Eşimin kardeşi...

Hani son 1 ay falan neyse de yilin yarisi da kalmaya gerek yok yani. Calismak isteyen her mekanda calisir.
Onu deseler anlarım bir ay falan ama çok saçma geliyor ve bu kadar rahatça söylenmesi de beni çok üzüyor

Evde çocuğunuzla varmış. Nasıl oturup ders çalışacak ki. Bence esinize kızımız engel olur ders çalıştırmaz deyin. Ya da direk görümce ya da kayinvalideye.

Gelip gelmemesi ayri mesele de bi gün kalami söylenir yahu ? Hem fikrinizi de almamış. Gec kalmis sen ne dersin demek için.
Kesinlikle çok haklısınız ve bahsettim aynı şey iki sene önce de söylendi yine Hayır dedim hatta kıza duyurarak ve eşim asla kabul etmeyeceğimi bile bile sordu boş yere beni bu duruma soktu

Ayrica bi sorun bakalim. Eger sizin kardesiniz 3-4 kalacak olsa ve ona danismadan bi gun kala soyleyecek olsaniz ne derdi empati yapsin bakalim

Evde çocuğunuzla varmış. Nasıl oturup ders çalışacak ki. Bence esinize kızımız engel olur ders çalıştırmaz deyin. Ya da direk görümce ya da kayinvalideye.
Yok ben çocuğu da alıp ise gideceğim ya.ev boş güya

ÇBir kerehayır demiştiniz ikinci kez de diyebilirsiniz. Madem sizi zor durumda bırakıyorlar sonucuna da katlansinlar.r

Reactions: anu
ÇBir kerehayır demiştiniz ikinci kez de diyebilirsiniz. Madem sizi zor durumda bırakıyorlar sonucuna da katlansinlar.r
Umurumda dedi onların düşüncesi ben eşime kızıyorum ya beni bu saçma duruma düşürdüğü için

Yaşar iş onda sıkıntısı yok ama demedim sen tepki göstermeden gitmiyor hiç biri.benim bıçağm kemiğe dayanmadan gitmiyorlar.azcık yumuşak davranayım yeminle senelik kalırlar ve inanıyorum bu duruma izin versem sırayla hepsi gelir

Şu kadınlar niye böyle yaa. Kendi aileniz olunca hay hay gel kamp kur ... Kocanın ailesi olunca burun bükmeler ... ( not biz de bi yere sığamadık )
Hayır kimse kimsenin evine sığmaz zaten bunun kadınlik erkeklikle alakası yok.hastalık olur sağlık olur yaşlılık olur sorun olur anlarım ama niye kalalim başkasının evinde?mantıklı mi sizce?

Canim hiç bir samimiyetim yok ayrıca siz kendiniz den pay biçin abinizin evi de olsa rahat eder misiniz onca zaman?

Ben o kadar uzun sure rahat edemem. Ama insan bazen hakikaten sinava hazirlik icin baska bir yer ariyor. Hic samimiyetiniz yoksa olmamis tabi. Once sizi arayip bir telefonda sormasi rica etmesi lazimdi. Ama kayinvalidenizin vs bugune kadar bir sinsiligini yanlisini gormediyseniz bir kac ay kalabilir. Ama bu surekli hale gelecekse benim de fimrim degisir tabi.

Rica falan geçtim gelirken bile beni bırakın eşimi bile otobüse binip ararlar.ve insan gibi sıkıldım falan dese kısa süreli amenna

Hayır kimse kimsenin evine sığmaz zaten bunun kadınlik erkeklikle alakası yok.hastalık olur sağlık olur yaşlılık olur sorun olur anlarım ama niye kalalim başkasının evinde?mantıklı mi sizce?

Aylarca kalmazdı zaten birde şöyle düşün senin kardeşin bir kaç ay kalmak istese tepkin yine bumu olur du..
Şu evi temizler yemek yaptır Masayı kurdur toplat diyen arkadaş çok acımasızsın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…