Eşimin Kardeşinin Sevgilisi

yani kısa ve öz;
sana ne?
çok rahatsız oluyorsan o kişi ile aynı ortama girmezsin. yok kv kp tepki vermemesi filan bunlar seni ilgilendirmiyor ki?

gıcıklanmakta haklısın zira bende sevmem hoppa,yılışık tipleri
özgüvenli olmak bu değil
bu düpedüz sırnaşıklık,laubalilik
ayrıca bkz;ıyyykk

Kuma gemisi yürütmüş elti gemisi yurumezmisbunu bana eltim söylemiştisanki sizde eltinizi kiskaniyosunuz.kayinvlide ve kayinpederle arasinin iyi olmasini hazmedemiyorsunuz. Evlenirseler bir omur onu gerçeğin için bence takma yoksa takq taka sen sinir hastasi olursun tipki benim eltim gibi. O şuan kimin umrunda kimsenin çünkü kiskanc yapisi var ve herkesin gözünde kiskanc olarak biliniyor.

İçki içmesinde ne sakınca var? Bu içkiye bu kadar anlam yüklemeyin yaa. Sarhoş olmuyorsa, ne konuştuğunu biliyorsa gayet normal bir şey içki İçmesi.

Size yanlış gelmiş olabilir. Ama bu SİZE GÖRE yanlış... neden kendi değer yargilarinizi dünyanın en doğru değerleri sanıyorsunuz?? sizin doğrularıniz bana yanlış geliyor olabilir.

Bu kız da içip içip kimseyi rahatsız etmiyorsa sorun yok.

Sizin gibiler yüzünden millet ramazanda sigara ve içki içti diye dayak yiyor yaa...

Kizin ailesi yok mu.bir seu demiyorlar galiba.
Insaallah evlenirler. Erkek ailesi rahat olur tabii. Ses cikartmiyor olmalari dogru bulduklarini göstermez umursamiyorlardir bizim kızımız degil nasilsa diye.
Siz de umursamayin.

Kiskanmayi birakin..benimde abimin kiz arkadasi bize gelir rakisinida icer mutfaga girip yemek te yapar eve girecek kadar ozel bi insansa rahat davranmasi normal.. bu arada annem ve babam hep ne der ve nasil davranir biliyormusun evinize gelen misafire size davranilmasini istediginiz gibi davranin..tekrar soyluyorum bence kiskanmayin

Size karşı bir saygisizligi hakareti yok neden rahatsiz oluyorsunuz ki.olabilir kimi insan rahat kimiside soguk ve mesafeli olur gayet normal bu.

yani kısa ve öz;
sana ne?
çok rahatsız oluyorsan o kişi ile aynı ortama girmezsin. yok kv kp tepki vermemesi filan bunlar seni ilgilendirmiyor ki?

Biririsinin etrafta insanların içinde öpüşmesi böyle çok samimi hareketlerle başka türlü öpüşmesi beni rahatsz eder bu bir de ailenin yanında yapılıyosa öpüşme değilde işte nebilym samimi şımarık hareketler rahatsız olması normal bence . Sanane diye konu sahibine yazmanız hoş olmamış bence . başka insan olsa belki konu sahibi ondanda hoşlanmayacak rahatsz olacaktı . başkası yüzünden neden gittiği ortama gitmekten vazgeçsin gevşek olanın kendini düzeltmesi gerekirken ..
Burda tabi konu sahibi muhattap olmaz olur biterr ama rahatsz olma hakkı da var gayet doğal ..

Bende erkek arkadaşımın ailesiyle görüşürüm. Evlerine giderim çaya yemeğe vs.. Kayınvalide adayım ben öğrenciyken her hafta kek börek yapardı getirirdi. Hediyeler vs. Ki hala devam ediyor bende her zaman ararım sorarım ama
aramızda mesafe vardır. Bende çok samimi bir insanımdır hatta söyle diyim erkek
arkadaşımın abisinin eşinden çok gitmişliğim vardır evlerine çünkü sevildiğimi hissediyorum:) çünkü gelinleri aramaz sormaz
ki bana yaptığın herşeyin fazlasını ona yaptılar ama o yanaşmadı (bunları erk. ark anlatıyor)

benimde elti adayım acaba sizin gibi mi dusunuuor benim için diyeceğim o ki
kıskanmayın dert etmeyin karşı da ki sizi
tınlamıyordur bile

konudaki yorumların çoğunluğu aşağı yukarı benim yazdıklarım minvalinde.
sizin gibi düşünen insanlara da mantıklı cevaplar verilmiş zaten.
sanırım benim konu sahibinin insanları açıkça etiketleyen,yer yer namus falan filan karıştırırarak ya da hakaret eder tarzda yazmasından dolayı kendisine açık ve net "sana ne " dediğim için sadece benim cevabım dikkatinizi çekti.
olamaz mı? olabilir.

Gevşek derken? Düşünce tarzını, kafa yapısını kendi ağzından duyduğumuz insana sanane derken hoş olmuyo da siz tanımadığınız, hakkında yazanın anlattığı kadar şey bildiğiniz insan için gevşek diyince hoş mu oluyo? Kimse kv nin evine gitme de demiyo çok rahatsızsa kızın gelceği zaman gitmeyiversin diyo herkes

"..daha dikkatli olmasini İSTERİM."

Pardon da siz kimsiniz?
Hayat goruslerinize karakterinize uymayan herkesi kendinize uydurmaya mi calisacaksiniz...
Bes kardesin besi bile bir degil yaa..
Resmen ben rahatsiz oluyorum kendini duzeltsin tribine girmissiniz..
E daha neler yanii..
Sizin dogrulariniz baskalarinin yanlisi da olabilir pekalaa bunun farkina varirsiniz umarim..
Eltiler vicik vicik olacak diye bir sey de yok zaten, kafa yapilariniz uymuyorsa meraba meraba bitti, ama mudahale edebilecek konumda degilsiniz.

Kv ve kp ilgi gosteriyor hicbir hareketine ses cikarmiyir diye biraz kıskanılmıs bence icten ice.
Elti olmak boyle bisey sanirim ama erken baslamissiniz.

Yok ya valla ben cok geri kafaliyim anladim ya ne oyle mic mic ben de olsam rahatsiz olurdum.Onun disinda konu sahibi rahatsiz olsan bile sakin aman ha belli etme etiketlenirsin sonra birak ne isterse yapsin.

İyi bir elti kardes gibi olur benimki öyle mesela ama allah kötüsüne ve sizin anlattiğınız gibisine denk getirmesin insanın sinirleri altüst olur üstelik evli bile değil daha.mesafe koyma bence kV ve Kp de ses cikarmiyormuş böyle alisacaksin umarım biraz daha olgunlaşma değişir..gerçi akıl baştadir ama......

Her koyun kendi bacağından asılır siz ne söyleseniz batar madem kv kp kızın hareketleri rahatsız etmiyor bırak ne halleri varsa görsünler demek ki tencere kapak olmuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…