ne yazık ki kesinlikle mümkün değil böyle bir şey olmasıSelam kızlar günlerdir bu konu dert oldu bize bilenler yardımcı olursa sevinicem. Eşimin Anne babası ve kardeşlerinin kan grubu 0rh ama esimin kan grubu A rh.
Internette mümkün değil yazıyor bu durumda nasıl olabilir böyle bişey üvey evlat mı ozaman bunu nasıl anlarız.
Hayır arkadaşım yorumların tamamını okuduysan olabilme ihtimali olduğunu söyledi bazı arkadaşlar bende eşime olabilirmiş diye açıkladım. Yalan söylemedim ki.Eki Görüntüle 1881508
Eee konu sahibi, kocanı idare etmişsin. Belli ki ya kan gruplarında ya da eşinin öz olması konusunda bir problem var. Buraya sadece için rahat etsin diye mi sordun? Kocana doğrusunu söylemeyeceksen niye kurcaladın? Bence söylemelisin. Kayınvalideye karşı koz elde etmek için mi söylemiyorsun? Kv'ye sakın çocuk kimden falan deme, kendini berbat bi konuma sokarsın. Bu kocanla ailesi arasında bir durum. Yüzleşecekse kocan, işin doğrusunu öğrendikten sonra yüzleşir.
Bombay olması çok istisnai bir durummuş yani bence başka bir sıkıntı var. Aileden birinin kan grubunun yanlış biliniyor olması veya evlatlık olma ihtimali daha yüksek.Hayır arkadaşım yorumların tamamını okuduysan olabilme ihtimali olduğunu söyledi bazı arkadaşlar bende eşime olabilirmiş diye açıkladım. Yalan söylemedim ki.
ben b grubuyum esım 0 ..ama buyuk oglum sıfır negatıf..ben sasırmıstım neden bız pozıtıfken o negatıf dıye ..hemsıre hanım buyuklerın kan grubunu almıs olabılır dedı..kayınbabam sıfır negatıf..
anladımm..tesekkurlerDaha önce yazılmış ama sizin de mumkun boyle olması. B grubu B0 diye, sifir grubu 00 diye yazılır. Caprazlama yapıldığında B0*00 şeklinde. 00 olabilir. İnternette basit bir şekilde öğrenebilirsiniz. Pozitif negatif olmasi da değişebilir sorun olmaz. Ama konu sahibinin bahsettiği sey imkansız duruyor
Arkadaşlar mavi gözlü anne babadan kahverengi gözlü çocuk olmayacağı gibi konu sahibinin de anlattığı durum mümkün değildir. Çekinik genlere sahip kişilerden baskın genlere sahip çocuk olmaz. Test yanlış yapılması en iyi ihtimal gibş duruyor.
Bu arada öyle kayınpederden falan kan grubunuzu almazsınız. Göz rengi kan grubu gibi genler sadece anne babadan gelir.
Yani bence de cok ilginç :/ Bir de çok emin yazıyorlarZorunlu eğitimin 12 yıl olduğu ülkemde ortaokulda gösterilmeye başlanıyor bu kan grubu mevzusu ama yazık ki kan grbunun göz rengi gibi atalardan geldiğini bile düşünenler var.. Ya da bir çok ilginç yorum. Çok yazık.
Benim annem kahverengi babam mavi. 6 kardesiz 4 müz mavi iki sonlar kahverengi. Bu bizde normal. Fakat teyzem var esi ve kendi kahverengi bütün cocuklar kahverengi bi cocuklari haric mavi gözlü.Arkadaşlar mavi gözlü anne babadan kahverengi gözlü çocuk olmayacağı gibi konu sahibinin de anlattığı durum mümkün değildir. Çekinik genlere sahip kişilerden baskın genlere sahip çocuk olmaz. Test yanlış yapılması en iyi ihtimal gibş duruyor.
Bu arada öyle kayınpederden falan kan grubunuzu almazsınız. Göz rengi kan grubu gibi genler sadece anne babadan gelir.
Iyi arastirmanizi oneririm, mavi gozlu ebeveynlerin kahverengi gozlu cocuklari olabilir.Arkadaşlar mavi gözlü anne babadan kahverengi gözlü çocuk olmayacağı gibi konu sahibinin de anlattığı durum mümkün değildir. Çekinik genlere sahip kişilerden baskın genlere sahip çocuk olmaz. Test yanlış yapılması en iyi ihtimal gibş duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?