Onlar beni ötekilestirdi inanin.o kadar pozitifdim ki onlara karşı ama canına okudular iyi niyetimınSana yardımı bile olabilir bence aabla kardeş olmaya çalışın o sizin de kardeşiniz artık yanlışmı düşünüyorum yoksa eşlerimizin aile bireyleri ömür boyu resmiyette kalıp bizim için EL mi olmalı biraz samimiyetten zarar gelmez bence
Yorumunuz için teşekkürler keşke deseler keşke bir sorsalar gelmeden adam yerine konsak ve keşke bir ay olsa.ben bencilim onlar değil mi? Allah asıl beni onların eline düşürmesin ki bir kez daha söylüyorum benim kız kardeşim de aynı şehirde univ okudu ne sıkıntı ile. Ama teklif dahi etmedi eşimde demedi.ben neyim ki herseye yetişeyimKusura bakma ama biraz bencil ve rahatına düşkünsün allah kimseyi sana mecbur bırakmasın kendi ailende dahil ne var yani gelse diyelimki annen dedi toronumu özledim gelip bir ay kalıcam ve sende hayırmı diceksin GELİNCİK SENİ...
Canim ben uykuya hasret geliyorum işten.yorgunlukla ayrıca ortada bir sıkıntı olsa sizin gibi gelsin ama bir gelebilir miyim desinler ikimizden birine de olsa kii yine söylüyorum biz çok farklı kültürün insanıyız nezaketen Sorulmaz mı?Sizin de kardeşiniz gelirken sizin eviniz olur. Belki umduğunuz olmayacqk belki gitmesini bile istemeyeceksiniz. Ben yengemle hergün konuşurum özlerim ve bana der sen yoksun cok sıkılıyorum yalnız kaldım keşke olsan keşke gelsen diye.
Bende birgün bekarken babamla tarşısınca abimlere gittim gidiş o gidiş ben geri babamın evine gidince yengem arardı gel gel diye. Hep derki iyi ki babanla tartışıp gelmişsin yoksa böyle ısınamazdık birbirimize diye. Evde delirirdik hoplardık zıplardık.
Beraber yemek yapardık temizlik yapardık.
Bi yorgunluk kahvesi içerdik.. Her derdimizi paylaşırdık. Gülüp ağlardık. Öyle iştw. Özlüyorum o günleri.
Canim pazar günü geldi akşam daha iki saat geçmedi kitaplarım koyde kaldı burda ise gireyim kitap alayım dedi ne deyim ben bunaDemek istediğim bi şans verin korktuğunu gibi çıkmayabilir. Ön yargılı olmayın derim. Baktın anlaşamıyorsun o zqman açıkca ifade edersin neolcak
Bende sizinle aynı fikirdeyım olmamalı böyle şeyler zaten kabul edebileceğim bir durum değilBen de benzer bir durumu kabul etmedim. Ama biliyorum ki benim erkek kardeşim gelse eźim hayır demez. Ama evde birçok şeyi bayan yaptığı için herşeyin yükü bizde kalıyor. Dgs temmuz ayındaydı galiba. Daha 8 ay var. Gelir ve rahat ederse gitmez. Ders çalışıyorum bahanesiyle bir işe elini atmaz ama gezmeye gitseniz peşinizi bırakmaz. Ben bu fikirdeyim. Eşime söylerdim herşey bana bakiyor 3. Kişiyi kaldiramam derdim. Takdir sizin.
Kesinlikle öyle olmamalı zaten zorunluluk yoksaNe kendi kardesimi isterim ne esiminkini mecbur olmadiktan sonra...
Bunu yüzüne vurmak istemedim sadece sende benim kardeşimle rahat edemezsin edemedin de dedim sustuneden söylemedın peki ?
durum böyle olduysa başka tabii..
peki sonra ne oldu?
4 gün olmuş geleli... Ne zaman gidecek?Bende sizinle aynı fikirdeyım olmamalı böyle şeyler zaten kabul edebileceğim bir durum değil
Şaşkınlikja okudum kızSam mi gülsem mi bilemedimBurdan konu sahibini rahatina duskun olmakla tenkit eden ev hanimlarina selam olsun
Öyleymis yeni öğrendim;-) ;-)Dgs temmuzda değil mi ya
Sizin kadar yaşamadım ama bende en çok beni salak yerine koymalarina üzüldüm her işi yapıp adam yerine konMamakMisafir dedim Allah rızası için dedim dedimde dedim kayinvalide oğluma bakıyordu biraz onunda etkisi oldu kimseye ses edemedim sonra mecburmuşum gibi davranmaya başladılar. Bende çalıştığım halde burası oğlumun kardeşimin evi dediler şimdi kayınvalide bile çıkıp gelemez çok yıprandım ama en çok salak yurduna koymaları gücüme gitti
İyi de bu nasıl mantık dayısınin ekmeği ne demek çocuk bakmak ev idare etmek kolay mı ben yıllarca baksam değerim olmaz biliyorum o zaman niye kendimd çocuğuma edeyimbende görümcemin oğlunu sınavları için yıllar önce sadece bir haftalığına misafir etmiştim..yeni gelindim ve eşimi,görümcemi ve onun oğlunu nasıl memnun ederim diye kendimi parçaladım..sobalı evde oturuyordum her gece yatağını sıcacık odaya ben serer toplardım.kendim iki çocukla eşimle elektrik sobasıyla idare etmiştik..çorabını bile elimde yıkadığımı bilirim..resmen malmışım..sonuçta memur oldu gitti şimdi adımı bile anmıyor,aramıyor sormuyor..görümceme bir ara oğlun bizde kaldığı zaman diye bir konu açayım dedim ne zaman hatırlamıyorum bile dedi..insanlar çok nankör..yapılan iyilikler çabuk unutuluyor..sorsan şimdi dayımın evi değilmi istediğim gibi kalırım der ama hizmeti dayısı değil beyenmedikleri el kızı etti ona bunu unutuyorlar..ama nerde mecburuz biz değilmi dayısının ekmeğini yiyoruz..neyse efendim
Canim pazar günü geldi akşam daha iki saat geçmedi kitaplarım koyde kaldı burda ise gireyim kitap alayım dedi ne deyim ben buna
Canim arkadaşım bir önyargım yok bunlar gerçek kv bir ay kaldı doğuma geldi.çocuğu keşke o doğursaydi o hamile gibiydi 3-4 aylık çocukla ise başladım kp ve kaynim geldi ise gidip geldim önlerine döndüm çocuğu emzirmemi bile laf ettiler daha neler.ha bir değer bir teşekkür bir allah razı olsun var mı yokŞşmdiden öntargılısın unut gitsin.. Eşine baskı yap gelmesin görümcen
Kalbimdekini dile getirmişsini. Koskoca kız üç gündür 7ye doğru işten gelip yemeği ısıtip önüne koyuyorumHani gelsin kalsın nevarki diyen hanımlar nasıl nevar kadın çalışıyor bütün gün eve gelince bazen yumurta kırar yer bazen kahvaltı türü yorgun olduğu için ama evde misafir olunca mecburen yemek yapmak zorunda yani tabi bu görgüye bakar ben şahsen misafirimn önüne yumurta koyamam kaldıki evde 3 kişiyiz hergün çorbası yemeği pilavı salatası mutlaka yaparm ama misafir kuzenimde olsa kardeşimde olsa daha fazla farklı şeyler yaparm ve gerçekten yoruluyorum artık kaldıki ben ev hanımıyım bu hanım efendide biraz benim gibi sanırım, ve kadın işten gelip çocuğunamı zaman ayırcak eşinemi evinemi kendinemi birde evde dolanan birinemi, ne terbiyesiz görgüsüz insanlar var tabiki gelsin 3-5 gün kalsın gezsin ama 8 ay sınava hazırlanmada neyin nesi insanlarn evinde. Annemin evinde bile kalmıyorum şahsen giderim temizlerim yeriz içeriz kardeşlerimde gelir hep beraber 1 bilemedin 2 gece kalır dönerim evime.
Gitmez keşke gidecegini bilsem niye eşimle bozulayim yaşadım önce ben Maraza çıkarmadan gitmiyorlarBırakın gelsin belki sıkılır gider gerçekten köyde ortam bulamıyorum olabilir
Yorumları okur musunuz açıkladım durumu k bakmayın ayrıntı yazıp sıkmak istemiyorumSenin kardesin benim kardesim ne kadar isterse kalsin derdim.
Kardesimde kızıma baktı kaldı biraz bizimle ne kavgalar ettik güldük bağırdk annem bile duymadım.keşke olanı anlatsalar katmadanKendi kardeşlerim de kaldı bir ay gorumcem de. Her iki tarafla da sorun yaşanır illaki ancak şöyle bir fark var. Kendi kardeşlerimle sorun yasasam konuşup gerekirse kavgamizi edip tatlıya bağlıyoruz. Ama gorumcemle bir sorun yaşadım, on kişiden başka başka sekillerde duydum. Olmuyo iste bu gorumceler kaynanalar sahiplenmiyo bizi.
Bilmem sormuyorum 10 gün süresi var ben zaten 10 gün sonra izin aldım işten memlekete gideceğim4 gün olmuş geleli....Ne zaman gidecek?
Dgs işte... sabırla bekliyorum bana direk söylemesiniNe demek ne diyim?
Demedin mi ne çalışması diye, ben olsam direk sorardım, ne çalışması, neyin kitabını alacaksın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?