Eşimin kaybetme korkusu "yokmuş"

Kızlarrr acil arıyorrr benii napıyımmm çıkıyımmı çıkmıyımmı??? Çıksam ne dicem nerdeyimmm acilll cvppp

Ben olsam asla o eve dönmezdim. Büyük laf edip gelmezsen gideceğim demişsin adam git demiş. Gitmezsen lafının bi hükmü kalmaz artık

sakın evi terk ettiğini felan söyleme
ama bu lafı ederken bir daha büyük şeyler için yapın ve gerçekten gideceğiniz zaman yapın bunu
yoksa oda alışır

hava almak için dışardayım diyin evi terkettiğinizi demeyin ya da tersleyici bişey

Aynen dediğini dicem eğer bidaha ararsa :* tşk.
Bana şuan whatsappdan msj atmış yüzüğünü neden çıkardın diye devamıda var ama onlime olmıyım. Okumamış gibi olsun demi?

Şimdi mesaj atarsam egosu tavan olur. Kendisi merak bile etmiyor nerde olduğumu.. Mesaj çekesim bile yok şuan haklıda olsa. Alttan aldım bunca zaman NOLDU? Amaan nasılsa gelir'e döndü olay.

O zmn derhal eve cikin guzel bir cay veya kahve yapin,ayaklarinizida uzatin mislerr gibi ohhh dunya varmis diyin kendinizide uzmeyin.madem o nargilede sen ne diye sogukta duruosun?? Lutfen dediklerimi yapin telinizide kapatin..

Aynen dediğini dicem eğer bidaha ararsa :* tşk.
Bana şuan whatsappdan msj atmış yüzüğünü neden çıkardın diye devamıda var ama onlime olmıyım. Okumamış gibi olsun demi?

evet evet küçük meseleden ayrılmayın hataı ama haksız duruma düşmeyin kafamı dağıttm geliyorum mutfakta temzilk yapcaktm unutmuşum diyin sonra daraldım çıktım dersinz

Şimdide afraya tafraya gelemem bitsin fln yazıyor whatsappa bu beni deli edecek. Her kavgada tamam bitsin ya bi dur biraz savaşşşş! Armut piş ağızıma düş.

Önemli olan haklı olmak değil ki.. verdiğimiz tepki.. şimdi sizin için çok önemli bir detay bu haber verme mevzusu, ama adam için değil demek ki.. daha önce de kavga etmişsiniz bu sebepten.. inadına yapiyor olabilir. evet hoş değil ama demek bi sıkıntı var. sizin için önemli olan ayrıntıları daha naif bi biçimde dile getirseniz, bi de böyle deneseniz.. hani ben de önem veririm ve inanın sinirimden saç baş yoldum zamanında ama inadına devam etti sevgilim. ben de kendimi değiştirdim. evet haklıydım ama bunu ona daha yumuşak bi dille anlattim.. o da itiraf etti elimde değil sen beni azarladıkça ben inatlaşiyordum dedi.. tek sorun iletişim problemi.. sizden vazgeçmiş falan değil.. siz öfkelisiniz evet ama o da öfkeli şu an.. sözlerine önem vermeyin. ama bu sorunu daha sağlıklı bir şekilde konuşun. atarsız restsiz ve blöfsüz bir şekilde.. öyle hemen gemileri yakmayın..

birbirinize öfkeliyken iletişimi kesin. kesinlikle öneririm bunu.. kapayın telefon internet ne varsa.. sessizliğin bazen çözemeyeceği hiçbir sorun kalmıyor.

O zmn derhal eve cikin guzel bir cay veya kahve yapin,ayaklarinizida uzatin mislerr gibi ohhh dunya varmis diyin kendinizide uzmeyin.madem o nargilede sen ne diye sogukta duruosun?? Lutfen dediklerimi yapin telinizide kapatin..

Ama bana git dedi onun evinde istenmediğim yerde nasıl durıyım

Şimdide afraya tafraya gelemem bitsin fln yazıyor whatsappa bu beni deli edecek. Her kavgada tamam bitsin ya bi dur biraz savaşşşş! Armut piş ağızıma düş.
ben eşinde sizinde tavırlarınızı cok cocukca buldum kusura bakmayın
Bu ne ya cocuk oyuncağı mı bu evcilik mi oynanıyor
Hemen bitsinler ayrılmalar bu kadar abartmalar ama olmaz böyle ya

o yuzugu cıkarmıs olsaydı sizde demekki birseyler bitmiş derdiniz oda aynısını sizin icin duunuyordur bence eve gidin sakince konusun hic yoktan bitecek yoksa

Tükürdüğümü yalarsam bidaha gidiyorum demelerimi önemsemez. Dahada ayrılalımmı kelimesini fazlalaştırır kavgalarda. Nasıl olsa gidiyorum dediğindede gitmemişti diye öyle değil mi ya. Ya yanlış mı düşünüyorum

ben eşinde sizinde tavırlarınızı cok cocukca buldum kusura bakmayın
Bu ne ya cocuk oyuncağı mı bu evcilik mi oynanıyor
Hemen bitsinler ayrılmalar bu kadar abartmalar ama olmaz böyle ya

Ben ayrılalım demedim ki. Benim zaten sinir olduğum olay onun bu ayrılma boşanma konusunu durmadan açması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…