Eşimin işyeri...

madammatilda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2012
226
3
48
Balıkesir
Eşim büyük bir firmada çalışıyor ve dolayısıyla çok arkadaşı var. Doğal olarak çalışma arkadaşlarının önemli bir kısmı kadın...Bugün birlikte şirkete gittik, bana birşey verdi ve ben kendi işime geldim. Kadınları görmek beni rahatsız etti. Sabah sabah bu kadar bakımlı olmayı nasıl beceriyorlar diye düşündüm ve kendi kendime ne kadar paspalsın dedim O saçlar, makyajlar ve kıyafetler...Üstelik hepside çok iyi eğitimli; en yakın çalışma arkadaşları Türkiye'nin en iyi kolejinden mezun olmuşlar, iyi üniversitelerden mezun olmuşlar. Ben uzun cizmelerle dolaşırken, tak tuk topuklu ayakkabı seslerinden rahatsız oldum. Allah'ım ya, bu kadar güzel ve bakımlı kadın...Ne bileyim çok kıskandım, özellikle bu kadar hayata bağlı olmalarını...Ben sabah zor kalkıyorum, makyaj bir yana dursun:)) Sizlerinde böyle hissettiği zamanlar oluyor mu? Ayrıca yurtdışı seyahatlerine bu kadınlardan birkaçıda gidiyor; bir tanesi benimde tanıştığım evli ve çok güzel bir kadın; benim hayallerimdeki ODTÜ den mezun üstelik...Müdürün sekreteri...Eşim karşılaştırma yapar mı diye sormaktan kendimi alamıyorum. Sadece o kadını tanıdığım için hep o aklıma geliyor. Sabah misafirleriyle çok akıcı İngilizce konuştu...

ben olsam çıldırırdım herhalde sende silkele kendini kafandaki bu düşüncelerden kurtul

haklısın bence...
ama böyle düşünerek kuruntular içinde yaşanmaz
eşin seni onlarla kıyaslamadığı sürece için rahat olsun...
belkide çalışılan yer öyle bakımlı olmalarını gerektiriyor bazı şirketler görselliğe önem verir...

Bence hic kafana takma bile ne diye kiskancaksinki okadar süslü kokos kadinlari?
Cok bakimla herkez o hale dönüsebilir.. bence hepte cok bakimli süslü olmak ilgi cekmiyor arada bir olmasi daha göze carpiyor cünkü hergün hergün oldumu artik normal geliyor insana..
Sende arada bir yapabilirsin evde olsun disarda olsun kocan icin bazen yapman sart ztn yok sonra neden baska bir kadina söyle bakti demeyin yanlis birsey ama nefs bu..

Kocanida böyle seylerden sakin kiskanma cünkü kocan senin kalbinin güzelligine asik vede ona göre dünyanin en güzel kadini sensindir senle evlendigine göre

Aslında plazada 2 kata sahip olan bir firma...Yani o kadar bakımlı olmalarını gerekli kılacak bir durum yok...Bu galiba içsel bir durum, bazı insan içinde bu enerjiyi buluyor ve hani derler ya; bakkala giderken bile süslenir:) Öyle kadınlar vardır...Aslında bende öyle olmak isterdim, hoş bence...Onlar bu kadar eğitimli ve güzel olunca; Esra kızım sen ne yaptın bugüne kadar? diyorum...İngilizce hala içler acısı; özellikle o konuşmayı duyunca buna kanaat getirdim...Bilmiyorum; bu kadarda güzel kadınlar olmaz ki! Her kadın güzeldir tamamda; bunlar o kadar iyi ki; özgüveni yüksek olan bir kadın bile sallanır yani...İş yerinde de ister istemez muhabbet ediyorsun; yemekte, molada vs. Çok kıskandım ya...Kendime de kızdım ayrıca kıskandığım için ve paspal olduğum için...Ben normalim ama onların yanında paspal...Keşke hiç görmeseydim

Moral verdin; sağol...Öyle tabi, insanın içinde olsa her koşulda dünyanın en çirkin kadınıyla da birşeyler yaşar...Ben kendime kızıyorum...Yıllarca ingilizcemi ilerletmedim, makyajı doğallık adına reddettim; hep doğallıktan yanaydım...Böyle güzel elbiselerde, güzel konuşan kadınları görünce sarsıldım:))

TABIKI canım hepımız ınsanız ben bekarken bı derecede cocugum olduktan sonra tamamen cok nadır makyaj yapıyorum esımle dısarı cıkacaksam yaparım veya aksam ıs cıkısı esım evdeyse yaparım
normalde bende ıs gununde yapmıyorum cıldım bozulmasın dıye dıyorum ama asıl sebeb zamansızlık
temız ve ıyı gıyındıgıımı dusunuuyorum

Hickimseye özenme! kendin ol vede nasil rahat ediyorsan öyle takil.. hergün bir ton makyaj topuklu ayakkabi bir zorunluk gibi.. Nasil rahatsan öyle güzelsin.

Sadece esin icin süslen kendini begendirt öbür erkekler begenmis begenmemis bos. Okadar laf isitiyorlardirki o kadinlar illaki öz güvenleri artacak bir süre sonra..

Dogallik en güzeli bence vede yerine göre giyinmek. Cok para harcamakta iyi degil böyle seyler icin dedigim gibi ara sira

Anladigim su ki, sen onlari kiskanmamissin.
Aslinda hayallerini hatirlamissin.
Aslinda olmak istediklerini gormussun.
Ayaga kalkmalisin.
Makyaj, bakim, sus-pus...degil yani mevzu.
Kadin, yogun doneminde paspalligi ozler,
paspal tembel oldugunda kosturmayi... Bitmez yani bu.

Bir kadin güzelse hanim efendigiyle, agir basliligi, nezaketiyle, konusma sekliyle, edebiyle güzel huylariyla güzel olur. Bir erkekde buna önem verir.

Bir makyaj sac spreyi topuklu ayakkabilar süs püs belki sadece 5 dk ilgi ceker ama saydiklarim en cok bir erkegi kadina baglar vede kalici kilar.

kadın olarak hepimiz aynı pozisyonda olsak sanırım her kadın kıskanır öncelikle..
peki sen ne iş yapıyorsun çocuk felan yani sen neden süslü püslü olmayasınki her kadın güzeldir
şimdi ne yalan söyleyeyim o dediğin bayanlara biz kadın olarak böyle bakıyorsak erkeklerde bakar diye düşünüyorum

benim 4 yaşında oğlum var 7 aylık ikiz kızlarım var bende çalışıyorum (eşimle aynı yerde)
ama buna rağmen sabahın köründe kalkıp dikkat ediyorum kendime temiz ve bakımlı olmaya..
görsellik maalesef her yerde çok önemli
ben bile bazen sabah yetişemiyorum ve hava soğuk diye üşüyorum üşeniyorum o yüzden pantolon kazak çizmeleri çekip çıkıyorum evden
sonra kendime kızıyorum niye böyle yaptım diye

bak ben eşimle 4 yıllık flört döneminden sonra evlendik 5 yıllık evliyiz,sorsan bana aşıktır gözü benden başkasını görmez
hep doğallıktan yanadır,bazen manken gibi birini bile görse şuan bak bir ton makyaj var acaba gerçek hali nasıldır der
ama nedense ben hiçbir erkeğe güvenemiyorum

ben normalde doğal olmayı çok seviyorum rahat olmayı ama bu tarz konuları düşününce
istemesemde sabahın köründe kalkıp yinede makyajımı saçımı felan yapıyorum napim

düşüncese beni ev halimi 4 yaşında erkek çocuk 7 aylık ikiz bebekler
ve ben çalışıyorum ve ben yinede o dediğin bayanlar gibi olmayı başarıyorum çoğu zaman
biz kadınlar istersek herşeyi başarabiliriz bunu sakın unutma canım

yanlış anlaşılmasın kastettiğim aslında sadece makyaj süs püs değil

Son düzenleme:

kıskançlık sadece kişisel bakım vs yöndeyse ki bu şekilde sanırım.eşini kıskandığını sanmıyorum.
ilk önce üniversiteye bağlı kalma bence. o dediğin yerden mezun ama iş hayatında hem de özel hayatına başarılı olmayan bir sürü insan var. sen çalışıyor musun? eşin kamuda çalışıyorsa kadınların bakımlı olması çok normal en nihayetinde kalabalık bir ortam..
özelde ve özellikle sanayi bölgelerinde çalışanlar için durum öyle değil. fabrika ortamına senin dediğin şekilde gelirsen eğer gülerler adama. ama her kıyafete de az da olsa feminenlik katabilirsin..yani bir kadın çizmelerle ve üstüne geçirdiği basit bir hırkayla da kadınsı olabilir. o dokunuşu yaratmak önemli. ben de seninle aynı duruma bankacılar gelince düşüyorum. ben fabrika ortamında çalışıyorum o yüzden şıkır şıkır giyinemiyorum. Allahtan eşim de fabrika ortamında çalışıyor ve sekreter hariç herkes erkek

Doğru söylüyorsun, kesinlikle haklısın...İşte bazen elinde olmuyor

Valla doğru tespit:) Nerdeyim diye düşündüm...Hep hayalimde başka şeyler vardı...

aslında ipek arkadaşın dediği gibi öyle okul durumuna çok takılma bizim yanımıza ne elemanlar geliyor cv sine baksan neler yok
ama gelde çalış bir faxı zor çektiriyorsun insanın kendini geliştirmesi okulla olmuyor maalesef
birde çalışma ortamları önemli tabiki ,ofis içi çalışan kadınlar için kolay süslü püslü olmak..

ben eşimin şirketinde çalışıyorum eşime ne bankacılar sigortacılar geliyor görsen aynen senin gördüğün kadınlar
gibi ister istemez bozuluyorum nedense.. sanırım bu kadınsal bir duygu
ben işimi çok iyi planlı düzenli yapan biriyim gözüm kapalı yaparım işimi tecrübeliyim eğitimlerimide aldım bu konuda
ama ne bileyim bazen karşıda böyle bir bayan görünce ister istemez insan kendine bakıyor hemen

benzer duyguları bende yaşıyorum o yüzden anlıyorum seni ac çok..
bakımlı ve temiz olmak iyidir,çok aşırıya kaçmadan şık giyinmek ve güzel görünmek içinde makyaj vs yapılmalı bende kadına

bend eolsam kıskanırdım herhalde

okadar kadının ıcındee bırde yurtdısına beraber gıdıyorlar ama esıne guven onemli bence senle kıyaslama yapmıyordur yapsaydı emın ol hıssederdın. yanı ne bıleym sende sole gıysn sunu yapsan bunu yapsan vs az buck kacrırdı agzından:26:

Valla cok tartisilir bir konu cnm. Bende hep esim disarida butun gun bakimli mskyajli yspili kadinlari gorupte ozenmesin diye aksam eve gelmeden hafif bi makyaj yapar sacimi duzeltir duzgun seyler giyerim. Makyajdan kastim ole kirmizi rujlat agir fondotenler degil hafif bir renklendirme iste. Universite mezunuyum ingilizcemde full esim bazi ing metinleri bana cevirtir. Bana bi gun dediki farkediyorumda yaptiklarini hic gerek yok askim ben butun gun kalip gibi dolasan agir makyajli kadinlari gormekten sikildim sen dogal ve temiz olmaya dvm ettigin surece en guzeli sensin. Bide surekli makyaj yapinca ozel bir yere disari ciktigimizda makyaj yapmanin bi anlami kalmiyo birakda evimizde biraz rahat olalim dedi. Bide benim iki kucuk cocigum var ayagimdan turnagima kadar gerekirse uyumam gece bakimimi yaparim herseyden once kendim icin. Hetkesde takdir eder iki kucuk cocugun oldugu halde bakimlisin diye bu takdir bile insani mutlu ediyo.
He bide petek dincozun eski kocasi gibi esini evde pofuduk terliklerle gormek istemeyen erkeklerde var :) bu sikintini esinle konusarak paylasabilirsin . İngilizce kursuna gidip kendin icin ingilizcenide gelistirebilirsin canim.

Valla bravo sana...Benim bebeğim yok, sadece ikimiziz...Sabahları zor kalkıyorum; iş yerimde kıyafet zorunluluğu yok...Şöyle kot, üzerine kazak veya tişört üzeri hırka...Havaya göre de babet veya dize kadar çizme...Saçlar topuz, makyajda sıfır tabi...Sonra otobüse biniyorum, 2 araçla geliyorum...Ama bunu birşeyi kanıtlamak için söylemiyorum. Benimki tembellik tabi, içten gelmesiyle alakalı...Evde bir sürü makyaj malzemesi, düzleştirici vs. var. Yapacak insan yok 3 çocukla bunu başarabilmen çok güzel; umarım enerjin hiç bitmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…