- Konu Sahibi madammatilda
Eşim büyük bir firmada çalışıyor ve dolayısıyla çok arkadaşı var. Doğal olarak çalışma arkadaşlarının önemli bir kısmı kadın...Bugün birlikte şirkete gittik, bana birşey verdi ve ben kendi işime geldim. Kadınları görmek beni rahatsız etti. Sabah sabah bu kadar bakımlı olmayı nasıl beceriyorlar diye düşündüm ve kendi kendime ne kadar paspalsın dedim
O saçlar, makyajlar ve kıyafetler...Üstelik hepside çok iyi eğitimli; en yakın çalışma arkadaşları Türkiye'nin en iyi kolejinden mezun olmuşlar, iyi üniversitelerden mezun olmuşlar. Ben uzun cizmelerle dolaşırken, tak tuk topuklu ayakkabı seslerinden rahatsız oldum. Allah'ım ya, bu kadar güzel ve bakımlı kadın...Ne bileyim çok kıskandım, özellikle bu kadar hayata bağlı olmalarını...Ben sabah zor kalkıyorum, makyaj bir yana dursun:)) Sizlerinde böyle hissettiği zamanlar oluyor mu? Ayrıca yurtdışı seyahatlerine bu kadınlardan birkaçıda gidiyor; bir tanesi benimde tanıştığım evli ve çok güzel bir kadın; benim hayallerimdeki ODTÜ den mezun üstelik...Müdürün sekreteri...Eşim karşılaştırma yapar mı diye sormaktan kendimi alamıyorum. Sadece o kadını tanıdığım için hep o aklıma geliyor. Sabah misafirleriyle çok akıcı İngilizce konuştu...