Eşimin kırıcı cümleleri

Bi insan neyse o dur. Hic degistirebilirim die umutlanma derim. Ne kadar degistirmeye ugrasirsan sadece kendin yara alirsin yipranirsin. Kimse degismez....

ahhh be yavrım erkekler böyle sana acımaya sen hic acıma ben bu gaddarlıga yasaya yasaya geldim erkeler pohpohlanmayı cok sever esini oralardan vur ben mesela mutfak dolaplarını temizlemeyi hic sevmem esime yaptırırım ama nasılllllll

artık sen kullan esini geceden gündüze geciste hafta sonu mesela

üstleri sen sil diye basla o yukarda dursun sen bezi sil sonra altlara inince ayy cisim geldi de ay karnım agardı de altıda o yapsın

yadaaaa calısmıyosan faturaları sen ödüyosan mesela faturalardan kız su olur fazla para al mesela esinden 120 lira falan kadın tutmak o isteyken hallet gündüzde sürekli acıtasyon yap ayy cok yorluldum diye aksam gelirken hazır yemek alsın :))))))))
taktikler bitmezzzz

Yavaş yavaş dinlene dinlene yaptım işte.
Tartışma yaratmak için değil gerçekten yardımına ihtiyacım olduğu için sorunumu dile getirdim. Bakalım artık hayırlısı
İşte canım zaten eşin eğer söylemenle yapacak olsaydı görmüyor mu senin zorlandığını demene gerek kalmadan yardım etmesi gerekir. Sen her ne kadar sadece destek istemiş olsan da o yorgunlukla ses tonun bile sert çıkmıştır. O da zaten belli ki laf söylemeye yer arıyormuş. İyisimi sen bundan sonra sıkıntı hissettiğinde önce rahatla sonra konuş. Yoksa bu tür küfürler işitmek zamala seni eşinden soğutabilir.

Hayatim kadini erkegi yok aslinda simdi bu durumun..bu son temizligim diye soylenmektense .hayatim is guc derkn cok yoruluyorum temizlige halim yok agrilarimda var bidahaki sefere temizlikci tutsam diyorum desen nazli nazli kizmadan erkek yada kadin dirdiri sevmez.esin ne olursa olsun uslubunu bozmamaliydi.bozmussa bunu onun yuzune vurmak icin dogru zamani beklemelisin .ve ona sen bnim kocamsin grur duydugum sevdigim saygi duydugum adamsin .gecenki sozunu sana ve karakterini kisiligini bildigim icin hic yakistirmadim bu sen degilsin.ne olursa olsun o an bana cok kizmis olsanda kimse icin seni saygisiz gosterecek kelimeler kurmamalisin gibi .bnm esimde argosu vardi.bn onu uyardim .sonra birgun karsina gecip sole dedim ben bana saygi duyulmasini isterim herkes gibi dedim oda bn sana saygi duyuyorum seviyorum dedi.bnde ona sen kendine saygi duymayi ogrendigin zaman bn yeniden sana inanacagim ve karakterini sevecegim dedim cektim ciktim .terkettim dava bile actim 1 ayy melettim onu .suan mi hersey cok iyi ve guzel.saygi sonsuz..saygi varsa sevgi valizini toplayip gitmez

Hiç yorum yapmadım, aadamın gözü döndü neredeyse
Ve cnm insanoglu hatayapabilir.istemeden kirabilir.kimi karakterler cok gec olgunlasir.en guzeli nedir biliomusun o karakterin noksanlarini duzeltmek.is yapma yorgunsan birak bise olmaz..yapipta konusmaktansa

Evet laflari cok kirici
Ama onun uzerine size bir toparla demis, alisverise gitmis ve balik yapmis. O laflari eden biri icin buyuk adim kendi kenara cekilmemis
Bu sorunu onun penceresinden bakarak ortami kizistirmayarak cozebilirsiniz bence

Bu haldeyken neden temizlik yapilir ki? Siz de calisiyorsaniz temizlikci tutucam demeyin direkt tutun soylemeye ne gerek var?

hatun aldık ne demek yahu? siz nesiniz ki sizi ALABİLİYOR. sanki evlilik bir kadının evin bütün işlerini üstlenmesi demek. bu cümleyi kuran birinden fazla değişmesini beklemeyin bence.

Siz tamamen haklısınız ama eşinizin değişmesi çok zor, bazı erkekler küfürü ağız alışkanlıgı ediyorlar. Sanırım eşiniz de öyle.. Sonrasında kalkıp balık yapmış yardım etmiş ama özür dilememiş.. Belki haksız oldugunu anladı ama yinede dile getirmek istemedi bunu..

Aciilll.konu sahibi..bence siz gidin bi imam nikahizi tazeleyin.eğer dini hassasiyeti niz varsa.
Gece gece sırf bunu yazmak için girdim

Ayakta duramayacak haldeyken temizlik neyinize? Siz kendinize değer vermiyorsunuz adam niye versin?
Namaz kılıyor ama kaderini s.....r . Rezalet!

Çok ağrın varsa birak yapma ya işi 1 gün sonra yap nolur yani.Hem iş yapip hem miymiy oram koptu buram koptu vicdansiz bilmem ne diye adamada zehir etmeyin birşeyide.
Çocugunda yok muhtemelen ne kadar dagilabilir ki ev yapamadiğın yerde biraksan ne olur ???
Cehenneme ceviriyorsunuz evliligide evide sonra bunu bunu dedi cok kirildim.
Adamin yerinde olsam birak yapma is beynimi yiyeceksen yapmada sus artik derdim bi yani.
Sanırsın yarın teftişe gelecekler.

Ev temizlemeye cok takık bizim kadınlarımız ya. Eşyalara hizmetten baska bir sey değil. Senin canından, ağrından, huzurundan önemli mi?
Gecen de birinin konusu vardı. Akşam işten gelmiş temizlik yapmış banyoyu yıkamış çocuğuyla ilgilenmeye vakit kalmamış eşiyle tartışmış falan fişman. Banyo daha önemli çünkü çocuğundan. Ay neyse. Banane.

Erkeklerin hepsi sözde öyle der.Biran evi hiç toplamayıp,yemek yapmayıp,Onu gülerek karşıladığımı düşündüm de

Baştan nasıl alışırlarsa öyle gider. Ev tertemiz olsun, yemek hazır olsun suratsız kapris yapan bir kadınla karşılaştıktan sonra hangi erkekte iştah kalır ki? İş yapıp, ağrım vardı yardım etmedi diye kapris yapmak daha kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…