- 11 Temmuz 2015
- 1.000
- 1.455
- 133
Bir işe el uzatsa bir de üstüne sınavı kazanamasa yengem iş yaptırdı ders çalışmaya vaktim kalmadı diye sorumluluğu ona yukleyebilir bile insanoğlu çok çabuk satar kimseye güven olmaz ağrısız başı ağrıtmanın ne manası varsaBen de benzer bir durumu kabul etmedim. Ama biliyorum ki benim erkek kardeşim gelse eźim hayır demez. Ama evde birçok şeyi bayan yaptığı için herşeyin yükü bizde kalıyor. Dgs temmuz ayındaydı galiba. Daha 8 ay var. Gelir ve rahat ederse gitmez. Ders çalışıyorum bahanesiyle bir işe elini atmaz ama gezmeye gitseniz peşinizi bırakmaz. Ben bu fikirdeyim. Eşime söylerdim herşey bana bakiyor 3. Kişiyi kaldiramam derdim. Takdir sizin.
Şşmdiden öntargılısın unut gitsin.. Eşine baskı yap gelmesin görümcenEmin ol unutulur benim psikoloji gittikten sonra eşim mutlu olsa banane
Çok güzel yapmışsın canım keşke erkekler de bizim gibi düşünüp biraz bizim gözümüzde lvl atlamaya çalışsalarBence anormal değil. Yani ben 1.5 senelik evliydim görümcem üniversiteye hazırlanıyordu evde çalışamıyorum yurda gidicem dedi. Kv çöl üzüldü. Gittim masa aldım kurdum gel dedim bende çalış komşu sesi yol bişey yok. Geldi 4-5 ay niyetiyle geldi. 2 ayın sonunda sorunun evde olmadığını kendi çalışmak istemediğini farkedip eve döndü :) ama bende eşimin gözümde level atladım :)
Haklisin insandan insana değişir canımİçini bilmem ama kayınValide mi geçemez gibi geliyor
Aynen öyle ders falan Bahane tamamenailesi bunu biraz sıkıyorsa ki köy yeri doğaldır sizin evi kendine rahat ev edinir. belliki kız gezecek yer arıyor. ben olsam gelmemesi için bin tane bahane üretirim. gelsede gitmesi için herşeyi zorlaştırırım. yoksa ömür billah başına kalır söyleyim. ayrıca madem sende kalacak evi temizlesin, yemeği yapsın, kimse kusura bakmasın yani. iki zoru görünce kaçar. kimse kimseye bakmak zorunda değil kardeşim. seninde bir özelin var sonuçta. çalışan insanların ayrıca rahata ihtiyacı var. ev hanımı değilsinki. ayrıca eşinle bu konuyu konuşmadıkça bu iş uzar arkadaşım. açık açık konuş.
Canim eşimi görsen buzdolabı gibi bir adam yani abisi ile öyle yakın falan değil tamamen memleketin den kaçmak içinSamimiyetin meyvesi eşiniz olabilir mi acaba?? Anlaşabiliyorsanız gelsin .Hem Çocuğunuz halasıyla vakit geçirir.Eşiniz ve ailesi size karşı iyilerse eşinizi iki arada bir derede bırakmayın ..
Beyefendi öyle dese amenna ama kız derse öyle diyeceğimBaşta kızdım ama kendi evi kaloriferli, rahat ortamsa ne işi var o kadar zaman sizde yahu. Bencil demekki. Eşine bence deki, isterse gelsin kalsın tabi birkaç gün kalıp döner. Özlem giderirsiniz de
Canim estágfirullah ne özrü insanlık haliO zaman ozurdiliyorum yorumum icin..
Samimiyetle söylüyorum sinirlenirim çünkü yapılan düşüncesizliktir keşke kardeşim böyle birşey yapsa en azından rahatca derdimi anlatırımTabiki kabul ederdim farzetki senin kardeşin sende kalmak istiyo o zamanda sinirlenirmisin ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?