- Konu Sahibi madammatilda
-
eşim büyük bir firmada çalışıyor ve dolayısıyla çok arkadaşı var. Doğal olarak çalışma arkadaşlarının önemli bir kısmı kadın...bugün birlikte şirkete gittik, bana birşey verdi ve ben kendi işime geldim. Kadınları görmek beni rahatsız etti. Sabah sabah bu kadar bakımlı olmayı nasıl beceriyorlar diye düşündüm ve kendi kendime ne kadar paspalsın dedimo saçlar, makyajlar ve kıyafetler...üstelik hepside çok iyi eğitimli; en yakın çalışma arkadaşları türkiye'nin en iyi kolejinden mezun olmuşlar, iyi üniversitelerden mezun olmuşlar. Ben uzun cizmelerle dolaşırken, tak tuk topuklu ayakkabı seslerinden rahatsız oldum. Allah'ım ya, bu kadar güzel ve bakımlı kadın...ne bileyim çok kıskandım, özellikle bu kadar hayata bağlı olmalarını...ben sabah zor kalkıyorum, makyaj bir yana dursun:)) sizlerinde böyle hissettiği zamanlar oluyor mu? Ayrıca yurtdışı seyahatlerine bu kadınlardan birkaçıda gidiyor; bir tanesi benimde tanıştığım evli ve çok güzel bir kadın; benim hayallerimdeki odtü den mezun üstelik...müdürün sekreteri...eşim karşılaştırma yapar mı diye sormaktan kendimi alamıyorum. Sadece o kadını tanıdığım için hep o aklıma geliyor. Sabah misafirleriyle çok akıcı ingilizce konuştu...
ne kadar zamandır orda çalışıyor eşin?
Bence hic kafana takma bile ne diye kiskancaksinki okadar süslü kokos kadinlari?
Cok bakimla herkez o hale dönüsebilir.. bence hepte cok bakimli süslü olmak ilgi cekmiyor arada bir olmasi daha göze carpiyor cünkü hergün hergün oldumu artik normal geliyor insana..
Sende arada bir yapabilirsin evde olsun disarda olsun kocan icin bazen yapman sart ztn yok sonra neden baska bir kadina söyle bakti demeyin yanlis birsey ama nefs bu..
Kocanida böyle seylerden sakin kiskanma cünkü kocan senin kalbinin güzelligine asik vede ona göre dünyanin en güzel kadini sensindir senle evlendigine göre
Aslında plazada 2 kata sahip olan bir firma...Yani o kadar bakımlı olmalarını gerekli kılacak bir durum yok...Bu galiba içsel bir durum, bazı insan içinde bu enerjiyi buluyor ve hani derler ya; bakkala giderken bile süslenir:) Öyle kadınlar vardır...Aslında bende öyle olmak isterdim, hoş bence...Onlar bu kadar eğitimli ve güzel olunca; Esra kızım sen ne yaptın bugüne kadar? diyorum...İngilizce hala içler acısı; özellikle o konuşmayı duyunca buna kanaat getirdim...Bilmiyorum; bu kadarda güzel kadınlar olmaz ki! Her kadın güzeldir tamamda; bunlar o kadar iyi ki; özgüveni yüksek olan bir kadın bile sallanır yani...İş yerinde de ister istemez muhabbet ediyorsun; yemekte, molada vs. Çok kıskandım ya...Kendime de kızdım ayrıca kıskandığım için ve paspal olduğum için...Ben normalim ama onların yanında paspal...Keşke hiç görmeseydim
Moral verdin; sağol...Öyle tabi, insanın içinde olsa her koşulda dünyanın en çirkin kadınıyla da birşeyler yaşar...Ben kendime kızıyorum...Yıllarca ingilizcemi ilerletmedim, makyajı doğallık adına reddettim; hep doğallıktan yanaydım...Böyle güzel elbiselerde, güzel konuşan kadınları görünce sarsıldım:))
Eşim büyük bir firmada çalışıyor ve dolayısıyla çok arkadaşı var. Doğal olarak çalışma arkadaşlarının önemli bir kısmı kadın...Bugün birlikte şirkete gittik, bana birşey verdi ve ben kendi işime geldim. Kadınları görmek beni rahatsız etti. Sabah sabah bu kadar bakımlı olmayı nasıl beceriyorlar diye düşündüm ve kendi kendime ne kadar paspalsın dedimO saçlar, makyajlar ve kıyafetler...Üstelik hepside çok iyi eğitimli; en yakın çalışma arkadaşları Türkiye'nin en iyi kolejinden mezun olmuşlar, iyi üniversitelerden mezun olmuşlar. Ben uzun cizmelerle dolaşırken, tak tuk topuklu ayakkabı seslerinden rahatsız oldum. Allah'ım ya, bu kadar güzel ve bakımlı kadın...Ne bileyim çok kıskandım, özellikle bu kadar hayata bağlı olmalarını...Ben sabah zor kalkıyorum, makyaj bir yana dursun:)) Sizlerinde böyle hissettiği zamanlar oluyor mu? Ayrıca yurtdışı seyahatlerine bu kadınlardan birkaçıda gidiyor; bir tanesi benimde tanıştığım evli ve çok güzel bir kadın; benim hayallerimdeki ODTÜ den mezun üstelik...Müdürün sekreteri...Eşim karşılaştırma yapar mı diye sormaktan kendimi alamıyorum. Sadece o kadını tanıdığım için hep o aklıma geliyor. Sabah misafirleriyle çok akıcı İngilizce konuştu...
Hickimseye özenme! kendin ol vede nasil rahat ediyorsan öyle takil.. hergün bir ton makyaj topuklu ayakkabi bir zorunluk gibi.. Nasil rahatsan öyle güzelsin.
Sadece esin icin süslen kendini begendirt öbür erkekler begenmis begenmemis bos. Okadar laf isitiyorlardirki o kadinlar illaki öz güvenleri artacak bir süre sonra..
Dogallik en güzeli bence vede yerine göre giyinmek. Cok para harcamakta iyi degil böyle seyler icin dedigim gibi ara sira
Anladigim su ki, sen onlari kiskanmamissin.
Aslinda hayallerini hatirlamissin.
Aslinda olmak istediklerini gormussun.
Ayaga kalkmalisin.
Makyaj, bakim, sus-pus...degil yani mevzu.
Kadin, yogun doneminde paspalligi ozler,
paspal tembel oldugunda kosturmayi... Bitmez yani bu.
kadın olarak hepimiz aynı pozisyonda olsak sanırım her kadın kıskanır öncelikle..
peki sen ne iş yapıyorsun çocuk felan yani sen neden süslü püslü olmayasınki her kadın güzeldir
şimdi ne yalan söyleyeyim o dediğin bayanlara biz kadın olarak böyle bakıyorsak erkeklerde bakar diye düşünüyorum
benim 4 yaşında oğlum var 7 aylık ikiz kızlarım var bende çalışıyorum (eşimle aynı yerde)
ama buna rağmen sabahın köründe kalkıp dikkat ediyorum kendime temiz ve bakımlı olmaya..
görsellik maalesef her yerde çok önemli
ben bile bazen sabah yetişemiyorum ve hava soğuk diye üşüyorum üşeniyorum o yüzden pantolon kazak çizmeleri çekip çıkıyorum evden
sonra kendime kızıyorum niye böyle yaptım diye
bak ben eşimle 4 yıllık flört döneminden sonra evlendik 5 yıllık evliyiz,sorsan bana aşıktır gözü benden başkasını görmez
hep doğallıktan yanadır,bazen manken gibi birini bile görse şuan bak bir ton makyaj var acaba gerçek hali nasıldır der
ama nedense ben hiçbir erkeğe güvenemiyorum
ben normalde doğal olmayı çok seviyorum rahat olmayı ama bu tarz konuları düşününce
istemesemde sabahın köründe kalkıp yinede makyajımı saçımı felan yapıyorum napim
düşüncese beni ev halimi 4 yaşında erkek çocuk 7 aylık ikiz bebekler
ve ben çalışıyorum ve ben yinede o dediğin bayanlar gibi olmayı başarıyorum çoğu zaman
biz kadınlar istersek herşeyi başarabiliriz bunu sakın unutma canım
yanlış anlaşılmasın kastettiğim aslında sadece makyaj süs püs değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?