Onu deseler anlarım bir ay falan ama çok saçma geliyor ve bu kadar rahatça söylenmesi de beni çok üzüyorHani son 1 ay falan neyse de yilin yarisi da kalmaya gerek yok yani. Calismak isteyen her mekanda calisir.
Kesinlikle çok haklısınız ve bahsettim aynı şey iki sene önce de söylendi yine Hayır dedim hatta kıza duyurarak ve eşim asla kabul etmeyeceğimi bile bile sordu boş yere beni bu duruma soktuGelip gelmemesi ayri mesele de bi gün kalami söylenir yahu ? Hem fikrinizi de almamış. Gec kalmis sen ne dersin demek için.
Aynı şeyi yaşadık kardeşim univ. Aynı şehirde okudu.bir sürü sıkıntı yaşadı ama ne o böyle birşey teklif etti ne de annem kabul etti.ben eşim rahat edemez diye teklif etmedim.ayrıca zorunlu bir durum yok gerçekten keyfi
Yok ben çocuğu da alıp ise gideceğim ya.ev boş güyaEvde çocuğunuzla varmış. Nasıl oturup ders çalışacak ki. Bence esinize kızımız engel olur ders çalıştırmaz deyin. Ya da direk görümce ya da kayinvalideye.
Aynısıni söyledim sessiz kaldı beyefendiAyrica bi sorun bakalim. Eger sizin kardesiniz 3-4 kalacak olsa ve ona danismadan bi gun kala soyleyecek olsaniz ne derdi empati yapsin bakalim
Bizim ki iki yıldır bana zorla kabul ettirilmeye çalıştırılan hiç bir samimiyetimin olmadığı 17 saat uzaklıkta ama hep dibim de bir koloniHiç anlam veremediğim şeyler.
İnsanlar eski usül koloni hayatına devam etmek için sınırları zorluyor.
Umurumda dedi onların düşüncesi ben eşime kızıyorum ya beni bu saçma duruma düşürdüğü içinÇBir kerehayır demiştiniz ikinci kez de diyebilirsiniz. Madem sizi zor durumda bırakıyorlar sonucuna da katlansinlar.r
Yaşar iş onda sıkıntısı yok ama demedim sen tepki göstermeden gitmiyor hiç biri.benim bıçağm kemiğe dayanmadan gitmiyorlar.azcık yumuşak davranayım yeminle senelik kalırlar ve inanıyorum bu duruma izin versem sırayla hepsi gelirMadem iki yasinda kiziniz da var sürekli ev islerinde yardim etmesini isteyin yemek yapabilir sofrayi toplatin arada evi temizleyin birlikte tabi eminim en fazla 1 ayin sonunda kaçar sma size yük olmasina izin vermeyin sürekli cok yorgun olduğunuzdan sizlanip durun esinizin yaninda degil tabi 3 yada daha fazla kalamaz sanmam yani
Hayır kimse kimsenin evine sığmaz zaten bunun kadınlik erkeklikle alakası yok.hastalık olur sağlık olur yaşlılık olur sorun olur anlarım ama niye kalalim başkasının evinde?mantıklı mi sizce?Şu kadınlar niye böyle yaa. Kendi aileniz olunca hay hay gel kamp kur ... Kocanın ailesi olunca burun bükmeler ... ( not biz de bi yere sığamadık )
Canim hiç bir samimiyetim yok ayrıca siz kendiniz den pay biçin abinizin evi de olsa rahat eder misiniz onca zaman?
İnanın onu da anlamadım kış günü ben markete gitmekten acizim tebdili mekan herhaldeCocuklu evde 3-4 ay kalmak,
hemde ders calismak icin. Onun cani gezme istemis gibi :)
Rica falan geçtim gelirken bile beni bırakın eşimi bile otobüse binip ararlar.ve insan gibi sıkıldım falan dese kısa süreli amennaBen o kadar uzun sure rahat edemem. Ama insan bazen hakikaten sinava hazirlik icin baska bir yer ariyor. Hic samimiyetiniz yoksa olmamis tabi. Once sizi arayip bir telefonda sormasi rica etmesi lazimdi. Ama kayinvalidenizin vs bugune kadar bir sinsiligini yanlisini gormediyseniz bir kac ay kalabilir. Ama bu surekli hale gelecekse benim de fimrim degisir tabi.
Hayır kimse kimsenin evine sığmaz zaten bunun kadınlik erkeklikle alakası yok.hastalık olur sağlık olur yaşlılık olur sorun olur anlarım ama niye kalalim başkasının evinde?mantıklı mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?