- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi cancangunes
-
Muhattabim siz misiniz? -DeğilsinizAlgılayamadığınız durum şu; bu kız. sevgilisi ve ailesi sizin görüşünüzde, yetişme tarzınızda, hayat tarzınızda, bakış açınızda değil. O yüzden o çok kıymetli görüşlerinizi, kardeşime böyle bi kızı istememlerinizi kendinize saklayın.
Ablasının lafına göre kız seçecek zayıflıkta bi kardeşiniz varsa o zmn konuşursunuz.
Konu sahibi kendi kasıntılıkların yüzünden kızı kıskanıp, rahat, muhabbet bi kızın arkadaşlığından olma derim.
Herkes memnunsa size noluyoki?? Hem zaten kız küçükmüş daha genç kız cıvıl cıvıl neşeli biri belli ki.. Olabilir.. Bence karışmayın.. sizin eşinizle ilgili rahatsız olduğunuz bişey yoksa kızdan niye rahatsız oluyosunuz ben onu anlayamadım?Eşimin kardeşinin 3 yılı aşkın bir süredir beraber olduğu bir kız arkadaşı var. Kız oldukça samimi bir kız. Fazla rahat. Sürekli kayınvalidemlerin evinde. Hep berber yani kayınvelidemin ve kayınpederimin bulunduğu ortamda eşimin kardeşiyle oldukça rahat. Sarılmalar kucağına doğru uzanmalar,öpmeler . Aşırı yılışık , şımarık hareketler.Bilmiyorum doğru anlatabiliyor muyum ? İlk aile yemeğimizde kız gayet rahat bi şekilde rakısını içti. Biz tutucu yada muhafazakar bir aile değiliz. Ama yaşı itibariyle biraz daha hareketlerine dikkat etmesini isterim. Mecburen bu kız ile özel günlerde vakit geçirmek durumunda kalıyorum. En çok tuafıma giden durum eşimin ailesinin bu duruma hiç ses çıkarmaması. Kızdan açıkçası rahatsız oluyorum. Sizce nasıl davranmalıyım? Bu arada kız 21 yaşında .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?