- 7 Haziran 2014
- 3.630
- 5.578
- 198
- Konu Sahibi cancangunes
-
Kiskanmayi birakin..benimde abimin kiz arkadasi bize gelir rakisinida icer mutfaga girip yemek te yapar eve girecek kadar ozel bi insansa rahat davranmasi normal.. bu arada annem ve babam hep ne der ve nasil davranir biliyormusun evinize gelen misafire size davranilmasini istediginiz gibi davranin..tekrar soyluyorum bence kiskanmayinEşimin kardeşinin 3 yılı aşkın bir süredir beraber olduğu bir kız arkadaşı var. Kız oldukça samimi bir kız. Fazla rahat. Sürekli kayınvalidemlerin evinde. Hep berber yani kayınvelidemin ve kayınpederimin bulunduğu ortamda eşimin kardeşiyle oldukça rahat. Sarılmalar kucağına doğru uzanmalar,öpmeler . Aşırı yılışık , şımarık hareketler.Bilmiyorum doğru anlatabiliyor muyum ? İlk aile yemeğimizde kız gayet rahat bi şekilde rakısını içti. Biz tutucu yada muhafazakar bir aile değiliz. Ama yaşı itibariyle biraz daha hareketlerine dikkat etmesini isterim. Mecburen bu kız ile özel günlerde vakit geçirmek durumunda kalıyorum. En çok tuafıma giden durum eşimin ailesinin bu duruma hiç ses çıkarmaması. Kızdan açıkçası rahatsız oluyorum. Sizce nasıl davranmalıyım? Bu arada kız 21 yaşında .
yani kısa ve öz;
sana ne?
çok rahatsız oluyorsan o kişi ile aynı ortama girmezsin. yok kv kp tepki vermemesi filan bunlar seni ilgilendirmiyor ki?
Biririsinin etrafta insanların içinde öpüşmesi böyle çok samimi hareketlerle başka türlü öpüşmesi beni rahatsz eder bu bir de ailenin yanında yapılıyosa öpüşme değilde işte nebilym samimi şımarık hareketler rahatsız olması normal bence . Sanane diye konu sahibine yazmanız hoş olmamış bence . başka insan olsa belki konu sahibi ondanda hoşlanmayacak rahatsz olacaktı . başkası yüzünden neden gittiği ortama gitmekten vazgeçsin gevşek olanın kendini düzeltmesi gerekirken ..
Burda tabi konu sahibi muhattap olmaz olur biterr ama rahatsz olma hakkı da var gayet doğal ..
Biririsinin etrafta insanların içinde öpüşmesi böyle çok samimi hareketlerle başka türlü öpüşmesi beni rahatsz eder bu bir de ailenin yanında yapılıyosa öpüşme değilde işte nebilym samimi şımarık hareketler rahatsız olması normal bence . Sanane diye konu sahibine yazmanız hoş olmamış bence . başka insan olsa belki konu sahibi ondanda hoşlanmayacak rahatsz olacaktı . başkası yüzünden neden gittiği ortama gitmekten vazgeçsin gevşek olanın kendini düzeltmesi gerekirken ..
Burda tabi konu sahibi muhattap olmaz olur biterr ama rahatsz olma hakkı da var gayet doğal ..
İyi bir elti kardes gibi olur benimki öyle mesela ama allah kötüsüne ve sizin anlattiğınız gibisine denk getirmesin insanın sinirleri altüst olur üstelik evli bile değil daha.mesafe koyma bence kV ve Kp de ses cikarmiyormuş böyle alisacaksin umarım biraz daha olgunlaşma değişir..gerçi akıl baştadir ama......Eşimin kardeşinin 3 yılı aşkın bir süredir beraber olduğu bir kız arkadaşı var. Kız oldukça samimi bir kız. Fazla rahat. Sürekli kayınvalidemlerin evinde. Hep berber yani kayınvelidemin ve kayınpederimin bulunduğu ortamda eşimin kardeşiyle oldukça rahat. Sarılmalar kucağına doğru uzanmalar,öpmeler . Aşırı yılışık , şımarık hareketler.Bilmiyorum doğru anlatabiliyor muyum ? İlk aile yemeğimizde kız gayet rahat bi şekilde rakısını içti. Biz tutucu yada muhafazakar bir aile değiliz. Ama yaşı itibariyle biraz daha hareketlerine dikkat etmesini isterim. Mecburen bu kız ile özel günlerde vakit geçirmek durumunda kalıyorum. En çok tuafıma giden durum eşimin ailesinin bu duruma hiç ses çıkarmaması. Kızdan açıkçası rahatsız oluyorum. Sizce nasıl davranmalıyım? Bu arada kız 21 yaşında .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?