Eşimin kız arkadasi varmis

Bunları 5 yaşındaki çocuğa anlatsan belki inanır sen nasıl inandın? Dıdının dıdısı yok intihar yok zoraki konuşma vs vs cidden nasıl kandın? İçinde epey rahatmış zaten..

Diyelim ki kocanız sizi aldatmadı... bi kadınla yıllarca sizden gizli yazışmış olması yetmez mi? Sizce bu normal mi? Kocanıza gözünüz kapalı güveniyosanız madem ne demeye konu açtınız, söylediklerimizin hiç birini kabul etmiyosunuz zaten.
Ayrıca ben hala kocanızın masum olduğuna inanmıyorum, karısından gizli iş çevirene asla ne inanırım ne de güvenirim. Siz de inanmayın artık....

Kocan uydurmuşta uydurmuş, sende inanmaya dünden razıymışsın.. Şu anlatılanlar o kadar saçma ki , sen kendini kandırıyorsun.. İntihar edecekse doktora götürsünler, senin kocan bu işin uzmanı mı? Bu arada bir erkeğin bayan iş arkadaşı olabilir, iş hakkında mesajlaşabilir, aynı şekilde kadınında erkek iş arkadaşları olabilir belirli çerçevelerde görüşebilirler ama senin eşin resmen kıza kur yapıyor..Bu adam bal gibi seni aldatmış, illaki yatmak gerekmiyor aldatmak için... Lütfen aç gözlerini , kimse için değil kendin için ... Yok ben kocamın o kızla ne yaşadığını öğreneceğim, beni aldattığını öğrensem bile kocamdan ayrılmayacağım dersen bırak hiç öğrenme... kocanın gözünde kıymetinde kalmaz o zaman , aleni yapmaya başlar sonra.. Önce sen gerçekleri öğrendiğinde vereceğin tepkiyi net belirle, sonra işin peşine düş.. Dediğin gibi kocan,öğrendiğinde bir iki sızlanıp sustuğunu görünce arsızlığı iyice eline alır..

Yeter artık, sıkıldım.
19 sayfa insanlar FBI'den iyi iş çıkartmış burada gözünüzdeki perde kalksın diye.
Hala diretiyorsunuz. Niye konu açtınız?
Bizde burada biri gelsin de aldatma iftirasi atalım, diyorduk.
Bence biz artık dağılalım kk'nin yardım sever hatunları.

Yani gerçekten eşinizin anlattığı gibiyse bile yaptığı çok yanlış. Abi de nasıl abiyse evli barklı adamdan kardeşini teselli etmesini istiyor. Büyük konuşmak istemem ama ben olsam kesin kapı önüne koyardım. 'Git istediğin kadar teselli et' diye..

Bence çok tehlikeli bir eşin var.. Bu kadar hikaye yazmak , tiyatro çevirmek herkes yapamaz bunu!!!
Ben ayrılmanın eşiğindeyim, çok zor bu işler biliyorum, bu tarz bir konu olduğunda karşımdakine hep derim ki “sakin ol belki yanlış anlamışsındır, kocana İnan” ama senin hikayende hersey o kadar ortada ki

Olaylara iyi tarafından bakmaktan boynun ağrımadı mı?
ABLACIM ADAM SENİ KAN DI RI YOR.
Büyük harflerle yazıyım belki böyle biraz dank eder.

Adam evli oldugunu soylememis sen hala kendini kndirma pesindesin kanmak istiyosan kan tamamda kk daki kadinlari bu sacmaliklara inandirmaya calismak sana ne kazandiracakki

Bnden önce arkadaşlarımıs bz 11 yildr tanisyoruz 5 yildr evliyiz belli bir sürede mesjlasmdiklari için attım başımdan dye soylemdim ve korktum çok söylemeye yeltendim ama korktum dedi
İnanın bu hiç mantıklı değil hiç kimse zorla evli bi adama başka bi kıza kim günaydın mesajı attıramaz. Kız kim olursa olsun.

TAbi tabi babaanneminde bıyıkları olsa dedem olurdu. Bu kadar saçma bir senaryo duymadım hayatında. Yok abisinin zoruyla yazıyormuş bilmem ne. Çocuklarınızın üzerine yemin etmesi asla kabul edilenez

Belki kızıyorsunuz şimdi T Tyvdh bizlere ama gerçek olan bunlar..
Sizi de anlıyorum , insanın çok güvendiği birinin böyle çıkması çok zor ve acı.. Hiçbir yuva sarsılmasa, herkes gül gibi geçinse hepimiz bunu isteriz ama olmuyor bazen... Şunu da unutma en acı gerçek en hoş yalandan daha iyidir..

ya her şeyi geçtim, madem aralarında bir şey yok, kızın sizden ve evliliğinizden neden, nasıl haberi yok? konusu mu açılmamış yıllardır?

ben olsam boşanma davası açar gerekçeye de aklımla dalga geçebileceğini sanacak kadar akılsız bir adamla evli kalmak istemiyorum yazardım.
Yazmayayım dedim duramadım.
Hangi akıldan bahsediyoruz?
Konu sahibi bildiğimiz saf, safın en önde bayrak sallayanı hem de.
Bunu hakaret kastıyla yazmadım.
Kocası da o nedenle bu kadar rahat ve absürt yalanları arka arkaya sıralıyor.

Siz eşinize guvenmiyormusnuz insan guvenmekden nasıl yasar

BAKın güvenmekten ayrı gözünün gördüğüne inanmamak ayrı. Eşime güveniyorum ama asla yapmaz demem. Neden diyim? Eşimi çok seviyorum ama asla yapmam da diyemem hayat bu yarın ne olacağı belli olmaz. Bir anlık hataya, bir kafa karışıklığına bakar. Aldatmayı sadece cinsel birliktelik olarak düşünmeyin, binlerce çeşidi var. Siz inanmak istemiyorsunuz anladık ama bu konuyu neden açtınız madem her görüşe kapalısınız? Gerçekten merak ettiğimden soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…