Hahahah
Yani bi değişiklik vardı ama bilemicem yaa sanmıyorum yüzüm her şeyim annemlere benziyor hani evlatlık olma ihtimalim sıfır
Annemin demesi evlatlık alcak olsam seni mi alırdım be yavrum
tekrar yaptirsin ayrica kan gruplarinda mutasyon cok fazla oluyor diye biliyorum en iyi cozum dna testiSelam kızlar günlerdir bu konu dert oldu bize bilenler yardımcı olursa sevinicem. Eşimin Anne babası ve kardeşlerinin kan grubu 0rh ama esimin kan grubu A rh.
Internette mümkün değil yazıyor bu durumda nasıl olabilir böyle bişey üvey evlat mı ozaman bunu nasıl anlarız.
Eşinizin kan gurubuna istinadenmi böyle düşünmeye başladınız.yoksa şüpelendiği bişeyler varmıydı.eşime ben söyledim olmaz diye onun hiç aklına bile gelmemiş bilmiyormus
Fenotip Bombay arastirin.
Cok nadir gorulse de mumkun.
Testlerin yanlis olma ihtimali de olabilir tabi.
Bende yani durumdayim valla canim konu sahibi arkadaşım valla hepimiz şüpheye düştük.Esini anne babaya benziyor mu acaba hastahanede felan mi karisti olabiliyor.Annem babam kardesım A ben O
Anne ve baba AB iken çocuğun sıfır kan grubunda çıktığında bu ihtimalden bahsediliyormuş. Buradaki durum öyle değil. Anne baba sıfır rh, çocuk A rh. Yine de alakalı olabilir mi?
Acaba anne babadan biri fenotip bombay mı? O zaman böyle sonuç çıkıyor mu acaba?
Sizinki coook mumkun korkmayin, gayet olagan bir durum merak etmeyinAynı durumda ben varim.Öz anne babam A rh+ ben ise 0 rh + kan grubum çok şükür % 100 de eminim anamadan babamdan da kardeşimde anne babam gibi A rh+ eee yanii bu neye göre oluyor.
Sagolasin canim valla bir an dedimm yaa hepte takilirlar zaten kizrdirmak için benii bir senin kanin degisik diyeSizinki coook mumkun korkmayin, gayet olagan bir durum merak etmeyin
Kızınız sıfırsa durum şudur... Sadece a veya b olan kişiler ya aa dır ya da a0 dırEşim ve ben A, kızımız ise 0. Bu mümkünse diğer türlüsü de mümkün değil midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?