Eşimin Kardeşinin Sevgilisi

Muhattabim siz misiniz? -Değilsiniz
O zaman benim düşüncelerim sizi ilgilendirmez istersem pek kiymetli görüşlerimi dağa taşa yazarım,sizi germesin kâfi

Kızı zehırle töbe la ne yapıcaksın seni ilgilendırmıyor allahtan da muhafazakar degılmışsin bir de olsan kızı taşa tutardınyani tam kafalarına göre gelin blmuşlar gelinden de öte samimi ohne guzel eltindenbaşka daha mantıklı dertler bulkendıne

Sizi bağlan tarafını düşündüm, ciks bulamadım.
Hiç karışmayın, alan memnun satan memnun, kötü siz olursunuz benden söylemesi.

konu sahibi böyle devam edersen dışarıdan çakma k.valide sendromu yaşayan bir kişi gibi görülürsün benden söylemesi.

Sizi bağlayan bir durum göremedim ben ortada. Masada rakı varsa kızı test etmek için koyulmadı herhalde değil mi? İçiliyor oda içmiş. Diğer hareketler tercih meselesi. Ben eşimin ailesinin yanında bile gayet ölçülü davranırım ama aile için bir sıkıntı yoksa, size karşı yapılan bir hareket yoksa bence sizi gerecek bir şey de yok ortada.

O da ortamlarda sizi anlatıyordur. Yakın zamanda buraya konu bile açabilir 'Eltim beni kıskanıyor!' diye :) Allah aşkına bakın ilişkinize, önünüze. Size yönelik bir saygısızlığı yok. Gerisi se sizi hiiiç ama hiiiiç bağlamaz. Kayınvaliden seviyor demek ki kızı ki davranışlarından rahatsız olmuyor. Kıza bir şey dediğin anda sanane desene verecek cevabın olmaz diyiim ben sana.

Ahahaha eee size ne onu anlamadım ?
Sizin kucağınıza yatmiyor, sizi opmuyor size ne yaşından ?

Herkes memnunsa size noluyoki?? Hem zaten kız küçükmüş daha genç kız cıvıl cıvıl neşeli biri belli ki.. Olabilir.. Bence karışmayın.. sizin eşinizle ilgili rahatsız olduğunuz bişey yoksa kızdan niye rahatsız oluyosunuz ben onu anlayamadım?

Bence herkes bu durumdan memnunsa siz karışmayın. Size zararı yok zaten

Babam sigara içtiğimi duyunca önce kalp krizi geçirecek gibi oldu. Sonra benden sigara istemeye başladı, şimdi de karşılıklı içiyoruz, eminim alkollü bir ortam olsa, iç diyecek bundan da emimin, ha k.pederimin yanında içer miydim? Bu tarz şeylere sıcak bakmayan biri ise içmezdim tabii ki, sizin de aynı durum demek ki büyükler rahatsız değiller, size karşı olumsuz bir davranışı yoksa, hani alan razı veren razı gördüğüm kadarıyla, siz de kabullenmelisiniz diğerleri gibi, sonuçta kaynın onu bu şekilde sevmiş, çevresindekilerin isteğine göre ısmarlama eş, sevgili seçemez.

aileden laf eden yoksa size de bir laf düşmez bence. sizi çok rahatsız ediyorsa görmezden gelin. çeşit çeşit insan var illa ki sizin hoşunuza gitmeyen tipler de olacaktır

neden rahatsız oluyorsunuz ki, herkes halinden gayet memnun ve mutlu görünüyor, ki ben de kızın davranışlarında rahatsız olunacak bişey görmedim, kimseye ters davranmıyor, saygısızlık, terbiyesizlik etmiyorsa içten davranmasının ne sakıncası var ki.

valla kv kp ve kaynınız bu durumdan rahatsız değilse bence sizi bağlayan bi durum yok ortada bi saygısızlığıda yoksa size karşı oluruna bırakın

Eşinizin ailesi rahatsız olmuyorsa size bir şey demek düşmez bence.. görüşmek istemiyorsanız ailece toplanıldığında gitmezsiniz gitseniz de o kişiyle muattap olmazsınız olur biter..

Hiç karismayin bence aile arasinda da fikirlerinizi beyan etmeyin..Kız fazla rahatmis masallah,kayinvalideniz kayinbabanizin yanin da muhtemelen onlarda rahatsiz oluyorlardir ama imza atilana kadar ara bozan olmak istemiyorlardir.Sizde hic karismayin kabak sizin basiniza patliyabilir cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…