Esimin kan grubu

@Mor Vampir yukarıda beyan etmiş.

Ortada şaşılacak durum yoktur.

Hem anne hem baba AO olduğundan ortaya çıkan çocuk da OO olmuştur. Hem anne hem de baba AA olsaydı bu durumda çoçuğun O olma ihtimali yoktu.

Eee konu sahibi, kocanı idare etmişsin. Belli ki ya kan gruplarında ya da eşinin öz olması konusunda bir problem var. Buraya sadece için rahat etsin diye mi sordun? Kocana doğrusunu söylemeyeceksen niye kurcaladın? Bence söylemelisin. Kayınvalideye karşı koz elde etmek için mi söylemiyorsun? Kv'ye sakın çocuk kimden falan deme, kendini berbat bi konuma sokarsın. Bu kocanla ailesi arasında bir durum. Yüzleşecekse kocan, işin doğrusunu öğrendikten sonra yüzleşir.

Yahu adam bu zamana kadar hiç mi kan vermemiş bilmiyormus sanki bence eşinle konuş bir şekilde de

Eşinizin kan grubuna bakılırken yanlışlık yapmış olabilirler? Bendeniz ehliyetimi alırken kan grubum A Rh+ çıktımştı, ehliyetime de bu şekilde yazılmıştı. Aradan 10 yıl bu arada evlendim ve bir gün rahatsızlandım hastaneye kaldırdılar (iyiki o 10 yılda kaza filan geçirmemişim kan lazım olmamış yani) kan grubuma bakmışlar hastanede eşime de tahlillerle birlikte vermişler. Eşim itiraz etmiş ARh+ eşimin kanı yanlışlık var bunda diye, hastanedeki bayan inat etmiş eşim inat etmiş tam 4 kez bakmışlar ARh - kan grubum gerisini siz düşünün artık. Tabii ARh- kan grubuna sahip olduğumu öğrenmemle birlikte eşimle aramda kan uyuzmazlığı olduğunu da öğrenmiş oldum.

ne yazık ki kesinlikle mümkün değil böyle bir şey olması

Sonucu çok merak ettim. 29 sayfayı okudum tek tek.

Şimdi;
Eşinizin ailesinden birinçn yanlış ölçülmüş olabilir.

Eşiniz evlatlık olabilir. Bu durumda zaten anne baba biliyordur gerçeği. Kocanızı üzmeye ne gerek var.

Eşiniz başka birinden olabilir. Bu durumun ailenin kötülüğü dışında bişey değil. Sadece kayınvalide-kayınpederin aradını bozmaz. Kardeşler arası. Ebebyin-cocuklar arası. En kötüsü baba - oğul arasını açabilir

Hayır arkadaşım yorumların tamamını okuduysan olabilme ihtimali olduğunu söyledi bazı arkadaşlar bende eşime olabilirmiş diye açıkladım. Yalan söylemedim ki.

Kime kan nakli yapıldı? Şimdi baktım biraz google dan, eğer arkadasların düşündüğü gibi anne veya baba bombaysa, bombay olan biri kan verebiliyor ama herkesten kan alamıyormuş.

Hayır arkadaşım yorumların tamamını okuduysan olabilme ihtimali olduğunu söyledi bazı arkadaşlar bende eşime olabilirmiş diye açıkladım. Yalan söylemedim ki.
Bombay olması çok istisnai bir durummuş yani bence başka bir sıkıntı var. Aileden birinin kan grubunun yanlış biliniyor olması veya evlatlık olma ihtimali daha yüksek.

ben b grubuyum esım 0 ..ama buyuk oglum sıfır negatıf..ben sasırmıstım neden bız pozıtıfken o negatıf dıye ..hemsıre hanım buyuklerın kan grubunu almıs olabılır dedı..kayınbabam sıfır negatıf..

Daha önce yazılmış ama sizin de mumkun boyle olması. B grubu B0 diye, sifir grubu 00 diye yazılır. Caprazlama yapıldığında B0*00 şeklinde. 00 olabilir. İnternette basit bir şekilde öğrenebilirsiniz. Pozitif negatif olmasi da değişebilir sorun olmaz. Ama konu sahibinin bahsettiği sey imkansız duruyor

anladımm..tesekkurler

Bende düzenli kan bağışı yaparım. İlk kan grubumu evlilik için tarama da öğrendim. Daha sonra hastanede ben negatif oğlum pozitif olduğu için anti rh iğnesi icin bakıldı her kan bağışımda da aynı çıkar. Belki diyorum yazan kişi 30 yıl. Sonra ilk kez baktırmış. Eskiden yanlış görülme ihtimali daha yüksek olabilir mi?

Kardeslerine benziyormu. Esin neçdiyor bu duruma

Arkadaşlar mavi gözlü anne babadan kahverengi gözlü çocuk olmayacağı gibi konu sahibinin de anlattığı durum mümkün değildir. Çekinik genlere sahip kişilerden baskın genlere sahip çocuk olmaz. Test yanlış yapılması en iyi ihtimal gibş duruyor.

Bu arada öyle kayınpederden falan kan grubunuzu almazsınız. Göz rengi kan grubu gibi genler sadece anne babadan gelir.

goz rengini bende duydum.
mavi goz ve kahverengi gozlu anne babanin cocuklari yesil gozlu olamazmis mesela ama oglum yesil gozlu,babasinin kopyasi,normal dogum yaptim kucagima hemen verdiler anindan ayni odaya aldilar,hastanede karisma ihtimali de yok..esimi de aldatmadim
ben anlamadim bu durumu.
esimin gozleri cam gibi mavi,ben kahverengi gozluyum.
oglum nasil oldu da yesil goz rengine sahip hala anlamis degilim..

Yani bence de cok ilginç :/ Bir de çok emin yazıyorlar

Benim annem kahverengi babam mavi. 6 kardesiz 4 müz mavi iki sonlar kahverengi. Bu bizde normal. Fakat teyzem var esi ve kendi kahverengi bütün cocuklar kahverengi bi cocuklari haric mavi gözlü.
Sizin dediginiz tek yesil göz icinmi gecerli?
Yanlis hatirlamiyorsam zaten dünyanin yüzde 2 si yesil gözü sahipmis.

Ben burda buna benzer bir konuda kan grubunun degisebildigini okumustum. Oysa okulda öyle ögrenmemistik. Gerci oldu 10 sene okul biteli. Benim kan grubumda da böyle bir durum var. Ama ilgilenmiyorum kesin birinden biri yanlis yazilmis zamaninda deyip geciyorm

Iyi arastirmanizi oneririm, mavi gozlu ebeveynlerin kahverengi gozlu cocuklari olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…