Eşimin işyeri...

bencede dikkat et kendine
tüm evli bayanlar dikkat etsin ..

belkide ben işimiz gereği bu konuda böyle duyarlıyımdır..

bizim turizm şirketimiz var,yani gezi tatil vs ...
o turları karılarını gönderip neler yapan erkekler sevgilisiyle gelen erkekler
sonrasında iş seyehati diye rusya ukrayna tatillerine gidip orda ne fındık kıran erkekler görüyorum
ama sonra eşiyle birlikte görüyoruz kadına bakıyorum yazık diyorum kocasına nasıl güveniyor..

sonrasında turist rehberlerimiz var evliler tura gidiyorlar görevli olarak
nelere bakmıyorlar kimlerle neler yaşıyorlar görüyorum
sonrasında evlerine dönüp karılarını beğenmiyorlar
ama asla eşlerine bunu belli etmiyorlar eminim

o yüzden evli bayanlar hep tetikte olalı bence...
erkeklere azda olsa güvenmeyip dikkat etmeliyiz.

aslında sürekli tetikte olmak zorunda bırakılmak bana haksızlık gibi geliyor

çünkü nice kel göbekli şişman erkeğin karısı var ve onları aldatmıyorlar

buradaki çifte standart benı geriyor

süper model gibi olmalısın yoksa kocan aldatır...paspal olmakta kötü ama kocam benı aldatır korkusuyla yaşamak da kötü bence.

ama dikkat etmeliyim haklısın çünkü kendini güzel hissetmeyince gününde kötü geçiyor özgüvenin düşüyor .

bi kere sende bakımlı olmak zorundasın .her zaman söylerim evli kadın bekar kadından daha özenli olması gerekir .ama nedense tam tersini görüyorum .bakımlı olmak sürekli ayna karşısında olmak demek değil .ufak detaylarla sürekli kendini formunu koru bol su iç cilt bakımını saç bakımını imal etme al sana bakım .uzun süren şeyler değil ki bunlar .hem kendini iyi hissedersin hemde kocana daha hoş gözükürsün .bence sende özgüven ekslikliği var .odtüden mezun olmak gerekmez bir erkeğin seni sevmesi için .hem kimse dışardan göründüğü gibi değildir .

Bende Marmara'dan mezunum; bu bir gösterge değil elbette...Ama Odtü benim hayalimdi, o üniversite için OSS ye girdim; olmadı...ODTÜ den mezun olup, ingilizcesi süper olmayan birini de görmedim. Ben özgüvenle ilgili bir problem görmüyorum ama olmak istediğim yerin dışında bir yerde olduğumu görüyorum. Ne bileyim işte kendimi garip hissettim; garip bir kıskançlık hasıl oldu. Sevgi bunlarla bağlantılı değil elbette...İçte, kendin olmanda ve seni böyle sevende...Hal böyle ama iyice salıp, tembel tembelde davranmamak gerek:))) Hepimizin karanlıkta kalmış garip yanları vardır ve bazı zamanlarda kendini gösterir. Eşim yurtdışına gittiğinde derin bir nefes alıp, merak etme o seni seviyor diyorum. Gerisi Allah'a kalmış, Rabbim hiç kimseyi sevdiğiyle sınamasın...

ben hep konuya başka yerden bakmışımdır taaa ki çevremde konuşulan türde hatunlar görene kadar..
demişimdir ki:
önce çalışma şartlarımız düzeltilmeli. memurla özel sektör arasındaki uçurum kapanmalı. neden mi?
1.) sabah 6,30 da uyanıyorum... paldır küldür evden çıkıyorum 7:00
2.) 10 saat çalıştıktan sonra 18:00 iş bitti...
3.) 19:30 gibi evde oluyorum..
4.) yemek maratonu başladı... yedim kalktım topladım..20:30.
5.) kızımın çorbasını ve öbür gün için bir şeyler yapmam lazım... saate baktım minimum 21:00
6.) çay yapılacak...21:30
7.) kıza bir şeyler yedirmek lazım... mandalina mı sıksam ki diye düşünerekten 22:00
8.) çamaşır vardır kesin..topla yerleştir...ıvız zıvır işler mutlak çıkar.. bu arada çocuk kaçta uyandı ki... uyusa da uyusam diye iç sesinle konuşup bir umut beklersin..
9.) 23:00 çocuk uyudu umarım.. bazen sarkıyor...neden erken uyumuyor demeyin. başa gelmeyince bilinmez. uyumuyor işte..
10.) 24:00 ü gördük ve yastığa başımı koyarsam şanslıyım.1-2-3 uyudum bile...
ctsi çalışırsın..pazar klasik şeyler....hani nerde benim ağdam, kuaförüm, alış verişim.......
hadi bakalım full+full bakımlı ol bu performansta.

hiç sorma canım yaa biz kadınlar varya o kadar çok ödülü hakediyoruzki...

süper model gibi olmalısın yoksa kocan aldatır...paspal olmakta kötü ama kocam benı aldatır korkusuyla yaşamak da kötü bence.

ama dikkat etmeliyim haklısın çünkü kendini güzel hissetmeyince gününde kötü geçiyor özgüvenin düşüyor .

aslında bakımlı olmazsan kocan aldatır olayı değildir bence. bence bu biz kadınların kaçış noktasıdır. haaa bu nedenden dolayı aldatan mayası problemli erkek çok da eğer bakımlı olursak önce biz kendimizi iyi hissederiz, erkekler de karşında bakımlı bir kadın görünce hoşuna gider(kadın için de aynı tabi) ve çocuğumuz da bizimle gurur duyar.. çocukluk zamanlarınızı hatırlayın düğünlerde vs annelerimiz güzel olunca hoşumuza gitmez miydi?

Bende olsam kafayiiii yerdimm canim :) ama su bi gercek ki malesef sadece isyerlerinde degil sokaga ciktiginda bile öyle bayanlar var.

Ama onlar sadece makyajdan ibaret. Esin seni secmis ve sevmis seni :) takma böyle seyleri kafana.

aslında evet öcgüvenimizi artıran bişey bakımlı olmak bencede
ben mesela saçım başım derli toplu olunca kendime olan güvenim tavan yapıyor :))

bak bir fıkra birçok ülkeden gelen evli bayanlar arasında anlet yapılıyormuş
ve şu soru soruluyormuş: kocanız sizi aldatırsa ne yaparsınız ?
her bayan birbirine benzer yanıt vermiş
kimizi bende yaparım kimisi boşarım kimisi affederim vs
sıra bizim türk kadınına gelmiş eşiniz sizi aldatırsa ne yaparsınız diye ;
benim eşim öyle şey yapmaz demiş

illaki bakımsız olursak eşlerimiz bizi aldatır demiyorum sakın yanlış anlaşılmasın
ama güzel görünmek herkesin beğeneceği bişeydir
biz kocalarımızı nasıl tertemiz düzgün görmek istiyorsak onlarda bizi görmek ister
herşeyden önce biz kendimizi aynada beğeniyorsak bir sorun görmüyorsak sorun yok o zaman

Son düzenleme:
hiç sorma canım yaa biz kadınlar varya o kadar çok ödülü hakediyoruzki...

bir de erkekler anlasa bunu. eşime sorsan.. ne var 5 dk çamaşır as,5 dk topla hepsini topla yarım saat etmez diyo.. Benim elim yavaş o zaman sen hızlıca yap da oturalım o zaman diyorum ben de...orda susar...:1:

ay bilmiyorum benım gibi düşünen var mıdır ama aslında çok garip düşündüğümüde biliyorum

çalıştığım yerde kadınlar aşırı standart giyiniyorlar ve hepimiz memuruz vallahi strese de giriyorum acaba fazla mı kaçar bu topuk fazla mı oldu etek kısa mı oldu

oradaki kadınları düşünerek ortalama bırakıyorum kendimi buda bi garip değil mi benım özgüvenıme ne oldu yaa:18:

üniversitedeyken böyle değildim 1 sene evde oturdum eve kapattım kendimi kpss çalıştım, haftada 5 gun evden çıkmadığım oldu sürekli pijamalar paspal bakımsız saçlar tv izle yemek ye modu yüzünden ben bi garip oldum

öğretmenlerin klasik bi giyimi vardır ya kumaş pantolon gömlek kazak modu bunu aşamıyorum

zaten aşsam yönetmelikte benı aşar gerçi tayt bile giymemiz yasak kafam çok karışık nereden nereye geldim:52:

Son düzenleme:
aslında evet öcgüvenimizi artıran bişey bakımlı olmak bencede
ben mesela saçım başım derli toplu olunca kendime olan güvenim tavan yapıyor :))

bak bir fıkra birçok ülkeden gelen evli bayanlar arasında anlet yapılıyormuş
ve şu soru soruluyormuş: kocanız sizi aldatırsa ne yaparsınız ?
her bayan birbirine benzer yanıt vermiş
kimizi bende yaparım kimisi boşarım kimisi affederim vs
sıra bizim türk kadınına gelmiş eşiniz sizi aldatırsa ne yaparsınız diye ;
benim eşim öyle şey yapmaz demiş

yani aldatılan kadınlara baktığımızda hiç ummadığı anda aldatıldığını söylüyor
tabiki sürekli benden vazgeçer bilemem ne korkularıyla yaşamak kötü bişey ama ne yapalım

evet asla benim kocam yapmaz demeyeceksin. yüzlerce kez tescil ettik şurada..

Bende Marmara'dan mezunum; bu bir gösterge değil elbette...Ama Odtü benim hayalimdi, o üniversite için OSS ye girdim; olmadı...ODTÜ den mezun olup, ingilizcesi süper olmayan birini de görmedim. Ben özgüvenle ilgili bir problem görmüyorum ama olmak istediğim yerin dışında bir yerde olduğumu görüyorum. Ne bileyim işte kendimi garip hissettim; garip bir kıskançlık hasıl oldu. Sevgi bunlarla bağlantılı değil elbette...İçte, kendin olmanda ve seni böyle sevende...Hal böyle ama iyice salıp, tembel tembelde davranmamak gerek:))) Hepimizin karanlıkta kalmış garip yanları vardır ve bazı zamanlarda kendini gösterir. Eşim yurtdışına gittiğinde derin bir nefes alıp, merak etme o seni seviyor diyorum. Gerisi Allah'a kalmış, Rabbim hiç kimseyi sevdiğiyle sınamasın...

tamam anladım içinde kalmış o okul ama olmamış artık vahlanmana gerek yok diyorum bende .ben odtü mezunu değilim ama ingilizcem ve fransızcam süper mesela .sen kendini yetiştirebilirsin .özgüven eksikliğin var derken kötü birşey söylemek istemedim .ama böyle geldi .çünkü isterse boğaziçi mezunu olsun banane ki milletten kendim için söylüyorum ben kendim için yaşarım başkası beni ilgilendirmez .benim eşiminde iş yerinde kadınlar var hepside çok iyi eğitimli ama ben gidipte ah ah keşke şunlar gibi olsaydım dediğimi hiç hatırlamıyorum .aksine banane ki .ben sana bakımlı ol neşeli ol diyorum .tabikide tembellik olmaz beni böyle sevsin diye ama bidaha össye girip odtüyü kazanıcak halin yoksa bu şekilde devem etmen gerekir .bakımsız kadın aldatılmaya mahkum demedim zaten ama kimse karısının 100 kilo dolaşmasını istemez .saç baş dağınık olmasını istemez buda bir gerçek .

ay bilmiyorum benım gibi düşünen var mıdır ama aslında çok garip düşündüğümüde biliyorum

çalıştığım yerde kadınlar aşırı standart giyiniyorlar ve hepimiz memuruz vallahi strese de giriyorum acaba fazla mı kaçar bu topuk fazla mı oldu etek kısa mı oldu

oradaki kadınları düşünerek ortalama bırakıyorum kendimi buda bi garip değil mi benım özgüvenıme ne oldu yaa:18:

üniversitedeyken böyle değildim 1 sene evde oturdum eve kapattım kendimi kpss çalıştım, haftada 5 gun evden çıkmadığım oldu sürekli pijamalar paspal bakımsız saçlar tv izle yemek ye modu yüzünden ben bi garip oldum

öğretmenlerin klasik bi giyimi vardır ya kumaş pantolon gömlek kazak modu bunu aşamıyorum

zaten aşsam yönetmelikte benı aşar gerçi tayt bile giymemiz yasak kafam çok karışık nereden nereye geldim:52:

ay sen öğretmen misin? branş ne? ben de kafamı vuruyorum şimdi bulduğum her yere keşke öğretmen olsaydım diye.

bende senın yorumunu okuyunca iyi ki öğretmen olmuşum dedim :40:

çok yorucuymuş senın günün gerçekten Allah güç versin

evet canım bi de ekstraları düşün... misafir,çocuk hasta olur, yani aklına ne gelirse.. bazen diyorum ki eşime... zengin olsaydın da azıcık ben de şöyle arabaya kızı atıp midilli atlarıyla gezdirmeye götürseydim kızı diye. arkasından kocaman bir kahkaha.. hayali bile komik ya..

Canım o biraz çevreyle ilgili galiba. Yani bulunduğu sektöre göre. Kişi, bakımlı kadınların olduğu bir ortamda çalışıyor olabiliyor ve o zaman kendisine daha çok bakıyor. Hani derler ya kadınlar erkekler için değil aslında kadınlar için süslenirler diye. Şu pastanelerdeki gün yapan kadınları görüyorum bazen. Ben onlar kadar süslü kadınları başka yerde görmüyorum. Orada rekabet uçta olduğu için tabi, manikürdü saçtı makyajdı (bu bakımlılığın yanında fazla fazla takılmış takılar ve abartı kıyafetlerle biraz ileri gidip çirkinleşilebiliyor da aslında, kararında giyinen de vardır tabi, ben genelde gördüğümü söylüyorum).

İçgüdüler insana birşeyi kendiliğinden yaptırdığı için gayretle yapılan işlerden daha kolay oluyor, içgüdünün yaptırdığı şeyler. Yani sen her sabah kadınların çok bakımlı olduğu bir ortama girecek olsan, o rekabet hissiyle belki 5 te kalkar yine de süsünden püsünden eksilmezsin, bu da zor gelmez :)).

Ama şöyle de birşey var. Bakımlı olmaya bir kere alıştığında insan bir daha rekabet olmasa bile bırakamıyor. Ben özel üniversitede mastır yaptım. Ortamdaki kızlar çok bakımlıydı genelde. Ben de orada alıştım, güzel giyinmeye ve her gün bir yolunu bulup bakımlı olmaya. Evlendikten ve iş değiştirdikten sonra başta dengem bozuldu. Zaten işyerinde tek çalıştığım için pek gören olmuyordu daha rahat takılıyordum. Bir süre sonra bu beni rahatsız etmeye başladı. Şimdi her gün yine saçımı yapıyorum, makyajıma ve giysilerime özen gösteriyorum. Manikürdü kaştı bunlar da yerli yerinde. Bir tek kilolar kaldı evlendikten sonra aldığım, onları da verdim mi rahatlicam :)) İnan artık haftasonları bile evde geniş geniş takılamıyorum. Eşime diyorum en azından bir kahve içmeye hadi dışarı çıkalım diye, yine mazaret olmuş oluyor. Giyinip süsleniyorum. (Bir de tanıdığın odtü mezunuymuş ama, onlar okulda o kadar bakımlı olmuyorlar sanırım ya). Sen bakımlı olmak istiyorsan bir yerden başla gerisi gelir. Alışkanlık olup, insanın hayatında oturan şeyler zamanla doğal gelmeye, zor olmamaya başlıyor. Ama o kadınlarla yarışma boşver, kendi güzelliğine bak, kendinle yarış ;))

bu aslında başkalarının yapmasından çok insanın kendisini beğenmesiyle ilgili, ben de pek makyaj yapmam cilt bakımını çok önemserim makyaja çok hevesim yoktur nadiren yapardım ama eşim çok sever beni öyle görmeyi onun isteği beni heveslendirdi internetten makyaj, saç videoları izlemeye arada yapmaya başladım ve ben de kendimi daha güzel hissedip mutlu olduğumu farkettim, şimdi istediğim makyajı yapıyorum, internet videolarından değişk fikirler ediniyorum, anladımki gereken sadece hevesmiş siz de artık heveslenmişsiniz yavaş yavaş yaparsınız. Diğer konularda da aslında biraz vakit ayırarak kendinizi geliştirmeniz mümkün, ben de akıcı ingilizce konuşamıyorum biraz çekingenlikle de ilgisi var bu tamamen pratikle ilgili vakit ayırıp üstünde çalışarak istediğiniz her konuda kendinizi geliştirebilirsiniz içinizdeki bu duyguyu itici bir güç olarak kullanabilirsiniz

Son düzenleme:
Canım o biraz çevreyle ilgili galiba. Yani bulunduğu sektöre göre. Kişi, bakımlı kadınların olduğu bir ortamda çalışıyor olabiliyor ve o zaman kendisine daha çok bakıyor. Hani derler ya kadınlar erkekler için değil aslında kadınlar için süslenirler diye. Şu pastanelerdeki gün yapan kadınları görüyorum bazen. Ben onlar kadar süslü kadınları başka yerde görmüyorum. Orada rekabet uçta olduğu için tabi, manikürdü saçtı makyajdı (bu bakımlılığın yanında fazla fazla takılmış takılar ve abartı kıyafetlerle biraz ileri gidip çirkinleşilebiliyor da aslında, kararında giyinen de vardır tabi, ben genelde gördüğümü söylüyorum).

İçgüdüler insana birşeyi kendiliğinden yaptırdığı için gayretle yapılan işlerden daha kolay oluyor, içgüdünün yaptırdığı şeyler. Yani sen her sabah kadınların çok bakımlı olduğu bir ortama girecek olsan, o rekabet hissiyle belki 5 te kalkar yine de süsünden püsünden eksilmezsin, bu da zor gelmez :)).

Ama şöyle de birşey var. Bakımlı olmaya bir kere alıştığında insan bir daha rekabet olmasa bile bırakamıyor. Ben özel üniversitede mastır yaptım. Ortamdaki kızlar çok bakımlıydı genelde. Ben de orada alıştım, güzel giyinmeye ve her gün bir yolunu bulup bakımlı olmaya. Evlendikten ve iş değiştirdikten sonra başta dengem bozuldu. Zaten işyerinde tek çalıştığım için pek gören olmuyordu daha rahat takılıyordum. Bir süre sonra bu beni rahatsız etmeye başladı. Şimdi her gün yine saçımı yapıyorum, makyajıma ve giysilerime özen gösteriyorum. Manikürdü kaştı bunlar da yerli yerinde. Bir tek kilolar kaldı evlendikten sonra aldığım, onları da verdim mi rahatlicam :)) İnan artık haftasonları bile evde geniş geniş takılamıyorum. Eşime diyorum en azından bir kahve içmeye hadi dışarı çıkalım diye, yine mazaret olmuş oluyor. Giyinip süsleniyorum. (Bir de tanıdığın odtü mezunuymuş ama, onlar okulda o kadar bakımlı olmuyorlar sanırım ya). Sen bakımlı olmak istiyorsan bir yerden başla gerisi gelir. Alışkanlık olup, insanın hayatında oturan şeyler zamanla doğal gelmeye, zor olmamaya başlıyor. Ama o kadınlarla yarışma boşver, kendi güzelliğine bak, kendinle yarış ;))

bence o kadınlarla yarışmak değil de insan ister istemez şöyle bir aklından geçiriyor. ben iş olarak rahat giyinmek zorundayım. o kadınlar gibi giyinirsem bana gülerler burada..daha önceki sayfalarda bahsettim bankacılar gelince bazen kendi kendime diyorum: " Allahım bunlar kadınsa ben neyim, ben kadınsam bunlar ne, aklıma mukayet ollll"

bencede dikkat et kendine
tüm evli bayanlar dikkat etsin ..

belkide ben işimiz gereği bu konuda böyle duyarlıyımdır..

bizim turizm şirketimiz var,yani gezi tatil vs ...
o turları karılarını gönderip neler yapan erkekler sevgilisiyle gelen erkekler
sonrasında iş seyehati diye rusya ukrayna tatillerine gidip orda ne fındık kıran erkekler görüyorum
ama sonra eşiyle birlikte görüyoruz kadına bakıyorum yazık diyorum kocasına nasıl güveniyor..

sonrasında turist rehberlerimiz var evliler tura gidiyorlar görevli olarak
nelere bakmıyorlar kimlerle neler yaşıyorlar görüyorum
sonrasında evlerine dönüp karılarını beğenmiyorlar
ama asla eşlerine bunu belli etmiyorlar eminim

o yüzden evli bayanlar hep tetikte olalı bence...
erkeklere azda olsa güvenmeyip dikkat etmeliyiz.

Bana kalırsa aldatmanın eşinin bakımıyla ilgisi yok. Yani ben etrafımda öyle görüyorum. Benim çok fazla bakımlı ve aşırı güzel arkadaşlarım var aldatılan. Hatta bakımsız hiçbir tanıdığımın aldatıldığına kendim şahit olmadım. Fakat güzel ya da başarılı kadınlar bazen eşlerini çok fazla eziyorlar, onları güçsüz hissettirip dışarıya itiyorlar. Yani benim gördüğüm aldatan erkekler, genelde güç kompleksi yapıp dışarı yönelenler oluyor. Bir kadın hem bakımlı ve güzel olsa, hem de eşini ezmese bu en ideali sanırım. Yine de birçok şey erkeğin karakterine bakıyor. En iyisi evlenirken mümkün olduğunca doğru karakterde erkeği seçmek, bakımı da adamı elde tutmak için değil de başta kendimizi mutlu hissetmek için yapmak. Hiçbir kadın diğerleriyle yarışarak mutlu olamaz. Çok bakımlı olsa stresten her tarafı sarkmaya başlar:) Kendisi için güzel olan kadın mutlu olur kanımca ancak:)

bence o kadınlarla yarışmak değil de insan ister istemez şöyle bir aklından geçiriyor. ben iş olarak rahat giyinmek zorundayım. o kadınlar gibi giyinirsem bana gülerler burada..daha önceki sayfalarda bahsettim bankacılar gelince bazen kendi kendime diyorum: " Allahım bunlar kadınsa ben neyim, ben kadınsam bunlar ne, aklıma mukayet ollll"

hiç sorma bende oldukça iyiyimdir yani giyimime görüntüme önem veririrm dikkat ederim ofis içinde
bazen sigortacı bayanlar geliyor yok artık diyorum kendi kendime :)
off allahım biz kadınlar neler yaşıyoruz yaaa

bazen eşime takılırım niye herşeyi biz kadınlar çekiyoruz diyorum
ben biraz kilo alsam saçım başım dağınık olsa çirkin denilir
ama erkekler kilo alsa görünmez traş olmasa stil derler paspal giyinseler moda olur bu ne yaaa diyorum bazen :1:

Son düzenleme:
hiç sorma bende oldukça iyiyimdir yani giyimime görüntüme önem veririrm dikkat ederim ofis içinde
bazen sigortacı bayanlar geliyor yok artık diyorum kendi kendime :)
off allahım biz kadınlar neler yaşıyoruz yaaa

bazen eşime takılırım niye herşeyi biz kadınlar çekiyoruz diyorum
ben biraz kilo alsam saçım başım dağınık olsa çirkin denilir
ama erkekler kilo alsa görünmez traş olmasa stil derler paspal giyinseler moda olur bu ne yaaa diyorum bazen :1:

gerçekten öyle..kadın az kilo alsa hemen rahatsız olur. erkekte..
1.) bira göbeği
2.) balkon
3) cüzdanı şişkin..asalet verirmiş ya..
seç beğen al bahaneleri....

Bana kalırsa aldatmanın eşinin bakımıyla ilgisi yok. Yani ben etrafımda öyle görüyorum. Benim çok fazla bakımlı ve aşırı güzel arkadaşlarım var aldatılan. Hatta bakımsız hiçbir tanıdığımın aldatıldığına kendim şahit olmadım. Fakat güzel ya da başarılı kadınlar bazen eşlerini çok fazla eziyorlar, onları güçsüz hissettirip dışarıya itiyorlar. Yani benim gördüğüm aldatan erkekler, genelde güç kompleksi yapıp dışarı yönelenler oluyor. Bir kadın hem bakımlı ve güzel olsa, hem de eşini ezmese bu en ideali sanırım. Yine de birçok şey erkeğin karakterine bakıyor. En iyisi evlenirken mümkün olduğunca doğru karakterde erkeği seçmek, bakımı da adamı elde tutmak için değil de başta kendimizi mutlu hissetmek için yapmak. Hiçbir kadın diğerleriyle yarışarak mutlu olamaz. Çok bakımlı olsa stresten her tarafı sarkmaya başlar:) Kendisi için güzel olan kadın mutlu olur kanımca ancak:)

aslında bişey diyeyimmi hepimiz haklıyız özümüzde
bu erkeklerin beyni yaratılışları çok farklı
ne bileyim aldatılma çok detaylı bişey aslında
ne yaprsan yap erkeğin içinde varsa yada koşullarmıdır nedir o apayrı bişey değilmi

kısacası kadın olmak çok zor arkadaşlar

Back
X