Mumkun degil. Yanlis yazilmistir ya her yere her seyi yanlis yaziyorlar. Benim ehliyetime de yanlis yazilmis. Yoksa b olamaz cocugunuz eger ikiniz de kesin 0 iseniz.Hayir esim 0rh+ ayni kan grubundayiz buyuk ve en kucugu de ayni gruptan ama ortancisi b+ dogumdan sonra saglik karnesinde oyle yaziyordu oglumun bu dogdugu anda yapilan test....acaba yanlis mi yazildi deftere yada degisiyormu kafam iyice karisti en iyisi kan grubu icin tahlil yaptirayim....acaba mumkunmu farkli kan grubu 0+ b+ olmasi
Bundan eminseniz olabilir o zamanBombayda AB0 kan grubu söz konusu yani sıfırı da çocuğa verebilir.
30 yıllık kendi kanimdan bilem şüphelendim yeminlen:) en iyisi dna testi yaptirmakKan gruplarında değişiklik olabiliyor. Ben doğduğumda ve sonrasında a+ olarak bakılmış fakat ergenlikte baktırdığımda 0+ çıktı, tekrar yaptırdım yine 0+ çıktı.
Babamın da yine aynı şekilde kan grubunda değişiklik oldu. 0 iken B oldu galiba onunki de ya da tam tersi...
Belki kv ya da kp kan grubu güncel değildir.
neler öğreniyoruz yaa . çok romantık dominee etmek falanEvet canim diyelim ki anne duz O kan grubundan, baba fenotip Bombay ama genotip olarak AB(ama kanda O olarak cikiyor).
Bu sefer konu sahibinin esi babasindan A alelini, annesinden de O alelini alarak, esi A kan grubu tasiyor (A aleli O'i domine ediyor).
AA yada A0 dır ikiside A grubu oluyora rh pozitif olunca Ao mı oluyorunuz yanı.sağlık ocagında ölçülüyorsa baktirim bende neymişim
0 havalı bir grup yaAA yada A0 dır ikiside A grubu oluyor
Gerçekten ya ortalık karıştıKonu sahibi milletin icine kurt düşürdün:)herkes kendini evlatlik felan sanacak az kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?