Eşimin kız arkadasi varmis

Aslında burası çok güzel dertleşirlebilinen biryer... Burada kimse kimsenin acısıyla , dalga geçmiyor, ortak oluyor , tecrübesini paylaşıyor.. Ben zor zamanım da buraya yazdım derdimi , benimle dertlenenler oldu, yaşadıklarımı yakınlarıma bile anlatamadım ama burada anlattım içinden geldiği gibi.. İnsan herzaman duymak istediklerini duramıyor, bu hanımefendi ne duyduklarını nede yaşadıklarını hazmedecek kadar olgun değil.. Buradaki herkes kocasını suçlamaya gelmiş gibi savunmaya geçiyor.. Hayatı böyle gerçeklere kulak tıkayarak geçmez insallah..

Zaten hesabı kapatmış gitmiş. Aslında en iyisini yapıyor şu durumda. İnansa ne olacak ki. Boşanacak mı? Bavul toplayacak gidecek, sonra geri dönecek. Sindiremeyecek bir daha gidecek yine geri dönecek. İlişki laçkalaşacak, boşanma lafı ağızda sünecek, değerini yitirecek. İpleri koparmaya niyeti yoksa safa yatacak. Yoksa pislik alenileşiyor, gözüne soka soka yapıyor adamlar, bu sefer zorlarına gidiyor. Biz tutamıyoruz kendimizi lakin, kusura bakmasın. :))

15 yıldır saf yerine konmuşsunuz ve aldatilmişsiniz. Hala da safliginizdan yararlanmaya devam ediyor bu adam

Bu msjdan hicbisey anlamadım

Hiç masum görünmüyor masumane bahaneler bulup sizi kandırmış üzgünüm ama aldatıyorsunuz

Forum dertleşme alanı değil dil bilgisi ve imla düzelticilerinin deşarj alanı olmuş.
Bu yanınızı ekşi sözlükte, twitter'da falan tatmin etseniz?

Burada "aldatılıyorum" yazan var, imlanı düzelt okumadım diyorlar,
Babam vefat etti diyene imlanı düzelt okuyamadım diyorlar,
Boşanıyorum yazana imlanı düzelt okunmaz bu diyorlar...

Şu anda sizin yaptığınız ambülanstaki adama ayakkabılarını çıkar sedye kirlenmesin demeye benziyor.

Arkadaşlar ya hayatınızda gerçek bir derdiniz olmamış ya gerçekten sopalık bir karakteriniz var.
Can pazarı burası, izlediğim bi filmi anlattığım forum değil.
Yoga üzerine güzelleme yaptığım bir instagram sayfası değil. Oralarda beni istediğiniz kadar eleştirin. Burada derdimi dinleyin. Dinlemiyorsanız da tuhaf takıntılarınızla sulandırmayın.

Eşiniz kendisini farklı biri olarak tanıtmış kıza, abisinin arkadaşı olarak değil. Bu demek oluyor ki abi olayı yalan.
Abi olayi olsaydı, eşinizin evli olduğunu kız zaten bilirdi, bu da ayrı bir yalan..
Hiç bir abi evli bir adama kardeşimi idare et demez, kardeşi intihar ediyorsa geber der, yine de evli bir adamla oynaş demez, bu da başka bir yalan.

Muhtemelen kıza bir abi bulmaya çalışıyorlar şuan.
Eşiniz kötü bir yalancı malesef.

Kızın abisiyle tanışana kadar eşinize çaktırmayıp, taniştiginizda mutlaka kimliğine bakmanızı öneririm, muhtemelen kimliğini evde unutmuş olacak

kocanızın sizi aldattığını siz de biliyorsunuz ama zaten affetmeye hazır olduğunuz için hiç aldatılmamış olduğunuzu varsaymak istiyorsunuz. sizi anlıyorum. o halde bu konunun üstüne daha fazla düşmeyin

Başıma böyle bir şey gelse..Buraya konu açacağım zamanı boşanma davası açmak için harcardim galiba ..Kusura bakmayın ama aldatilmissiniz.Hâlâ kocama güveniyorum yazmışsınız sonuna .

Derdini anlayabilsek dinleyecegiz ! Ne nokta koymus ne virgul.Cumlenin başı kıçı nerde belli degil.10 harflik kelimeyi kisalta kisalta 5 harfle yaziyor.Ne yazdigi belli degil.Maksat elestirmek degil okudugumuzu anlayip yorum yapabilmek.5 satirlik cumle yazmis ne bir es ne bir durak.Konusur gibi hem de sms diliyle buraya yazarsan bir sey anlatamazsin.Dogru duzgun yaz da anlayalim uyarisi alirsin.Bu kadar basit.Yoksa banane nasil yazarsa yazsin !

bence bu gibi forumlarda derdine gerçekten çare arayan insanların, hiç değilse dertlerine saygı gösterip tane tane, düzgün bir dil ile anlatmaları lazım. amaç geyik olsa anlarım fakat başkalarından akıl isterken, daha kendi derdini hiç önemsemezmiş gibi yazan birini başkaları da ciddiye alamıyor haliyle.

ayrıca konu sahibinin yazımı herhangi bir imla hatasından da öte, basbayağı kendi dilinde yazamamak. bu kadarına da müsade edin de laf edilsin.

Eşiniz profosyenel bir yalancı hem aldatıyor hemde yalan hikayeler yazıp çizip oynuyor ve siz de kemalim yapmaz modunda kendinizi kandırıyorsunuz!

İstisnasız herkesin amasız aynı fikirde olduğu nadir konulardan.. bir durun düşünün derim. Aldatmak sevgili olmak yatmak değildir önce bunu kabul edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…