Esimin kan grubu

Mumkun degil. Yanlis yazilmistir ya her yere her seyi yanlis yaziyorlar. Benim ehliyetime de yanlis yazilmis. Yoksa b olamaz cocugunuz eger ikiniz de kesin 0 iseniz.

Bombayda AB0 kan grubu söz konusu yani sıfırı da çocuğa verebilir.
Bundan eminseniz olabilir o zaman
Ama şu var bir karaktere ait ( örn kan grubu) 2 gen içerebiliriz
AA BB AB AO BO OO olabilir kan gruplarımız
ABO nasıl oluyoruz
Bombaya özgü bir durumsa iddaa etmiyorum

Ikı tel sac al bı kv bı kp den gnderın dna testıne nasıl alcam dersen dur anne sacında bısey var de kpar sacı cope atmaya gıdıyr gıbu yap psete at aynısını adama da yap anlaşılır

baskın genlerın ıcerısınde a rh varsa kı bu yaklasık 13 gobege kadar gecerlı olabılır
bunu arastırın
ornek olarak ıkı sarısından zencı cocugun olabılmesı gıbı,
kan gruplarıyla ılgılı bıcok gercek degıstı son donemlerde

bırde
belırlı hastalıklar veya bazı durumlardan sonra kan grubunda degısıklık gozlenebılmektedır
negatıf pozıtıf veya grup degısımı olabılıyor
bunuda arastırmak gerekır

0 kan grubu çekiniktir, anne ve babası kesin 0sa çocuk a,b veya ab olamaz.

Anne baba 0 sa çocuğun A olması mümkün değil.Belki kv ya da kp inizin kan grupları yanlış belirlenmiştir

Sağlık ocaklarında kan grubunu yanlış belirleyen yada hic belirleyemeyen hemşireler var. Hatta ben baktirdigimda "galiba" ab+ demişti hemşire. Emin olamamıştı yani. Belki böyle bi yanlislik olmuştur

Kan gruplarında değişiklik olabiliyor. Ben doğduğumda ve sonrasında a+ olarak bakılmış fakat ergenlikte baktırdığımda 0+ çıktı, tekrar yaptırdım yine 0+ çıktı.

Babamın da yine aynı şekilde kan grubunda değişiklik oldu. 0 iken B oldu galiba onunki de ya da tam tersi...

Belki kv ya da kp kan grubu güncel değildir.

30 yıllık kendi kanimdan bilem şüphelendim yeminlen:) en iyisi dna testi yaptirmak

neler öğreniyoruz yaa . çok romantık dominee etmek falan

a rh pozitif olunca Ao mı oluyorunuz yanı .sağlık ocagında ölçülüyorsa baktirim bende neymişim

Konu sahibi milletin icine kurt düşürdün:)herkes kendini evlatlik felan sanacak az kaldi

Annenin kan gurubunu alır çocuk normalde babayla farkli olabilir bu durumda anneyle babanin kan grubu ayni olduğu için esinde 0rh olmasi gerekli misal annemle benim ve benim kizimin kan grubu Arh esim ve babamin farklı

Test yaptırma ihtimaliniz yokmu aceba ve esindemi süpheleniyo yoksa sen mi farkettin sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…