Esimin kan grubu

Yanlis ölçülmustur annem ilk bebegini bu yanlis kan ölçümü yzunden kaybetmis, anneme de sonraki gebeliklerinde sorun yasamasin diye igne yapmislar halbuki ikisinin de kan grubu aynıymıs
Yani yanlis ölçüm olabilir esin geregini yapar isterse, bence kurcalama
Ayrıca bildiğim kadarıyla DNA testi için de mahkeme kararı falan lazım, öyle saç teliyle istege göre DNA testi yapmazlar

Bence tekrar kan versin tam emin olsun. Yine aynı çıkarsa DNA dan başka yol yok. Çünkü aile kırılabilir ...

DNA testi ni kafaniza gore yaptiramaz siniz saç teli vs. Olmaz mahkemeye gerek de yok sadece Eşinizle annesi veya babası kliniğe gidip kan vermesi gerek

Hahahah
Yani bi değişiklik vardı ama bilemicem yaa sanmıyorum yüzüm her şeyim annemlere benziyor hani evlatlık olma ihtimalim sıfır
Annemin demesi evlatlık alcak olsam seni mi alırdım be yavrum

pihiihihiiii

tekrar yaptirsin ayrica kan gruplarinda mutasyon cok fazla oluyor diye biliyorum en iyi cozum dna testi

Imkansiz.sifir anne sifir babadan A grubu cocuk olmaz.Anne ve babanin kan grubunu dogru bildiklerinden emin misiniz?

Fenotip Bombay arastirin.
Cok nadir gorulse de mumkun.
Testlerin yanlis olma ihtimali de olabilir tabi.

Anne ve baba AB iken çocuğun sıfır kan grubunda çıktığında bu ihtimalden bahsediliyormuş. Buradaki durum öyle değil. Anne baba sıfır rh, çocuk A rh. Yine de alakalı olabilir mi?

Acaba anne babadan biri fenotip bombay mı? O zaman böyle sonuç çıkıyor mu acaba?

Aynı durumda ben varim.Öz anne babam A rh+ ben ise 0 rh + kan grubum çok şükür % 100 de eminim anamadan babamdan da kardeşimde anne babam gibi A rh+ eee yanii bu neye göre oluyor.

Ay kafa gitti iyice arkadasin nisanlisi A miymis, ben niye O anladim ki yaa

Sizinki coook mumkun korkmayin, gayet olagan bir durum merak etmeyin
Sagolasin canim valla bir an dedimm yaa hepte takilirlar zaten kizrdirmak için benii bir senin kanin degisik diye

Evlatlık olabilir ya da anne hamile kaldıktan sonra şuan evli olduğu kişiyle evlendi. Yoksa böyle bişey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…