- 13 Ocak 2015
- 119
- 38
- 18
- Konu Sahibi Vakana-pan
-
Cumartesi diyo konu sahibi de ordan
Hatırlamıyorum ki valla herşey olabilir benim kafa bu günlerde boyledeBana dun diyor gibi geldi ben oyle anladim
ahhh be yavrım erkekler böyle sana acımaya sen hic acıma ben bu gaddarlıga yasaya yasaya geldim erkeler pohpohlanmayı cok sever esini oralardan vur ben mesela mutfak dolaplarını temizlemeyi hic sevmem esime yaptırırım ama nasılllllllMerhaba herkese.
Dün izinliydim, ev işi yapacaktım. 3 gündür adet olamamıştım hatta hamileyim sanıp mutlu olmuştum ama dün adet oldum. Belden aşağım kopar derecesinde ağrıyor,dayanamıyorum resmen.
Geç uyandım saat 10.30 civarı. Ağrı kesici aldım bir tane yavaş yavaş başladım iş yapmaya. O sırada eşim geldi eve üstünü giyindi, namaza gidicem dedi. Eline alışveriş listesi sıkıştırdım gelirken alsın diye. Balık alıp gelmiş akşama bunu yapalım diye tamam dedim.
Oturdu tv karşısına, üstüne çekti battaniyeyi elinde telefon gülüşüp duruyor. Biraz yardım eder misin dedim, çok yorgunum dedi. Sinirlendim çıktım salondan. Süpürmek için geri geldim “bu son ev işi yapışım, ne kadar istiyorlarsa vereceğim parası bir kadın alacağım” dedim. Halimi görmüyor musun bacaklarım tutmuyor ne kadar vicdansızsın dedim.
Bana hatun aldık hata yaptık. Kaderimi s….m ne işim vardı benim evlilikle falan diye bağırmaya başladı. Çok zoruma gitti ağladım. Yatak odasına çekildi uyumak için. Yanına gittim “ben sana evi süpür, cam sil, yerleri sil demiyorum etrafı toplasan bu bile bana yeterdi. Gerçekten çok ağrım var dedim” Çektim kapıyı çıktım. Odadan çıktı sonra alışveriş yapıcam dedi. Bir şey demedim, gelince de balığı ben yapıcam sen ortalığı şöyle bir düzelt dedi,gitti. Geldiğinde aldıklarını yerleştirdi, balığı yaptı. Ben temizliği bitirdim.
İçimden konuşmak gelmedi, söyledikleri beni çok kırdı çünkü. Sormadı da bana neden hala yüzün asık ,tamam özür dilerim demedi. Hala kırgınım, kızlar ben ne yapabilirim eşimin düzelmesi için.. Hep tartışmamızda böyle kelimeler sarf ediyor inciniyorum. Bazen ben de bel altı vuruyorum evet ama çok ciddi kelimeler bunlar..
Fikirlerinize ihtiyacım var, teşekkürler
oooo bide calısıyomu hanım valla bu erkeklere acınmaz ben en iyisini yapıyorumbende onu diyorum çalışmıyo olsanız bi nebze anlarım ama çalışıyorsanız gerekirse cam da silecek yani.
İşte canım zaten eşin eğer söylemenle yapacak olsaydı görmüyor mu senin zorlandığını demene gerek kalmadan yardım etmesi gerekir. Sen her ne kadar sadece destek istemiş olsan da o yorgunlukla ses tonun bile sert çıkmıştır. O da zaten belli ki laf söylemeye yer arıyormuş. İyisimi sen bundan sonra sıkıntı hissettiğinde önce rahatla sonra konuş. Yoksa bu tür küfürler işitmek zamala seni eşinden soğutabilir.Yavaş yavaş dinlene dinlene yaptım işte.
Tartışma yaratmak için değil gerçekten yardımına ihtiyacım olduğu için sorunumu dile getirdim. Bakalım artık hayırlısı
Hayatim kadini erkegi yok aslinda simdi bu durumun..bu son temizligim diye soylenmektense .hayatim is guc derkn cok yoruluyorum temizlige halim yok agrilarimda var bidahaki sefere temizlikci tutsam diyorum desen nazli nazli kizmadan erkek yada kadin dirdiri sevmez.esin ne olursa olsun uslubunu bozmamaliydi.bozmussa bunu onun yuzune vurmak icin dogru zamani beklemelisin .ve ona sen bnim kocamsin grur duydugum sevdigim saygi duydugum adamsin .gecenki sozunu sana ve karakterini kisiligini bildigim icin hic yakistirmadim bu sen degilsin.ne olursa olsun o an bana cok kizmis olsanda kimse icin seni saygisiz gosterecek kelimeler kurmamalisin gibi .bnm esimde argosu vardi.bn onu uyardim .sonra birgun karsina gecip sole dedim ben bana saygi duyulmasini isterim herkes gibi dedim oda bn sana saygi duyuyorum seviyorum dedi.bnde ona sen kendine saygi duymayi ogrendigin zaman bn yeniden sana inanacagim ve karakterini sevecegim dedim cektim ciktim .terkettim dava bile actim 1 ayy melettim onu .suan mi hersey cok iyi ve guzel.saygi sonsuz..saygi varsa sevgi valizini toplayip gitmezMerhaba herkese.
Dün izinliydim, ev işi yapacaktım. 3 gündür adet olamamıştım hatta hamileyim sanıp mutlu olmuştum ama dün adet oldum. Belden aşağım kopar derecesinde ağrıyor,dayanamıyorum resmen.
Geç uyandım saat 10.30 civarı. Ağrı kesici aldım bir tane yavaş yavaş başladım iş yapmaya. O sırada eşim geldi eve üstünü giyindi, namaza gidicem dedi. Eline alışveriş listesi sıkıştırdım gelirken alsın diye. Balık alıp gelmiş akşama bunu yapalım diye tamam dedim.
Oturdu tv karşısına, üstüne çekti battaniyeyi elinde telefon gülüşüp duruyor. Biraz yardım eder misin dedim, çok yorgunum dedi. Sinirlendim çıktım salondan. Süpürmek için geri geldim “bu son ev işi yapışım, ne kadar istiyorlarsa vereceğim parası bir kadın alacağım” dedim. Halimi görmüyor musun bacaklarım tutmuyor ne kadar vicdansızsın dedim.
Bana hatun aldık hata yaptık. Kaderimi s….m ne işim vardı benim evlilikle falan diye bağırmaya başladı. Çok zoruma gitti ağladım. Yatak odasına çekildi uyumak için. Yanına gittim “ben sana evi süpür, cam sil, yerleri sil demiyorum etrafı toplasan bu bile bana yeterdi. Gerçekten çok ağrım var dedim” Çektim kapıyı çıktım. Odadan çıktı sonra alışveriş yapıcam dedi. Bir şey demedim, gelince de balığı ben yapıcam sen ortalığı şöyle bir düzelt dedi,gitti. Geldiğinde aldıklarını yerleştirdi, balığı yaptı. Ben temizliği bitirdim.
İçimden konuşmak gelmedi, söyledikleri beni çok kırdı çünkü. Sormadı da bana neden hala yüzün asık ,tamam özür dilerim demedi. Hala kırgınım, kızlar ben ne yapabilirim eşimin düzelmesi için.. Hep tartışmamızda böyle kelimeler sarf ediyor inciniyorum. Bazen ben de bel altı vuruyorum evet ama çok ciddi kelimeler bunlar..
Fikirlerinize ihtiyacım var, teşekkürler
Ve cnm insanoglu hatayapabilir.istemeden kirabilir.kimi karakterler cok gec olgunlasir.en guzeli nedir biliomusun o karakterin noksanlarini duzeltmek.is yapma yorgunsan birak bise olmaz..yapipta konusmaktansaHiç yorum yapmadım, aadamın gözü döndü neredeyse
Sanırım yeni evlisiniz.. Erkekler alışamıyor evliliğe.
Bir müddet sonra buraya bir konu daha açacaksınız " Eşim bekarlığını Özlemiş " diye. Cins erkek milleti
Erkeklerin hepsi sözde öyle der.Biran evi hiç toplamayıp,yemek yapmayıp,Onu gülerek karşıladığımı düşündüm de
Dogruluk payi cidden var kadere.sovmus konu sahibesi esinize akaid okutun yani insani dinden cikaracak sozler davranislar insan kafir olabilir.tek sozuyleO ne bicim küfür ya? Kıldığın namazlarin boşa gitmis deseydin.. Yazik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?