Eşimin kırıcı cümleleri

Bence esin senin ona saygı duymadığını düşünüyor arkadasim. Birde o da kendiyle ilgilenmek istemiş sanırsam. O yuzden oyle aşırı bir tepki vermis . Sende tepkilerini biraz daha atarsız verirseñ daha tatlı dille rica edersen bence esin sana yardım eder. Küfür de etmez. Tabi malum zamanlarda seninde sabrın kalmıyordur. Seni anlayışla karşılaması lazım . Senin istediğinde bu diye düşünüyorum . Anlayış , destek ve hoşgörü . Zor valla. Çoğu erkekte yok onlar. Daha tatlı dille kendini efade etmeye çalış bence.

elimden geldiğince tatlı dille ve kendi ağrımı ifade ederek rica ettim. Tabi benim de sabrım biraz tükenmiş olabilir, malum acı çekiyorum..

En büyük hatayı sinirliyken tartışmaya çalışarak yapıyoruz. Eğer hastaysan ilk önce iyileşmek için bekleyip, sonra işleri yapıp, keyifli bir zamanda da işlerin paylaşımı hakkında konuşabilirdiniz. Erkeğin küfür etmesi bana çooook itici geliyor. Yani bunu da konuşmak lazım uygun olunca. Bir kadının yanında küfredilmez.

Terbiyesiz, her namaz kılan Müslüman gibi davranmıyor iste, Ada'm borcundan kurtuluyor sevabını kazaniyormu kazanmiyormu orasını Allah bilir artık. Kalp kırmak Kabe'yi 70 kere yıkmak kadar günahtır bi zahmet onu da düşünsün.

3 haftadır eve süpürge tutmamak biraz sorumsuzluk olmuş gibi.
Sonuçta dün hastalandınız öncesinde yapabilirdiniz, evi makineye çekmek eeen fazla yarım saat alır.
Siz tutup hastayken ve ağrılıyken dip köşe temizlik yapmaya kalkışmışsınız.
Erkekler pek iş buyurulmasından hoşlanmaz.
Hastaysanız yatıp dinlenin, diğer arkadaşların dediği gibi madalya takılmıyor.
Ayrıca bu eve son temizlik yapışım vs demeniz yersiz olmuş sonuçta öğrenci evi değil sizin eviniz.
Çözüm olarak dediğiniz gibi yardımcı bir bayan tutarsınız temizler evinizi ondan sonra açıklama yaparsınız hastaydım o yüzden böyle yaptım sende yardım etmeyince diye.

dervişin fikri neyse zikri de o olurmuş ya
kocan içindekileri dışına yansıtmış

Yoğun çalışıyorum inanın her akşam koltukta uyuyakalıp sonra yatağa geçiyorum.
Vaktim olmadı demeyeyim de yapacak gücüm olmadı 3 hafta kadar.
Dün de yapmak zorundaydım başka vaktim kalmıyor çünkü. Akşamları da temizlik yapmak tam bir ölüm günün yorgunluğu stresi derken kalıyor.
Tek başıma bu evde son temizlik yapışım, benim evimse onun da evi yastığı bile düzeltse bu bana bir yardımdır.
Konuşacağım sonuçta bu evde ikimiz yaşıyorsak ne yapmak istediğimize karar vereceğiz

Yavaş yavaş dinlene dinlene yaptım işte.
Tartışma yaratmak için değil gerçekten yardımına ihtiyacım olduğu için sorunumu dile getirdim. Bakalım artık hayırlısı

Sizde sallasaydiniz isi gucu keske.cikip gezseydiniz esinizle.strese girmissiniz ikinizde.ev isi omur gidiyor .
Ama esinizde cok ayip etmis

Canınızın kıymetini siz bilmezseniz eşiniz hiç bilmez. Karnınız ağrıyorsa keşke battaniyeyi alıp uzansaydınız. Balıklarıda "tatlım tarif edeyim sen yap olur mu çok ağrım var" deseydiniz. Adam size kalk iş yap dememiş ki. Hatta yorgunum demiş, belki gerçekten yorgundu. Varsın ev süpürülmemiş olsaydı da eşinizle bu diyaloglar aranızda geçmeseydi. Hatta balığı yapmaya gönüllü olmuş.

Eşim hep der ki, ev dağınık olsun, yemek bile olmasa olur ama beni hep güleryüzle karşıla.

Sizde sallasaydiniz isi gucu keske.cikip gezseydiniz esinizle.strese girmissiniz ikinizde.ev isi omur gidiyor .
Ama esinizde cok ayip etmis

Çıkıp gezmeyi ben de isterdim, salı gününe baya kalabalık misafirim gelecek maalesef yapmam gerekiyordu.
Ayıp etmez olur mu gerçekten incitti beni..

İşten gelirim mesaiye ye bile kalsam hemen koşar öperim onu.
İşini bitirince o eve gelir yatar ta ki akşam ben gelene kadar.
Tek bir izin günüm var hemen işimi bitirip, ben de kendime ve eşime vakit ayırmak isterdim.
Yaptı balığı Allah razı olsun. Güle oynaya birlikte yapsaydık keşke

Adamin bayagi uzerine gitmissin o da ofke kusmus. Buraya yazilacak bi dert mi yani gunluk siradan kavga. Adetliyken hormon dengesi alt ust oluyo bi de gebe olamadim stresi cekiyosun, fazla iletisime girme. Adam yatak odasina gidiyo hala kosup laf yetistiriyosun ne gerek var

Onun önemsemeyip yatmasına sinir oldum çünkü.

Erkeklerin hepsi sözde öyle der.Biran evi hiç toplamayıp,yemek yapmayıp,Onu gülerek karşıladığımı düşündüm de

Onun önemsemeyip yatmasına sinir oldum çünkü.
Erkek kafasi kavga aninda ortami terk etmek ister cok makul bi davranis gidip yatmasi. Bence bu konuda bikac kitap oku evliligi boyle mic mic ask dolu bir pembe dunya sanmamak lazim. Karsinda senden cok farkli zihin yapisi olan bi adam var. durduk yere kendine kufur ettirmissin boyle giderse aranizda hic saygi kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…