Eşimin kardeşi...

Lili88 arkadaşım abisinin evi tabi diyen

Mesajı bulamadım k bakma sen öyle yap senin eşinin evi olsun canım ikinizin değil. teşekkür ederim yorumun için

4 ay boyunca eşinle özelin olmayacak, her gittiğiniz yere onu da götürmek zorunda kalacaksınız
yok ya ben kabul etmezdim... birkaç hafta falan neyse de, 3-4 ay çokmuş

Bence senin sessizliğin kabul ettiğini düşündürüyor, yoksa gelir gelmez iş bulim kitap alayım demez di. Ona göre..

Bana da burasi oğlumun evi demişlerdi. Ben de dedim ki hayır oğlunuzun evi degil oglunuzla gelininizin evi. Sürekli dedim bunu, bura eşimle benim evim dedim. Zamanla kabullendiler.

Bana da burasi oğlumun evi demişlerdi. Ben de dedim ki hayır oğlunuzun evi degil oglunuzla gelininizin evi. Sürekli dedim bunu, bura eşimle benim evim dedim. Zamanla kabullendiler.
yok ben artık burası benim evim diyorum burası benim kardeşimin evi diyen insanı otogardan geri döndürdüm eve gelmesini kabul etmediğimi için demek ki benim evimmiş anlasınlar

benzer durum bende yasıyorum tatlım. eşimin ailesi köyde oturuyor. köy okulunda öğretmen yok dogru durust ders yok diye yasadıgım yere getirdik kardesini daha 8. sınıf. yurt ayarladık orda kalıyor. arada bize gelip gidiyor. ama kv ve ailesi sankı evımızde kalmasını ister gibi geliyor bana ara ara huzursuzluga sebeb oluyor aramızda eşimle bizde daha 4 aylık evliyiz. bizde kalma konusu bile gecmedi ama eşim sankı bizde kalsın istiyor. bende ne yapacagımı sasırdım. eşimi doldurusa getiriyorlar gibi geliyor. senin yerınde olsam kabul etmezdim. biz yurtta kalmasını kabul etmemize ragmen skntı yasıoruz. ayrı bi ailem var diyemiyor erkekler ben sahsen öyle goruyorm. esimle evde yalnız kalmak hafta sonu bacagımı uzatıp keyf yapmak istiyorum bunu kim olursa olsun yan odada yan tarafta biri varken yapamam. kendimi huzursuz hissederm. suan bile acaba bu haftasonu nasıl olacak die dusunuyorm sadece gergınlık !

geçsın de elıne ama 3 4 ay benden kadınlık bekleme de malum kız kardesın burda adam kendı bıle ıstemez:))) yanı oat dıye demesıde hos olmamıs madem evde kalofıer hersey var ne alaka

sende aılene git kal oda bas basa otursun kardesıyle kvdenız cok akılı onun dogrdu cocugua sız bakacaksınız oh valla

sende aılene git kal oda bas basa otursun kardesıyle kvdenız cok akılı onun dogrdu cocugua sız bakacaksınız oh valla
gecenlerde cok buyuk tartısma yasadık zaten. cok istiyorsan kardesinle ayrı eve cıkabilirsiniz dedim. sürekli birilerinin laf sokmasına tahammül edemiorum. o yuzden siz siz olun asla ! herseyi artık laf sokmak olarak algılar hala geldim. huzursuzmm acaba eşim ne der bi yere gidicez kardesi nolucak 15 tatilde napıcak kız nasıl koye gidicek biz mi goturcez vs vs Allah yardımcımız olsun eşlerimizle aramıza kimseleri sokmasn ins

herseyın bır haddı var sız annesı degılsınız daha 4 aylık evlı ınsan cıcım ayları yasar ayol biz yatak odası banyo zıplıyorduk ne tuhf sımdıkı gencler

asla cocukta yapmayın daha evlılıgınız oturmamıs

karmakarısıgım suanda zaten öyle bi dusuncemiz yok. ailesi mi kendı tepkilerimi onnu anlamaya calısıorum suanda ayrım önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…