Eşimin kız arkadasi varmis

Demek ki birbirinizi çok sevmiyorsunuz hala. Sadece sen seviyorsun. Benim kocam her sabah bir kıza günaydın yazacak o telefonu yediririm ona valla. Aldatılıyorsun. Erkekler ancak hoşlandığı bir kıza gövde gösterisi yapmak için kendini ezik ezik över.

Siz muhtemelen moderatör tarafından konu anlaşılabilir hale getirildikten sonra konuyu okuyup bu yorumu yaptınız.

İsterseniz ilk sayfada üyeler tarafından alıntılanan ilk haline de bir göz atın.

Burası dilbilgisi ve imla kurallarına ilişkin bir forum değil ancak insanların da konularını anlaşılabilir yazmaları gerekmez mi?

Mükemmel bir Türkçe aramıyor zaten kimse. Harfler yutulmasa ve nokta kullanılsa bile yeter. (Evet, diğer noktalama işaretleri de değil, sadece nokta bile epey yardımcı olur anlaşılmasına.)

Konu ne acayip olmuş Derdin içinde dert okudum resmen Konu sahibi bir dert anlattı bin dert okudu Okuduğunuzu niye anlamıyonuz a bacılarr Neyseee, konu sahibesi ben sizin çok saf olduğunuzu düşündüm? 15 yıldır tanışıyorlar iletişim ara ara kurulmuş ve çok yakın arkadaşlar ama evlendiğini bilmiyor?? Bir Kemal'im yapmaz vakası daha

Beynim yandı

Beeeeeeeeeş senelik karısını, iki çocuğunu sabah akşam konuştuğu elalemin kardeşine “psikolojisi bozulmasın” diye anlatamaması gerçekten şeytanın aklına gelmez.
Nasıl da düşünebilmiş bu iyi niyetliliği o abi? Abi de ayrı bir olaymış evli adama kardeşini bırakıveren...
Siz birbirinizi gerçekten çok mu seviyorsunuz yoksa sadece siz mi çok seviyorsunuz?

eşiniz madem öylesine konuşuyor havadan sudan, kız erkek arkadaşını anlatıyor da eşiniz neden sizi anlatamıyor?
aralarında bir şey yoksa bile eşiniz sizi ona, onu size anlatmadığı için zaten sizi "aldatmış"
bu kadar uzun süre biriyle mesajlasmak, abisi istedi diye size normal mi geliyor?
ve ya siz kendiniz empati kurun. arkadaşınızın kardeşiyle bu kadar uzun süre onun isteğiyle mesajlaştınız diyelim. eşinizin olduğunu bilir miydi bilmez miydi? cevabınızda siz o kişiye eşiniz olduğunu söylüyorsanız, yine ve yine aldatılmış hatta ayakta uyutulmuş oluyorsunuz

Çocuğunun veya en kiymetlileri alilelerinin üzerine falan yemin ediyorsa bir erkek ,işi okadar batirdigini düsunüp son kozunu oynuyorsa yani geçmiş olsun...

kesinlikle katılıyorum. evet, burası bir edebiyat platformu değil ancak hepimiz "yazarak" anlatıyoruz derdimizi. ve çoğu zaman tek bir virgül bir sürü anlamı değiştiriyor.
temel eğitim düzeyini geçmiş her vatandaşın da konuştuğu dili en azından kabul edilebilir ölçüde yazması gerektiğini düşünüyorum.

Bana söyledikleri sıkıyo gibi geliyo yalan yani belliki nasıl açıklıcağını şaşırmış hepsi birbirinden saçma açıklamalar bana göre üzgünüm

Kkda bütün üyelerin aynı fikirde olması çok nadir olur bacım geçmiş olsun. Ama bu polyyancılıkla zaten affedersin boşuna yormuşlar 22 sayfa kendilerini. Bazen affetmek isteyen insanlar kendilerini bile suçluyorlar ne acı.

Virgül bile aramıyorum ben, düşünün. Nokta kullanılsa razıyım. Cümleler birbirine giriyor, kim ne yapmış, ne demiş belli değil.

Esiniz hayatina yeni bir heycan katmis bisuna tanismayin bencetanisirdaniz bu yapilani kabule tmis olursunuz ailesi yokmuymus kizin baska biriyle konussun cok istiyorsa kesin net tavrinizi kogun gerekirse eşiniz numarasini degissin

İçinizden kendinizi onun sizi aldatmadığına ikna etmek için açmışsınız konuyu, lütfen kendi kıymetinizi bilin, ortadaki konunun aldatma olduğundan emin olduğunuz halde kendinizi kandırmayın. Biz bu kadar kıymetsiz ve değersiz değiliz rabbim hepimizi şahsına münhasır özel yaratmış. Bir biz kendi kıymetimizi bilmiyoruz böyle insanlarla vakit kaybediyoruz. Zor işler hayat sizin karar sizin ama üzüldüm mecburiyetlerimize böyle haysiyetsiz insanlarla eş olmak bile hem çok zor hemde üzücü tez zamanda refaha çıkarsın gönlünüzü ruhunuzu inşallah Rabbim

Bence sende biriyle konuş sorunca arkadasimin kardesi dersin

Acaba bu tarz erkekler özellikle mi böyle her şeylerine inanacak kadınları seçiyor, yoksa bu kadınlar her şeye inanıp kafalarını çalıştırmadıkları için mi böyle erkekler ile evlenebiliyorlar?

Acaba bu tarz erkekler özellikle mi böyle her şeylerine inanacak kadınları seçiyor, yoksa bu kadınlar her şeye inanıp kafalarını çalıştırmadıkları için mi böyle erkekler ile evlenebiliyorlar?
İkisi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…