3-4 ay çok kim olsa istemez haklısınEşimin bir kız kardeşi var 22-23 yaşında koyde ailesi ile kalıyor.yarın bize gelecekmis ziyarete.eşim bugün bana bunu söyledi ve dgs sınavına hazırlanmak için bizde kalmak istiyormuş 3-4ay öyle sinirlendim ve üzüldüm ki eşim bana soruyor sen ne dersin diye şaşırdım kaldım.
Saçma bir durum değil mi arkadaşlar böyle birşey? Siz kabul eder misiniz?
Ben kabul etmem. Ortada zaruri bir durum da yok.Eşimin bir kız kardeşi var 22-23 yaşında koyde ailesi ile kalıyor.yarın bize gelecekmis ziyarete.eşim bugün bana bunu söyledi ve dgs sınavına hazırlanmak için bizde kalmak istiyormuş 3-4ay öyle sinirlendim ve üzüldüm ki eşim bana soruyor sen ne dersin diye şaşırdım kaldım.
Aynı şeyi yaşadık kardeşim univ. Aynı şehirde okudu.bir sürü sıkıntı yaşadı ama ne o böyle birşey teklif etti ne de annem kabul etti.ben eşim rahat edemez diye teklif etmedim.ayrıca zorunlu bir durum yok gerçekten keyfiKendi kardeşimiz böyle bir durumda olsaydı ve gönül rahatlığıyla onu da istemezdim derseniz eşinize rahatsız olabileceğinizi soyleyin bence. Sürekli gerginlik yipratabilir çünkü. . Ve şunu da ekleyeyim eşim bu durumda kardesimi istemeseydi çok bozulurdum. .
Canim hiç bir samimiyetim yok ayrıca siz kendiniz den pay biçin abinizin evi de olsa rahat eder misiniz onca zaman?3 4 ay dediginiz nedir ki. Belki kursa yazilacaktir. Belki degisik bir ortamda calismak istemistir, insan caliscagi zaman mekan degisikligi istiyor. Araniz iyiyse kizin size bir yanlisi olmadiysa bu tepkinizi anlayamadim. 3 4 ay nedir yahu hemen gecer gider.
Eşimin bir kız kardeşi var 22-23 yaşında koyde ailesi ile kalıyor.yarın bize gelecekmis ziyarete.eşim bugün bana bunu söyledi ve dgs sınavına hazırlanmak için bizde kalmak istiyormuş 3-4ay öyle sinirlendim ve üzüldüm ki eşim bana soruyor sen ne dersin diye şaşırdım kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?