eşimin kini bitmiyor

ister istemez üzülüyorum yok yere ortam gerildi hiç olmayan bişey oldu. ilk zamanlar üstüne düştüm surat astım abartma art niyet vs. diye konuşmalar yaptım ama inan son iki haftadır konuyu dahi açmıyorum sırf mübarek günde kavga etmeyelim hem de hassasiyetimi anlamasın diye ama değişen bişey yok. ramazan burnumdan geldi sıra bayramda.

aynen öyle işine geldi onunda gerek yüzü çıktı ortaya ortalığı yumuşatmak şöyle dursun eşimi dolduruyor suçum yok falan diye.ben yaklaşık bi aydır k.v ye annesine gitmiyorum iftar davetlerini de gitmedim k.v yede nedenini anlattım
ama anlamamış heralde yada anlamamış gibi yapıyor

anlamamıs değil anlamak işine gelmiyor bence.
eşine kızması gerekirken böyle yapıyor.
senin annenin ne sucu varmıs?
seni kv sana hiç akıl vermiyormu?
bu sucmu oluyormus?

anlamamıs değil anlamak işine gelmiyor bence.
eşine kızması gerekirken böyle yapıyor.
senin annenin ne sucu varmıs?
seni kv sana hiç akıl vermiyormu?
bu sucmu oluyormus?
bence de gelmiyor işine resmen benim annemi suçlu pozisyona itiyor.kendide bana çok akıllar verir oraya başvur sınava gir vs. diye yada başka konularda.kendisi biraz sinsidir diyeceklerini eşim yokken söyler. eşimede beni çok sevdiğini falan söyler:)benim sevmiyor biliyorum sadece uyumlu olduğum için iyi anlaşıyor yada anlaşmaya çalışıyor.benim bebeğim olmuyor gitmiş habersiz kafasına göre randevu almış sesimi çıkarmadım ama bundan sonra benimde tavrım farklı olacak

k.v ısrarla annesine çağırıyor bugün ben zaten temizlik yapıyordum bi yandan iftar için yemek.işim var gelemem dedim biraz bozulur gibi oldu o istiyor ki ben hiç bişey yok gibi davranıyım ama yapamıyorum eşim bayramda da tavrını sürdürürse ben de aynen devam edicem

Kesinlikle aynen devam et canım fazlasını hakediyorlar ayrıca senden habersiz nasıl gidip randevu alabilir aklıma almadım ya.Allah sana sabır versin ne diyim Allah hidayet versin

Esin annem benim ne sucum var diyor derse
De ki ; arayi yumusatmaya calismak yerine bu sekilde konustugu icin onada ben kizginim onlara simdiye kadar hic bir saygisizligim dokunmamisti de

Esiniz gercekten cok saygisiz, ve daha dogrusu cocuksu bir sekilde davraniyor. Ne demek, annen özür dilemesi gerek? Ne kadar ayip.
Siz ne yaparsaniz yapin, sakin ama sakin bir adim geriye atmayin yada annenin özür dilemesini istemeyin. Dimdik ayakta durun ve restinizi cekin. Eger simdi yapmazsaniz bu adam ömür boyu sizi ve ailenizi ezecektir.

ben restimi çektim şu an evde konuyu açmıyorum ama onun ailesine de gitmiyorum tek yapabildiğim bu bayramda da kendim gidicem yapacak bişeyim yok annesi inadımı kırmak için gündüz çağırıyor hep işim var diyorum

Son düzenleme:
Esin annem benim ne sucum var diyor derse
De ki ; arayi yumusatmaya calismak yerine bu sekilde konustugu icin onada ben kizginim onlara simdiye kadar hic bir saygisizligim dokunmamisti de
k.v ye cidden çok kızgınım yangına körükle gidiyor zamanı gelince herşeyi bir bir söyleyeceğim zaten şimdilik konuyu açmıyorum

Kesinlikle aynen devam et canım fazlasını hakediyorlar ayrıca senden habersiz nasıl gidip randevu alabilir aklıma almadım ya.Allah sana sabır versin ne diyim Allah hidayet versin
amin çok sağol
ben önceden bi dr a gittim ücretli sgk anlaşması olmayan bi yerdi masraflı olacaktı bizim için benim de psikolojim bozuldu tedavi işini askıya aldım bi gün telefon etti sana .... hastanesinden randevu aldım dedi hiç bişey söylemedim aliyle bi konuşalım dedim eşimde kızdı gitmedim.

resmen bahane aramış bulmuş yaa çok sinirlendim okurken bi o kadar da üzüldüm çok zor bi durum allah yardımcın olsun ama bence kocanla ciddi bi şekilde konuş koskoca kadın dediğinde bişi yok iyliğiniz için öneride bulunmuş ne var ki bunda özür dileyecek ne demek bence hatasını anlayana kadar bi süre uzak kal konuştuktan sonra baktın burnunun dikine gidiosa üzüldüğünü görmüyosa sen de bi süre eşinle mesafeli ol ama sakın aileni ezdirme başta ezdirirsen sonradan daha da tepelerine çıkar bu eşin kadın ne kadar üzülüyodur ya yazık

çok sağol amin. olay yeniyken konuştum ama beni sinir etmekten baka bi işe yaramadı.ailemin ezilmesini ben de istemiyorum annemin özür dilemesini de ama bayramda en çok üzülen ben olcam.

çok sağol amin. olay yeniyken konuştum ama beni sinir etmekten baka bi işe yaramadı.ailemin ezilmesini ben de istemiyorum annemin özür dilemesini de ama bayramda en çok üzülen ben olcam.

doğrudur yıpranan arada kalan oluyo

evet aynen öyle çok yoruldum valla böyle devam ederse kötü

doğrudur ama eşini titretip kendine getirecek yine sen olcksın çünkü bu tavırlarına bi son vermezse ve senin tepkinden biraz çekinmesini sağlayamazsan ilerde daha büyük sorunlar çıkaracaktır

Aslında probleminizi ilk yazdığınızda okumuştum. bugün tekrar aynı konuyu görünce cevap yazmak istedim çünkü o zamanda aynı şeyi düşünmüştüm. Bu benim fikrim tabi ama bence eşinizin annenizle olan bu olayı sadece o günkü diyalogla ilgili değil gibi geldi bana. Diğer yorumları okumadım belki bu şekilde düşünen başkaları da olmuştur.

evet o tarz yorumlar yapan yada soru soran arkadaşlar oldu onlara da yazdım annem bize sık gelmez evlilik öncesi sonrasında da hiç bişeyimize karışmadı bunun dışında eşimle tartışma yada gergin konuşmaları olmadı aksine kendi ailesi daha baskındır ve karışırlar

doğrudur ama eşini titretip kendine getirecek yine sen olcksın çünkü bu tavırlarına bi son vermezse ve senin tepkinden biraz çekinmesini sağlayamazsan ilerde daha büyük sorunlar çıkaracaktır
haklısın aslına bakarsan ben hep uyumlu ailesine karşı saygılı oldum ama o bu tavrın içine girdiğinden beri bende görüşmüyorum kimseyle eşim benden bunu beklemiyordu tabi anneside şaşırdı daha başka ne yapabilirim acaba ben de istiyorum ona ders vermeyi

canım kişiden kişiye değişir tabi tepkiler ama şöyle bi düşünüyorum da mesela ben aynı durumda olsam o öyle düşündüğü anda çok sert çıkar onu bastırırdım diyelim ki bu küslük durumuna kadar da geldim bayram da falan gitmem dio ki bayramda küslükler biter ve o kendisinden kaç yaş büyük annesi sayılır madem öyle der bi süre annemlerde kalırdım tepkisini merak ederdim eğer ki hala aynı şeyi söylüyosa zaten bu pek bana değer vermediğini ve beni anlamadığını gösterirdi...Yani onu biraz korkuturdum o düşünsün derdim bayramda yalnız kalıp rezil olmayı ufacık bişeyde bağları koparmak kolay önemli olan arayı bulmak ki kadıncağzn dediğinde hiçbişi yok resmen görüşmemek için bahane yapmış bol bol dua et cnm allah hayırlı yolu gösterir inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…