Size samimiyetle söylüyorum eminim bir kaç ay olmaz tanıyorum tam tersi üç dört ay altı aya çıkar.ayrıca evet lüzumsuz yere kardeşim de kalmazAylarca kalmazdı zaten birde şöyle düşün senin kardeşin bir kaç ay kalmak istese tepkin yine bumu olur du..
Şu evi temizler yemek yaptır Masayı kurdur toplat diyen arkadaş çok acımasızsın ..
İnanın onu da anlamadım kış günü ben markete gitmekten acizim tebdili mekan herhalde
Ölümlü dünya arar da bulamazsınız ( kardeş eş dost akraba ) sevdiklerinizi kalp kırmaya değecek şeyler değil.Size samimiyetle söylüyorum eminim bir kaç ay olmaz tanıyorum tam tersi üç dört ay altı aya çıkar.ayrıca evet lüzumsuz yere kardeşim de kalmaz
Dedim ya kızın bir sorunu yok ama malesef biliyorum ki bu süre benim çatlama sınırıma kadar uzar ve kv kp ve diğerleri de eklenerek artarFesat umursamaz kavgacı biri değilse kalmasın da bi sakınca yok diye düşünüyorum bi ablalık yapın 3 ay dişinizi sıkın ....
İyi gelmesin o Zaman eşini kırdığıma değecek mibu durum karşısın da eşinin yerin de olsam senin ailenden de kimse gelemez derdim. Konuyu kapatırdım..Dedim ya kızın bir sorunu yok ama malesef biliyorum ki bu süre benim çatlama sınırıma kadar uzar ve kv kp ve diğerleri de eklenerek artar
Onu deseler anlarım bir ay falan ama çok saçma geliyor ve bu kadar rahatça söylenmesi de beni çok üzüyor
Rica falan geçtim gelirken bile beni bırakın eşimi bile otobüse binip ararlar.ve insan gibi sıkıldım falan dese kısa süreli amenna
Yarın ziyarete geliyor ne kadar kalır bilmiyorum kabul etmedim tabi kiYani kisa süreli misafirlige evet ama bu kadar uzun kalinmasina ben musade edemem direk veto ederim.
Kırılan, alinani da çok ciddiye almam. Buna esim de dahil.
Zorunlu bir durum olsaydı oda sadece sağlık gibi o zaman olabilirdi.
Kiz simdi yarin geliyor yani, sen esine hayir dedin mi
Ben üç senedir anlatamadım bu evin oğullarının değil ikimizin olduğunu pes ettimHaa o zaman is degisir. O ne oyle emri vakiyle geliyorlar. Burasi bizim oglumuzun evi cikar geliriz demeye geliyor. O zaman kabul etmeyin. Tavrinizi koyun oyle sinsilerse cok basinizi agritirlar.
Aman taviz vermeyin aynen devam.. Bir yüz buldular mı esjiye dönmek çok zor oluyorBizim ki iki yıldır bana zorla kabul ettirilmeye çalıştırılan hiç bir samimiyetimin olmadığı 17 saat uzaklıkta ama hep dibim de bir koloni
O kadar haklısınız ki ama eşimin de bir etkisi yok onlar bize değil genelde rahat ortama geliyorlar o da konuştu ama sessiz kalıyor tabi bazen gerçi anlayış problemi olduktan sonra ne yaparsan yap ol-mu-yorInsani en cok emrivaki sinir ediyor zaten. O evin bir hanimi var sor bakalim istiyor mu? Ama sikinti esinizde, o rahatligi veren de o. Benim kaynanam gelecegi zaman bile en az 1 hafta onceden haber verir, esim sorar senin icin bir sikinti var mi diye (bir ara bozuktuk cunku) kimse elini kolunu sallaya sallaya gelemez yani. Ama olmasi gereken bu. Esinizle bu konuyu cozmezseniz daha cok gelir yerlesirler boyle.
Okul için geliyormus ama ben olsam kabul ederdim bugün onun kardeşin de ise yarın benim kardeşimde de olabilir okul durumu yada başka bir işi .Eşimin bir kız kardeşi var 22-23 yaşında koyde ailesi ile kalıyor.yarın bize gelecekmis ziyarete.eşim bugün bana bunu söyledi ve dgs sınavına hazırlanmak için bizde kalmak istiyormuş 3-4ay öyle sinirlendim ve üzüldüm ki eşim bana soruyor sen ne dersin diye şaşırdım kaldım.
Saçma bir durum değil mi arkadaşlar böyle birşey? Siz kabul eder misiniz?
İyi gelmesin o Zaman eşini kırdığıma değecek mibu durum karşısın da eşinin yerin de olsam senin ailenden de kimse gelemez derdim. Konuyu kapatırdım..
Cevaplara şöyle bi göz gezdirdim de ne kadar bencil ve sopuk katı insanlar olmuşuz..
Bence de boyle bir teklifte bulunabilen insan bencildir. Ortada hastalik durumu yok, tamamen keyfi bi durum. Ev insanin ozelidir mahremidir. Misafirlik baska bisey 4 ay birinin evinde olmak baska. Bu misafirlik falan degil. Ev sahibi degil, boyle bir teklifle gelen kisi bence bencil.İyi gelmesin o Zaman eşini kırdığıma değecek mibu durum karşısın da eşinin yerin de olsam senin ailenden de kimse gelemez derdim. Konuyu kapatırdım..
Cevaplara şöyle bi göz gezdirdim de ne kadar bencil ve sopuk katı insanlar olmuşuz..
Teşekkür ederim yorumunuz için yalnız ortada bir zorunluluk yok evleri koyde ama sobali değil biz şehirdeyz bizim evden güzel.yorumlara da yazdım bu süre uzun ve taviz verdiğim de arkası hep artarak gelir ve çalışamadigina değil çalışmadığına inanıyorum son olarak kardeşim aynı şehirdeydik öğrenci evinde kaldı bir sürü sıkıntısına rağmen telif dahi etmedi.o da rahat edemezdi eşimde ve ben eşimi böyle bir duruma sokmadimÖncelikle sitemim kesinlikle size değil geldiğimiz şu konumadır. Böyle konuları gördükçe ne kadar üzülüyorum anlatamam. Sonuç olarak hayat arkadaşınızın kardeşi ve onun geleceği söz konusu.
Birazcık empati yapsaydınız gelmek isteyen sizin kardeşiniz olsa eşiniz sizin gibi düşünse ne olurdu acaba merak ediyorum.
Yahu 22 - 23 yaşında ergenliğinden çıkmış aklı gayet başında olan bi yaş grubu ve başka bir şehirden değil de köyden gelecek. Ayrıca ilk üniversitesine değil 2.sine hazırlanıyor. Gayet iyi bir şekilde üniv. yaşantısı veya dışarda yaşamanın zorluklarını biliyordur.
Köyde yaşayıp yaşamadığınızı bilmiyorum fakat kışın köyde yaşamak zordur. Heleki sobalı bir evde ise tek bir odada soba yanacak ve o evin bütün fertleri o odada olacaklar. O odada yemek yenilecek, tv izlenilecek, sohbet edilecek. Hatta çok soğuk gecelerde hep beraber o odada uyunacak. Bu şartlar altında bir insanın ders çalışması ne kadar verimli olabilir ki ? Veya bunu bile bile sizin kendi evinize kabul etmemeniz ne kadar doğal olabilir?
Sonuç olarak sizin kocanızın kardeşi ve sizin eviniz kabul edip etmemek size kalmış. Sadece düşünce şekliniz bana göre bencilce.
Tam benim hayatım ama ben 22.30da çocukla yatıyorum yorgunluktan sizi daha güçlü gördümKendi adima cevap verim sana :) kati gorunenler den biri olarak.
Sabah 9 aksam 6.30 çalışıyorum.
Cumartesi de yarim gün. 2.5 yasinda oglum var.
Aksam yemek ye, topla derken saat 8 oluyor. 8-10 arasi oğlumla oynuyoruz, besliyorum, bakimiyla ilgileniyorum.
22.30 da kuzumu yatıyorum, ertesi gun işe giderken giymek icin kendimin ve eşin kıyafetlerini hazirlayip askiya asiyorum. Sonra ayaklarimi uzatip kahve içiyorum :)
Saat oldu gece 12.00.
Temizlik ve yemek yapma islerim yok dikkat ettiysen, ona ragmen kendime ayirabildigim 1 saatte de uzanip dinleneyim dil mi.
Evde 22 yasinda bir misafir oldugunu düşün, kendi kendine mi takilcak evde, onunla kim ilgilenecek.
Bunlari karsidaki kişinin dusunmesi hesaplamasi gerekmez mi.
Evet iyi insanlar olalım, buna katiliyorum.
Ama burda iyi niyet gosterilmeyi hakeden bence benim :)
Yapmayın allah aşkına bu insanlarin bana yaşattıklarini görmezden gelmemin tek sebebi allah rızası.ve ölümü düşünmesem yüzlerine bakmam allah biliyor inanin irademin çok üstünde tahammül ediyorumÖlümlü dünya arar da bulamazsınız ( kardeş eş dost akraba ) sevdiklerinizi kalp kırmaya değecek şeyler değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?