Eşimin kadın iş arkadaşı aynı zamanda komşu

Yahu boşanmış yazmasa birimiz ee kocasiyla gelsin ozaman dicekti konu sahibi boşanmış dicekti
Kocasıyla gelsin demezdik ya 3muz görüşelim dediğine göre bekâr kadin derdik. Niye illa bir kocası olduğunu düşünüp kocasıyla gelsin diyelim. Bence de boşanmış ayrıntısı mide bulandırıcı

Öyle ama ne bilim ben sorardim evlimi evliyse guzel arkadaslik olabilir zira ben önyargiyla yaklastigim esimin cocukluk arkadasiyla bir kardeş gibi olduk çift olarak sık sık bulusuyoruz.

Ben kötü amacla değil ama sorardim yani neyse başta belirtmis ne amacla bilemem ama evet toplumda bekar boşanmış kadina iğrenç bir önyargi var .

Birde Dul denilince

hahhaaha “hayatım yolunda imajı vermeye çalışıyor” mu? Doğru. Bir kadın boşanmışsa hayatı yolunda olamaz anca öyle bir imaj vermeye çalışabilir. Siz komik misiniz ya? Denk gelmiş muhabbet etmiş işte hiç mi sosyal çevreniz olmadı şimdiye kadar? Kimi insan anlatmayı sever kimi insan kısa cümleler kurar. Eşiniz spora gittiğini söyleyince aklına o anısı gelmiş anlatmış nasıl bir art niyet buldunuz o cümlelerde? Onu niye dedi bunu niye anlattı falan eminim kadın ne anlattığını bile hatırlamıyordur. Bir çift benim ayak üstü yaptığım muhabbeti bu kadar irdelese, eşi konu açacak kadar bunu kafaya taksa şoka girerdim.

Tamamda, sadece konu sahibi ile kontaga girmeye calissa anlardim Bende böyle derdim. Ne bilim, pek gözüm tutmadi esi ne alaka Yani
Ya birileri evli ya da sevgili diye onları çift olarak sevmek zorunda değiliz. Kadın, konu sahibinin eşiyle iş arkadaşıymış. Belki konu sahibinden o kadar hoşlanmıyor mecbur mu evliler diye her ikisini de sevmeye, konuşmaya? Kaldı ki oturalım görüşelim demiş o bile yanlış anlaşılmış. İnsanlarla konuşurken on kere düşünmek lazım demek ki çünkü bazıları yapılan her hareketi akla hayale gelmeyen yerlere çekiyor.

+10000000000000000000000

“ Napıyorsun - spora gidiyorum ya - benim eski eşim de hem akşam hem gündüz spora giderdi ben de ona yemekler hazırlardım “ djfmmdldödld

Bizimkide kuzene bizim yanimizda kene gibi yapişık duruyor durmadan öpüyordu. Bende saf gibi ayyy ne güzel kuzenimi mutlu ediyor diye sevinip pişmis kelle gibi sırıtıyordum. . Sonradan öğrendimki bana yerimi göstermek için yapıyormuş. Yani onun sahibi benim demek istiyormuş. anladıysam canım çıksın. He birde kuzenime bana bacım dedirtiyordu. Eskiden cimcime derdi evlenince BACIMMM demeye başladi

Hayatı yolunda gidiyo diye özür bekleyecek kadından, az zorlasa.

Evli olmayınca güzel arkadaşlık olmuyor mu? Evliler ve bekarlar arkadaş olamaz diye bir kural var da biz mi bilmiyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…