- Konu Sahibi cancangunes
-
Yorumuz için teşekkürler. Tam anlamıyla hissettiklerimi ancak anlatamadıklarımı çok güzel yazmışsınız. Kimse sorana kadar söylemedim. Ama kayınvalidemin kızdan rahatsız olduğunu biliyorum. Hatta geçen gün eşimin kardeşiyle tartışmışlar . Kız o kadar yakın davranıyormuş kayınvalidem nasıl olur da ona gereken ilgiyi göstermiyormuş diye baya bir tartışma çıkmış. Ben konu hakkında hiç bir yorum yapmadım. Yapmamda. Buraya sanane ne var bunda diye yorum yapan arkadaşların aynı bu kız karekterinde olduğunu düşündüğüm için fikirlerine saygı duyuyorum. Kızın bana özellikle bir tavrı yok. Sadece sevgilisini aşırı mıncıklıyor :)
Bende erkek arkadaşımın ailesiyle görüşürüm. Evlerine giderim çaya yemeğe vs.. Kayınvalide adayım ben öğrenciyken her hafta kek börek yapardı getirirdi. Hediyeler vs. Ki hala devam ediyor bende her zaman ararım sorarım ama
aramızda mesafe vardır. Bende çok samimi bir insanımdır hatta söyle diyim erkek
arkadaşımın abisinin eşinden çok gitmişliğim vardır evlerine çünkü sevildiğimi hissediyorum:) çünkü gelinleri aramaz anacak.sormaz
ki bana yaptığın herşeyin fazlasını ona yaptılar ama o yanaşmadı (bunları erk. ark anlatıyor)
benimde elti adayım acaba sizin gibi mi dusunuuor benim içindiyeceğim o ki
kıskanmayın dert etmeyin karşı da ki sizi
tınlamıyordur bile
o rahatlığı aile vermiş maalesefEşimin kardeşinin 3 yılı aşkın bir süredir beraber olduğu bir kız arkadaşı var. Kız oldukça samimi bir kız. Fazla rahat. Sürekli kayınvalidemlerin evinde. Hep berber yani kayınvelidemin ve kayınpederimin bulunduğu ortamda eşimin kardeşiyle oldukça rahat. Sarılmalar kucağına doğru uzanmalar,öpmeler . Aşırı yılışık , şımarık hareketler.Bilmiyorum doğru anlatabiliyor muyum ? İlk aile yemeğimizde kız gayet rahat bi şekilde rakısını içti. Biz tutucu yada muhafazakar bir aile değiliz. Ama yaşı itibariyle biraz daha hareketlerine dikkat etmesini isterim. Mecburen bu kız ile özel günlerde vakit geçirmek durumunda kalıyorum. En çok tuafıma giden durum eşimin ailesinin bu duruma hiç ses çıkarmaması. Kızdan açıkçası rahatsız oluyorum. Sizce nasıl davranmalıyım? Bu arada kız 21 yaşında .
Konu sahibesi burada ona onay vermeyen ne var bunda diyenlerin o tarz kişiler olduğunu düşünüyormuş ne garip yaa hak vermedik diye bizde öyleymişiz ne ilginç. Pardon da kaynananız madem sevmiyor niye evine çağırıyor uygun olmaz bekar kızın evimize gelmesi desin kabul etmesin kızın olduğu sofraya rakı koyan da yanında içende kayınpederin eşin onun kardeşi değil mi demek ki onlarda rahatlar size ne yani uyuşmuyorsanız mesafe koyarsınız ama hafif adın tabirleri hoş değil. Ona demeye getiriyorsunuz .
Sen otur bi öfke kontrolü olmayan evine temizlikci bile aldırmayan küfürlereden araba yumruklayan eşini irdele tamam mı,bizim hakkımızda fikir yürütmek sana kalmadı,aynı o kız gibiymişiz bilmem ne,Velev ki öyleyiz Velev ki değiliz, insanlar sadece kendileri gibi olanı savunmaz,hak diye birşey var
Sen neden bu kadar saldırgansın herkese karşı. Bir sorunun mu var acaba tatlım .Sen otur bi öfke kontrolü olmayan evine temizlikci bile aldırmayan küfürlereden araba yumruklayan eşini irdele tamam mı,bizim hakkımızda fikir yürütmek sana kalmadı,aynı o kız gibiymişiz bilmem ne,Velev ki öyleyiz Velev ki değiliz, insanlar sadece kendileri gibi olanı savunmaz,hak diye birşey var
Başta eşimin ailesi ses çıkarmıyo diyodu konu sonunda aslında kv rahatsız demiş, çatlayın o zaman gelin kaynana,kız sizi patlıcan kurusu gibi ipe dizmiş
Sen neden bu kadar saldırgansın herkese karşı. Bir sorunun mu var acaba tatlım .
Uzun süredir ilk kez yorum yapmak zorunda hissetim kendimi . Birinin görüşene katılmayabilirsin bende katılmıyorum. Ama eski konularını açıp bel altı vuramazsın. Kaldı ki gördüğüm kadarıyla konu sahibi doğrudan sana hiç bir cevap yazmamış .Sen sürekli onu aşalayan şekilde yazmışsın. Diğer insanlara yazdıklarını da okuyorum. Sürekli insanlara cevap verme peşindesin. Ayıp.Hatunun 2 mesajı var,bu konuya hiç yorum yapmamış, belli ki ne konuşuluyor farkı da değil gelip bana atarlanıyo sen ne ayaksın @didemyildiz
Uzun süredir ilk kez yorum yapmak zorunda hissetim kendimi . Birinin görüşene katılmayabilirsin bende katılmıyorum. Ama eski konularını açıp bel altı vuramazsın. Kaldı ki gördüğüm kadarıyla konu sahibi doğrudan sana hiç bir cevap yazmamış .Sen sürekli onu aşalayan şekilde yazmışsın. Diğer insanlara yazdıklarını da okuyorum. Sürekli insanlara cevap verme peşindesin. Ayıp.
tatlım sen bilmiyorsun burda böyle bi adet var hoşlarına gitmeyince bir olay, durum,aynı görüşe sahip olamayınca çıldırıp eski konuları aratıp tek tek okuyup yüze vurma??! gibi bir çılgınlık aldı başını gidiyorUzun süredir ilk kez yorum yapmak zorunda hissetim kendimi . Birinin görüşene katılmayabilirsin bende katılmıyorum. Ama eski konularını açıp bel altı vuramazsın. Kaldı ki gördüğüm kadarıyla konu sahibi doğrudan sana hiç bir cevap yazmamış .Sen sürekli onu aşalayan şekilde yazmışsın. Diğer insanlara yazdıklarını da okuyorum. Sürekli insanlara cevap verme peşindesin. Ayıp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?