Kinci bir insanla ömür geçmez
Şimdi annen özür dilese ki bence dilemesin yarın öbür gün onları sindirdiğini düşünerek herşeyde bu tarz tepkiler verecek
Daha şimdiden doğmamış çocuga don biçiyor yok görüştürmem yok etmem bu ne demek
burada yazılan bütün fikirler benim için önemlibence her iki tarafta hatalı erkekler işleriyle ilgili konuşulmasını istemez sizde ilk başta yazmışsınız zaten yengem de vardı diye eşinizde bu duruma kızmış neden kızmıştır bence hani ben işimi gücümü bilen birisiyim ben ne yapacağımı bilirim birilerinin bana akıl vermesine gerek yok hayat benim bide yani bir başkasının yanında demesi sanki onu küçük düşürmüşler gibi düşünmüştür annende keşke karışmayaydı sen düşünüp söylemiyorsun da annen neden söyleme gereği duyuyor ki ben de onu anlamadım bir de annenin üslup şekli de eşinize ters geliyor olabilir eşinizin yanlışı da kocaman kadın gelip de eşinizden özür dilemesin bence he diyebilir oğlum ben sana bişe dedim ama sen galiba yanlış anladın yada karışmamam gereken bir durumda bir daha işlerinize karışmam der olur biter ama gidip de özür dilerim hata yaptım diyemez bence ben anneme dedirtmem öyle bir cümle bunların hepsi benim fikrim bilmiyorum size ters gelen şeyler var mı yok mu yada sizin işinize yarayacak sizi rahatlacak doğrularım var mı
inan çözümünü bulmuş deilim her yolu denedim aslında sertte oldum yumuşakta ama elime yıpranmaktan başka bişey geçmedi.ama yine denerimeşinize de annenizi haklı görmeyin fazla bence çünkü tüm erkekler bu konularda onlara akıl verilmesini istemez hoşlanmazlar da sen de biraz eşinden yana ol bakim ne fark edecek tamam evet haklısın annem bi an boşta bulunup öyle söyledi söylememeliydi belki ama işte o da bizim iyi olmamızı istiyor ondan dolayı neden bu kadar büyütüyorsun kötü bişe olsa zaten bende orada müdahale ederdim ama sadece sen annemin söyleyiş üslubuna alışkın değilsin ters anladın falan de bende annemle görüşürüm bi daha bizim aile sorunlarımızda karışmaz de yani yumuşatmaya çalışın zıddına konuşmayın birazda ondan yana olun baktınız sonuç değişmiyor her iki tarafa da birbiri hakkında laf söyletmeyin
nasıl yaptınız ki bunu merak ettim şimdi:)Eger bu olayi biz yasasaydik durumu kaynanam ve kayinpedrrimle konusur onlari is birligine mecbur tutar akraba bilmem kim geldiginde yakin bi komsu mesela esiminde yanimda oldugu bir anda ucu lastikli bir mevzuya dayanan bir konusma yapmalarini saglar onlara ters cikar esinin yaptigi gibi cirkefe baglardim esimde neye ugradigini sasirir gelecek gunlerde ailesiyle nasil arada kaldigini gorurdu
Bu sekilde cirkin bisey yasamadik ancak biz boyle bir komplo duzenledik esimide aga dusurduk yarin yazarim ne oldugunu nasil yaptigimizi
Biz normalde bayramda hiç sorun yaşamazdık ama bu sefer çok kötü oldu .siz güzel halletmişsiniz ama bu k.v k.pederin iyi niyetiyle çözülmüş k.v dem biliyor ama umrunda olduğunu sanmıyorumgecen sene kurban bayramı zaten bız yenı evlıydım 1.5 aylık fılan esımın hıc ıznı yoktu sadece 1 gun gunduz evdeydı aksam 6 kadar o gun sabah anneme gıdıyorduk dedıkı ben senın akrabalarını gezemem uykusuzum eve gıdıp uyumam lazım hepi topu 3 hane benım akrabalarım turkıeyde ıstanbulda ve aynı mahalledeyız ya olurdu olmazdı fılan fıstık bı turlu ıkna edemedım sonra annelerıne gıdecektık ben eve gıyınmeye gıttım oda arabayı yıkatmaya annesını aradım dedım boyle boyle hadı teyzemı amcamı gecıyorum babannem yaslı ve bekler bır 5 dk ugrayamazmıyız fılan tamamd edı babanla konusayım sonra kayınpeder aradı bende dedımkı x dıyorum kayınpedere sen gorursun senınde akrabaların gelecekler ıllakı bende gıtmeyecegım yanlarına(ıstanbulda akrabaları yok )
kaynanamında cok yakın bır komsusu var soyle dusun ıstemedede nısandada dugundede aıle yemeklerındede hep oldu bızde hep davet ettık burada bır kardesı vs yok dıye cokta ıyı bır kadın
o kadına gıtmemız ıcab eder bayramda el öpmeye dedım sız ısrar edın bende gelmeyecegım fılan fıstık kıvırıcam ortalıgı tamam dedıler
esım daha eve gelmeden aramıslar hadı gelmıyormusunuz xxx teyzene gıdıcez xxx alda gel hadı dıye kasmıslar
esım eve geldı alı al moru morhıcbısey dıyemedı yolda annemler xx teyzeye gıdıceklermıs belkı evde degıllerdır oraya gıderız dedı oldu canım dedım ben senın anne babana gıdıyorum xx teyze de kım dedım
bıseyde dıyemıyor normalde esım sınırlı bırı benım neyse eve gıttık hadı hadı gıdıyoruz dıye panık havasındalar dedım ben gelmem nedenkı nıcındı dedım esım boyle boyle dedı ne dedı annem babaannene gıtmedınızmı esımın babası esıme dedı senın bacaklarını kırarım senın babaannen burda olsa cute gıtmese ıyı olacakmı dedı hemen gıdıyorsunuz babannesıne sonra gelıyorsunuz dedı
boylelıkle tekrar bızım eve gerı donup(30 dk mesafeyle oturuyıoruz kaynanamlara) babaannemlere gıttık amcamları orda gorduk hemen teyzeme gıttık 1 saatte hallettıkten sonra kaynanama gerı donduk xx teyzeyede gıttık oradan esım uykusuz ıse gıttı
bızımkıı sızınkıne gore cok cok basıt bır olaydı ama bu sekılde kapakladık olayı
dediğin kafasını fazla kurmuş hem anneme hem de iş konusuna.ben konuyu açmıyorum artık ama tavrı belli gelmeyecek bayramda ailesi şehir dışında olacak onun için çok problem olmaz ama ananesi dayıları falan var onlara da ben gitmemNe kinmiş arkadaş ne kurmuş içinden kim bili bu konuda da kadının bir kelimesiyle kafa gitmiş adamda.kimin ne söylediği değil ne anladığın önemli derler ya o hesap.bu adam içine dert etmiş kpss yi bu konuda içten içe çoook ezilmişmi ezik mi yetersiz mi hissetmişse artık bu konuda A diyeni yerin dbine sokmaya hazır.annenin suçu yok sen de üzülüp durma istemiyosa gelmez böyle bahane olmaz sen de gitmezsin ararlarsa annesi falan niye gelmiyosun diye eşim annemi azarladı çocuk gibi gelmiyor ben de gelmiyorum sizle ilgisi yok dersin.orda da tek başına onlar doldurur kısacası bu sorun büyüyecek
k.validem tepki koyduğumu bile bile ki sebebini biliyor öğlen beni annesine oturmaya çağırıyor (hem de orucum) bu kadın benim düzelmemi oğlunun da aynen devam etmesini istiyor
Ben annemlere gittim dedim annemlerde olmazsamda gitmezdim zaten.geçen eşimde vardı şu grevinizi bitirin artık dedisen gelemem dıyınce bozuluyormu?
bayramda gelicek mi gelmeyecek mi sormuyorum ama gelmeyecek büyük ihtimal ben de tek giderim ne yapıyım
bu olay ramazandan önce oldu annen eve gelirse geldiği zaman ben olmam dedi ben o şekilde çağırsam dahi annemler gelmez hatta dedim anneme o giderse gitsin siz gelin diye ama annem gelmem kızım dedi. babam telefon etti eşimi iftara çağırdı kabul etmedi gelmem annem özür dilesin dedi. yani benim bi kabahatim yokKoca Ramazan gecti, firsati kullanamadin, aileni iftara alsaydin bilirdin bayrami nasil karsilayacagini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?