ederim öncelikle. biraz üşengeçlik birazda maneviyata önem vermedikleri için pek gelmeyi tercih etmiyorlar. soğuk insanlar kısacası.Demek ki gelmek istemiyorlar veya 15 dklık mesafe icin niye kalayım evim dururken diyordur kv. Esiniz annesine bagımlımı bu kadar ?
Yalnız uslubunuzu cok begendim pozitif geldiniz bana :)
bende kalma taraftarı değilim kısa mesafede.Bizde kalma olayı olmaz.
Evlerin arası 10 dakika zaten.
Akşama çaya,yemeğe benim ısrarımla gelir büyükler.
Yoksa her iki taraf da "aman siz gelin,yorulmayın" derler.
gideceğimizi bildiği halde yemek hazırlamaz veya gel birşeyler hazırlayalım demez. misafirperver değil kv.yemek yedirmemesi nasıl bir şeydir ya
benim annem olsun kv olsun biz gideceğimiz zaman çeşit çeşit yemek yaparlar. Sen tavrını koy biraz bence..
Sizde kalma durumları da eşinin sadece ben bu evin reisiyim lafını kanıtlama çabasıdır..
boşver şimdi canımbende kalma taraftarı değilim kısa mesafede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?