eşimin ısrarcı tavrı

gideceğimizi bildiği halde yemek hazırlamaz veya gel birşeyler hazırlayalım demez. misafirperver değil kv.

canım bi tane de bende var aynısından...ben mesafeli davranıyorum çok sık gitmiyorum bayramlar ,anneler günü v.s.yılda toplasan 5-6 kez gidiyoruz,1 saatlik mesafede oturuyorlar çayın yanına hazırladığı 1-2 ikramla geçiştiriyo bizi , biz her seferinden ondan çıkıp yemeğe gidiyoruz...ailemde böyle görmediğim için bana da garip geliyo doğal olarak...

yani bana göre de gereksiz gittiğimizde de ısrar ediyo kızında yemek yedikten sonra hadi gelin bizde kalın diye ama ben kalmak istemiyorum.
şimdi de eşim annesine ısrar ediyor kalsınlar diye.

demekki kv kalın demesine eşin karşılık olarak kalın dedi
kaldılar mı sizde

işten gidiyoruz bir de oraya eşim haber veriyor gideceğimizi her seferinde yemeğinin 2 günlük olduğunu buyüzden yedirmek istemediğini söylüyor. bende sizin gibi yetiştim oyüzden tuhaf geliyor.

işten gidiyoruz bir de oraya eşim haber veriyor gideceğimizi her seferinde yemeğinin 2 günlük olduğunu buyüzden yedirmek istemediğini söylüyor. bende sizin gibi yetiştim oyüzden tuhaf geliyor.

2-3 hafta önce bi tadilatları için oraya gitmişti , kızımı da gönderdim özlemişlerdir diye..neyse öğlen 1 gibi gittiler akşam 7'yi geçiyordu döndüklerinde...eşim hadi bişiler yiyelim açız diyince şok oldum ,nasıl yani sizi aç mı gönderdiler dedim,gittiğimiz zaman çayın yanında kek v.s. yemiştik dedi...yani bi yemeğe kal dememiş bişi diyemiyorum ben artık bu insanlara

hadi eşiniz neyse de çocuğu doyursalarmış pess...

Kadın gerçekten yedirmek istemiyordur bayat yemeği, ya da evinde bulaşık çıksın istemiyordur, ya da görümce de dahil olsun istiyordur. Yani kötü niyetli gelmedi bana. İçli dışlı olmak istemeyebilir ki bu çok güzel bir şey. Ama kocanın 15 dakikada illa gelip kalacaksınız demesi bana çok garip geldi. Ne gereği var. :/

peki her seferinde bu bahane normal midir.
eşim zaten ayrı bi saçmalık yapıyor.

15 dakikalik mesafede kalmalari sacma.

Zaten onlar istemiyor esin israrci bu durumda..

Ayrica herzaman 2 gunluk yemekmi var mutfakta , ben olsam laf arasinda bigun lafi sokardim..

15 dakikalik mesafede kalmalari sacma.

Zaten onlar istemiyor esin israrci bu durumda..

Ayrica herzaman 2 gunluk yemekmi var mutfakta , ben olsam laf arasinda bigun lafi sokardim..
onların kalmak istememeleri bizi rahatsız etmek değil zaten üşengeçlikten istemiyorlar.
her zaman 2 günlük yemeği oluyormuş öyle söylüyor. valla ben bir şey söylemeye utanırım doğrusu.

samimi olmak arayı sıcak tutmak istiyor aile bağları kuvvetli olsun istiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…