Baktır enin ol tabide0 havalı bir grup yaşimdi aa mı yoksa ao mı olduğumu sağlık ocagından ögrenebilrmiyim.evlatlık feln durumum yok da kan grubum dogrumu bılmıyorum annemın demesıyle .s
hepimiz aynıyızBaktır enin ol tabide
Anne babanın kan grubu ne çaprazlamayla hangisi olduğunun ihtimalini bilirsin gerçi bu durumda
Ya AO AO ya AA OO yada AO OO dır anne ve babanınki
Kesin AA o zaman ama sen bakır tabihepimiz aynıyızA rh pozitif miş. burda yanlış sonuclar olablıyormuş o yuzden acaba dogrumu belkı benımde yanlıs olctuler dıye tereddutte kaldım.kan ıhtıyacm oldugu zaman farklı bır sorun yaşamak ıstemem
Selam kızlar günlerdir bu konu dert oldu bize bilenler yardımcı olursa sevinicem. Eşimin Anne babası ve kardeşlerinin kan grubu 0rh ama esimin kan grubu A rh.
Internette mümkün değil yazıyor bu durumda nasıl olabilir böyle bişey üvey evlat mı ozaman bunu nasıl anlarız.
Sizinki farklı, 0 grubu çekinik gen olduğu için anne babanız a(+) ken 0 grubu genide taşıyor olabilir, ama baskın gen ortaya çıkıyor a(+) oluyorlar, ama iki 0 grubu insandan çocuklar 0 dışında bi kan grubu olamazBenim anne baba ve kardesimin A pozitif olmasina ragmen ben 0 negatifim.ilk duydugumda beni nerden aldiniz demistim Dedemin kan grubunu almisim ben olabiliyormus yani
Eşinizin kan grubunu dedeleri babaannesi anneannesi bile etkiler. Onlar da vardır mutlaka ve anne babasınınkınden daha baskın çıkmıştır.
Mümkün değildir diğer türlüsü sizinkinde bi sorun yok.Eşim ve ben A, kızımız ise 0. Bu mümkünse diğer türlüsü de mümkün değil midir?
Benim anne baba ve kardesimin A pozitif olmasina ragmen ben 0 negatifim.ilk duydugumda beni nerden aldiniz demistim Dedemin kan grubunu almisim ben olabiliyormus yani
Okuduklarımdan en mantıklısı bu.çok nadir şöyle bir durum söz konusu olabiliyor . kan grubu ölçülürken anne ya da babasında normalde '0 'kan grubu oldukları için hiç bir şekilde A bulunmaması gerek teoride.yalnız çok çok nadir olarak eser miktarda A olup o kişi A olarak ölçülmesi gerekirken ölçümde A eser miktarda olduğundan A0 değil de '0' kan grubu gibi ölçülüyor. bu durumda kişi kendisini '0' olarak biliyor . ama çocuğa A verebiliyor çünkü aslında kendisinde mevcut. bu çok nadir gözüken bir şey ama . yabancı kaynaklarda ve makalelerde de mevcut. basit şekliyle yazmaya çalıştım.
Bi gelişme var mı ?
gelişme yok bombay olabilir diyenler var ya aramızda bende onu anlattım eşime bi nebze rahatladı diyebilirim. hatta diğer yorumları çok söylemedim kafasını karistirmayim diye.bi fikrim yok, sonucu merak ettim
Selam kızlar günlerdir bu konu dert oldu bize bilenler yardımcı olursa sevinicem. Eşimin Anne babası ve kardeşlerinin kan grubu 0rh ama esimin kan grubu A rh.
Internette mümkün değil yazıyor bu durumda nasıl olabilir böyle bişey üvey evlat mı ozaman bunu nasıl anlarız.
Acaba annesine mi sorsam. Bu çocuk kimden diye
Babam kizilYa yillardir kan bagisinda bulunur her seferinde tekrar bakiliyor kan gurubuna diye biliyorum.Yok artık. Eee başka insanlara kan veriyoruz biz. Orda da yanlış bakılırsa kan gruplarına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?