ister istemez üzülüyorum yok yere ortam gerildi hiç olmayan bişey oldu. ilk zamanlar üstüne düştüm surat astım abartma art niyet vs. diye konuşmalar yaptım ama inan son iki haftadır konuyu dahi açmıyorum sırf mübarek günde kavga etmeyelim hem de hassasiyetimi anlamasın diye ama değişen bişey yok. ramazan burnumdan geldi sıra bayramda.Canım öncelikle kendini üzmemeye çalış çünkü sadece kendine edersin
Ben başka konunu okumadım sadece bu konu üzerine fikrimi söylemek istiyorum bence eşin o gün alıngan bir günündeymiş ki böyle basit bir sözü büyütmüş bir de senin hassas olduğunu farketmiş uzatmış da uzatmış.bence söylediği şeyler aslında yapmak istediği şeyler değil. Sen söyledikçe ve tartıştıkça konuyu uzatacak daha da intlaşacak. Biz de eşimle ramazanın başında benzer şeyler yaşadık tartıştık o da annene akrabalarına gitmeyeceğim bize gelmesinler vs bisürü şeyler söyledi annemi tersledi lüzumsuz yere esti gürledi iki üç gün sahura kadar eve gelmedi ama ben takmadım önemsemedim onun annesine de gittim (severim kayınvalidemleri orda vakit geçirmeyi de) iki kere kendi annemlere gittim ama eşim gelmedi tabiki. sonra aradan bikaç gün daha geçti baktı ona uyan yok (aslında istediği benim de söylenip olay çıkartmam) bu arada siniri de geçti hadi annenlere gidelim diye kendi teklif etti. Şimdi ben eşime uysaydım hala kavga halinde olucaktık ve ben eşimi biliyorum bayrama dahi gitmezdi kesinlikle. sana da tavsiyem tartışma ve bu konu hakkında bir süre konuşmaman olur ama intikamını da al sonra aynı şeyleri ona da yaşat. Malesef erkekler bizim gibi değil konuşarak rahatlayamıyorlar bırak yaptıklarını düşünsün biraz önemsenmediğini anlayınca o da geri adım atar tahminim bu arada annen de sakın özür falan dilemesin haksız olduğu bi durum yok sonuçta o da kandince bir çözüm üretmeye çalışmış
Allah biz kadınlara sabır versin
aynen öyle işine geldi onunda gerek yüzü çıktı ortaya ortalığı yumuşatmak şöyle dursun eşimi dolduruyor suçum yok falan diye.ben yaklaşık bi aydır k.v ye annesine gitmiyorum iftar davetlerini de gitmedim k.v yede nedenini anlattımyani pes dyorum dahada birsey diyemiyorum.
kaynananında işine gelmiş anlaşılan.
ömür boyu irtibatı keserim ailesiyle böyle bir durumda.
hayatı herkese zehir ederim.ne demek ya bu?
kendi ailemide üstün tutmaya devam ederim.
ha herro ha merro.
aynen öyle işine geldi onunda gerek yüzü çıktı ortaya ortalığı yumuşatmak şöyle dursun eşimi dolduruyor suçum yok falan diye.ben yaklaşık bi aydır k.v ye annesine gitmiyorum iftar davetlerini de gitmedim k.v yede nedenini anlattım
ama anlamamış heralde yada anlamamış gibi yapıyor
bence de gelmiyor işine resmen benim annemi suçlu pozisyona itiyor.kendide bana çok akıllar verir oraya başvur sınava gir vs. diye yada başka konularda.kendisi biraz sinsidir diyeceklerini eşim yokken söyler. eşimede beni çok sevdiğini falan söyler:)benim sevmiyor biliyorum sadece uyumlu olduğum için iyi anlaşıyor yada anlaşmaya çalışıyor.benim bebeğim olmuyor gitmiş habersiz kafasına göre randevu almış sesimi çıkarmadım ama bundan sonra benimde tavrım farklı olacakanlamamıs değil anlamak işine gelmiyor bence.
eşine kızması gerekirken böyle yapıyor.
senin annenin ne sucu varmıs?
seni kv sana hiç akıl vermiyormu?
bu sucmu oluyormus?
bence de gelmiyor işine resmen benim annemi suçlu pozisyona itiyor.kendide bana çok akıllar verir oraya başvur sınava gir vs. diye yada başka konularda.kendisi biraz sinsidir diyeceklerini eşim yokken söyler. eşimede beni çok sevdiğini falan söyler:)benim sevmiyor biliyorum sadece uyumlu olduğum için iyi anlaşıyor yada anlaşmaya çalışıyor.benim bebeğim olmuyor gitmiş habersiz kafasına göre randevu almış sesimi çıkarmadım ama bundan sonra benimde tavrım farklı olacak
k.v ısrarla annesine çağırıyor bugün ben zaten temizlik yapıyordum bi yandan iftar için yemek.işim var gelemem dedim biraz bozulur gibi oldu o istiyor ki ben hiç bişey yok gibi davranıyım ama yapamıyorum eşim bayramda da tavrını sürdürürse ben de aynen devam edicem
ben restimi çektim şu an evde konuyu açmıyorum ama onun ailesine de gitmiyorum tek yapabildiğim bu bayramda da kendim gidicem yapacak bişeyim yok annesi inadımı kırmak için gündüz çağırıyor hep işim var diyorumEsiniz gercekten cok saygisiz, ve daha dogrusu cocuksu bir sekilde davraniyor. Ne demek, annen özür dilemesi gerek? Ne kadar ayip.
Siz ne yaparsaniz yapin, sakin ama sakin bir adim geriye atmayin yada annenin özür dilemesini istemeyin. Dimdik ayakta durun ve restinizi cekin. Eger simdi yapmazsaniz bu adam ömür boyu sizi ve ailenizi ezecektir.
k.v ye cidden çok kızgınım yangına körükle gidiyor zamanı gelince herşeyi bir bir söyleyeceğim zaten şimdilik konuyu açmıyorumEsin annem benim ne sucum var diyor derse
De ki ; arayi yumusatmaya calismak yerine bu sekilde konustugu icin onada ben kizginim onlara simdiye kadar hic bir saygisizligim dokunmamisti de
amin çok sağolKesinlikle aynen devam et canım fazlasını hakediyorlar ayrıca senden habersiz nasıl gidip randevu alabilir aklıma almadım ya.Allah sana sabır versin ne diyim Allah hidayet versin
çok sağol amin. olay yeniyken konuştum ama beni sinir etmekten baka bi işe yaramadı.ailemin ezilmesini ben de istemiyorum annemin özür dilemesini de ama bayramda en çok üzülen ben olcam.resmen bahane aramış bulmuş yaaçok sinirlendim okurken bi o kadar da üzüldüm çok zor bi durum allah yardımcın olsun ama bence kocanla ciddi bi şekilde konuş koskoca kadın dediğinde bişi yok iyliğiniz için öneride bulunmuş ne var ki bunda özür dileyecek ne demek bence hatasını anlayana kadar bi süre uzak kal konuştuktan sonra baktın burnunun dikine gidiosa üzüldüğünü görmüyosa sen de bi süre eşinle mesafeli ol ama sakın aileni ezdirme başta ezdirirsen sonradan daha da tepelerine çıkar bu eşin kadın ne kadar üzülüyodur ya yazık
çok sağol amin. olay yeniyken konuştum ama beni sinir etmekten baka bi işe yaramadı.ailemin ezilmesini ben de istemiyorum annemin özür dilemesini de ama bayramda en çok üzülen ben olcam.
evet aynen öyle çok yoruldum valla böyle devam ederse kötüdoğrudur yıpranan arada kalan oluyo
evet aynen öyle çok yoruldum valla böyle devam ederse kötü
eski konum aşağıda yazıyor arkadaşlar bu mevzu yüzünden eşim anneme küstü şimdi de ne bayram ne başka bişey görüşmek istemiyorum sen git gel ama ben onu görmem hatta çocuğum olsa göstermem diyor ramazan burnumdan geldi sııra bayramda yani vazgeçmiyor inadından annen benden özür dilesin diyor böylesine kinci en ufak olayda fırtınalar koparan adamla devam edebilecek miyim son bi kaç gündür hep bunu düşünüyorum 2.5 yıldır evliyim çocuğum yok yol yakınken dönmek mi daha mantıklı? konu çok basitti ama eşim uzatıyor babam iftara çağırdı babama da annemden özür beklediğini söylemiş bu zamana kadar ailesine hep sayggılı davrandım sınırımı aşmadım ailemde hiç bişeyimize karışmadı ama sonuç bu. bayram da gitmezse bende onun ailesine gitmeyeceğimi söyledim benim için problem değil diyor ben bayramda tek gidicem aileme büyük ihtimal akrabalar vs. soracak nerdeler diye konu az çok anlaşılacak ne yapayım arkadaşlar akıl verin lütfen!!
arkadaşlar sinirim çok bozuk eşimle beraber annemlere gittik yengem de vardı eşimin işiyle ilgili bi konu açıldı
(Eşim babasiyla beraber esnaflık yapıyor ayriyeten uğraştığı bi iş var o işte bu sene yükselme beklentisi vardı olmadı)
Annem kpss ye çalışsanız şansınızı o yönde deneseniz dedi eşim o anda bozuldu ve anneme bırakında ona biz kara verelim kaldı ki ben bu konularda annemleri bile dinlemem dedi o anda annem çok kötü oldu ben de bozuldum bişey demedik şu anda moralim çok bozuk eşime bişey demedim ama pek konuşmuyorum onunla sinirlendim çünkü annem bugüne kadar hiç bişeyimize karışmadı bi öneride bulundu diye duymadığı laf kalmadı ben bugüne kadar ailesine karşı en ufak saygısızık yapmadım çok gücüme gitti doğrusu kadını çocuk gibi azarladı sonrada surat astı kaktı odaya gitti.kızlar sizce kim haklı ve nasıl bi tutum sergilemem gerek (aslında şu an maddi sıkıntımız yok eşimde memuriyete uygun değil annemin kaygısını da anlamadım)
Eşimle sabahın köründe tartıştık annenle asla görüşmeyeceğim bi daha asla evime gelmesin dedi.ağlamaktan helak oldum etmediği laf kalmadı ramazan için hazırlık yapacaktım üzüntüden elim kolum kalkmiyor
evet o tarz yorumlar yapan yada soru soran arkadaşlar oldu onlara da yazdım annem bize sık gelmez evlilik öncesi sonrasında da hiç bişeyimize karışmadı bunun dışında eşimle tartışma yada gergin konuşmaları olmadı aksine kendi ailesi daha baskındır ve karışırlarAslında probleminizi ilk yazdığınızda okumuştum. bugün tekrar aynı konuyu görünce cevap yazmak istedim çünkü o zamanda aynı şeyi düşünmüştüm. Bu benim fikrim tabi ama bence eşinizin annenizle olan bu olayı sadece o günkü diyalogla ilgili değil gibi geldi bana. Diğer yorumları okumadım belki bu şekilde düşünen başkaları da olmuştur.
haklısın aslına bakarsan ben hep uyumlu ailesine karşı saygılı oldum ama o bu tavrın içine girdiğinden beri bende görüşmüyorum kimseyle eşim benden bunu beklemiyordu tabi anneside şaşırdı daha başka ne yapabilirim acaba ben de istiyorum ona ders vermeyidoğrudur ama eşini titretip kendine getirecek yine sen olcksın çünkü bu tavırlarına bi son vermezse ve senin tepkinden biraz çekinmesini sağlayamazsan ilerde daha büyük sorunlar çıkaracaktır
haklısın aslına bakarsan ben hep uyumlu ailesine karşı saygılı oldum ama o bu tavrın içine girdiğinden beri bende görüşmüyorum kimseyle eşim benden bunu beklemiyordu tabi anneside şaşırdı daha başka ne yapabilirim acaba ben de istiyorum ona ders vermeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?