Eşimin kardeşi...

selinim25

Başlangıç:95 Guncel;76.5 Hedef;65
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
1.791
1.094
333
Eşimin bir kız kardeşi var 22-23 yaşında koyde ailesi ile kalıyor.yarın bize gelecekmis ziyarete.eşim bugün bana bunu söyledi ve dgs sınavına hazırlanmak için bizde kalmak istiyormuş 3-4ay öyle sinirlendim ve üzüldüm ki eşim bana soruyor sen ne dersin diye şaşırdım kaldım.
Saçma bir durum değil mi arkadaşlar böyle birşey? Siz kabul eder misiniz?

Bence anormal değil. Yani ben 1.5 senelik evliydim görümcem üniversiteye hazırlanıyordu evde çalışamıyorum yurda gidicem dedi. Kv çöl üzüldü. Gittim masa aldım kurdum gel dedim bende çalış komşu sesi yol bişey yok. Geldi 4-5 ay niyetiyle geldi. 2 ayın sonunda sorunun evde olmadığını kendi çalışmak istemediğini farkedip eve döndü :) ama bende eşimin gözümde level atladım :)

3 4 ay dediginiz nedir ki. Belki kursa yazilacaktir. Belki degisik bir ortamda calismak istemistir, insan caliscagi zaman mekan degisikligi istiyor. Araniz iyiyse kizin size bir yanlisi olmadiysa bu tepkinizi anlayamadim. 3 4 ay nedir yahu hemen gecer gider.

3-4 ay çok kim olsa istemez haklısın

Ben kabul etmem. Ortada zaruri bir durum da yok.

Ben yogun çalışıyorum 2 yaşında kızım var.evime gelince az dinlenmek istiyorum açıkçası bazılarına bencillik gibi gelebilir haklıdır da belki.

Kızın bir tersligini görmedim ama mantıklı bulamadım evet koyde yaşıyorlar ama evleri kaloriferli.ve ders calismaya meyilli falan değil.

Yeni doğum yaptığım da bize ilk gelişinde de pat diye artık burasi bizimde evimiz gelir kalırız demişti öncesin de hiç bir samimiyet olmamasına rağmen.

Aynı şeyi yaşadık kardeşim univ. Aynı şehirde okudu.bir sürü sıkıntı yaşadı ama ne o böyle birşey teklif etti ne de annem kabul etti.ben eşim rahat edemez diye teklif etmedim.ayrıca zorunlu bir durum yok gerçekten keyfi

Canim hiç bir samimiyetim yok ayrıca siz kendiniz den pay biçin abinizin evi de olsa rahat eder misiniz onca zaman?

Hani son 1 ay falan neyse de yilin yarisi da kalmaya gerek yok yani. Calismak isteyen her mekanda calisir.

Madem iki yasinda kiziniz da var sürekli ev islerinde yardim etmesini isteyin yemek yapabilir sofrayi toplatin arada evi temizleyin birlikte tabi eminim en fazla 1 ayin sonunda kaçar sma size yük olmasina izin vermeyin sürekli cok yorgun olduğunuzdan sizlanip durun esinizin yaninda degil tabi 3 yada daha fazla kalamaz sanmam yani

Gelip gelmemesi ayri mesele de bi gün kalami söylenir yahu ? Hem fikrinizi de almamış. Gec kalmis sen ne dersin demek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…