Esimin kan grubu

0 havalı bir grup ya şimdi aa mı yoksa ao mı olduğumu sağlık ocagından ögrenebilrmiyim.evlatlık feln durumum yok da kan grubum dogrumu bılmıyorum annemın demesıyle .s
Baktır enin ol tabide
Anne babanın kan grubu ne çaprazlamayla hangisi olduğunun ihtimalini bilirsin gerçi bu durumda
Ya AO AO ya AA OO yada AO OO dır anne ve babanınki

Baktır enin ol tabide
Anne babanın kan grubu ne çaprazlamayla hangisi olduğunun ihtimalini bilirsin gerçi bu durumda
Ya AO AO ya AA OO yada AO OO dır anne ve babanınki
hepimiz aynıyız A rh pozitif miş. burda yanlış sonuclar olablıyormuş o yuzden acaba dogrumu belkı benımde yanlıs olctuler dıye tereddutte kaldım.kan ıhtıyacm oldugu zaman farklı bır sorun yaşamak ıstemem

Kesin AA o zaman ama sen bakır tabi

Benim anne baba ve kardesimin A pozitif olmasina ragmen ben 0 negatifim.ilk duydugumda beni nerden aldiniz demistim Dedemin kan grubunu almisim ben olabiliyormus yani

Esinizde sizin gibi şüpheleniyormu bundan? Cevabiniz evetse, dna testi yaptirsin. Ama bunlar sadece sizin şüphelerinizse, lütfen bi sey yapmayin yada kimseyi zor durumda bırakmayın.

Bu sizin değil esinizin sorunu. Merak ediyorduysa zaten bu zamana kadar öğrenirdi, belkide öğrendi bile ama saklıyor, olamaz mı?

Velevki öz evlat olmadigini sizin yaptirimlarinizla öğrendi, ne olacagini hic düşündünüz mü? Yapmaya calistiginiz şey öyle basit bir sey değil. Kac tane hayat var işin ucunda, kaç kalp kirilir onceliklede sizin esinizin.

Lutfen eger esiniz şüphe duymuyorsa ortalığı karistirmayin. Hepside kocaman insanlar ve hayatta onlarin hayatı.

Son düzenleme:

Anne baba 0 grubu ise eşiniz A olamaz , ama yanlıştır bence , tekrar baktırsınlar, ben yıllarca kendimi b sanıyordum , sonra babam a (+) miş, Kızılay a kan verince öğrendi, annem 0(-) , bende gittim baktırdım 0 + im, nerden çıktıysa hiçbirimiz b değilmişiz meğer

Benim anne baba ve kardesimin A pozitif olmasina ragmen ben 0 negatifim.ilk duydugumda beni nerden aldiniz demistim Dedemin kan grubunu almisim ben olabiliyormus yani
Sizinki farklı, 0 grubu çekinik gen olduğu için anne babanız a(+) ken 0 grubu genide taşıyor olabilir, ama baskın gen ortaya çıkıyor a(+) oluyorlar, ama iki 0 grubu insandan çocuklar 0 dışında bi kan grubu olamaz

Eğer ki eşinizin annesinin veya babasının veya eşinizin kan grupları kesin olarak doğru ise eşiniz o anne veya babadan değil demektir.

Ama tahlillerin yanlış olma ihtimali de var.

kan grubu sadece anne babadan alınır. Anne ve babanız AO kan grubuna sahipler ikisinden de O gelmiş ve O olmuşsunuz.

çok nadir şöyle bir durum söz konusu olabiliyor . kan grubu ölçülürken anne ya da babasında normalde '0 'kan grubu oldukları için hiç bir şekilde A bulunmaması gerek teoride.yalnız çok çok nadir olarak eser miktarda A olup o kişi A olarak ölçülmesi gerekirken ölçümde A eser miktarda olduğundan A0 değil de '0' kan grubu gibi ölçülüyor. bu durumda kişi kendisini '0' olarak biliyor . ama çocuğa A verebiliyor çünkü aslında kendisinde mevcut. bu çok nadir gözüken bir şey ama . yabancı kaynaklarda ve makalelerde de mevcut. basit şekliyle yazmaya çalıştım.

Yok artık. Eee başka insanlara kan veriyoruz biz. Orda da yanlış bakılırsa kan gruplarına.

Okuduklarımdan en mantıklısı bu.

Benimde bildiğim anne babadan alınır öyle soy ağacına bakılacak birşey değil kan grubu. Ama bu söylediğiniz oldukça mantıklı.

Çok nadir de olsa bu tarz örnekler var. O yüzden hemen evlatlık olayina girişmeyin ama dna testi yaptırın. Hem anne hem baba ile. Bu hastanelerde bebek karıştırma olayı da çok oluyor maalesef

Acaba annesine mi sorsam. Bu çocuk kimden diye

saçmalama tabiki. kadın sanane der. neden böyle bir muhabbete girip kendini kötü gelin ilan ettireceksin. soracaksa da eşin sorsun
teknik olarak bilmiyorum mümkün mü açıkçası. olmadı çaktırmadan saç teli fln alıp test yaptırın

Yok artık. Eee başka insanlara kan veriyoruz biz. Orda da yanlış bakılırsa kan gruplarına.
Babam kizilYa yillardir kan bagisinda bulunur her seferinde tekrar bakiliyor kan gurubuna diye biliyorum.
Ameliyata girecek olsak her seferinde yine bakiyorlar demekki karışabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…