Eşimin kardeşi...

bende görümcemin oğlunu sınavları için yıllar önce sadece bir haftalığına misafir etmiştim..yeni gelindim ve eşimi,görümcemi ve onun oğlunu nasıl memnun ederim diye kendimi parçaladım..sobalı evde oturuyordum her gece yatağını sıcacık odaya ben serer toplardım.kendim iki çocukla eşimle elektrik sobasıyla idare etmiştik..çorabını bile elimde yıkadığımı bilirim..resmen malmışım..sonuçta memur oldu gitti şimdi adımı bile anmıyor,aramıyor sormuyor..görümceme bir ara oğlun bizde kaldığı zaman diye bir konu açayım dedim ne zaman hatırlamıyorum bile dedi..insanlar çok nankör..yapılan iyilikler çabuk unutuluyor..sorsan şimdi dayımın evi değilmi istediğim gibi kalırım der ama hizmeti dayısı değil beyenmedikleri el kızı etti ona bunu unutuyorlar..ama nerde mecburuz biz değilmi dayısının ekmeğini yiyoruz..neyse efendim

Bir işe el uzatsa bir de üstüne sınavı kazanamasa yengem iş yaptırdı ders çalışmaya vaktim kalmadı diye sorumluluğu ona yukleyebilir bile insanoğlu çok çabuk satar kimseye güven olmaz ağrısız başı ağrıtmanın ne manası varsa

Çok güzel yapmışsın canım keşke erkekler de bizim gibi düşünüp biraz bizim gözümüzde lvl atlamaya çalışsalar

Hani gelsin kalsın nevarki diyen hanımlar nasıl nevar kadın çalışıyor bütün gün eve gelince bazen yumurta kırar yer bazen kahvaltı türü yorgun olduğu için ama evde misafir olunca mecburen yemek yapmak zorunda yani tabi bu görgüye bakar ben şahsen misafirimn önüne yumurta koyamam kaldıki evde 3 kişiyiz hergün çorbası yemeği pilavı salatası mutlaka yaparm ama misafir kuzenimde olsa kardeşimde olsa daha fazla farklı şeyler yaparm ve gerçekten yoruluyorum artık kaldıki ben ev hanımıyım bu hanım efendide biraz benim gibi sanırım, ve kadın işten gelip çocuğunamı zaman ayırcak eşinemi evinemi kendinemi birde evde dolanan birinemi, ne terbiyesiz görgüsüz insanlar var tabiki gelsin 3-5 gün kalsın gezsin ama 8 ay sınava hazırlanmada neyin nesi insanlarn evinde. Annemin evinde bile kalmıyorum şahsen giderim temizlerim yeriz içeriz kardeşlerimde gelir hep beraber 1 bilemedin 2 gece kalır dönerim evime.

Acikcasi burada ders calisma disinda biraz da keyfi bir kalma isteme hissettim. Sahsen benim de abim var ve abimin esi benim icin boyle dusunse cok uzulurum (-ki ben hayatta boyle bir teklifte bulunmam) ancak esimin kiz kardesi olsaydi eger seviyor ve iyi anlasiyorsam bende kalmasina izin verirdim ama uyuz oluyorsam ve de kiz gicik bir tipse esimin son anda bana haber vermesinden ve bu durumdan dolayi esime sinir olurdum bu durumu ona aciklardim. Zaten gicik oluyorsam da esim bunu kesin bilirdi. Ama calisan biri icin zor bir durum gercekten. Kolayliklar gelsin.

çok merak ediyorum arkadaşı haksız gören bayanlar siz kayınvalidenizi başınızda taşıyıp görümceleri kuş sütüylemi besliyorsunuz vaktim olsa geçmişlerinize baksam hepinizde kayınvalidem şöyle görümcem böyle pis temiz ruhsuz akıllı deli herşey yazıyordur ilginç

Kendi kardeşlerim de kaldı bir ay gorumcem de. Her iki tarafla da sorun yaşanır illaki ancak şöyle bir fark var. Kendi kardeşlerimle sorun yasasam konuşup gerekirse kavgamizi edip tatlıya bağlıyoruz. Ama gorumcemle bir sorun yaşadım, on kişiden başka başka sekillerde duydum. Olmuyo iste bu gorumceler kaynanalar sahiplenmiyo bizi.

Aynen öyle ders falan Bahane tamamen

Samimiyetin meyvesi eşiniz olabilir mi acaba?? Anlaşabiliyorsanız gelsin .Hem Çocuğunuz halasıyla vakit geçirir.Eşiniz ve ailesi size karşı iyilerse eşinizi iki arada bir derede bırakmayın ..
Canim eşimi görsen buzdolabı gibi bir adam yani abisi ile öyle yakın falan değil tamamen memleketin den kaçmak için

Başta kızdım ama kendi evi kaloriferli, rahat ortamsa ne işi var o kadar zaman sizde yahu. Bencil demekki. Eşine bence deki, isterse gelsin kalsın tabi birkaç gün kalıp döner. Özlem giderirsiniz de
Beyefendi öyle dese amenna ama kız derse öyle diyeceğim

Tabiki kabul ederdim farzetki senin kardeşin sende kalmak istiyo o zamanda sinirlenirmisin ???
Samimiyetle söylüyorum sinirlenirim çünkü yapılan düşüncesizliktir keşke kardeşim böyle birşey yapsa en azından rahatca derdimi anlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…