eşimin kini bitmiyor

Arkadaşım madem akıl istiyorsun sna akıl vereyim tecrübelerime güvenerek.
Ben 12 yıllık evli iki çocuk annesiyim .ne kazandın, ne yaptın bu kadar yılda dersen.iki tane pırlanta gibi evladım oldu.
Aşk evliliği yaptım . Hemde ne aşk ne fedakarlıklar ne acılar ama her arkamı düştüğümde
döndüğüm de bulamadım kendisini.aynı seninki gibi odun, kaba, asabi ve daha çok hakaret edebilecek yapıda birisi
Zaten bir insan asabi ve saygısız ise kaç derim arkadaşım. Ben durdum ve gittiği yere kadar götürecegim. Neden mi? Çocuklarım için...
Biraz daha büyümelerini bekliyorum. Yoksa bendeki yerini yitirmiş biri ile asla işim olmaz.
Sen bu konuda çok şanslısın kurtul derim. Yol verin gitsin böyle kendini artist zanneden kasıntı adamlara
Eline eteğine dolaşan yok.hergun aynı nemrut surat hiç çekilmiyor.
aklını kullan.ben şu halde bile birinin ayrıldığını duysam ağlıyorum fakat eğer gitmiyorsa zorlamaya gerek yok.
Allaha emanet ol. Dik dur ayaklarını yere sağlam basarsan hiçbirşey olmaz.
Sokak böyle leri ile dolu yol ver görsün heriflik nasıl olur.

amin canım çok sağol ailesi bayramda burda olmayacak büyük ihtimal acaba bende gidip annemde mi kalsam diye düşündüm ablamda şehir dışından gelecek ama doğru olur mu tam kestiremiyorum.annem çok üzgün yok yere suçlandı üstüne özür bekleniyor vallaa ne yapacağıı şaşırdım.
sağol tecrübeli birinden yorum almakta güzel.
bende aşk evliliği yaptım yıllarca çıktık biz ama tanıyamamışım maalesef.ben ne kadar mütevazi saygılı isem o da o kadar kasıntı ve saygısız çocuğum yok haklısın bu konuda rahatım şu an evde sorun çıkarmasamda içimde büyük gel gitler yaşıyorum.bayramda ne yapacağımı bilmeden bayrama hazırlanıyorum sinirlerim çok bozuk çok kızgınım.allah sana da kolaylık versin bu arada

eğer eşiniz her zaman böyle ters cevaplar veren agresif davranan kime nerde ne diyeceğini bilmeyen biriyse bence de evliliğiniz üzerinde düşünün...
ama eğer normalde böyle lafı tersten anlayıp bu şekilde kırıcı davranacak biri değildiyse sizi şaşırttıysa eşiniz neden böyle yapmış olabilir diye düşünün empati yapın işler yolunda değil diye düşünüyor olabilir, kendisini size ve ailenize karşı mahcup hissediyor olabilir ve bu yüzden iş konusunda düşünüyor ve hassaslaşmış olabilir...anneniz iyi niyetle sormuştur muhakkak fakat insanın içindeki baraj bazen öyle doluyor ki en ufak bi çatlakta suyun hepsi boşalabiliyor,yani annenize istemeden ters tepki vermiş olabilir ve daha da yüzü olmadığı utandığı için belki özür dlemek istemyo karşındakini suçlamış gibi davranıyor olabilr... erkekler güçlü olduklarını göstermek isterler fakat biz bayanlar bunu çoğunlukla görüp desteklemek yerine onları kendimiz gibi duygularını hep paylaşsın isteriz bence eşinizle konuşun ama direkt bu konu üzerinden değil onu anladığınızı hissettirerek....
eşinizi tanıdığınız kadarıyla bu olasılıkları değerlendirin derim...naçizane fikrim...hakkınızda hayırlısı olsun.

annen sizin için demiş yani alınacak bişey de yok boşu boşuna tepki vermiş hem de fazlasıyla yok gitmem o da gelmesin fln o kadar tepki vermiş sebep çok gülünç yani kime söylesen güler bu yüzden mi bu kadar tepki vermiş diye

sağı solu belli olmuyor iyisi çok iyi tersi böyle nasıl tarif ederim bilemedim.annem iyi niyetle konuştu ama sanıırım söylediğin gibi içindeki barajın dolu olduğu bir gündü herşey bi yana 1 ay geçti bu kadar kin ve öfke fazla değil mi ve de bayramda ayrı geçirmek mantıklı mı bunları düşünmemesi beni kızdırıyor
evet tepkisi çok fazla ve sürüyor

anneniz kpss deneyin derken kötü bir şey söylememişki, ben ne kayınvalideler tanıyorum öğretmenlik mezunu damadına atanamıyorsan simit sat para kazan diyen.. hiç özür dileyecek bir durum yok,annenizin gururunu düşünün,eşinize tavrınızı gösterin gerekirse bayramda yalnız gidin,duyanlar eminim size hak vericek ve eşinizin nasıl biri olduğunu öğrenecektir.. bende eşimi çok seviyorum ama önce annem gelir

kötü amacı yoktu ben annemin tarzını biliyorum eşim aşırı tepki gösterdi büyük ihtimal kendim gidice ne yapayım ki yalvarayım mı gel diye yada anneme özür mü dileteyim

kötü amacı yoktu ben annemin tarzını biliyorum eşim aşırı tepki gösterdi büyük ihtimal kendim gidice ne yapayım ki yalvarayım mı gel diye yada anneme özür mü dileteyim
belki eşinize ısrar edebilirsiniz gelmesi için, annem yanlışlıkla düşünmeden söylemiş falan diyebilirsiniz.. ama sakın annenize özür dilettirmeyin, kaç yaşında kadın niye özür dilesin olmadık sebep yüzünden.. aslında kv yada kayınpederinizi arayıp durumu anlatsanız,onlar eşinizle konuşup yumuşatamazlarmı durumu??

canım k.pederimin olaydan haberi yok sanırı k.valideme anlattım hatta o böyle yaptığı sürece bende kimseye gitmeyeceğim sizinle ilgisi yok ama o tavır yapacaksa bende yaparım dedim k.v bana pek inanmadı ilk başlarda benden beklemediği için baktı iş ciddi bozulmaya başladı geçen de eşime benim ne suçum var demiş sanki benim annemin suçu büyük.yani yapıcı anlamda bi faydası olmadı

Sakın annene özür diletme o kendini bir halt sanan kocan özür dilemeli

Sakın annene özür diletme o kendini bir halt sanan kocan özür dilemeli
diletmem zaten ama kendi de dilemez çok iyi biliyorum bugün alışveriş merkezine gittik ben üstüme bişeyler aldım o da tişört bakıodu bayramda giyeceksen bu pek olmaz dedim ben bayramda şort atlet giycem zaten dedi (evde olcam demek istior) bişey demedim ama tahmin ediordum zaten

Büyük konuşmak istemiyorum ama eşim bunu yapsa onunla konuşmaz sessiz protesto ederdim
Ailemin yanında kalır kendisine ders verirdim
Umursamazsa zaten beni de gözden çıkarmıştır

Büyük konuşmak istemiyorum ama eşim bunu yapsa onunla konuşmaz sessiz protesto ederdim
Ailemin yanında kalır kendisine ders verirdim
Umursamazsa zaten beni de gözden çıkarmıştır
aslına bakarsan bu söylediğin tavrı başlarda yaptım sessiz kaldım ilk günlerde kafamı dinleyeceğim diye gittim. bayramda da tavırları değişmezse sanırım ben onu gözden çıkarıcam

aslına bakarsan bu söylediğin tavrı başlarda yaptım sessiz kaldım ilk günlerde kafamı dinleyeceğim diye gittim. bayramda da tavırları değişmezse sanırım ben onu gözden çıkarıcam

Cok cok haklısın canım zor bir durum yaşıyorsun
Allah yardımcın olsun. Kayınpederıne soylesen olumlu bir şey olmaz mı

bilmiyorum ki canım o samimiyeti göremiyorum. k.v desen umru deil inan zor durumda kaldım bunaldım
Bastan sona okudum cok zor bir durum Allah kolaylik versin.

Objektif gördügümü söylemek istiyorum.
Anneniz ve babaniz sabirli, anlayisli, yapici .... yani elleri öpülesi insanlar.
Kayinvalideniz her yaptigini bilerek ve kasitli yapan ve altinda mutlaka birsey arayan yada altinda birsey bulmak icin ortam hazirlayan biri. Ki bildigi halde halen sizi zamanli zamansiz cagiriyor.
Esiniz son derece saygisiz, düsüncesiz, manevi degerlere önem vermeyen, bencil, kasitli olarak yapacagini yapan kinci birisi.

Allahin sevgili kulu oldugunuzdan eminim, Allahtan henüz cocugunuz olmamis.
Benim anladigim sizi bezdirmeye calisiyorlar, esiniz ve k.v.niz sizi bosanmaya zorluyorlar.

Su mübarek günlerde ne kimsenin günahini almak isterim nede birinin caninin yanmasini. Siz daha nice Bayramlar gecirirsiniz Ailenizle birlikte Insallah fakat cok üzüldüm inanin, akil alacak gibi degil, insan olmak bu kadar zor degil aslinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…