Dgs işte... sabırla bekliyorum bana direk söylemesini
Aslında en büyük korkum nasıl güzellikle anlatırım çabası inşallah anlar da oradaki durumu. ima etmeden güzel güzel ziyaret eder gider:) orasını biliyoruz, amaç yüzüme söyletmek zaten
Bence sen kabul ettin sanıyor o bir şey demedin diye. Memlekete ne kadarlığına gideceksin? Meydanı boş bırakma.Bilmem sormuyorum 10 gün süresi var ben zaten 10 gün sonra izin aldım işten memlekete gideceğim
Aslında en büyük korkum nasıl güzellikle anlatırım çabası inşallah anlar da oradaki durumu. ima etmeden güzel güzel ziyaret eder gider
Bana da burasi oğlumun evi demişlerdi. Ben de dedim ki hayır oğlunuzun evi degil oglunuzla gelininizin evi. Sürekli dedim bunu, bura eşimle benim evim dedim. Zamanla kabullendiler.Misafir dedim Allah rızası için dedim dedimde dedim kayinvalide oğluma bakıyordu biraz onunda etkisi oldu kimseye ses edemedim sonra mecburmuşum gibi davranmaya başladılar. Bende çalıştığım halde burası oğlumun kardeşimin evi dediler şimdi kayınvalide bile çıkıp gelemez çok yıprandım ama en çok salak yurduna koymaları gücüme gitti
yok ben artık burası benim evim diyorumBana da burasi oğlumun evi demişlerdi. Ben de dedim ki hayır oğlunuzun evi degil oglunuzla gelininizin evi. Sürekli dedim bunu, bura eşimle benim evim dedim. Zamanla kabullendiler.
geçsın de elıne ama 3 4 ay benden kadınlık bekleme de malum kız kardesın burda adam kendı bıle ıstemez:))) yanı oat dıye demesıde hos olmamıs madem evde kalofıer hersey var ne alakaBen yogun çalışıyorum 2 yaşında kızım var.evime gelince az dinlenmek istiyorum açıkçası bazılarına bencillik gibi gelebilir haklıdır da belki.
Kızın bir tersligini görmedim ama mantıklı bulamadım evet koyde yaşıyorlar ama evleri kaloriferli.ve ders calismaya meyilli falan değil.
Yeni doğum yaptığım da bize ilk gelişinde de pat diye artık burasi bizimde evimiz gelir kalırız demişti öncesin de hiç bir samimiyet olmamasına rağmen.
sende aılene git kal oda bas basa otursun kardesıyle kvdenız cok akılı onun dogrdu cocugua sız bakacaksınız oh vallabenzer durum bende yasıyorum tatlım. eşimin ailesi köyde oturuyor. köy okulunda öğretmen yok dogru durust ders yok diye yasadıgım yere getirdik kardesini daha 8. sınıf. yurt ayarladık orda kalıyor. arada bize gelip gidiyor. ama kv ve ailesi sankı evımızde kalmasını ister gibi geliyor bana ara ara huzursuzluga sebeb oluyor aramızda eşimle bizde daha 4 aylık evliyiz. bizde kalma konusu bile gecmedi ama eşim sankı bizde kalsın istiyor. bende ne yapacagımı sasırdım. eşimi doldurusa getiriyorlar gibi geliyor. senin yerınde olsam kabul etmezdim. biz yurtta kalmasını kabul etmemize ragmen skntı yasıoruz. ayrı bi ailem var diyemiyor erkekler ben sahsen öyle goruyorm. esimle evde yalnız kalmak hafta sonu bacagımı uzatıp keyf yapmak istiyorum bunu kim olursa olsun yan odada yan tarafta biri varken yapamam. kendimi huzursuz hissederm. suan bile acaba bu haftasonu nasıl olacak die dusunuyorm sadece gergınlık !
gecenlerde cok buyuk tartısma yasadık zaten. cok istiyorsan kardesinle ayrı eve cıkabilirsiniz dedim. sürekli birilerinin laf sokmasına tahammül edemiorum. o yuzden siz siz olun asla ! herseyi artık laf sokmak olarak algılar hala geldim. huzursuzmm acaba eşim ne der bi yere gidicez kardesi nolucak 15 tatilde napıcak kız nasıl koye gidicek biz mi goturcez vs vs Allah yardımcımız olsun eşlerimizle aramıza kimseleri sokmasn inssende aılene git kal oda bas basa otursun kardesıyle kvdenız cok akılı onun dogrdu cocugua sız bakacaksınız oh valla
herseyın bır haddı var sız annesı degılsınız daha 4 aylık evlı ınsan cıcım ayları yasar ayol biz yatak odası banyo zıplıyorduk ne tuhf sımdıkı genclergecenlerde cok buyuk tartısma yasadık zaten. cok istiyorsan kardesinle ayrı eve cıkabilirsiniz dedim. sürekli birilerinin laf sokmasına tahammül edemiorum. o yuzden siz siz olun asla ! herseyi artık laf sokmak olarak algılar hala geldim. huzursuzmm acaba eşim ne der bi yere gidicez kardesi nolucak 15 tatilde napıcak kız nasıl koye gidicek biz mi goturcez vs vs Allah yardımcımız olsun eşlerimizle aramıza kimseleri sokmasn ins
asla cocukta yapmayın daha evlılıgınız oturmamısgecenlerde cok buyuk tartısma yasadık zaten. cok istiyorsan kardesinle ayrı eve cıkabilirsiniz dedim. sürekli birilerinin laf sokmasına tahammül edemiorum. o yuzden siz siz olun asla ! herseyi artık laf sokmak olarak algılar hala geldim. huzursuzmm acaba eşim ne der bi yere gidicez kardesi nolucak 15 tatilde napıcak kız nasıl koye gidicek biz mi goturcez vs vs Allah yardımcımız olsun eşlerimizle aramıza kimseleri sokmasn ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?