Menesa Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2013 8.080 7.070 198 2 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nomadd #61 yildizse .!.: onların kalmak istememeleri bizi rahatsız etmek değil zaten üşengeçlikten istemiyorlar. her zaman 2 günlük yemeği oluyormuş öyle söylüyor. valla ben bir şey söylemeye utanırım doğrusu. Genişletmek için tıkla... Ben olsam soylerim , bidahakine ikigunluk yemegim var dese . Alistim ve tok geldim zaten derdim.
yildizse .!.: onların kalmak istememeleri bizi rahatsız etmek değil zaten üşengeçlikten istemiyorlar. her zaman 2 günlük yemeği oluyormuş öyle söylüyor. valla ben bir şey söylemeye utanırım doğrusu. Genişletmek için tıkla... Ben olsam soylerim , bidahakine ikigunluk yemegim var dese . Alistim ve tok geldim zaten derdim.
N nomadd Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Eylül 2012 995 234 133 İstanbul 2 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nomadd #62 o Menesa .!.: Ben olsam soylerim , bidahakine ikigunluk yemegim var dese . Alistim ve tok geldim zaten derdim. Genişletmek için tıkla... kv nın utanması gerekir benim dememe gerek yok
o Menesa .!.: Ben olsam soylerim , bidahakine ikigunluk yemegim var dese . Alistim ve tok geldim zaten derdim. Genişletmek için tıkla... kv nın utanması gerekir benim dememe gerek yok
Menesa Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2013 8.080 7.070 198 2 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nomadd #63 yildizse .!.: o kv nın utanması gerekir benim dememe gerek yok Genişletmek için tıkla... Demekki utanmiyor , utansa zaten her gidisinde oyle demezdi..
yildizse .!.: o kv nın utanması gerekir benim dememe gerek yok Genişletmek için tıkla... Demekki utanmiyor , utansa zaten her gidisinde oyle demezdi..