Eşimin işyeri...

Doğru söylüyorsun, kesinlikle haklısın...İşte bazen elinde olmuyor:(

Normal hep özenli bakimli olamazsin bir ev kadini evli bir kadin olarak cocugun varmidir olcakmidir bilmiyorum ama anlattigin kadinalr genelde gec yaslarda cocuk sahibi oluyor
vede hayatlarinda en önem verdikleri seyde isleri ondan sabahlari cocuklarini krese birakmak yerine makyajlairni bakimlarini yapiyorlar;)

Sekerim, ben de hayallerinin okulundan mezunum, ben de akici, guzel Ingilizce konusurum. Yuksek lisans mezunuyum, iyi bir bolumden mezunum. Insanlar sevimli oldugumu soyler, ben de bakimliyimdir. Lakin bugune kadar erkekler tarafindan hep tercih edilmeyen oldum. Hoslandigim adamlar egitimi benimkinin yarisi kadar olmayan kadinlara gittiler genellikle, yanlis anlamayin asagilamak ya da kotulemek amaciyla soylemiyorum sadece durum bu.
Neden diye bakacak olursak, benimle degil otekilerle aralarinda daha fazla elektrik olmus, ben ne yapayim?

Soylemeye calistigim sey, hoslanmanin, begenmenin, asik olmanin egitimle , mevkiyle hicbir ilgisi yok. Eger oyle olsaydi, tanidigim tum erkekler benim pesimden gelirdi :) ama etrafimda benimle ilgilenen bir tek erkek sinek bile yok :)))

Icinizi ferah tutun, esinizi sizi sevip evlenmis, baskasinda gozu olsaydi o isyerindeki hanimlardan birine coktan gitmisti ama sizi sevdigi icin gozu sizden baskasini gormez. Bos yere kuruntu yapip kendinizi uzmeyin.

Bence siz kadinca kiskancliktan cok o hanimlarin kendilerini daha fazla gelistirmis olmalarina ozenmissiniz. Susu pusu bosverin bence, yabanci dil kursuna veya baska kurslara katilip kendinize yatirim yapabilirsiniz.

aciiil bi alışverişe çıkmalısın:D bence aynılarını sen yapsan makyaj topuklu ayakkabı filan cok daha güzel olursun ki eşin senin o paspl olarak nitelendirdiğin haline aşık.. ama bence cokta paspal olmamak lazım sen olabildiğince erken kalkmaya alış şimdiden:D sanırım bende kıskanırdım ama çokta belli etmemek lazım bunu

benim eşimde bir sürü kadının içinde çalışıyor durum aynı aşağı yukarı... normaldede bakımlıyımdır ama eşimin yanına ziyarete gideceğimde daha bir özen gösteririm kendime kılığıma kıyafetime saçıma makyajıma bu ordaki kadınlara göz dağı vermek değil eşimi onure etmek için :42: öncee kendine güven benceee takma öyle şeyleridee

Belkide onlar seni kiskaniyordur okadar süslü bakimli kadinlar arasinda esine sadik gözü disarda olmayan evli bir adam a sahip oldugun icin :34:

Valla cok tartisilir bir konu cnm. Bende hep esim disarida butun gun bakimli mskyajli yspili kadinlari gorupte ozenmesin diye aksam eve gelmeden hafif bi makyaj yapar sacimi duzeltir duzgun seyler giyerim. Makyajdan kastim ole kirmizi rujlat agir fondotenler degil hafif bir renklendirme iste. Universite mezunuyum ingilizcemde full esim bazi ing metinleri bana cevirtir. Bana bi gun dediki farkediyorumda yaptiklarini hic gerek yok askim ben butun gun kalip gibi dolasan agir makyajli kadinlari gormekten sikildim sen dogal ve temiz olmaya dvm ettigin surece en guzeli sensin. Bide surekli makyaj yapinca ozel bir yere disari ciktigimizda makyaj yapmanin bi anlami kalmiyo birakda evimizde biraz rahat olalim dedi. Bide benim iki kucuk cocigum var ayagimdan turnagima kadar gerekirse uyumam gece bakimimi yaparim herseyden once kendim icin. Hetkesde takdir eder iki kucuk cocugun oldugu halde bakimlisin diye bu takdir bile insani mutlu ediyo.
He bide petek dincozun eski kocasi gibi esini evde pofuduk terliklerle gormek istemeyen erkeklerde var :) bu sikintini esinle konusarak paylasabilirsin . İngilizce kursuna gidip kendin icin ingilizcenide gelistirebilirsin canim.

Benim çocuğum olmadığı halde akşamları göz kremimi süremiyorum:)) İşte bu enerjimi kaybettim galiba; çok üşeniyorum. Önerilerin için sağol...

bi kere sende bakımlı olmak zorundasın .her zaman söylerim evli kadın bekar kadından daha özenli olması gerekir .ama nedense tam tersini görüyorum .bakımlı olmak sürekli ayna karşısında olmak demek değil .ufak detaylarla sürekli kendini formunu koru bol su iç cilt bakımını saç bakımını imal etme al sana bakım .uzun süren şeyler değil ki bunlar .hem kendini iyi hissedersin hemde kocana daha hoş gözükürsün .bence sende özgüven ekslikliği var .odtüden mezun olmak gerekmez bir erkeğin seni sevmesi için .hem kimse dışardan göründüğü gibi değildir .

eşimin değil de kendi işyerim öyle :26:
yaptığım işten ve bulunduğum ortamdan dolayı

sürekli kot spor ayakkabıyla gidiyorum
diğer çalışanları görünce benim de psikolojim bozulmuyor değil :25:

Son düzenleme:
bi kere sende bakımlı olmak zorundasın .her zaman söylerim evli kadın bekar kadından daha özenli olması gerekir .ama nedense tam tersini görüyorum .bakımlı olmak sürekli ayna karşısında olmak demek değil .ufak detaylarla sürekli kendini formunu koru bol su iç cilt bakımını saç bakımını imal etme al sana bakım .uzun süren şeyler değil ki bunlar .hem kendini iyi hissedersin hemde kocana daha hoş gözükürsün .bence sende özgüven ekslikliği var .odtüden mezun olmak gerekmez bir erkeğin seni sevmesi için .hem kimse dışardan göründüğü gibi değildir .

aynen katılıyorum sana...

Eşim büyük bir firmada çalışıyor ve dolayısıyla çok arkadaşı var. Doğal olarak çalışma arkadaşlarının önemli bir kısmı kadın...Bugün birlikte şirkete gittik, bana birşey verdi ve ben kendi işime geldim. Kadınları görmek beni rahatsız etti. Sabah sabah bu kadar bakımlı olmayı nasıl beceriyorlar diye düşündüm ve kendi kendime ne kadar paspalsın dedim:( O saçlar, makyajlar ve kıyafetler...Üstelik hepside çok iyi eğitimli; en yakın çalışma arkadaşları Türkiye'nin en iyi kolejinden mezun olmuşlar, iyi üniversitelerden mezun olmuşlar. Ben uzun cizmelerle dolaşırken, tak tuk topuklu ayakkabı seslerinden rahatsız oldum. Allah'ım ya, bu kadar güzel ve bakımlı kadın...Ne bileyim çok kıskandım, özellikle bu kadar hayata bağlı olmalarını...Ben sabah zor kalkıyorum, makyaj bir yana dursun:)) Sizlerinde böyle hissettiği zamanlar oluyor mu? Ayrıca yurtdışı seyahatlerine bu kadınlardan birkaçıda gidiyor; bir tanesi benimde tanıştığım evli ve çok güzel bir kadın; benim hayallerimdeki ODTÜ den mezun üstelik...Müdürün sekreteri...Eşim karşılaştırma yapar mı diye sormaktan kendimi alamıyorum. Sadece o kadını tanıdığım için hep o aklıma geliyor. Sabah misafirleriyle çok akıcı İngilizce konuştu...

Eee, senin bakımlı olman için önünde bi engel mi var?
Sabah 1 saat erken kalk, şıkır şıkır git iş yerine.
Bakımlı ol, kendini geliştir.
Öyle uzaktan izleyeceğine atağa geç hanıım.

Evli değilim ancak senin anlattıklarını, hissettiklerini bende erkek arkadaşımın iş arkadaşlarında hissediyorum. Bende bunun kıskançlıktan çok özgüvenle alakalı olduğunu düşünüyorum. ODTÜ değil ama İTÜ de öğrenciyim, bende bakımımı yapar makyajıma giyimime özen gösteririm ama hiç bi zaman o süslü püslü kokoş kadınlardan biri olmadım. O tür insanları gördüğümde ve üzüldüğümde bi an sonra kendime kızıyorum sen ne yapıyosun diye. Çünkü ne makyajla ne giyimle ne okulda bi ilgisi var bunun. Sen kendinden emin olduktan sonra hiç bişeyin önemi yok bence. Ben bunu erkek arkadaşımla çokta konuştum inan bana bunları anlattığımda gülüyo çünkü o beni seviyor o tarz birini tercih etseydi öyle biriyle beraber olurdu. Senin eşinde aynı şekilde o senin, sana aşık. Bence kendine eziyet etme biraz daha bakımına dikkat edebilirsin ama başkaları için değil kendini daha iyi hissetmen için yap bunu o kadar çok işe yarıyo ki. Yine böyle bi depresyon dönemimde saç şeklimi ve rengini değiştirmiştim ve o kadar iyi geldi ki:) Sende bu tarz yenilikler yapabilirsin böyle düşünmeyle ömür geçmez kendimden biliyorum :))

Erkeklerin çoğu eşlerinin kendine bakmamasından, kendileriyle ilgilenmemelerinden ve çekici gelmemesinden dolayı aldatır. Belki bu bize yapılan büyük haksızlık ama durum bundan ibaret. Ben de çalışan bir bayanım ve uykuyu çok seviyorum. Ama bu benim kendime bakmama engel değil. İstisnai durumlar dışında kıyafetime ve makyajıma özen gösteririm. Hanımlar; evlenince kendinizi salmayın. Zaten kaçmaya yer arayan erkeklerin eline güçlü bir koz vermeyin :20:

bende cok tembelimdir bakim konusunda.suan bebek var evdeyim ve iyice salmis durumdayim. butun gun pijamayla dolasiyorum evde hemde kizimin firlattigi mamalarin yapistigi pijamalar. disari cikarken yaptigim tek sey nemlendirici surmek. kiziyorum kendime ama tembellik agir basiyor. calisirken okuldayken denedim bakimli olmayi oyle de oluyorki. bakimli olmak icin gereken sey zamandan ziyade havesmis onu anladim ben.

Eşim büyük bir firmada çalışıyor ve dolayısıyla çok arkadaşı var. Doğal olarak çalışma arkadaşlarının önemli bir kısmı kadın...Bugün birlikte şirkete gittik, bana birşey verdi ve ben kendi işime geldim. Kadınları görmek beni rahatsız etti. Sabah sabah bu kadar bakımlı olmayı nasıl beceriyorlar diye düşündüm ve kendi kendime ne kadar paspalsın dedim:( O saçlar, makyajlar ve kıyafetler...Üstelik hepside çok iyi eğitimli; en yakın çalışma arkadaşları Türkiye'nin en iyi kolejinden mezun olmuşlar, iyi üniversitelerden mezun olmuşlar. Ben uzun cizmelerle dolaşırken, tak tuk topuklu ayakkabı seslerinden rahatsız oldum. Allah'ım ya, bu kadar güzel ve bakımlı kadın...Ne bileyim çok kıskandım, özellikle bu kadar hayata bağlı olmalarını...Ben sabah zor kalkıyorum, makyaj bir yana dursun:)) Sizlerinde böyle hissettiği zamanlar oluyor mu? Ayrıca yurtdışı seyahatlerine bu kadınlardan birkaçıda gidiyor; bir tanesi benimde tanıştığım evli ve çok güzel bir kadın; benim hayallerimdeki ODTÜ den mezun üstelik...Müdürün sekreteri...Eşim karşılaştırma yapar mı diye sormaktan kendimi alamıyorum. Sadece o kadını tanıdığım için hep o aklıma geliyor. Sabah misafirleriyle çok akıcı İngilizce konuştu...

konunuzu okudum, size kıskanmayın diyemem. hoş desem de fayda etmez. yalnız ben olaya başka bir açıdan bakacağım. ismini hatırlayamıyorum ama buraya bir arkadaş konu açmıştı. eşinin kendinden utandığını düşünüyordu çünkü eşi onu iş toplantısına vs götrmüyor, arkadaşları ile tanıştırmamak için bahaneler üretiyordu bu açıdan bakınca ben sizin ilişkinizde şöyle bir sonuca varıyorum;i
bence eşiniz sizin bu halinizi beğeniyor ve benimsiyor. öyle olmasa o kadınlarla sizi tanıştırmazdı. zaten sizin bu noktada eşinizle ilgili bi sıkıntınız yok, kendiniz kıskanmışsıznız. sizin için de nacizane tavsiyem şöyle: bence bakımlı olmak makyaj ve topuklu ayakkabı değil. iyi üniversite de insana tabiki çok şey katar ama her şey insanın elinde.

bence bakımlı olun. ama doğallıktan yanaysanız yapmayın makyajınızı. doğal olun, çizmeinizi giyin. ama size bakan ne kadar salaş ama güzel, dupduru ama ne hoş desin. odtü okumamış olabilirsiniz, ama kendinizi geliştirdiğinze eminim. entellektüel seviyenizi yükseltin, kitap okuyun, dil öğrenin. ama bunu kendiniz için yapın ve eşinize o kadınlardan bahsetmeyin. bir ortamda insanlar sizin hoş sohbetinizden bahsediyorsa, ışık saçıyorsanız makyaj da okul da hikaye olur... umarım her şey çok güzel olur sizin için

bu arada ben şu an evdeyim. yani çalışmıyorum. üstelik de öss'de ilk bine girip güzel bi bölüm okudum. ama çocuğumu büyütüyorum. benim de eşimin iş yeri sizin eşinizinki gibi. ama ben bir ev hanımı olmama ve asla makyaj yapmamama rağmen gittiğimde herkesle sohbet ederim. eşimin bayan arkadaşları ile eşimin haricinde program yapar gezeriz. arkadaşları yemeğe gelir, sohbet ederiz... yani çalışmak, makyaj, bakım hikaye... özgvenli olmak şahane:)
sevgiler...

Erkeklerin çoğu eşlerinin kendine bakmamasından, kendileriyle ilgilenmemelerinden ve çekici gelmemesinden dolayı aldatır. Belki bu bize yapılan büyük haksızlık ama durum bundan ibaret. Ben de çalışan bir bayanım ve uykuyu çok seviyorum. Ama bu benim kendime bakmama engel değil. İstisnai durumlar dışında kıyafetime ve makyajıma özen gösteririm. Hanımlar; evlenince kendinizi salmayın. Zaten kaçmaya yer arayan erkeklerin eline güçlü bir koz vermeyin :20:

sana da katılıyorum
şimdi bende evli arkadaşlara soruyorum siz eşinizle ilk tanıştığınız günlerde paspalmıydınız ki eşim beni böyle kabul etti diyorsunuz
o ilk günlerde eşlerinizle buluşacağınız zaman kimbilir aynaya kaç defa bakmışsınızdır..

kusura bakmayın ama bütün erkekler maalesef görselliğe önem veriyor
bende iyi eğitimler almış işimde başarılı bir kadınım
tamam eşim bana aşık oldu sevdi benimle evlendi..
bu demek değildirki eşim sürekli benim her halimi sevecek beğenecek

eşimle aynı şirkette çalışıyorum (eşim şirketin sahibi ve genel müdürümüz)
ben iki doğum yaptım ve ikisindede 3 ay sonra eski formuma kavuştum
işyerinde her zaman dış görünümüme önem veririm,

ne yalan söyleyeyim ben kadın olarak çoğu güzel bayana bakıyorum erkekler neden bakmasın etkilenmesinki

örnek vereyim
ssk binasında işim vardı gittim en az 10tane masa vardı çoğu bayan çalışandı
için ruhum sıkıldı hepsinde el örgüsü yelekler hırkalar vs (asla küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın)
hemen sonra bir bankada işim oldu oraya gittim ne güzel kıpır kıpır şıkır şıkırdı bayanlar içim açıldı görsellik her durumda güzeldir
bunu sakın unutmayın

şirketimizde çalışan bir arkadaşımız karısından boşanma sürecinde
sebep karısı ikinci çocuğunu doğurdu çok paspallaşmış bu beyefendi başka bir bayana aşık olmuş...
buna benzer çok örnekler gördüm çevremde okuyorum duyuyorum görüyorum

kendimizi kandırmayalım eşim beni seçti beni seviyor tamam bizleri seviyor eşlerimiz ama bu her halimi sevecekler anlamına gelmez
ben demiyorumki illaki süslü püslü olalım diye ama maalesef bazı durumlarda gerekiyorsa şıkır şıkır giyinmeli makyajımızı yapmalıyız

benim 3 tane çocuğum var ,biri kreşe gidiyor 4 yaşında ..diğerleri ikiz 7 aylık ablam bakıyor..
inanılmaz derecede yoğun bir yaşantım var ama yinede bakımsız sönük bir şekilde (sönük derken gerek dış görünüm gerekse ruh halim)
ne eşimin karşısına nede şirkete giderim..

evde bile eşorfman giyiyorsam birbirine uyumludur saçlarım dağınık değildir,
yüzüm gözüm ne bileyim yani her an her yerde eşim varmış bana bakıyormuş gibi olmaya özen gösteririm
bazen istemesemde yaparım bunları

9 yıllık ilişkimizde eşimden bir kere benimle ilgili olumsuz yorumunu duymadım

hatta birgün tv de bir manken doğum yaptı 2 ay sonra podyuma döndü gibi bir habere
kendisine benimle övünerek o neki benim eşim doğum sonrası hastanede eve geldi hiç doğum yapmamış gibiydi vs dedi..bu bir örnek sadece

Son düzenleme:
Valla bravo sana...Benim bebeğim yok, sadece ikimiziz...Sabahları zor kalkıyorum; iş yerimde kıyafet zorunluluğu yok...Şöyle kot, üzerine kazak veya tişört üzeri hırka...Havaya göre de babet veya dize kadar çizme...Saçlar topuz, makyajda sıfır tabi...Sonra otobüse biniyorum, 2 araçla geliyorum...Ama bunu birşeyi kanıtlamak için söylemiyorum. Benimki tembellik tabi, içten gelmesiyle alakalı...Evde bir sürü makyaj malzemesi, düzleştirici vs. var. Yapacak insan yok:( 3 çocukla bunu başarabilmen çok güzel; umarım enerjin hiç bitmez...

ben senı anladım bende benden güzel bakımlı kadın görünce kendime kızıyorum hep erteliyorum bende şöyle güzel olcam yok böyle bakımlı olcam diye ama olmuyor içten gelen birşey bu ben iki gün bakımlı olsam 3.gün bırakıyorum üşeniyorum

ayrıca topuklu ayakkabı giymeyi seviyorumda otobusle dolmuşla ne kadar topuklu giyebiliriz veya ne kadar etek giyebiliriz dolmuş beklerken donarız, ayakta yolculuk ederken fren yapsa otobus topuklularla uçarız

arabamız olsa istediğimizi giyer çıkarız bence...

bilemedim şimdi bende gaza geldim konunu okuyunca az dikkat edeyim kendime:1:

Hepinize çok teşekkür ederim, güzel bakış açılarıyla yazmışsınız. Çoğu forumda hep kötü şeyler okuyorum, kadınlar birbirine çok acımasızca yaklaşabiliyor bazen...Yani hemen olumsuz şeyler yazan insanlar görüyorum. Özgüven sorgulamasına girmediğiniz ve bu kadar empati kurarak cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Herkes her konuda olumsuzda olsa fikrini söyleyebilir ama bazen çok kırıcı olabiliyor. Bende bir süredir bu nedenle yorum yazmıyordum. Bebeğimizin olmasını çok istiyoruz; işşallah Allah'ım bize ve elbette tüm isteyenlere de verir. Şu enerjik kadınlara kendine bakan kadınlara imreniyorum. Sizinde dediğiniz gibi neden olmasın? Tabi doğal ve bakımlı olanından:P

ben senı anladım bende benden güzel bakımlı kadın görünce kendime kızıyorum hep erteliyorum bende şöyle güzel olcam yok böyle bakımlı olcam diye ama olmuyor içten gelen birşey bu ben iki gün bakımlı olsam 3.gün bırakıyorum üşeniyorum

ayrıca topuklu ayakkabı giymeyi seviyorumda otobusle dolmuşla ne kadar topuklu giyebiliriz veya ne kadar etek giyebiliriz dolmuş beklerken donarız, ayakta yolculuk ederken fren yapsa otobus topuklularla uçarız

Aynı durumdayım:)

bencede dikkat et kendine
tüm evli bayanlar dikkat etsin ..

belkide ben işimiz gereği bu konuda böyle duyarlıyımdır..

bizim turizm şirketimiz var,yani gezi tatil vs ...
o turları karılarını gönderip neler yapan erkekler sevgilisiyle gelen erkekler
sonrasında iş seyehati diye rusya ukrayna tatillerine gidip orda ne fındık kıran erkekler görüyorum
ama sonra eşiyle birlikte görüyoruz kadına bakıyorum yazık diyorum kocasına nasıl güveniyor..

sonrasında turist rehberlerimiz var evliler tura gidiyorlar görevli olarak
nelere bakmıyorlar kimlerle neler yaşıyorlar görüyorum
sonrasında evlerine dönüp karılarını beğenmiyorlar
ama asla eşlerine bunu belli etmiyorlar eminim

o yüzden evli bayanlar hep tetikte olalı bence...
erkeklere azda olsa güvenmeyip dikkat etmeliyiz.

ben hep konuya başka yerden bakmışımdır taaa ki çevremde konuşulan türde hatunlar görene kadar..
demişimdir ki:
önce çalışma şartlarımız düzeltilmeli. memurla özel sektör arasındaki uçurum kapanmalı. neden mi?
1.) sabah 6,30 da uyanıyorum... paldır küldür evden çıkıyorum 7:00
2.) 10 saat çalıştıktan sonra 18:00 iş bitti...
3.) 19:30 gibi evde oluyorum..
4.) yemek maratonu başladı... yedim kalktım topladım..20:30.
5.) kızımın çorbasını ve öbür gün için bir şeyler yapmam lazım... saate baktım minimum 21:00
6.) çay yapılacak...21:30
7.) kıza bir şeyler yedirmek lazım... mandalina mı sıksam ki diye düşünerekten 22:00
8.) çamaşır vardır kesin..topla yerleştir...ıvız zıvır işler mutlak çıkar.. bu arada çocuk kaçta uyandı ki... uyusa da uyusam diye iç sesinle konuşup bir umut beklersin..
9.) 23:00 çocuk uyudu umarım.. bazen sarkıyor...neden erken uyumuyor demeyin. başa gelmeyince bilinmez. uyumuyor işte..
10.) 24:00 ü gördük ve yastığa başımı koyarsam şanslıyım.1-2-3 uyudum bile...
ctsi çalışırsın..pazar klasik şeyler....hani nerde benim ağdam, kuaförüm, alış verişim.......
hadi bakalım full+full bakımlı ol bu performansta.

Back
X