- 25 Mart 2015
- 1.084
- 691
- 43
- Konu Sahibi Vakana-pan
-
bende onu diyorum çalışmıyo olsanız bi nebze anlarım ama çalışıyorsanız gerekirse cam da silecek yani.
ee ama normalde böyle bi adam değilse demekki üstüne gitmişsiniz, ama bu o şekilde küfür etmesini gerektirmez, dediğim gibi küfür için ayrıca bişi yapması lazımSildi valla yazın hep o sildi şimdi Allah var yalan söyleyemem..
İşte konunun özeti bu. Kesinlikle doğru.
Eğer yapılamıyorsa yapılmayacak.
Hastaysa yatılacak..
İstediğiniz kadar sitem edin, eğer hastayken ayağa kalkabiliyorsanız iyisinizdir demektir.
Algı meselesi.
Karşıdaki yorgun olduğunda nasıl uzanıyorsa sizde oyle yapabilirsiniz.
Eğer yardımcı gelmesi gerekiyorsa gelir. Bu çıkan huzursuzluktan çok daha iyi.
......
Ayrıca namaz kılan bir insan , dinini biliyordur. Kadere küfredilmez. Bunu ona hatırlatın. İkinci olarak eğer hanımına böyle davranıyorsa , evliliğine pişman olduğuna dair cümle kuruyorsa talak hakkını da araştırsın. Ve ucuncusu eşinin kalbini böyle kırdıysa yine sorgulasın namazını.
ya sen niye o ağrılı halinle iş yapmaya çalışıyosun. benimde çok ağrır bacaklarım tutmaz, ev işi umrumda olmaz isterse evi b.k götürsünzaten yapmaya gücüm yok, adet belirtilerim başladığı anda depresyon moduna giriyorum. sürekli ağrı çektiğim için zaten kendimi çok yorgun hissediyorum. bütün bunların üstüne bide böyle bi adamın tavırları çekilcek dert değil.
Zorlanıyorsan çalışıyormuşsun zaten,2 haftada bir yarım günlük te olsa yardımcı alamaz mısın.Gerçekten sadece ortalığı toplayabildim bu 3 haftada çünkü 3 haftadır her izin günümde bir işimiz çıktı. Ve istanbul dışına gidip gelmek zorunda kaldık..
Ee misafir stresi de var azıcık
Sildi valla yazın hep o sildi şimdi Allah var yalan söyleyemem..
ee ama normalde böyle bi adam değilse demekki üstüne gitmişsiniz, ama bu o şekilde küfür etmesini gerektirmez, dediğim gibi küfür için ayrıca bişi yapması lazım
Zorlanıyorsan çalışıyormuşsun zaten,2 haftada bir yarım günlük te olsa yardımcı alamaz mısın.
O zaman bu yaptığınız yanlış. Eğer yorgunsa sizi ev temizleme programınıza uymak zorunda değil.
Görevleri paylaştırın kim ne zaman ne yapmak istiyorsa onu yapsın.
Boşuna huzursuzluk çıkarmışsınız.
Allah'tan büyümemiş konumuz.
İnanın ağrım olmasa durduk yerde sataşmam böyle.
Bir an önce bitsin ki ben de dinleneyim istedim.
Konu büyümedi ama kalbim kırık
O zaman böyle durumlarda gidip yanına , haftaya misafiriniz olduğunu temizlik yapmaya mecbur olduğunuzu fakat buna gücünüzün olmadığını , desteğe ihtiyacınız olduğunu söylersiniz.
Böyle sitem yaparak nr kendinizi anlatabilirsiniz ne de o an ki halinizi anlar.
Bunu çoğu kez yaparız .
Stresimizi karşı tarafa yansıtırız. Anlatmasını o an için beceremeyiz ve iki tarafta boşuna kırılır.
Kırılmakta çok haklısınız.Kırıldığınızı söyleyin ona. Eğer böyle ağır sözleri yoksa boşluğuna gelmiştir.
madem kaderine bukadar isyan ediyor kadin tutacakmis tutsun... ben olsam bukadar isyana gerek yok begenmiyorsan kapi orda bosanmakta bir alternativ derdim.
ben olsam kapi orda gidebilirsin derdimKaderine isyan eden tabi ki çekip gidebilir..
Türkiyede bir erkeğin hatun alması demek evin derlenip toparlanması demek malesef canım...
Anneler bu algıyı oluşturduğu için gelinlere de yontmak kalıyor odunları....
Bence konuyu çok büyütme. Odunsu yapısına rağmen telafi etmeye çalışmış. Sadece özür dileyememiş. O da gururuna yediremediğindendir.
Ev işleri için de yardımcı al geç canım yaa. Ya da yavaş yavaş alıştıracaksın. Başka yapacak birşey yok..
birazda cok nazli geliyor bayanlarimiz bana . regl bosver dogumda bile hemen kaltim ne kadar hareket okadar cabuk iylesirsiniz ... madem is yapasinda yok yat ozaman. kavga etmege gerek yok boyle sacma sapan konular yuzunden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?