Eşimin Kardeşinin Sevgilisi

Ayhhh kvsi kpsi görümcesi eltisi mahşerin 4 atlısını ben çekemem yok

yok
geneli saçma buldu
saçma bulanlara da ' siz de aynı o kız' gibisiniz diyerek atarlandı konu sahibi

Şahsen ben o kız gibi değilim, muhafazakar biriyim. Alkoldü içkiydi bana çok uzak şeyler. Hatta kızın yaptığı hareketler bana göre çok ters. Ama bazı şeyleri değerlendirirken zaman ve mekana göre değerlendirmek lazım. O kıza ve aileye göre normalse kimseyi ilgilendirmemeli. Benim de kaynım var, kayınpederim de rakı içer. Aynı böyle bir eltim olsa eşime karşı bir sululuk yapmadığı sürece bana ne der geçerim. Burada ne elti konuları var ahh...

aynen ben de içki içmem, inancına bağlı bir insanım
hele ki kp kv yanında falan öyle hareketler yapmam ama eltim yapıyorsa da kalkıp kendime dert edinmem, bana ne der geçerim...
zaten burdaki çoğu arkadaş da böyle yazdı
kimse kızın hareketlerini tasvip etmedi, boşver sana ne dediler
konu sahibinin hoşuna gitmedi

Evet çok şanslıyım iyi ki seni tanımıyorum. Beterin beteri varmış

Nasıl yani aile büyükleri ile oturup rakı içen bir kadın için beterin beteri varmış mı dediniz doğru mu anladım ? O zaman ben daha beterini söyleyeyim. 17 yaşım bitöek üzereyken annemle babam beni bir akşam içmeye götürdü. Ha di bakalım görelim ağzına mı içiyorsun kulağına mı içiyorsun dediler. Meyhane kültürünü anlattılar. Sonrada dediler ki artık büyüyorsun yavaş yavaş arkadaşlarınla çıkmayı isteyeceksin. Biz senin nasıl içtiğini bilelim adabını öğren ki sen çıktığın zaman aklımız sinde kalmasın. O sayede her zaman nerde durmam gerektiğini bildim. Hiç bir şekilde arkadaş ortamında kendimi kaybetcek duruma gelmedim. Yani sevgili S shot merak etme yalnız değilsin bizim gibi beter kadınlar iyi ki var

şöyle ornek verım
ben kayınvalıdemlere gıttım mı sevmedıgım bı yemek olsa bıle kırmamak adına yerım bellı etmem
eltım yerken ıyyy ıgrenc dıyerek yemegını bırakır
ama kayınvalıdem eltımle cok ıyı gecınır bana uzak durur :)
sımdı eltımın yaptıgı bana cok tuhaf geldı orda hepımız varız kadıncagız yemek yapmıs ugrasmıs bızı cagırmıs ıyyy ıgrenc demek ne demek , oturması kalkması aynı sekılde sozlerı falan...
ama bu benı ılgılendırmez cunku o bunu yapan kısının sorunudur veherkes kendıne yakısanı yapar
demekkı kayınvalıdemı kayınbabamı hıc rahatsız etmıyor kı gayet normal rahat karsılıyorlar
herkesın tavrı tarzı kendınedır bu kızın hareketlerı normal degıl dıyerek kızla kaynımı ayırım mı yanı ?
heerkes kendıyle ılgılensın

Liseden mezun olduğumda babam bir şişe şarap koydu önüme. Gel baba-kız kutlayalım diye. Dayımlarla görüştüğümüzde dayım kendi içiyorsa bana da getirir/ısmarlar bira, dayı yeğen bira içeriz, hatta ben o esnada nargile içiyor da olabilirim.

Ha bunlar olması gerekendir diyemem, olmaması gerekendir de diyemem. Herkesin aile dinamikleri farklı.

Aynen dediğiniz gibi de kontrolü bildiğim için senelerdir hiçbir ortamda sarhoş da olmadım, kendimi de kaybetmedim. Yanında içki içtiğim için ne dedeme saygım azaldı ne babama sevgim.

Konu sahibinin lafından hiç gocunmadım açıkçası, doğru düzgün cevap vermek yerine kendince hakaret etmeyi tercih etmiş olabilir, bu da onun duruşudur.

Şerefinize :)

Muhattabim siz misiniz? -Değilsiniz
O zaman benim düşüncelerim sizi ilgilendirmez istersem pek kiymetli görüşlerimi dağa taşa yazarım,sizi germesin kâfi

Siz çoğunluğun yorumuna 'sanane diye atarlanılacak bi durum yok', 'burdaki üyelerin yaptığı gibi kıskanç elti olursun' diyerek dil uzatıyorsunuz ya hani.. Milletin yorumu da sizi ilgilendirmezdi ama ilgilendirdi... O hesap yani..

Cahillikten yapiyordur ellemeyin buyuyunce pisman olacaktir. 21 buyuk diye dusunmeyin insan dun yaptiklarini bile begenmiyor. Daha neler olur neler biter. Ayrica ailecek yemekte raki oluyoda kizin icmesi mi ayip oluyor sanki.

Size düşen uzaktan izlemek o kadar

Konu sahibi tam olarak sokakta mutlu,sarılan çift görünce cık cıklayan hatta bazen gazını alamayıp gidip müdahale eden insan profili. Kendi yapamadığı şeyleri başkasında görünce hazmedemeyip içten içe dert eden, biriyle paylaşıp da olumsuz geri dönüş alınca başta herkesin görüşüne saygım var diyip çoğunluktan aynı geri dönüşleri alınca hanfendi çizgisinden kayıp bir anda gerçek yüzünü gösteren aslında kendi görüşünde olmayan kimseye saygısı olmayan bir insan. Kayınvalideniz şimdilik sizin gibi soğuk nevale bir gelinden sonra böyle sıcakkanlı bıcır bıcır bir gelin adayıyla karşılaşınca afallamış olabilir ufak tefek pürüzler çıkabilir ama kendisine bir saygısızlık yapmadığı müddetçe emin olun o ''şımarık'' gelin adayı zamanla daha cana yakın daha sevecen gelecektir. Düşüncelerinizi içinizde tutmak uzun vadede sizin için daha hayırlı olacaktır diye düşünüyorum.

Kıskançlık yapmayın,kimin nasıl davrandığı sizi ilgilendirmez.
Siz kendi evladınızı kendi ahlaki bakış açınıza göre yetiştirirsiniz.

Ne var yani kız rahatsa. Öyle mutluysa siz neden karışıyorsunuz? Ayrıca kimse ses çıkarmadığına göre şikayetçi de değiller. Hem şikayet edilecek bir durumu da yok bana göre kızın.

O çoğunluğun içinde sizin yorumunuz olsaydı evet haklı derdim ama burda sadece yarası varmışta söylediklerim batmış diye bir düşünce sardı nedense...

En başta çoğu kişinin hemfikir olduğu şeyi söyliyim 'sizi ilgilendiren bir durum yok'
Sonra da kız için yürekten dua etmek isterim;
Dilerim sevgilisi ve sevgilisinin ailesi ikiyüzlü değildir. Yarın bir gün ayrılık olursa arkasından laf etmezler. Çünkü ortalık riyakar aşağılık erkeklerle dolu.

Size ne? Ayıpsa da onun ayıbı, rahatlıksa da kv kp in rahatlığı. Neden birşeyler yapmak durumunda hissediyorsunuz kendinizi anlamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…