Erkeklerin çoğu eşlerinin kendine bakmamasından, kendileriyle ilgilenmemelerinden ve çekici gelmemesinden dolayı aldatır. Belki bu bize yapılan büyük haksızlık ama durum bundan ibaret. Ben de çalışan bir bayanım ve uykuyu çok seviyorum. Ama bu benim kendime bakmama engel değil. İstisnai durumlar dışında kıyafetime ve makyajıma özen gösteririm. Hanımlar; evlenince kendinizi salmayın. Zaten kaçmaya yer arayan erkeklerin eline güçlü bir koz vermeyin
sana da katılıyorum
şimdi bende evli arkadaşlara soruyorum siz eşinizle ilk tanıştığınız günlerde paspalmıydınız ki eşim beni böyle kabul etti diyorsunuz
o ilk günlerde eşlerinizle buluşacağınız zaman kimbilir aynaya kaç defa bakmışsınızdır..
kusura bakmayın ama bütün erkekler maalesef görselliğe önem veriyor
bende iyi eğitimler almış işimde başarılı bir kadınım
tamam eşim bana aşık oldu sevdi benimle evlendi..
bu demek değildirki eşim sürekli benim her halimi sevecek beğenecek
eşimle aynı şirkette çalışıyorum (eşim şirketin sahibi ve genel müdürümüz)
ben iki doğum yaptım ve ikisindede 3 ay sonra eski formuma kavuştum
işyerinde her zaman dış görünümüme önem veririm,
ne yalan söyleyeyim ben kadın olarak çoğu güzel bayana bakıyorum erkekler neden bakmasın etkilenmesinki
örnek vereyim
ssk binasında işim vardı gittim en az 10tane masa vardı çoğu bayan çalışandı
için ruhum sıkıldı hepsinde el örgüsü yelekler hırkalar vs (asla küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın)
hemen sonra bir bankada işim oldu oraya gittim ne güzel kıpır kıpır şıkır şıkırdı bayanlar içim açıldı görsellik her durumda güzeldir
bunu sakın unutmayın
şirketimizde çalışan bir arkadaşımız karısından boşanma sürecinde
sebep karısı ikinci çocuğunu doğurdu çok paspallaşmış bu beyefendi başka bir bayana aşık olmuş...
buna benzer çok örnekler gördüm çevremde okuyorum duyuyorum görüyorum
kendimizi kandırmayalım eşim beni seçti beni seviyor tamam bizleri seviyor eşlerimiz ama bu her halimi sevecekler anlamına gelmez
ben demiyorumki illaki süslü püslü olalım diye ama maalesef bazı durumlarda gerekiyorsa şıkır şıkır giyinmeli makyajımızı yapmalıyız
benim 3 tane çocuğum var ,biri kreşe gidiyor 4 yaşında ..diğerleri ikiz 7 aylık ablam bakıyor..
inanılmaz derecede yoğun bir yaşantım var ama yinede bakımsız sönük bir şekilde (sönük derken gerek dış görünüm gerekse ruh halim)
ne eşimin karşısına nede şirkete giderim..
evde bile eşorfman giyiyorsam birbirine uyumludur saçlarım dağınık değildir,
yüzüm gözüm ne bileyim yani her an her yerde eşim varmış bana bakıyormuş gibi olmaya özen gösteririm
bazen istemesemde yaparım bunları
9 yıllık ilişkimizde eşimden bir kere benimle ilgili olumsuz yorumunu duymadım
hatta birgün tv de bir manken doğum yaptı 2 ay sonra podyuma döndü gibi bir habere
kendisine benimle övünerek o neki benim eşim doğum sonrası hastanede eve geldi hiç doğum yapmamış gibiydi vs dedi..bu bir örnek sadece