Eşimin kilosu ve k.validem

Herkes her zaman düşünceli olamıyor işte. Boşver sen söylemen gerekeni söyle, anlar heralde.

yok canım eski eskide kaldı zaten. geçti gitti... daha öncede konuşuldu. anlar mı anlamaz mı bir daha güzellikle deniyeceğim. zaten görümcem gelirse ona kızmayayım burada rahatlıyayım amacıyla açtım konuyu.

Görümcen fenaysa dolduraydık, gelir gelmez atardın stresini :)

Gerçekten kilolu çünkü benimki de 1.87'e o kilo. Normalde kilo dengelerinden pek anlamam. Ayrıca artık oğlunu düşünecek karısı var evde aç kalmasın diyerek sürekli yemek göndermek hoş değil.

sanki yeni evliyiz. biz 5 yıldır evliyiz. bu yemek gönderme işi ramazandan sonra ortaya çıktı sanırım. ama nereden çıktı bu yemek durumu hatırlamıyorum.

canım sen kocanın yemesine dikkat et tabi o da kendine dikkat edecek..

kayınvalidenin yaptığı yemekleri de at dondurucuya sana da kolaylık olur işte..

çok rahatsızsan sağolun hepsini ben yiyorum de.. çok rahatlık oluyor bana de.. yemek yapma derdim kalmadı de..

eşim yiyemez malum rahatsız de.. bakalım hala yapacak mı?

Görümcen fenaysa dolduraydık, gelir gelmez atardın stresini :)

yok yok iyidir görümcem.

eşim yemez desemde inanmaz. adam yemeği seviyor. atsam direk dondurucuya bu sefer eşim bozulur. eminim... gelmemesi daha hayırlı.

bu arada çorba ve meyve yedirmek istemem, eşimin sebze sevmemesi nedeniyle. eşim acayip yemek seçer. sevdiği yemekler zaten kalori bakımından zengin.... soğan sarımsak ve biber de dahil sevmediklerine...

bu arada eşime örnek olabilmek için fazla kilolarımı verdim. toplam 9 kilo gitti benden. eşim nasıl başardın diyor. iyi mi. yemedim tabiki...

bu arada acayip devrik cümleler kullanıyorum. kusura bakmayın. dersten beynim sulandı... birde bu çıktı kafamı karıştıracak.

yok yok iyidir görümcem.

eşim yemez desemde inanmaz. adam yemeği seviyor. atsam direk dondurucuya bu sefer eşim bozulur. eminim... gelmemesi daha hayırlı.

aaa ama o da yerse sen kalıyorsun arada.. onun sağlığını en çok o düşünecek ama sen değil..
sen de pişirsen annesi de o dikkat edecek miktara içeriğe..
sen de yap annesi de yollasın sen belli bir sırayla koy sofraya.. dondurucuya atıyorsun çöpe değil aaa kocan da pek alıngan ama boğazından da vazgeçim demiyor:)

çocuk var mı bilmiyorum ama çocuk/bebek olunca yemek yapmak dert oluyor o zaman çok işinize yarayacak :) iyi tarafından bakın :)

çocuğumuzda yok. onun sağlık durumu da etkiliyor sanırım. birazda bu nedenle de zayıflamasını istiyorum. uyku apnesi etkilermiş o durumları.

çok bol kepçeler. içerik bakımındanda sınırlıyız. herşeyi yemediği halde kilolu...

Gerçekten kilolu çünkü benimki de 1.87'e o kilo. Normalde kilo dengelerinden pek anlamam. Ayrıca artık oğlunu düşünecek karısı var evde aç kalmasın diyerek sürekli yemek göndermek hoş değil.
çalışan hanım olsa göndermezlerdi belki

bu arada çalışıyorum kızlar. sadece ders çalışmak için izinliyim.

yemek gönderme işide ramazanda ortaya çıktı
çalışıyorsun diye gönderiyordur..boşver ben gönderme dememiştim desen darılıcaklar..bazen son kullanma tarihi geçmiş bile gönderirdi rahmetli..ama eşin illa yiyorsa..kayınvalidene telefon açıp..ne bulursa yiyor..dr sakıncalı dedi dersin..

canım şaka bi yana tek tip ve kalorili besleniyor sanırım.. yaşı da gençtir bence kv yi yemekleri boşver iş kocan da bitiyor.. eğer o yediklerine dikkat etmiyorsa gönlü yoksa siz çok yıpranırsınız.. kilo vermek istiyorum diyip yemeye devam ediyorsa destek almalı..
onu ikna etsen onun çabasını görse herkes bu yemek sorunu da çözülür..

hadi ya son kullanması geçmiş mi...

yok ya direk aa niye gönderdiniz demem. o kadar cadı değilim malesef. neden eşimin az yemesi gerektiğini anlatırım sadece. belki göndermez. yok sağol sende sevmiyorsun yemek yapmayı boşver uğraşma anne dedim dün. zaten görümcem getirir. k.valide gelmez. onunla konuşurum. görümcem anlayışlıdır. k.valideyle eşim konuşacak..

cnm erkek annelerinin hepsi değil ama çoğunda böyle davranışlar maalesef var bende altlı üstlü oturuyorum sabah tam masayı hazırlardım oglunu arardı hadi kahvaltı hazırladık gelin derdi ben bütün masayı geri toplardım ve banada tarihi geçmiş değil ama evinde kalmış yemekleri 'oğlum gelinim seviyo yersiniz' diyip yollardı :) bence güzelce karşına al konuşmayı dene eğer anlamazsa eşinle konuş iş birazda erkeklerde bitiyo

evet tek tip ve kalorili besleniyor. yaşıda genç değil. genç olsa daha basitti. bu yaştan sonra beslenme düzenini kuramam. eşim 40 ben 30 yaşımdayım. evet doğru kendisi istemeli. eşim diyorki ben yemiyeceğim. yemeden de olmaz onu anlatamıyorum. yiyecek ama az yiyecek... hareket edecek. harekette yok. kilo işi zor.

ben işteyken dikkat ediyorduk. birlikte çalışıyoruz. öğle hafif besleniyorduk. yada evde yapıp götürüyordum. bende yanında olmayınca maşallah her gün lokantalarda yağlı yuğlu yemekleri götürüyor. neyse haftaya başlayacağım tekrar eski düzeni oturturuz. lokantaya gidip sadece çorba içmekten utanır eşim. alemdir kendisi.

ben onu bunu bilmem işin içinde kv olunca iyi niyetli düşünemiyorum artık. bence yemek gönderme bahane amaç egemenlik kurmak gelini bir şekilde yönetmek ve ego tatmin etmek gerisi bıdı bıdı bıdı...

ben onu bunu bilmem işin içinde kv olunca iyi niyetli düşünemiyorum artık. bence yemek gönderme bahane amaç egemenlik kurmak gelini bir şekilde yönetmek ve ego tatmin etmek gerisi bıdı bıdı bıdı...

oğlunun aç kalmasından korkuyor. aç bıraksaydım 5 yıldır kilo almaz verirdi. ben başta kıyamam... eskiden onlara yakın oturuyorduk. çat kapı yemek zamanında gelirlerdi. üstelik yemeğin var mı diye söylemezlerdi. şimdi kendi aileme yakınız bu sefer yemek gönderme icat oldu.

hakikaten şimdi neden böle birşey oldu ki. yeni aklıma geliyor. o zamalar yemek göndermezlerdi. şimdi gönderiyor.

yahu eşiniz desin işte diyet yapıyom diye anasına..ne var bunda sorun edecek anlamadımki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…