- 25 Kasım 2012
- 1.887
- 2.042
- 333
- Konu Sahibi madammatilda
-
Doğru söylüyorsun, kesinlikle haklısın...İşte bazen elinde olmuyor
Valla cok tartisilir bir konu cnm. Bende hep esim disarida butun gun bakimli mskyajli yspili kadinlari gorupte ozenmesin diye aksam eve gelmeden hafif bi makyaj yapar sacimi duzeltir duzgun seyler giyerim. Makyajdan kastim ole kirmizi rujlat agir fondotenler degil hafif bir renklendirme iste. Universite mezunuyum ingilizcemde full esim bazi ing metinleri bana cevirtir. Bana bi gun dediki farkediyorumda yaptiklarini hic gerek yok askim ben butun gun kalip gibi dolasan agir makyajli kadinlari gormekten sikildim sen dogal ve temiz olmaya dvm ettigin surece en guzeli sensin. Bide surekli makyaj yapinca ozel bir yere disari ciktigimizda makyaj yapmanin bi anlami kalmiyo birakda evimizde biraz rahat olalim dedi. Bide benim iki kucuk cocigum var ayagimdan turnagima kadar gerekirse uyumam gece bakimimi yaparim herseyden once kendim icin. Hetkesde takdir eder iki kucuk cocugun oldugu halde bakimlisin diye bu takdir bile insani mutlu ediyo.
He bide petek dincozun eski kocasi gibi esini evde pofuduk terliklerle gormek istemeyen erkeklerde var :) bu sikintini esinle konusarak paylasabilirsin . İngilizce kursuna gidip kendin icin ingilizcenide gelistirebilirsin canim.
bi kere sende bakımlı olmak zorundasın .her zaman söylerim evli kadın bekar kadından daha özenli olması gerekir .ama nedense tam tersini görüyorum .bakımlı olmak sürekli ayna karşısında olmak demek değil .ufak detaylarla sürekli kendini formunu koru bol su iç cilt bakımını saç bakımını imal etme al sana bakım .uzun süren şeyler değil ki bunlar .hem kendini iyi hissedersin hemde kocana daha hoş gözükürsün .bence sende özgüven ekslikliği var .odtüden mezun olmak gerekmez bir erkeğin seni sevmesi için .hem kimse dışardan göründüğü gibi değildir .
Eşim büyük bir firmada çalışıyor ve dolayısıyla çok arkadaşı var. Doğal olarak çalışma arkadaşlarının önemli bir kısmı kadın...Bugün birlikte şirkete gittik, bana birşey verdi ve ben kendi işime geldim. Kadınları görmek beni rahatsız etti. Sabah sabah bu kadar bakımlı olmayı nasıl beceriyorlar diye düşündüm ve kendi kendime ne kadar paspalsın dedimO saçlar, makyajlar ve kıyafetler...Üstelik hepside çok iyi eğitimli; en yakın çalışma arkadaşları Türkiye'nin en iyi kolejinden mezun olmuşlar, iyi üniversitelerden mezun olmuşlar. Ben uzun cizmelerle dolaşırken, tak tuk topuklu ayakkabı seslerinden rahatsız oldum. Allah'ım ya, bu kadar güzel ve bakımlı kadın...Ne bileyim çok kıskandım, özellikle bu kadar hayata bağlı olmalarını...Ben sabah zor kalkıyorum, makyaj bir yana dursun:)) Sizlerinde böyle hissettiği zamanlar oluyor mu? Ayrıca yurtdışı seyahatlerine bu kadınlardan birkaçıda gidiyor; bir tanesi benimde tanıştığım evli ve çok güzel bir kadın; benim hayallerimdeki ODTÜ den mezun üstelik...Müdürün sekreteri...Eşim karşılaştırma yapar mı diye sormaktan kendimi alamıyorum. Sadece o kadını tanıdığım için hep o aklıma geliyor. Sabah misafirleriyle çok akıcı İngilizce konuştu...
Eşim büyük bir firmada çalışıyor ve dolayısıyla çok arkadaşı var. Doğal olarak çalışma arkadaşlarının önemli bir kısmı kadın...Bugün birlikte şirkete gittik, bana birşey verdi ve ben kendi işime geldim. Kadınları görmek beni rahatsız etti. Sabah sabah bu kadar bakımlı olmayı nasıl beceriyorlar diye düşündüm ve kendi kendime ne kadar paspalsın dedimO saçlar, makyajlar ve kıyafetler...Üstelik hepside çok iyi eğitimli; en yakın çalışma arkadaşları Türkiye'nin en iyi kolejinden mezun olmuşlar, iyi üniversitelerden mezun olmuşlar. Ben uzun cizmelerle dolaşırken, tak tuk topuklu ayakkabı seslerinden rahatsız oldum. Allah'ım ya, bu kadar güzel ve bakımlı kadın...Ne bileyim çok kıskandım, özellikle bu kadar hayata bağlı olmalarını...Ben sabah zor kalkıyorum, makyaj bir yana dursun:)) Sizlerinde böyle hissettiği zamanlar oluyor mu? Ayrıca yurtdışı seyahatlerine bu kadınlardan birkaçıda gidiyor; bir tanesi benimde tanıştığım evli ve çok güzel bir kadın; benim hayallerimdeki ODTÜ den mezun üstelik...Müdürün sekreteri...Eşim karşılaştırma yapar mı diye sormaktan kendimi alamıyorum. Sadece o kadını tanıdığım için hep o aklıma geliyor. Sabah misafirleriyle çok akıcı İngilizce konuştu...
Erkeklerin çoğu eşlerinin kendine bakmamasından, kendileriyle ilgilenmemelerinden ve çekici gelmemesinden dolayı aldatır. Belki bu bize yapılan büyük haksızlık ama durum bundan ibaret. Ben de çalışan bir bayanım ve uykuyu çok seviyorum. Ama bu benim kendime bakmama engel değil. İstisnai durumlar dışında kıyafetime ve makyajıma özen gösteririm. Hanımlar; evlenince kendinizi salmayın. Zaten kaçmaya yer arayan erkeklerin eline güçlü bir koz vermeyin
Valla bravo sana...Benim bebeğim yok, sadece ikimiziz...Sabahları zor kalkıyorum; iş yerimde kıyafet zorunluluğu yok...Şöyle kot, üzerine kazak veya tişört üzeri hırka...Havaya göre de babet veya dize kadar çizme...Saçlar topuz, makyajda sıfır tabi...Sonra otobüse biniyorum, 2 araçla geliyorum...Ama bunu birşeyi kanıtlamak için söylemiyorum. Benimki tembellik tabi, içten gelmesiyle alakalı...Evde bir sürü makyaj malzemesi, düzleştirici vs. var. Yapacak insan yok3 çocukla bunu başarabilmen çok güzel; umarım enerjin hiç bitmez...
ben senı anladım bende benden güzel bakımlı kadın görünce kendime kızıyorum hep erteliyorum bende şöyle güzel olcam yok böyle bakımlı olcam diye ama olmuyor içten gelen birşey bu ben iki gün bakımlı olsam 3.gün bırakıyorum üşeniyorum
ayrıca topuklu ayakkabı giymeyi seviyorumda otobusle dolmuşla ne kadar topuklu giyebiliriz veya ne kadar etek giyebiliriz dolmuş beklerken donarız, ayakta yolculuk ederken fren yapsa otobus topuklularla uçarız
arabamız olsa istediğimizi giyer çıkarız bence...
bilemedim şimdi bende gaza geldim konunu okuyunca az dikkat edeyim kendime
ben senı anladım bende benden güzel bakımlı kadın görünce kendime kızıyorum hep erteliyorum bende şöyle güzel olcam yok böyle bakımlı olcam diye ama olmuyor içten gelen birşey bu ben iki gün bakımlı olsam 3.gün bırakıyorum üşeniyorum
ayrıca topuklu ayakkabı giymeyi seviyorumda otobusle dolmuşla ne kadar topuklu giyebiliriz veya ne kadar etek giyebiliriz dolmuş beklerken donarız, ayakta yolculuk ederken fren yapsa otobus topuklularla uçarız
arabamız olsa istediğimizi giyer çıkarız bence...
bilemedim şimdi bende gaza geldim konunu okuyunca az dikkat edeyim kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?