- 23 Ağustos 2012
- 51.920
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.901
- 898
- Konu Sahibi cancangunes
-
yok canım herkes aynı değil
biz insanlara nasıl davranırsak genel de o şekilde karşılığını alırız, sebep-sonuç ilişkisi
mutlu et ki, mutlu ol ya da tam tersi, mutlu ol ki, mutlu et
insan önce kendisini sevecek ve mutlu olacak
yoksa böyle kendi mutsuzluğunu başkalarının mutluluğunda sorgularlar...
yok
geneli saçma buldu
saçma bulanlara da ' siz de aynı o kız' gibisiniz diyerek atarlandı konu sahibi
:)Ayhhh kvsi kpsi görümcesi eltisi mahşerin4 atlısını ben çekemem yok
aynen ben de içki içmem, inancına bağlı bir insanımŞahsen ben o kız gibi değilim, muhafazakar biriyim. Alkoldü içkiydi bana çok uzak şeyler. Hatta kızın yaptığı hareketler bana göre çok ters. Ama bazı şeyleri değerlendirirken zaman ve mekana göre değerlendirmek lazım. O kıza ve aileye göre normalse kimseyi ilgilendirmemeli. Benim de kaynım var, kayınpederim de rakı içer. Aynı böyle bir eltim olsa eşime karşı bir sululuk yapmadığı sürece bana ne der geçerim. Burada ne elti konuları var ahh...
Evet çok şanslıyım iyi ki seni tanımıyorum. Beterin beteri varmış
Nasıl yani aile büyükleri ile oturup rakı içen bir kadın için beterin beteri varmış mı dediniz doğru mu anladım ? O zaman ben daha beterini söyleyeyim. 17 yaşım bitöek üzereyken annemle babam beni bir akşam içmeye götürdü. Ha di bakalım görelim ağzına mı içiyorsun kulağına mı içiyorsun dediler. Meyhane kültürünü anlattılar. Sonrada dediler ki artık büyüyorsun yavaş yavaş arkadaşlarınla çıkmayı isteyeceksin. Biz senin nasıl içtiğini bilelim adabını öğren ki sen çıktığın zaman aklımız sinde kalmasın. O sayede her zaman nerde durmam gerektiğini bildim. Hiç bir şekilde arkadaş ortamında kendimi kaybetcek duruma gelmedim. Yani sevgili S shot merak etme yalnız değilsin bizim gibi beter kadınlar iyi ki var
Muhattabim siz misiniz? -Değilsiniz
O zaman benim düşüncelerim sizi ilgilendirmez istersem pek kiymetli görüşlerimi dağa taşa yazarım,sizi germesin kâfi
Size düşen uzaktan izlemek o kadarEşimin kardeşinin 3 yılı aşkın bir süredir beraber olduğu bir kız arkadaşı var. Kız oldukça samimi bir kız. Fazla rahat. Sürekli kayınvalidemlerin evinde. Hep berber yani kayınvelidemin ve kayınpederimin bulunduğu ortamda eşimin kardeşiyle oldukça rahat. Sarılmalar kucağına doğru uzanmalar,öpmeler . Aşırı yılışık , şımarık hareketler.Bilmiyorum doğru anlatabiliyor muyum ? İlk aile yemeğimizde kız gayet rahat bi şekilde rakısını içti. Biz tutucu yada muhafazakar bir aile değiliz. Ama yaşı itibariyle biraz daha hareketlerine dikkat etmesini isterim. Mecburen bu kız ile özel günlerde vakit geçirmek durumunda kalıyorum. En çok tuafıma giden durum eşimin ailesinin bu duruma hiç ses çıkarmaması. Kızdan açıkçası rahatsız oluyorum. Sizce nasıl davranmalıyım? Bu arada kız 21 yaşında .
O çoğunluğun içinde sizin yorumunuz olsaydı evet haklı derdim ama burda sadece yarası varmışta söylediklerim batmış diye bir düşünce sardı nedense...Siz çoğunluğun yorumuna 'sanane diye atarlanılacak bi durum yok', 'burdaki üyelerin yaptığı gibi kıskanç elti olursun' diyerek dil uzatıyorsunuz ya hani.. Milletin yorumu da sizi ilgilendirmezdi ama ilgilendirdi... O hesap yani..
Size ne? Ayıpsa da onun ayıbı, rahatlıksa da kv kp in rahatlığı. Neden birşeyler yapmak durumunda hissediyorsunuz kendinizi anlamadım...Eşimin kardeşinin 3 yılı aşkın bir süredir beraber olduğu bir kız arkadaşı var. Kız oldukça samimi bir kız. Fazla rahat. Sürekli kayınvalidemlerin evinde. Hep berber yani kayınvelidemin ve kayınpederimin bulunduğu ortamda eşimin kardeşiyle oldukça rahat. Sarılmalar kucağına doğru uzanmalar,öpmeler . Aşırı yılışık , şımarık hareketler.Bilmiyorum doğru anlatabiliyor muyum ? İlk aile yemeğimizde kız gayet rahat bi şekilde rakısını içti. Biz tutucu yada muhafazakar bir aile değiliz. Ama yaşı itibariyle biraz daha hareketlerine dikkat etmesini isterim. Mecburen bu kız ile özel günlerde vakit geçirmek durumunda kalıyorum. En çok tuafıma giden durum eşimin ailesinin bu duruma hiç ses çıkarmaması. Kızdan açıkçası rahatsız oluyorum. Sizce nasıl davranmalıyım? Bu arada kız 21 yaşında .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?