Eşimin kardeşi...

Onlar beni ötekilestirdi inanin.o kadar pozitifdim ki onlara karşı ama canına okudular iyi niyetimın

Yorumunuz için teşekkürler keşke deseler keşke bir sorsalar gelmeden adam yerine konsak ve keşke bir ay olsa.ben bencilim onlar değil mi? Allah asıl beni onların eline düşürmesin ki bir kez daha söylüyorum benim kız kardeşim de aynı şehirde univ okudu ne sıkıntı ile. Ama teklif dahi etmedi eşimde demedi.ben neyim ki herseye yetişeyim

Canim ben uykuya hasret geliyorum işten.yorgunlukla ayrıca ortada bir sıkıntı olsa sizin gibi gelsin ama bir gelebilir miyim desinler ikimizden birine de olsa kii yine söylüyorum biz çok farklı kültürün insanıyız nezaketen Sorulmaz mı?

Demek istediğim bi şans verin korktuğunu gibi çıkmayabilir. Ön yargılı olmayın derim. Baktın anlaşamıyorsun o zqman açıkca ifade edersin neolcak
Canim pazar günü geldi akşam daha iki saat geçmedi kitaplarım koyde kaldı burda ise gireyim kitap alayım dedi ne deyim ben buna

Bende sizinle aynı fikirdeyım olmamalı böyle şeyler zaten kabul edebileceğim bir durum değil

Sizin kadar yaşamadım ama bende en çok beni salak yerine koymalarina üzüldüm her işi yapıp adam yerine konMamak

İyi de bu nasıl mantık dayısınin ekmeği ne demek çocuk bakmak ev idare etmek kolay mı ben yıllarca baksam değerim olmaz biliyorum o zaman niye kendimd çocuğuma edeyim

Canim pazar günü geldi akşam daha iki saat geçmedi kitaplarım koyde kaldı burda ise gireyim kitap alayım dedi ne deyim ben buna

Ne demek ne diyim?
Demedin mi ne çalışması diye, ben olsam direk sorardım, ne çalışması, neyin kitabını alacaksın diye.

Şşmdiden öntargılısın unut gitsin.. Eşine baskı yap gelmesin görümcen
Canim arkadaşım bir önyargım yok bunlar gerçek kv bir ay kaldı doğuma geldi.çocuğu keşke o doğursaydi o hamile gibiydi 3-4 aylık çocukla ise başladım kp ve kaynim geldi ise gidip geldim önlerine döndüm çocuğu emzirmemi bile laf ettiler daha neler.ha bir değer bir teşekkür bir allah razı olsun var mı yok

Kalbimdekini dile getirmişsini. Koskoca kız üç gündür 7ye doğru işten gelip yemeği ısıtip önüne koyuyorum

Kardesimde kızıma baktı kaldı biraz bizimle ne kavgalar ettik güldük bağırdk annem bile duymadım.keşke olanı anlatsalar katmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…