Bende olsam ultra güvenilir kocam hakkında ileri geri konusan kadınların arasında daha fazla durmazdim.Çok gittik üstüne, hesabı kapatmış.
Yok henuz gorusmemisti konuyu ara vermeden okuyunca bilgilerim daha tazeOooo abi ile mi görüşülmüş? Kaçırmışım. Biliyom ben o abileri. :)))) Yarın o abiye de lazım olacak bir abi, bil bakalım kim olacak?
Yeni hesapla gelir de demir leydi gibi takılırsa daha manyak olur.Yok henuz gorusmemisti konuyu ara vermeden okuyunca bilgilerim daha tazeyeni bir hesapla tekrardan konu acar duramaz bence, merakla beklicem
Zaten hesabı kapatmış gitmiş. Aslında en iyisini yapıyor şu durumda. İnansa ne olacak ki. Boşanacak mı? Bavul toplayacak gidecek, sonra geri dönecek. Sindiremeyecek bir daha gidecek yine geri dönecek. İlişki laçkalaşacak, boşanma lafı ağızda sünecek, değerini yitirecek. İpleri koparmaya niyeti yoksa safa yatacak. Yoksa pislik alenileşiyor, gözüne soka soka yapıyor adamlar, bu sefer zorlarına gidiyor. Biz tutamıyoruz kendimizi lakin, kusura bakmasın. :))Aslında burası çok güzel dertleşirlebilinen biryer... Burada kimse kimsenin acısıyla , dalga geçmiyor, ortak oluyor , tecrübesini paylaşıyor.. Ben zor zamanım da buraya yazdım derdimi , benimle dertlenenler oldu, yaşadıklarımı yakınlarıma bile anlatamadım ama burada anlattım içinden geldiği gibi.. İnsan herzaman duymak istediklerini duramıyor, bu hanımefendi ne duyduklarını nede yaşadıklarını hazmedecek kadar olgun değil.. Buradaki herkes kocasını suçlamaya gelmiş gibi savunmaya geçiyor.. Hayatı böyle gerçeklere kulak tıkayarak geçmez insallah..
Sana, bana fena bilenirYeni hesapla gelir de demir leydi gibi takılırsa daha manyak olur.
Kemalim yapmaz sendromu mu neBende olsam ultra güvenilir kocam hakkında ileri geri konusan kadınların arasında daha fazla durmazdim.
Bu msjdan hicbisey anlamadımEşim benim 13 yıllık sevgilimdi her ayrıldığımda ağlardı ve ben çok bunalıyordum yalan yok benden uzaklaşsın diye aldattımda işte cahillik de çocukluk de ne dersenyine olmadı bırakmadı ne ağzından bir küfür kötü söz ne de beni rencide edecek hiç birşey duymadım görmedim sonra bende senin gibi düşünüyordum benim geçmişim çok parlak olmadığından ona karşı yalanı bile yoktu ben kendime güvenmem ona güvendiğim kadar derdim ve evlendim öyle bi dünya yokmuş kuzum aldatılmadım kız arkadaşı yok senin eşinin yaptığını yapmaya cesaret bile edemez ama yok bacım güvenme derim ben yani kimseye güvenme
Hiç masum görünmüyor masumane bahaneler bulup sizi kandırmış üzgünüm ama aldatıyorsunuzKızlar kafam çok karışık, eşimle 11 yıldır beraberiz 5 yıllık da evliyiz ikiz kızlarımız var, birbirimizi çok bekledik çok sevdik hala da seviyoruz ama birkaç zaman önce telefonunda tesadüfen mesaj yakaladım.
15 yıllık bir arkadaşı varmış arada mesajlaşıyorlar, kız ona erkek arkadaşını falan anlatıyor, kızın erkek arkadaşının da olduğu buluşmalar olmuş birkaç kez, mesajlarda havadan sudan bahsediyorlar ama kız eşimin evli olduğunu ve beni bilmiyor.
Mesajları gördüğüm an deliye döndüm eşime sardım, eşim yanlış bir şey yapmadığını, 15 yıldır tanıştığını 6 yıldır başından attığını, kızın arkadaşının kardeşi olduğunu söyledi.
Kız intihar etmiş, psikolojisi bozulmuş o yüzden abisi eşime ilişiğini kesme demiş, eşim de o yüzden mesaj attığında kızla ilgileniyor gibi yapıyor muhabbet edip bitiriyorlar ama ben bunu kaldıramıyorum, aldatma falan bir şey yok ama sabahları kıza günaydın yazmasını sindiremiyorum.
Eşim seni kızla da abisiyle de görüştüreceğim diyor ama içim çok kötü.
Unutamıyorum ne yapsam olmuyor, bu arada eşim parasal ailesel olarak bunalıma girdiği için kızla ilgili konu açılsın istemiyor şu an, biraz unutalım seni götüreceğim tanıştıracağım diyor, bu arada bana söyleyecekmiş ama tepkimden korktuğu için bir şey diyememiş.
Mesajlarında hep saçmalamış yok Ruslar çok güzelmiş, işte mesleğini farklı anlatmış kendini övmüş, olmayan şeyleri söylemiş, sohbetin sonunda da seninle yarım saat görüşmem lazım bir şey söyleyeceğim diyor, sorduğumda kızlarımızın üstüne yemin ediyor, kızın abisinin zoruyla görüştüğünü söylüyor.
Sana anlatacaktım öğrenmen çok iyi oldu inan rahatladım diyor, eşime güvenim o kadar sonsuz ki ben yaparım ama o yapmaz derim her zaman, yılışık değildir kardeşine kuzenlerine hatta bana bile, ne yapacağımı inanın bilmiyorum yardım edin.
Derdini anlayabilsek dinleyecegiz ! Ne nokta koymus ne virgul.Cumlenin başı kıçı nerde belli degil.10 harflik kelimeyi kisalta kisalta 5 harfle yaziyor.Ne yazdigi belli degil.Maksat elestirmek degil okudugumuzu anlayip yorum yapabilmek.5 satirlik cumle yazmis ne bir es ne bir durak.Konusur gibi hem de sms diliyle buraya yazarsan bir sey anlatamazsin.Dogru duzgun yaz da anlayalim uyarisi alirsin.Bu kadar basit.Yoksa banane nasil yazarsa yazsin !Forum dertleşme alanı değil dil bilgisi ve imla düzelticilerinin deşarj alanı olmuş.
Bu yanınızı ekşi sözlükte, twitter'da falan tatmin etseniz?
Burada "aldatılıyorum" yazan var, imlanı düzelt okumadım diyorlar,
Babam vefat etti diyene imlanı düzelt okuyamadım diyorlar,
Boşanıyorum yazana imlanı düzelt okunmaz bu diyorlar...
Şu anda sizin yaptığınız ambülanstaki adama ayakkabılarını çıkar sedye kirlenmesin demeye benziyor.
Arkadaşlar ya hayatınızda gerçek bir derdiniz olmamış ya gerçekten sopalık bir karakteriniz var.
Can pazarı burası, izlediğim bi filmi anlattığım forum değil.
Yoga üzerine güzelleme yaptığım bir instagram sayfası değil. Oralarda beni istediğiniz kadar eleştirin. Burada derdimi dinleyin. Dinlemiyorsanız da tuhaf takıntılarınızla sulandırmayın.
Forum dertleşme alanı değil dil bilgisi ve imla düzelticilerinin deşarj alanı olmuş.
Bu yanınızı ekşi sözlükte, twitter'da falan tatmin etseniz?
Burada "aldatılıyorum" yazan var, imlanı düzelt okumadım diyorlar,
Babam vefat etti diyene imlanı düzelt okuyamadım diyorlar,
Boşanıyorum yazana imlanı düzelt okunmaz bu diyorlar...
Şu anda sizin yaptığınız ambülanstaki adama ayakkabılarını çıkar sedye kirlenmesin demeye benziyor.
Arkadaşlar ya hayatınızda gerçek bir derdiniz olmamış ya gerçekten sopalık bir karakteriniz var.
Can pazarı burası, izlediğim bi filmi anlattığım forum değil.
Yoga üzerine güzelleme yaptığım bir instagram sayfası değil. Oralarda beni istediğiniz kadar eleştirin. Burada derdimi dinleyin. Dinlemiyorsanız da tuhaf takıntılarınızla sulandırmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?